Чужденците взимат ли жените българки насериозно? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121115)
 Любов и изневяра (29687)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18503)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Чужденците взимат ли жените българки насериозно?
преди: 4 години, 10 месеца, прочетена 1979 пъти
Запознах се с един шотландец. Много весел, забавен, започна да ми пише често и реших, че има сериозни намерения. Тъй като е на 37 години, предположих, че вече е улегнал и е зрял, знае какво иска, а не флиртува като тийнейджър. Толкова се бях зарадвала, но днес публикува във Фейсбука си някако видео как се смее с друго момиче. Заболя ме и сега не знам дали да продължавам да общувам с него, да го опознавам ли или да не си губя времето.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 10 месеца
hash: df5a613f05
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И какво общо имат тук "жените българки"?
Просто човекът се занася по нета с разни кляфки като тебе, независимо българки ли са, туркини ли са, или патагонки - стига да му се връзват...

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 0d078ee9e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Така като гледаш как повечето българки са женени за чужденци, как мислиш?

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: bcfc38eee5
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

3.   Като цяло не. Има и изключения, но общо взето цялата ни нация и мъже и жени е с доста доста лош авторитет.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: bb87507b70
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Много малко детайли даваш. Първо, докато не стане нещо реално между вас, а само си чатите, те взима толкова на сериозно, колкото и останалите мацки с които си пише. Защото със сигурност си пише и с други, така са интернет запознанствата. Ако вече сте се виждали и т.н., нещата стоят по друг начин, ама пак не означава че те взема на сериозно. Освен това на 37 и необвързан...на мен той ми се струва несериозен. Освен ако не е разведен (означава че все пак някога се е отнасял сериозно към връзките). Най-вероятно е ерген защото така му е кеф. Няма никакво значение твоята националност.
Ако все ище те притеснява въпроса дали чужденците вземат на сериозно българките, зависи от човека. Баща ми е чужденец и от 30 години е женен за майка ми. Зависи от ситуацията и от самия човек.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 216c9b3442
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

5.   значи от някакъв шотландец, дето се занася с коя му скимне, искаш да направиш извод за "чужденците" (нали се сещаш колко много народности има по света) и за отношението им към българките (нали се сещаш колко българки има :-)
По скоро има смисъл да питаш дали човекът държи на теб - ами изглежда не. Това, че ти пише, не значи че непременно те сваля, може просто да се кефи да флиртува.

 
  ...


...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: fcae67d467
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   Не знам, ще питам мъжете българки.

Не си за сериозна връзка, ако задаваш тъпи въпроси като този, Пенчице.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: c01e32275e
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

7.   Потоянно забелязвам българки с руси и синеоки деца, а и те и мъжете им са с черни коси и кестеняви очи така, че това ме навежда на мисълта, че българските курви са направили дете на морето от някой западноевропеец с надежда че той ще им управи живота ама на... оставни са на произвола заедно с децата.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 174c4da18b
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

8.   Абе то дори македонците имат вицове за евтините българки, какво остава за някой от по-сериозна държава! За две червени....който знае ще ме разбере!

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 18842912fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   За чужденците като цяло не знам, но този конкретно теб не те взема насериозно.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: df5a613f05
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   7, ами който е спал по биология в 10-и клас се учудва на такива неща...
Трябва да знаеш, че светлите гени са рецесивни - т. е. могат да ги носят и двамата родители, без да са проявени у тях... А вероятността да се проявят у децата е 1/4. Нали все пак имаме доста славянска кръв?
Ама чукча писател, не читател...

 
  ...

...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 60a6f12b31
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Много несериозна тема. Все една да питаш чужденците приемат ли унгарците/полякините/австрийките и прочие насериозно.
Живея в чужбина и съм се запознавал с полякини, словачки, литовки, англичанки и подобни. Последното което съм си мислел е "ама тая е полякиня, значи не е сериозна". Просто или харесваш някой човек или не. Националността няма никакво значение.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: fb10df0b97
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   2 - Изобщо не мисля, че повечето българки са женени за чужденци. Това е мит.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: f078359523
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

13.   Моята мечта и цел беше да се омъжа за чужденец, защото мен българските мъже не ме взимаха насериозно. Винаги съм била семейно ориентирана и още на 18 знаех, че искам семейство и деца, но мамините синчета, с които съм била, като чуеха се изприщваха. Не съм го казвала на първите срещи, винаги е ставало дума поне за 1-2 години връзка. И не говоря само за 20-годишни, всички до 35 бяха еднакви. До 25 не можах да открия правилния мъж тук, а времето си минаваше. Била съм и с такива с по-прости професии като строители, и с програмисти и IT-та. Никой от тях не пожела нещо сериозно, въпреки че учех добра специалност и работех по нея, а не съм била някоя кифла-златотърсачка.
Така се ориентирах към чужденците. Започнах да си пиша с много, като не съм изключвала почти никоя националност, освен от арабския свят и други подобни. Повечето не ме взимаха насериозно по чата, защото в чата е ясно, че всеки върти по няколко. Но българите не правят никакво изключение. Поне разговорите бяха много по-смислени с тях, отколкото с българи, които започваха чата с "много си красива" и други досадни свалячески клишета. Така един ден ми писа моят бъдещ мъж, който е немец. Той искаше семейство, но също беше разочарован от жените в Германия, затова си търсеше чужденка. След 1 година връзка ми предложи брак и вече 3 години сме женени и чакаме първото си дете.
Ами само той ме взе насериозно и имаше същите планове за бъдещето като мен. Не е като да не съм опитала с българи, просто на всички им се живееше, мислеха само как да си купят по-хубава кола, да си инвестират в хобитата или да правят кариера. И явно семейството щеше да им пречи за постигането на целите им. За мен в България моделът е тотално сбъркан. Някои мъже живеят до 30-40 с родителите си и е нормално да не са морално пораснали за собствено семейство. Тези, които пък по някаква случайност са се изнесли навреме, всеки уикенд трябва да си ходят до селото, за да си вземат бърканите, които мама им е наготвила. И ако мама-орлица не одобрява приятелката им, защото щяла да забременее и да ги върже, то те я зарязват с лека ръка. Запознанството с мъжа ми е най-хубавото нещо, което ми се е случвало и никога няма да съжалявам, че не съм с някой Баг Ганьо.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: d28ed6603d
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

14.   Голяма част от моите приятелки се омъжиха за чужденци. Сред тези наши "зетове" има: французин, шотландец, американец, италианец, германец, швейцарец и белгиец. Всички тези бракове, слава Богу, се оказаха успешни. С тези семейства се виждаме всеки път, когато са в България да навестят роднините и приятелите си, а и ние сме им ходили на гости. От съпрузите на приятелките ми най-много ми допада американецът Марк - влюбен е в българската кухня и в българската природа, понаучил е малко от езика, но постоянно прави грешки и е много забавен. Италианецът Джовани пък носи жена си на ръце, аз такова ухажване не съм виждала. Германецът Виктор е най-сдържан и консервативен, но имат добре уреден живот и страхотна дъщеричка. Шотландецът Шон се появи преди пет години и още го опознавам, но е святстно момче, много обича жена си. И така нататък... Прави ми впечатление, че всички тези "зетове" ги обединява едно: страшно държат на семействата си, като същевременно дават пълна свобода за развитие на съпругите си. Нито една, освен "италианката", не си остана в къщи като домакиня. Едната е търговски директор на голяма болница в САЩ, друга е счетоводител в Райнфелден, трета е екскурзовод в Париж, четвърта - търгува с недвижими имоти... Другото, което забелязвам, е, че работата в тези двойки не се дели на "мъжка" и "женска" - домът е обща грижа. Моят съпруг е българин, но някак от самото начало и ние се разбрахме така. Той не умее да готви, но пуска прахосмукача и пералня, пазарува, полива цветята и т. н., което доста го приближава до споменатия манталитет. Негативно отношение от страна на чужденците към българките не съм усетила, точно обратното: интересуват се от традициите, от бита, от историята. Марк и Ади например се венчаха в България в народни носии, а после ни събраха в една битова механа, където всичко - и менюто, и програмата, и обстановката - бяха български. Френското семейство пък си купи къща в Родопите и поне един месец през лятото прекарва там.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 82d3569ffc
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Офф, 6 и 7 все българките са курви и несериозни. Егати злобните дребни душици сте. От всички нации има и боклуци и свестни. Познайте вие от кои сте.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: f04932859f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Всичко зависи до човека. Дали е шотландец, далие българин, дали е марсианец няма значение. Важното е какво търси и какви са му приоритетите в момента. Ако търси летен флирт, ще се отнася несериозно, ако иска сериозна връзка, ще търси партньорка за такава. Познавам много българки омъжени за чужденци и на повечето браковете са стабилни и отношенията им са добри. Когато човек си избира съпруга не го прави заради националността и (ако разбира се не е брак по сметка с цел придобиване на гражданство), а заради това какъв човек е. Така, че ако е влюбен в теб, ще гледа на отношенията ви сериозно, ако е търсил само забавления, нормално е да си пише с още 10 жени. Въпросът е дали имате еднакви виждания за отношенията си. Ти явно търсиш сериозна връзка, колкото за него, ами не е сигурно. Опитай се да разбереш той как гледа на нещата и тогава си направи изводите струва ли си да влагаш нещо в отношенията ви или всичко ще си остане на ниво летен флирт и неангажиращ чат.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: f04932859f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Номер 7, отвори си учебника по генетика (ако помня се изучаваше по биология в 11 клас, ако не са сменили програмата откак съм завършила) и може и да ти просветне как при двама родители с тъмни коси и очи детето е русо. И не, не говорим за изневяра! А за фактът, че може дядо/баба или дори по-назад в рода някоя да е бил рус и синеок и детето да го е наследило.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 1df5314443
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Той те обича, с другата мацка се е снимал само за лайкове, но в сърцето му си единствена. Шотландците харесват българките, защото намират обща тема с тях относно друидите. "Самодивите, самовилите или вилите от славянската митология и българския фолклор са красиви женски горски духове с чисто човешки облик, родствени на вилите и юдите. " --- шотландците са наясно с това и дебнат в гори и паланки, под звуците на валкириите.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 07015ff1ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   До 7 ,аз като съм синеока и руса сигурно баща ми е чужденец. хахахахахахах
Взела съм гените на баба ми и дядо ми,ама така е,който не е внимавал в час по биология се изказва неподготвен. ;)

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: ee93ab811f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   8,
Фиромките за jеден пасош се дават. Да имаше мозъче, щеше да знаеш преди да хулиш сънародници.

15,
Къде точно наругах българките, сладурче? Истинка казах: който задава толкова инфантилен въпрос, то не е за сериозни взаимоотношения. Гузна и негонена, но бягаш. Явно проектираш себе си в коментара. Жалко.

 
  ...

...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 11d1e998de
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Вземат ги насериозно. С такава сериозност оставят парите на шкафчето след като правят секс. :)

А сега сериозно: ако се чудиш защо теб те вземат на майтапа, вероятно ги предразполагаш към това. Демонстрирай, че си сериозен човек, а не забивка за една нощ! Повечето ще те отсвирят или ти ще ги отсвириш, но които останат след тази пресявка, ще те вземат на сериозно. Е, няма как да избираш от всички чужденци на света, ама то ако всички бяхме еднакви, нямаше да има сайтове като този: защо ти е мнението на непознат, щом всички мислим еднакво? Питаш себе си и вече имаш мнението на всички останали! :D

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker