Приятелят ми е типична кифла! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Приятелят ми е типична кифла!
преди: 4 години, 10 месеца, прочетена 1935 пъти
Здравейте, сигурно ще ви се стори глупаво и комплексарско, но ще споделя. Няма да навлизам в подробности относно проблемите ми с конкретния човек, но напоследък неговото поведение взе доста да ме дразни. Харесвам подържащи себе си мъже, но съм му казвала сто хиляди пъти, че мразя мъж с оскубани вежди. Днес се прибра от работа, отново е бил на подстрижка и са му оформили и веждите. Кипри се повече от мен, знам че не го прави за да го харесвам аз. Прави го за да го харесват други жени. Това поведение ме отблъсква. Аз също се поддържам, но мисля че съм достатъчно хубава и в спортни дрехи и без грим. Работя такава работа, която изисква да съм с удобни дрехи и прическа. Не ми липсва внимание, но дори аз не ходя толкова често на фризьор и козметик. Боядисвам се сама и си поддържам кожата вкъщи, правя го първо за себе си и разбира се и за него. Винаги се допитвам до него, ако искам да направя нещо ново, но той казва както ти решиш. Като излезем някъде винаги се заглеждат по атрактивни жени, с клинове, с грим и сещате се. Когато аз се наглася усещам как се радва, но аз не мога да съм винаги перфектна. Започнаха да ми избиват комплекси и едновременно с това ме дразни той самият с това негово кокетничене. Според вас аз ли съм в някакъв филм? Вие мислите ли, че е в реда на нещата един мъж да се кипри за други, а да не му пука вие как го харесвате?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 9 месеца
hash: 15795b2b41
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ми да комплексарка си, вие наистина не знаете какво искате. Я бил с много дебели вежди, я бил с една вежда или пък е гей или кифла щото ги уформя и да предвид, че повечето мъже си поддържат косата къса е нормално да ходят често на фризьор, един път на три седмици или месец е нормално за мъж. А да ти кажа и аз се радвам на приятелката ми като я видя нагласена, но не очаквам да е така непрекъснато.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 6ba49fd92a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз изобщо не обичам кипрещи се мъже. Нито смятам за нормално да прекарва повече време от мен в козметични процедури (независимо дали у дома или в салон), нито пък ми допада крайния резултат.
Разбира се, че не е в реда на нещата да се кипри за други, както и не е в реда на нещата ти да го правиш за други. Когато човек се грижи за себе си би трябвало да се старае да се хареса на себе си - оттам насетне който го харесва, ще възприеме амплоато му.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: e977909abd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Не е лошо да е суетен. Попринцип хората като влязат във връзка и им стане удобно се почва. Качване на килограми, намаляване на хигиената, по-малко внимание на външния вид. И докато се осъзнаеш вече е късно.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 4eb705d39c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Смятам, че както една жена иска да се поддържа, за себе си, за самочувствието и здравето си, така и мъжете трябва да го правят.
Много ме дразнят някои мъже- тюфлеци, с шкембета, нехигиенични, които имат претенции към жените си. Ами като искаш жена ти да се поддържа, поддържай се и ти. Много е грозно да видиш красива жена с някой чичка тюфлек.
Мъж съм, обичам когато излизам да си избера хубава тениска, панталони и тн. Ходя си на фитнес, но веждите не си ги правя, нито пък ходя на фризьор.
Това с веждите ми се вижда прекалено. Едно е поддържан мъж, друго е кифльок.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 0c27350bcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Може би мисленето ми е много закостеняло, но лично аз изобщо не харесвам подобни кифляци и са ми направо отблъскващи, а пък на вас жените още повече ви се чудя какво намирате привлекателно в тях. Не се ли чувствате сякаш не сте с мъж ами с жена, с избръснати крака и ръце по-гладки от вашите?
Разбира се другата крайност също не е приемлива за мен - да ходиш миришещ и неподдържан.
Единствените места, които обезкосмявам са подмишниците и патлака. Разбира се използвам и парфюми и ролони.

 
  ...


...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 45ef59d2c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Е... радвай се поне, че не е гей, че тия зализанките и с бръснатите краченца като ги видя само и ми идва да ги попитам дали им е редовен цикълът...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 17967e2301
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Има такива мъже. Харесват жени, но се кипрят повече от тях. Метросексуални им викат. Приятелят ти не е за теб. Най-добре е да се разделите.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: d0ebff88a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Аз лично не харесвам мъже кифлички, въпреки че някои от тях са много красиви и добри и съм можела да бъда с такива. Аз, като жена която като теб се носи естествена също бих се комплексирала малко, едва ли не ще се почувствам по-малко жена, защото мъжът до мен се гласи повече.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: c6510fe368
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   "Кипри се повече от мен, знам че не го прави за да го харесвам аз. Прави го за да го харесват други жени. "

^ Откъде знаеш, че го прави само за да го харесват други жени?

"Боядисвам се сама и си поддържам кожата вкъщи, правя го първо за себе си и разбира се и за него. "

Дали не важи същото и за него? "Кипри" се както му харесва и го прави го първо за себе си. Не се обиждай, но виждам двойни стандарти тук. Той като се "кипри" - за други жени го бил правил, видиш ли, обаче киприш ли се ти - първо за себе си го правила, разбираш ли...

Излишно се вкарваш във филми, според мен.

"Винаги се допитвам до него, ако искам да направя нещо ново, но той казва както ти решиш. "

Това за мен говори, че приятелят ти държи повече на личностна свобода и може би става въпрос за разминаване на мненията ви по този въпрос.
Според теб - трябва да си съобразяваш външния вид според мнението на партньора ти. Нищо лошо няма в такъв начин на мислене, само да уточня!
Според него - трябва да уважаваш решенията на партньора ти спрямо техния собствен вкус. Стига да не харчи твоите пари или не ви прецаква общия бюджет, и в това няма нищо лошо!

И също така нищо лошо не виждам в това тактично да му повдигнеш темата, щом оформени мъжки вежди те дразнят толкова много. "Много повече ми харесваха веждите ти когато си бяха естествени. "

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 56c9b292ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ако не беше кифла - нямаше да ти е приятел...

Жените харесвате или австралопитеци или полугейове.
Средно положение няма!

 
  ...

...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 55dcd2a2bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Всеки е прав за себе си. Нито ти правиш нещо лошо, нито той, но просто сте прекалено различни един от друг като стил и усещане за света.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 9ac77b8568
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Излишно драматизираш. Той се кипри заради себе си, не за друг или други и това е чудесно. Радвай се, стига му прави фасони.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: d854ac1b52
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Единственото притеснително би било ако цикълът му съвпадне с твоят :)

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: f97291f50e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Външността на всеки човек си е негова работа, тялото си е негово и ще си го поддържа както иска. Стига да е чист и да не дразни с миризмата си околните. Не мисля, че ако някой е рунтав като мечка ще е по-голям мъж.
Но или приемаш човека, какъвто е или си търсиш друг да отговаря на изискванията ти. Дразнещо е да налагаш вкусовете си на друг. Като не ти харесва - чао!
За мен ти си една комплексарка и ограничена жена.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 2c08927c52
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Това с боядисването на косата вкъщи ми се струва доста мизерно.. твоят приятел ходи на прическа и вежди, а ти не можеш да отидеш на една боя ли? Маникюр, педикюр, изрядна прическа (без цъфнали краища/корени/паднала боя) и лек нежен грим са ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ за всяка уважаваща себе си жена! Не разбирам защо когато искаш да си боядисана не оставиш специалист да се погрижи за това? Моят съвет е да наблегнеш повече ня външият си вид. Твоят човек ти го намеква по един или друг начин. Сама казваш, че те харесва повече нагласена? Явно това е важно за него, а защо за теб не е? Опитай един месец да полагаш повече грижи за себе си - отиди на фризьор, гримирай се различно, сложи по-красиви дрехи и виж как твоят мъж ще грейне. Мъжете обичат с очите си!

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 2ad32b7aaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Авторката съм към номер 1 и 17, може ли да ми дадете точно определение на думата комплексарка? Как така от две изречения разбрахте що за човек съм? Тук много обичате да обиждате и да поставяте епитети на хората. Явно така се чувствате добре. Има коментари и коментари, ок може на вас да ви харесва мъжете ви да имат оскубани вежди и да са метросексуални, но аз споделих проблем ако ще пишете пишете критики като хората, номер 17 чак ми се кара!

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: f97291f50e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Авторката, думата комплексарско си я написала ТИ още в първото си изречение. Предполага се, че знаеш значението ѝ, щом я използваш. Комплексар е доста объркан човек, който има комплекс, обикновено за малоценност, има проблеми в общуването и в крайна сметка със самия себе си. С това, което пишеш тук да покажеш що за човек е приятелят ти, показваш и себе си. Не знам какво разбираш под каране, несъгласието с мнението ти ли? Колкото до етикетите, прочети си заглавието. Аз се чудя какво търсиш ти с "кифлата"? Като не ти харесва и не иска да се прави според твоя вкус, разделяй се с него. По-нормално е, вместо да го описваш и да драматизираш тук. "Аз споделих проблем", да, проблем има, ама не са неговите вежди...

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 8711aca03b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Общо взето, излива се една омраза и безброй критики върху този, който пише историята си. Разбира се голям процент от коментиращите нападат писателя и защитават героя от историята. Тук споделяме и очакваме подкрепа и съчувствие, а не някой да ни плюе и критикува. Ако така се чувствате добре нямам какво да кажа. И на всяка втора история давате съвет конкретния човек да бъде зарязан дали за негово добро или на автора. Общо взето не виждам адекватни съвети като цяло за какво влизате изобщо да изнервяте хората с тъпите си коментари.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker