Влюбен в МЕН или в ПАРИТЕ на семейството ми?? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбен в МЕН или в ПАРИТЕ на семейството ми??
преди: 12 години, 11 месеца, прочетена 4272 пъти
Здравейте!

Ще карам направо. Влюбих се, както никога до момента и то в мъж 17 години по-голям от мен ..
Той е 36 годишен - безработен, но "с много идеи за бизнес". Няма деца от предишни връзки, никога не е бил женен.. стар ерген, живеещ като младеж. Има някаква спестена сума (възможно и да е от заем) и я харчи ... по заведения и удоволствия с мен.
Аз съм 19 годишна, бъдещ студент и ще следвам дисциплина, която ще ме дъжи доста ангажирана. Имала съм една сериозна връзка, отново с по-зрял мъж и .. с това се изчерпва, моето описание. Описанието на семейството ми обаче, е доста ..переспективно. Имат възможности и той го знае.

Тук идват и моите притеснения - знам, че подобна разлика не е здравословна и дори, сега да не се усеща, след години ще е осезаема. Наясно съм и с всичките му недостатъци - пие, пее и се бие, ревнив е мързелив е и няма никакво отношение към жените, НО СЪМ ВЛЮБЕНА. Не издържам и момент без него!

Възрастта му не ме притеснява така, както подбудите му да бъдем заедно. Имам мек характер, изглеждам добре, но усещам как възможностите и контактите, които му предлага връзката ни надделяват и изместват симпатията му към мен.

Доста често споменава деца, дом, общ живот, обща кола (нормално за 36 годишен), но.. така прибързано - навярно е привлечен от един по-лъскав начин на живот.

Чувствам се .. недостатъчно качествена, за да ме оцени сама по себе си. Тези мисли ме мъчат и тормозят постоянно, а не знам как да подходя и да разговарям с него без да го засегна. Имам нужда от помощта ви!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 11 месеца
hash: 56b64cb613
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мнозина ще ти кажат да послушаш сърцето си, но я ги питай, когато започнат проблемите с този титан на мисълта и си съсипеш живота - тогава кого да слушаш. 17 години си е драстична разлика, преуспелият мъж на 36 е просто дърдорко /никак не е изключено да се точи за брак по сметка/, а ти събереш ли се с него - тури кръст на образованието. Готовите пари бързо свършват и започват дертовете. Чудесно е, че виждаш недостатъците му, но това "влюбена съм" не го разбрах - с какво точно те привлече и в какво точно си влюбена?
Мечо Пух

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 022b8c3a36
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Голяма глупачка си. Продължавай да си с един инфантил, който е пияница, а и те бие. Е, по-голяма простотия и тъпотия не може да има.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: b2335cd70c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Аз не мисля, че разумен човек ще и каже да послуша сърцето си, ако е асимилирал всичко, което момичето е написало.
Мила, не обичам да съм крайна в съветите си, както пред близки и приятели в реалния живот, така и тук, където си позволявам да коментирам от време на време. Но ще ти кажа същото, което бих казала и на приятелките си, ако им се случва нещо подобно - бягай!!! На 19 си, една уникална възраст, за да осъществиш мечтите и плановте си, а още по-страхотното е, че ти имаш такива! Те първа ще се срещаш с нови хора, по-стойностни и качествени, и съм убедена, че ще направиш разликата.
Каквото и да изпитваш като казваш, че си влюбена бъди сигурна ще утихне с времето, няма да е толкова силно, а и всички тези неща, в които се съмняваш сега ще се засилват.
Друг е въпроса какво търси един, както се подразбира от думите ти неперспективен 36 годишен мъж в 19 годишно момиче? ! Някой ще кажат ''За любовта години няма.. '' обаче ако той е толкова влюбен, ще си намери работа, ще се стреми да е достоен в очите ти, а не да прахосва пари, да лентяйства и да разчита на жената до него! И ако останеш с него помисли си внимателно колко ще са хубавите неща във връзката ви и колко лошите, като се има предвид сегашното положение. След 4 години той ще е на 40 а ти на 23. Ти ще имаш едно виждане за живота, той вече друго, но тогава откъсването ще е много по-трудно.
Успех!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 41de2c8cd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Правилно си го преценила. 36 годишен, уважаващ себе си мъж няма да се захване с момиче на 19 (ти почти можеш да си му дъщеря).
Пък и щом на тея години е сам значи нещо не му е както трябва.
Сега се дъжи с теб и ще продължава да е така докато не получи това, което иска. Но тогава може да е късно за теб. За него това положение е добре дошло.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 24e5a85db4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Здравей!
Аз няма да те питам в какво точно си се влюбила в този човек, това няма значение, явно си.
На мен лично не ми изглежда най-подходящият партньор за едно 19 годишно интелигентно момиче с амбиции. Това, което допускаш, е доста възможно. Но от друга страна къде си се замислила на 19 години за семейство и деца? Не знам, не ти ли е рано още? Аз съм на 21 и мисля поне докато не завърша никакви такива. Наистина си в прекрасна възраст, не изпускай всички хубави неща, които ти предстоят:). Ако толкова искаш да си с него-ами бъдете, но нека той се почувства малко по-отговорен. Пермахни възможността да се възползва от теб за "връзки и контакти", а за пари пък съвсем. Така ще разбереш дали иска само теб или и нещо повече. Гледай си образованието и целите, а след няколко годинки със сигурност ще ти омръзне и ще си хванеш някой по-близък до твоята възраст, с който да гледате в една посока:).

Надявам се да ти е бил от полза коментарът ми и да не е малко краен:). Самата аз преди година имах връзка с подобен индивид (но беше на 27). Накрая така ми писна от "идеите" му за бизнес ( които винаги пропадаха и винаги включваха баща ми да му помага с нещо) и от тази самонадеяност да се чуди човек от какво, че се оттървах и заминах да уча в чужбина. Сега си имам приятел на моите години и всичко е супер:). Късмет!
К.

 
  ...


...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: a7d6fd3cb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не-случайно има една доста стара българска поговорка: 'Хубавите ябълки прасетата ги изяждат'
Така че не се учудвам че масово хубави и интелигентни момичета си падат по пропаднали мъже.
*Ioannidis

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: c91fe94ce8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   бягай от пияч, бияч и мързел!

Не годините са му проблем, а той самият!
Има и двойки с по-голяма разлика и са щастливи!
сама го чувстваш - този не е за теб! ще се вкараш в голям филм!
7. - това „падане“ може да се превърне и в падение и авторката да завърши също толкова бедна, нещастна и пропаднала като мъжа... с какъвто се събереш, такъв ставаш

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 2dd161ed0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Я да стъпиш на земята, алоооо? ! Знаеш ли как ще те раздрусам, ако те знам коя си? На 27 съм, ухажвана от 35 год. мъж, но си казвам стар е! Не съм първа младост, но си знам цената. Живота е пред теб! Ти наясно ли си, че студентските години са най-сладките? Знаеш ли какви готини колеги ще срещнеш? Как всички ще си правят купони, а ти ще готвиш, после новините в 8 и айдеее. Ми то и пишката му ще умре. На 27 ще те е смлял и погълнал, на 30 ще си като лелка. Самия той ще те състари. Няма влюбена съм, загубена си! Какво да ти кажа, на сърцето не може да диктуваме. Но какво да направиш в дупка си. Забави малко вашите отношения. Дистанцирай се лекинко, не го наранявай. Ти си сламката на удавника, но какво, да му се присмеем, че не се е научил да плува ли? Той ще си намери някоя по негова мяра. Някоя наранена жена, с дете или без, която ще му е упора и той на нея. Всеки влак си има пътници, и за него и за теб, но ти си хванала грешния. Не знам дали ще послушаш съвета ми. Това аз бих направила и това и правя, макар да е 8год. разликата ни. Но едно знай, забрави за плановете и амбициите си. Всичко за теб свършва там, където започват вашите общи планове за дом, сем-во, деца. Няма и смисъл да учиш. Така и друго, е точно тоя тип мъже, може да те вържат с дете, пази се. Не чакай той да те пази. Да не четем после другата ти история - влюбих се в неподходящ, осъзнах го чак като забременях! Пиши като вземеш решение, че много присърце взех твоята история!

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 3ba86ea581
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Съзнавам всичко, написано, но се чувствам сама в кризисни моменти и.. имам нужда от подкрепа, понякога. 9, решение взимам сега, тук.. след посещение на сайта. Приятелите ми са извън страната, на километри от мен - в България съм живяла твърде кратко, за да създам стабилни връзки; семейството ми е вечно заето с "дела"; Не съм допускала, че думите на напълно непознати за мен хора, ще бъдат така ценни. Благодаря!

Той, разбира се, не е така ужасен. Няма индивид, носител на изцяло негативни качества. Мил е, забавен, добродушен.. най-вече, кара ме да се чувствам щастлива! Поразително интелигентен е - на 19 това ме впечатлява.

Точно тази негова интелигентност ме плаши. Не знам как да му поднеса решението си, да прекратим отношенията ни. Или е по-добре да се дистанцирам постепенно? Не мога да разговарям спокойно и аргументирано с него.. усещам, че психиката ми не е до толкова крепка. Ще се видим след уикенда - надявам се да събера сили за тези два дни и да съм силна в решението си!

Отново БЛАГОДАРЯ за трезвиая поглед, който ми дадохте!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: bc6099a2a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Момиче, аз съм мъж на годините на приятеля ти и ще ти кажа, че тая работа не е нормална. Преди да се оженя съм имал доста приятелки. Имал съм възможност да бъда и с момиче, което тогава беше горе-долу на твоите години. Умишлено оставих нещата да охладнеят, колкото и да ми се искаще. 13 години разлика ми се струваха прекалено много. Много от коментарите по-горе са много верни. Да приемем, че всичко е ОК. Как стоят нещата след 20 години? ! Жените разцъфват сексуално около 40, а мъж към 60-те вече върви към залеза... И ето ти една потенциална ситуация;) Въобще не коментирам материалната страна на нещата, която си изложила. Не си съсипвай студентските години и перспективите в живота. Ако приятеля ти наистина те обича, би трябвало сам да се замисли и да вземе правилното решение.

 
  ...

...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 524c6fa5d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Стига сте измествали темата, опявайки за вездесъщата "разлика". Има доста двойки с подобна "разлика", които са си ок. Аз самата съм 12 години по - млада човека до мен и това по никакъв начин не "съсипва студентските ми години", нямам халка на ръката, нито предложение за брак или пък намеци за близко по време майчинство... Това не е защото мъжът ми е инфантилен, каквито подмятания съм чела тук, а просто защото умее да чака, щом прецени, че си заслужава:)

Но, проблемът тук е съвсем друг - просто човекът е калпав. "Идеи за бизнес". Що за глупост? На 36 не може да си още на вълна "идеи". Явно е някакъв развей- прах, търсещ лесни пари + наивно създание, склонно да му ги предостави... Възрастта му няма нищо общо, това си е характер.

Борония

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 8fda1693c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Тоя направо е ударил джакпота с теб, хем младо, а младото си е младо, хем богато и то не е за изпускане.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 86680081fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Борония, всеки има право да казва какво го притеснява в случая. Не е необходимо да говориш за изместване на темата или какво трябва да мислим въз основа на твоето мнение.
Авторке, разбира се, че разликата ви е прекалено голяма. Как по-точно сте усетиш младостта до такъв мъж? Та разликата ви е почти 20 години, стига проповеди за това как нямало възраст за любовта. А и всички останали проблеми, които описваш.... можеш единствено да пострадаш. Съгласна съм с 9.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 3ba86ea581
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Борония, от кога възрастта няма значение? Дори да отричаш, дори да си пасваш с човек емоционално и интелектуално.. повече от няколко години разлика, изисква по-големи компромиси във връзката. Такива връзки не са невъзможни, но цената, която заплащаш, за да постигнете хармонични отношения е по-голяма.
Има един основен фактор и това е ОПИТЪТ! На 20 години, преживяното не е достатъчно, за да си изграден индивид.. и връзка с мъж на 30-40 променя психиката ти, биваш моделиран по чужд образ, неизбежно.
Да не говорим, че една жена се осъзнава, едва след 30-35 годишнината си. Възрастта и опитът, който носи е от голямо значение и ще го разбереш с годините.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 4c90ab5de6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   На авторката искам да кажа, че нейният господин е уцелил джакпота с нея... много добре си знае интереса и да, не е толкова интелигентен, колкото си го преценила.. на това му се вика хитрост... Намери сили, незнам как ще го направиш, трудно ще ти бъде защото си вложила чувства, но тои найстина не е за теб. Много късмет ти пожелавам, мила, заслужаваш нещо по-добро :)


модератор - не публикуваме лични нападки и обиди.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 80de81ba4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Момиче, аз ще изкажа по-различно мнение от всички предходни. Мисля си, че тези твои мисли са плод на някакъв твой вътрешен комплекс, възникнал следствие възможностите на семейството ти. Може би в детството ти е имало случаи, когато приятели са били с теб заради финансови облаги и т. н. Преживяла съм подобно нещо, но късно го осъзнах. Млада си, влюбена.... какво по-хубаво от това. Радвайте се, забавлявайте се.... нали не си тръгнала да се жениш? ! Предстои ти университет и още много неща да постигнеш преди евентуално да дойде времето за брак и семейство. Радвай се на живота си днес. След като имаш съмнения, че е с теб заради контактите, които му предлага връзката ви, няма да му предоставяш възможност за такива контакти. Излизайте на неутрални места, където няма твои познати. Отърси се от тези мисли, че всеки би те използвал заради семейството ти. Би го направил ако ти позволиш.
Успех и си се радвай на живота! ;)

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 524c6fa5d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Говорете за себе си, драги мои! Много интересно, защо не ми се е налагало да ги правя всички тия компромиси, за които говорите, а връзката ми не е от вчера. Разликата между нас е, че вие имате претенции за универсалност на възгледите си (нещо, което ужасно ме дразни), а аз само казвам как е при мен, за да се види още една гледна точка. Не одобрявате такъв тип връзки - ок, ваша работа, излизайте си с набори. Но, ако обичате, престанете да обяснявате как това било единствено правилното и единствено нормалното, защото просто не е така. Когато опитате такава връзка и когато се разочаровате, тогава имате право да хулите. Но, при положение, че не познавате проблема, по - добре би било да се въздържите от безкрайно повтаряне на някакви общи приказки.

Специално до номер 14: ще цитирам Пух: "Без дежурната контра денят ми губи смисъл!"

Б.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 80de81ba4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Много са ми интересни някои от коментиращите как дават крайни мнения- не, край! той не е за теб, в никакъв случай не бъди с него, той е ужасен. Чакайте малко! Вие познавате ли лично тези хора, живеете ли техния живот. Бъдете обективни, а не крайни!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 3ba86ea581
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Само в природата има баланс, ние сме в разрес в нея и като хора, често сме крайни и рязки. Мненията тук не са обективни, най-малкото - не познаваме авторите на историите и не сме свидетели на ситуацииете, които описват - липсват детайлите, а често, те са най-важни.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: bc6099a2a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   С риск да изпадна в клише, отдавна е казано, че "в спора се ражда истината". Хора разни, разни гледни точки... Нормално е мненията да са поляризирани, но в крайна сметка всеки решава сам. Важното е да има достатъчно информация да вземе решение. Авторката сама си преценява.

 
  ...

...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 3ba86ea581
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Дали не се дължи на комплекс за малоценност цялата тази трагедия? Ако човек сам не си вярва и не се цени и другите ще ценят само парите му.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 6f49189ec4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Остави го!
1. Иска парите ти! 2. Нямате бъдеще заедно! 3. Както го описваш ми се струва някак си безхарактерен!

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 2dd161ed0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Номер 9 съм. Мисля, че няма да направиш грешка, ако се разделите. Нека да е с леко дистанциране в началото. Не заслужава да бъде наранен, вероятно е добър човек. Защото да предположим, че всичко е по мед и масло. Замисли се, коя ще си ти след 5 или 10 години, кой ще е той? След 5г. - Ти току-що завършила, с тапия в ръка, готова да превземаш кариерни висини. Той 40 годишен жадуващ за семейство, притискан от времето, че все още е на 40 без деца и ще е със старите или по-нови идеите за бизнес и млада прогресивна дама, ухажвана от всички. Гаранция ти ще се влюбиш в университета, още първата година! И много искам да ми пишеш, ако не съм права или съм. След 10 г. ти все още млада и все по-готова за семейство, а той 46г вече посърнал и скапан от от това, че е неудачник в живота. Ще те обвинява и натяква, че си пропиляла годините му, за да те чака да се учиш, правиш кариера, а неговия живот минал. Ами след 15 години, ти млада майка, а той - сори годините си казват думата дядо! Как ще се чувстваш ти? Дали ще имаш самочувствие, дали детето ти? Вместо да се грижиш за дете, деца, ти ще ходиш по лекари с него и ще го гледаш. Ще си сама, защото този човек сега е в разцвета на силите си, а след 15 год, ти ще трябва да си упората в семейството ти. Ето защо, не те съветвам да си с него. Защото ще си сама през цялото време. Разликата тук е осезаема. И скоро след като заживеете, ще започнат търкания от гледна точка на интересите. И защо ли ти пиша, като съм сигурна, че след старта на учебната година ще си много щастлива, малко по-късно ще си толкова силно и изпепеляващо влюбена, че няма да имаш време и за лекциите. Нищо не губиш, мила? Такъв мъж знае как да омайва, смятай той вече 15-20 години е в играта, е как не? ! Знае какво искат да чуят жените, знае слабите им места. Дай си шанс, толкова си млада! Готова съм да те подкрепям, знам колко си намъчена сега. Но не си струва. Млади сме един път!

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 3ba86ea581
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Номер 9 (извинявай за неуважителното обръщение), Много благодаря за подкрепата, която ми указваш. Дори, да не го счетеш за голям принос, за мен думите ти са голяма УПОРА!
Номер 16 (пак с извинения), Благодаря!

Взех решение, да поговорим в понеделник и дано успея да му обясня притесненията си без да го засегна и раня... ако изобщо има такъв вариянт, не съм убедена в чувствата му.

По повод комплексите ми - разбира се, всеки със страховете и опасенията си. Семейството ми някога не е повдигало темата, средата ми не е позволявала да се замисля, дали някой би се възползвал от мен. Сега съм в България, почти сама, без никакъв опит в регулирането на подобни отношения. Може и комплексите ми да са пречка при обвързване, но не мога да избягам от страховете си. Смятам преценката си за сравнително правилна, не бих поставила темата в сайта, ако нямаше резон.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: f95d441cb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   19 годишна и 36 годишен пройдоха-как ти звучи? Ако всичко беше ок ти нямаше да питаш тук какво да правиш. Значи се съмняваш в решението си. Ти искаш да учиш, той иска да мечтае за бизнес на 36 години. Смешно! Той би трябвало да има бизнес до сега! Разликата във възрастта изобщо не я коментирам-другото-пие и пее и се бие е по притеснително. На 36 би трябвало да са му други приоритетите. Ожени се за него и ще видиш как ще пропаднеш и ти-ще плачеш всяка нощ за избора си!

 
  ...

...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 3ba86ea581
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   младите жени масово са болни. мъчно ми е да чета такива неща

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 80de81ba4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Авторке, как постъпи? Разговаряхте ли?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 3ba86ea581
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Приключихме отношенията си по ужасен начин.
Поговорих с него и същата вечер, след като бе употребил много алкохол, ми се обади и ми наговори най- ужасните неща, които би могъл да ми каже. Индиректно ме нарече лека жена и лъжкиня. Явно бе наранен. Приключихме разговора бързо по мое настояване. На следващия ден... се видяхме на кафе. Имаше много извинения, обещания -класика в жанра. От тогава, съм се чувала със сетра му два-три пъти и в общи линии - тъжно ми е! Ще се справя :)
Много благодаря за указаната подкрепа! Едва ли, щях да предприема някакви действия, така бързо без коментарите тук!

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 2dd161ed0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Искаш ли да си пишем, дай имейл Номер 9 съм. Всичко ще се нареди! По-добре сега отколкото с деца! А това със сестрата, малко или много ще усложни положението. Не забърквай други хора!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker