Пари или любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121038)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Пари или любов
преди: 4 години, 10 месеца, прочетена 2154 пъти
Здравейте, реших да споделя тук, понеже въпроса е деликатен, знам че повечето от вас ще ме осъдят, но такива са обсъоятелствата. Момиче около 20те съм, от бедно семейство. От малка работя и ми се налага да се оправям сама, работих тежка работа за малко пари, живях в мизерия, депресията не ме подмина. Накрая реших, че и аз съм човек и заслужавам някои удоволствия- станах проститутка, за да имам стандарт на живот, за какъвто си мечтая. Няма да обяснявам, че ми харесва, не не ми, но не ислам да се разделям с тези приходи, както и от идеята да събера пари за нормален бизнес след време.
В един хубав ден се запознах с приятеля ми, нямах никакви намерения към който и да било мъж, приемах ги единствено като използвачи и загуба на време. Но той беше адски настоятелен(, няма представа с какво се занимавах ) че след време се влюбих и зарязах професията, заживяхме заедно, като си мислех, че най- налрая съм намерила щастието и душевния мир. Да, ама не. Да, той е прекрасен мъж, но е беден. Любовта ни е взаимна, но сякаш послеено време това не стига. Отново съм на тежка и мизерна работа за малко пари, спестяванията ми свършиха и мира нямам. 24/7 мисля за пари. Обмислям и да го зарежа, колкото и да не искам, защото ми пречи да го практикувам, никога не бих си признала. С него виждам бъдещето изпълнено с мизерия, а сякаш се преуморих от нея. Какво ще ме посъветвате?
П. с. висшистка съм, файда йок

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 10 месеца
hash: 10ec866cfd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мила, парите са без значение, ако нямаш любов. Не се погубвай, не се концентрирай над подобни схеми как да изкараш пари, разбери че ти и човека към когото имаш чувства сте по-ценни от възможносста да спечелиш пари, но да се погубваш и физически, и психически, духовно. Това че си вишистка в действителност не е гарант, но двамата можете да се справите. Има много хора дали огромна част от времето си за да изкарат много пари и накрая съжеляващи за загубеното време. Парите дават илюзията за сигурност, нека ги има, но не на всяка цена...

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: d433051bd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Да бе и аз бях в една такава връзка. Седя аз и си мисля за любов, радвах се, че я имам, а възлюбеният ми мислеше за пари. Все ги искаше повече и повече, все не му достигаха. Беше нервен, все говореше, че не може да си позволи вещите, които иска да има. Наистина не живяхме царски, но не сме оставали без хляб на масата. Заряза ме, за да замине на място, на което му обещаваха висока заплата. Не го знам как е днес, но предпочете парите пред живота с мен. Мисля, че по-голяма услуга не ми е правил.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 43dd973d14
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Кажи му каква си, намерете още 2-3 като тебе и да ви стане сутеньор. Хем пари ще има, хем любов.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 3001fee9ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Много зле. На 20 години, животът е пред теб, можеш да отидеш навсякъде и вадим пари, така както е най-лесно, намерила си си момче, което да те изкара от тази духовна мизерия и ти искаш да го зарежеш пак да се върнеш към платената любов с чичковци-ами супер, ти си го решила.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 7e670f2f47
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Точно така Момиче поеми като повечето избери Парите , Ха ха ха Вишистка казваш ем значи си Европейка и ти се работи много . Ей на такива като теб им казват Селянки ти не си живяла в Мизерия !!!! Мизерията Живее в теб и ще продължи да живее !!!! Вижда ла тя в бъдещето ами заминете двамата да работите в Европа . Абе няма думи Да е... и т... ..... тн.тн Толкова тъпа че едва ли не помощи да и Съберем

 
  ...


...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: d2e08795ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   Ето едно честно момиче като Авторката.

Реши кое е по важно за теб и действай. Няма лошо да изкарваш пари по честен начин. Няма да те съдя от какво ги печелиш, макар че аз никога не съм правила това. Честна си, а това е такава рядкост при нас жените. Има много жени в бракове и връзки, които правят същото, с тази разлика, че в момента са само с един клиент... бил той съпруга или гаджето им.

Ако скъсаш с него, имаш право да запазиш тайната си. Ако останеш все пак с него, кажи му.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: d6c32f760b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Има по-страшна от материалната мизерия и това е душевната. А тя с пари не се оправя! Ти си се накиснала и продължаваш да затъваш точно в такава. &nbsp; Не ми е целта да де те обиждам и може би не е късно за ракаяние но ще ти е много трудно. Ако имаш наистина чувства към момчето го освободи моляти се от себе си и му позволи за срещне човек достоен за него. Казваш че е прекрасен мъж... да ти кажа надявам се да не е толкова прекрасен и да е направил нещо лошо в миналото че да оправдае това наказание на живота да го събере с такава като теб. Защото ако не е, то този свят наистина е едно гадно място. Казвам това не толкова заради това че си продавала тялото си а повече заради това че си скрила този факт от човека който ти е дал любовта си. Та ти си го лишила от ПРАВОТО МУ на информиран избор дали да бъде с жена която е проституирала. Лишила си го от възможността да изгради реална преценка за теб на база на собствените си разбирания и морални възприятия. Той обича фалшив твой образ! Ти знаеш ли какво може да де случи с чувствата и емоциите на човек когато разбере такава мръсна тайна за човека до себе си. Кой ти дава право да си играеш на руска рулетка с него? ; Слава Богу, че нямате деца... Опомни се, остави го и с който и друг да се захванеш бъди честна още в началото. Твърде жестоко е да криеш такова нещо. Дано до срещнеш истинската любов един ден и за разбереш че тогава няма до имаш нужда от нищо друго и точно затова ще имаш всичко.
Дилян

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 45c1bb23f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Измишльотини на квадрат.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 6e4f8d2466
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Хубаво е да има повечко пари, но не на всяка цена! След време ще съжаляваш според мен. Лошото на парите е, че не могат да ти купят щастие и любов! Да можеш да си позволиш много материални неща, но те губят абсолютно всякакъв смисъл, ако не можеш да ги споделиш с някого!
Рано или късно всеки стига до този извод...

М.32г.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: ebceedcdb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Всички ли които имат пари са проститутки? Работете и драмата, търси си по-подходяща работа и върви напред. Просто пречупваш всичко през начина по който си пораснала. За какво са ти всички тези материални неща, дрехи, чанти.. кръчми. Това ли е щастието? Защо си та тежка работа? Няма алтернативи или просто не ги виждаш.

 
  ...

...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: a63d01856d
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

11.   След 30, ше си бракувана професионалистка, разплетена дамаджана, никой няма да те погледне.
С няколлко думи... Вишистка-курва, скъсай си дипломата!
Успех с занаята!

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 9f8998f5ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 8, ти толкова ли си прост/а, че не коментираш с друго, освен "измишльотини на квадрат". Поне в десет теми си писал/а това. Даже и пола те досрамя или достраша да си признаеш преди време, ама хващам се на бас, че си женка. Само вие сте способни на такава злоба, селяния и тъпанарщина, а ти в особено големи количества. Почни, обаче, към по-добро, че от злобата да не се задавиш. Как живееш с такава каменна душа, липса на емпатия, доброта, възпитание... направо не мога да го асимилирам. Като не вярваш на нечия история, просто не коментирай. Толкова е елементарно, но много хора са още по-елементарни (като теб) и не им идва на акъла, който всъщност нямат. Жива и здрава!

От жена

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 45c1bb23f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   До номер 12:

Мъж съм, друга информация едва ли е приемливо да давам в анонимен сайт, а и винаги такава ще бъде обект на спекулации и манипулиране. Написал съм коментара си в теми, които считам, че са точно такива - измислици. Не се опитвам да се заяждам с никого. Все пак, възможно е и да съм сгрешил някъде, но, в същото време, обаче, съм изразил мнението си по ненатрапчив начин.

От "Измишльотини на квадрат"

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 77788f734a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Любовта свързана с чувства е зло. Тя винаги води до заблуда и раздяла. Любовта винаги умира. Умира и нищо нормално не оставя. За това са и парите.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 61d0d052d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Историята е наистина - измислена и то не заради съдържанието, а заради изразяването ти, авторе (мъж).

И все пак, има и такива истински истории, жените не се променят, а свикват още повече. Някои спестяват и влагат пари в себе си и оправят стандарта си на живот чрез по-заможен мъж, други ги пребиват, взимат наркотици и пропадат като се забъркват с големи отрепки, защото не се задоволяват с клиенти на частно в дома си, а се забиват с мъже от конкретни заведения, където има истински проститутки със сводници и прочие.
Тези, които виждате в инстаграм не са случайни момичета, за да се доберат до мъже с пари, освен красиви - имат и познати в тези среди, или роднини.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: f49de1cafc
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

17.   ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ по-нататък да четат само курвите !
що така , бе , м...а ви курвенска , вечно искате още , нещо по-така , повече , по-голямо , по-дебело ... и независимо какво имате , оченцата ви продължават да шарят . И после имате и наглостта и безочието и да се оплаквате че сте прецакани , неразбрани и т.н и т.п. ??

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 58d3029bc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   17, мъж съм, ама няма как да не ти го кажа:
Яд ли те е? Че си нисък/грозен/дебел/прост/беден/с малка пишка или всичко на едно? Или може би нито едно, но все пак си комплексиран до болка? Умираш ли от злобичка? Как може мръсните курви да се чукат с всеки, само с теб не! Хахаха. Ганьоо, Ганьо, бай Ганьо!

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 936e8ce777
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Имам един приятел (добре, че сайтът е анонимен, защото човекът е университетски преподавател) - умен, образован, с нормален стардарт и т. н. Как му тръгна на този човек не зная, но два пъти се забърка с проститутки. Първата беше едно девойче на 18 години, намерил го в някакъв стрийптиз клуб, където го завели приятели. Тя му правила компания на масата и той решил да се погрижи за това хубаво младо момиче, тръгнало по лошия път. Взе го да живее при него. Записа я да следва икономика в университета, хранеше я, обличаше я, плащаше й таксите за семестъра, хвалеше я пред приятелите си, сближи се със семейството й, което се радваше, че тяхното момиче така добре ще се задоми... След две години тази хлапачка зараяза този живот и отиде да танцува на пилон в "Шератон". После й загубихме следите.
Та този глупак - моят приятел - след няма и три години пак се влюби. Този път в.... магистрална проститутка с работно име Ани. Спряла го на пътя, той отказал услугите й, но тя го помолила за минерална вода, че е жадна, а той я съжалил и я зевел в някакъв крайпътен ресторант да я нахрани, та там се оказали сродни души. И не само се влюби, кретенът, а се ожени за нея официално. Родиха им се две момичета. Ани май миряса и дълго време си беше една порядъчна съпруга и домакиня. Купиха си просторно жилище в хубав квартал в София, две коли, вила, абе - уредиха си живота, хората. Но то дивото зове! И преди две години тази жена-мечта отново превъртя, заряза си семейството и хукна да прави свирки по пътищата, въпреки че беше напълно осигурена материално, финансово и всякак. Моят приятел остана сам с две малолетни момичета и се видя в чудо. Разведоха се и Анито напълно изчезна. Наскоро се разбра, че е починала, но така и не стана ясно от какво. Така че моят приятел се озова самотен родител и в момента искрено ми е жал за него, защото се чуди кое по-напред да захване - на работа ли да ходи, че да изкарва пари, да сготви на децата и да изпере ли и така нататък.
Разказвам това в случай, че историята е истинска. Тези жени не се променят. Може действително да мечтаят да срещнат принца на белия кон, но намерят ли нормален, почтен и достоен човек, той бързо им доскучава, защото са свикнали с обществото на пияници, простаци, сутеньори, наркодилъри и всякаква измет. Е, как един преподавател по философия на този фон да не е скучен? ! Тези нощни пеперудки биха си седнали на задните части само, ако налетят на някой, който ги бие и тормози, те от човешко отношение не разбират. Та, ако историята е истинска, авторката няма да устиска дълго в ролята на порядъчна жена, така че моят съвет е хич да не се хаби да се мъчи с "тежка и мизерна работа", защото накрая пак ще избере бардака, а момчето ще остане с разбити надежди.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 2ec83f9a49
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Бедния може и да забогатее, ама манталитет не се променя лесно. В този ред на мисли пари не се изкарват само с гъз, ама си требе акъл

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 966c7cda21
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Влезе ли в един дом мизерията, любовта излиза оттам - народът правилно го е казал. И ти си си права от една страна авторке, от друга, ако пак започнеш, този път може и да няма втора възможност за отказване и нормален семеен живот, а какви са минусите на професията сама си знаеш. Според мен пробвай все пак да потърсиш по-добре платена нормална работа - не е като да няма недостиг на работна ръка в България в момента, все отнякъде може да изскочи заека. Друг вариант да избегнеш директната проституция - регистрирай се в някоя от платформите, където да се събличаш пред камера и да участваш във видео-чатове - все пак е доста по-безопасно, ще си работиш от стаята, може и успоредно с нормалната работа, а и за мъжа до теб ще е по-лесно да приеме заниманието, ако знае, че поне физически не изневеряваш.

 
  ...

...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 078198caf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Избери парите. В мизерия не се живее.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 2022cf13b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   21, ти лично защо не се регистрираш в някоя от тези платформи, дето се събличат, а? Не вярвам някой и друг лев да ти е излишен, още повече че ще си работиш "успоредно с нормалната работа". Или на теб ти е под достойнството това, но раздаваш такива съвети на другите? За мен е в пъти по-гнусно да се гологъзя пред камера и някой от другата страна на линията да мастурбира, отколкото да договоря сексуална услуга срещу заплащане. А и си представям физиономията на мъжа ми, ако ме свари да се разсъбличам пред разни олигофрени. Хич няма да му пука, че "физически не изневерявам", директно ме е изхвърлил на улицата. Ако наистина му изневеря, вероятността да ми прости е в пъти по-голяма.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker