Помогнете ми, отчайвам се от себе си.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Помогнете ми, отчайвам се от себе си..
преди: 4 години, 10 месеца, прочетена 1194 пъти
Здравейте,

Жена на 24 години, вишист, работя като администратор в голяма компания, но явно нещо не ми стига, за да съм щастлива.

Егоистично звучи за всички, че имам живи родители, имам приятел, хубава работа, 1-2ма приятели и всичко е наред. Обаче не съм щастлива, искам да съм, та аз имам страшно много причини да съм..
Жалко е от моя страна да стоя и да мрънкам, но мисля че знам от къде идва проблемът.

Връзката ми не мисля, че е пълноценна. В началото беше окей (да уточня - връзката ми е на 1 година и 2 месеца, преди нея имах друга, която продължи 6 години), макар и да не се държеше много добре - той си ме игнорираше, обръщаше ми внимание само вечер и то след като приключи с всичките си разговори, игри и т. н. , сега е различно той ми обръща внимание, обгрижваме, предприе крачката да живеем заедно, сами ( та това не е ли всичко, което една жена би искала? ), но мисля че отношението му от преди, ме е наранило. В началото на нашата връзка, повтарям се но искам да опиша нещата, беше супер до момента, в който видях чат... Аз изчаках да видя развитие и да говоря с факти, но явно мацката беше преценила, че не иска да му отговаря и реших да потърся обяснение щом получи известие от приложението на телефона си ( пред мен).
Така и стана, аз потърсих отговорност, но познайте -ОПРАВДА СЕ. Аз се направих на влюбена и разсеяна, приех оправданието, но много ми тежи, много и сега пак се сещам за това. След това той охладня още повече. След известен период от време ми каза, че тогава си е било за тогава, сега било различно, тогава не бил сигурен дали ме иска или не... Та, мисля че това ме кара да съм толкова нещастна, промени се, но не мога да приема факта, че се държи добре с мен. Все мисля, че ще ме нарани..

Освен това, когато съм добра с него, мила и тн. , той отново става безразличен към мен.
Към секса - понякога го правим рядко, а това съвсем ме изнервя. От 4 пъти седмично, паднахме на 1-2, рязко, не е постепенно, че да не го усетя... Потърсих обяснение, но той отговори че просто му стига и нямал нужда от повече, да добре, но иначе си мастурбира редовно... ТОВА МЕ ВБЕСЯВА!

Хора, кажете ми какво да правя, мисля да се разделя с него, за да оправя себе си, иначе ще го нараня, но той е твърдо против, не иска и да чува.
Аз съм директна с него, знае всичко това, но не разбира защо искам да се махна от него.

Имам дни, в които не искам да го виждам, мразя го, ненавиждам го, а той точно в тези дни иска да е най-мил с мен.


Възможно ли е да изпитвам неприазъм към доброто му отношение, което не получавах в началото? Не е ли твърде рано да намаляме секса и да се държим така все едно сме женени от 25 години?

Ох... Моля за вашето мнение, не споделям с никого така или иначе, искам неутрално мнение, което няма как дори да предположа от кой е.


Благодаря.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 10 месеца
hash: 94039d4e4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Айде.. поредната, която да затвърди максимата "Жената иска да я третираш като парцал".
Просто няма две мнения.
Жената мрази, ама ненавижда, повръща ѝ се от спокойствие и безгрижие.
Тя иска екшън, иска огън и жупел.
"Неприязъм към доброто му отношение" - да. Не възможно, а си е така.
Вие имате неистово желание да бъдете тъпкани, подкопавани и ако може да се чувствате като парцали. Да се чувствате недооценени, грозни и недостойни за човекът срещу вас. Тогава "обичате" най-силно и истински.
Тогава имате нужда да се доказвате и правите ВСИЧКО възможно... само 'дето не е за човекът, а да си докажете, че сте повече, от колкото сте.

В повечето случаи сте една путка и толкова. За жалост...




Братан.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 22f4d2c377
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Дали не те използва, безразличието не е добър сигнал. Ако мислиш, че той ти е проблема - го разкарай, млада си

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 226e2340f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Не те разбирам, струваш ми се странна. Защо си с човек, с когото не си щастлива? Изобщо няма значение кой е прав, кой е крив, какви са причните. Усложняваш си живота излишно с размишления, които не водят до положителни промени или изобщо до промени. Свеждай въпросите до абсолютен минимум, концентрирай се върху важните неща. Важно е дали се чувстваш добре с един човек, дали гледате в една посока и чувствата ви взаимни ли са. Останалото са глупости. Има разрешими проблеми, повечето спадат в тази графа. Същевременно има и проблеми, които се оказват огромни- никой от двамата не иска да направи компромис, да се примири, да прости, да забрави. Вашите проблеми или поне една значителна част от тях са от втория тип. Ако не го искаш този мъж, не го искаш и това е. Той няма да се промени, ти няма да се примириш. Какъв е смисълът да се измъчвате? В началото се е държал зле, сега от време на време (подчертавам) е мил. И какво от това? Усеща, че те губи и ти дава внимание. Временно явление, изключение, а не постоянно правило. Ти не си доволна, нещо не ти достига. Какво като живеете заедно? Ти с всеки втори можеш да живееш. Да не мислиш, че на света няма свободни сериозни мъже? Да, повечето жени искат сериозна връзка, съвместен живот и добро отношение. Те, ако го искаха от всеки, щеше да е лесно за мъжете, но всяка жена го иска от един конкретен мъж. Ти не го искаш от твоя мъж. Не си намерила от кого го искаш, но не е от този със сигурност. Стига си трови нервите. Няма да го обикнеш насила, той няма да се промени, ти не можеш да забравиш и простиш, сексът няма да зачестее... това е, не се хаби повече. Няма значение кой е прав, кой е крив.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 9398ee0424
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не е проблема в него, а в теб. Много жени са така. Просто имат нужда от ппоблеми. Сега всичко е наред и ти се чувстваш напрегната и търсиш под вола теле. За минали работи, за това, че правите секс 2 пъти в седмицата, което звучи достатъчно за двама работещи. Ти искаш да обичаш мъж, който не те обича, а сега този те е обикнал и бягаш. Щом припечелваш добре направи няколко консултации с психолог. Заедно ще откриете проблема-причина и ще работиш върху него. Или другия вариант - цял живот ще тичаш след мъже, които не те обичат, а като те обикнах ще ти сменяш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker