Незнам какво да мисля - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Незнам какво да мисля
преди: 12 години, 11 месеца, прочетена 2811 пъти
Здравейте,
Аз съм момиче на 18 г. имам си сериозен приятел от 1г. той е на 26. Преди 1 г. когато тръгнахме всичко беше много хубаво винаги бях искала такъв като него и бях най-щастливото момиче на света че срещнах точно него. Но как да е... Преди около има няма 2 месеца той много се промени. Започна да се държи как да го кажа някакси странно но само към мен. Постоянно ме дразни и то точно с тези неща, с които знае че може да ме изнерви до такава степен, че да не знам какво му кзвам, защото се е случвало да го обидя както и да го ударя. Преди 1 седмица бях у тях седнах на компютъра му а той отиде до близкия магазин да купи цигари. Влязох аз в скайпа му и веднага потърсих скайпа на едно момиче с което тои е имал така да се каже някаква връзка преди 2г. Н влязох за да го проверя дали си пише с някой а защото това момиче започна д аму звъни през ден а той когато е с мен не и дига, но знам ли когато е на работа какво прави. Затова натиснах да прочета цялата им хронология в началото нямаше нищо нередно, продължих да чета ако искат ми вярвайте сами сълзите започнаха да текат по лицето ми. Писал и е че много я иска не можел да забрави когато бил със нея(а тя не е от нашия град били са заедно на морето) викам си чакай да видя от коя дата е това нали заппочнах от началото но когато видях датата още повече зех да плача, защото това е било месец и половина след като сме тръгнали. Знам че може да е тъпо но разбирате ли че той тогава ми се кълнеше ч ме обича че ме обожава а в това време... И сега продължава д ами казва че ме обича но не по същия начин вече няма блясък в очите му както преди държи с мен на настроения когато е весел много ме обича и е много добър хубаво ми е тогава с него но когато няма пари или някой го е ядосъл всичко си изкарва на мен. Незнам какво да си мисля дали има друга дали вече не ме обича или просто проблемите са му в повече... Ако някой може да ме посъветва моля да го направи защото наистина незнам какво се случва с нас :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 11 месеца
hash: 92f61812b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Наистина сериозен приятел, а и рационално използва технологиите, що да не потъче на два стана. Лъжата си е лъжа.
Мечо Пух

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 58b1374d06
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ти си една от многото, поредната и т. н. т. Вятър ли имате в главите си, че не умеете да прецените мъжете? Той е по-голям, по-опитен и си живее, а ти се тръшкай и реви.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 46fe54d56b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Това е поредната история от последните 2 седмици, в която се споменава-скайп. Защо ли...
Виж, предполагам, че каквото и да ти кажем нищо няма да промениш, ще го зарежеш ли? ! Мисля, че не.... Има ли значение тогава мнението ни?
Аз ще ти споделя моето, поради причината, че съм от многото хора попадали в същата ситуация като твоята. Щом има чувства към бивша приятелка значи ти си просто заместител на това момиче. Или го приемаш и започваш да живееш с тази мисъл или просто го зарязваш и му казвша, че си видяла какво е писал. Само недей да си траеш, че става по-лошо. Ще ти разясня на кратко какво ще се случи в случай, че решиш да замълчиш: Само това ще е в главата ти, не си мисли, че ще го забравиш. Той ще продължи да й пише и да я търси и да търси начин да я върне обратно, ако успее ще ти бие шута. Затова както вече ти казах по-добре ти да си първа.
Знам, че звучи грубо и е леко гадничко, но това е истината. Трябва да ми повярваш, понеже ми се случва същото:)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: ab55b07c2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И аз ще повторя писалите преди мен: няма що, много "сериозен" е приятеля ти! Бий му шута начаса, за какво ти е такъв. Както ти казаха, използва това, че си наивна и нямаш опит. Разкарай го. Нека да лъже когото намери, но защо да си ти? !

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 4ae15aa363
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Защо си мислите, че като ходите с някой повече от 5 месеца това е сериозна връзка? Винаги след определено време нещо се променя

 
  ...


...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 64d01275c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Аз бих посъветвал приятеля ти, щом разбере че си му ровила в личната кореспонденция, със страшна скорост да ти опакова багажа и да те изпрати по живо, по здраво.

bile

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 7fedb045dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 6 благодаря за коментара но мисля че съм уточнила защо съм му ровила във кореспонденцията... А що се тнася до другите-благодаря за съветите и смао искам да кава че забравих да напиша че го попитах защо така написал на това момиче и той ми каза че защото той когато я бил искал тя не го искала а тя сега имала приятел и той заради това и писал за да можела да се върже а той накрая да и каже че и се бил подигравал.... Колко смешно и той много се бърка ако си мисли че аз му вярвам за това. Но искам да ви питам и още нещо. Правилно ли ще е ако изчакам още малко за да мога още малко да си докажа че той не е за мен защото не мога да го забравя толкова бързо или ще е най-добре да го оставя час по скоро?
Благодаря предварително :)

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: efbfe2cefa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Остави го час по-скоро, ако продължиш само ще стане по -зле за теб, мила.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 46fe54d56b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Разсъждаваш точно като мен, много е погрешно обаче....
И той като моя приятел ти е избрал много тъпо и смешно оправдание. Не се връзвай!
И аз като тебе изчаквах и все си мислех, че ще се промени мжое би и също изчаквах да си докажа, че съм права и все си мислех, че ще ми е по-лесно да го зарежа. И ела ме виж сега, чакането ми продължава и сега-2 години. Всеки месец му виждам телефонните фактури, виждам как звъни на оная, как й пише смс-и... Смешна и жалка съм нали? Ако искаш и с теб да се случи същото-изчаквай още!
Ако аз го бях зарязала още в началото може би той щеше да тича след мен, а не аз след него. Е, помисли си....

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: cb2c5b3bb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Разкарай го:)!

 
  ...

...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 2fad216743
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Welcome to the club beyotch :) Убедила съм се, че мъжете винаги тичат по това което нямат.. Сегашният ми приятел правеше нечовешки атаки да се събере с мен в продължение на години, при условие че имаше връзка, изневеряваше на приятелката си с мен, убеждаваше ме, че само да кажа да и я зарязва на секундата. Така и стана.. Би и шута веднагически, всеки ден от тогава вече 2 години ми се кълне в сляпа любов, то не са рози през ден, малки жестове, подаръчета, абе отношение като за десет + по шестобалната. Докато един ден просто от скука реших да му разгледам съобщенията във фейсбук. А държа да кажа, че профила му по цял ден е отворен на компютъра и никога не го е скривал умишлено. И какво да видя.. Обяснения с точно тази бившата която разкара заради мен, словоизлияния, едни мили думи, нека се видели, нека не знам си какво.. А аз съм като малката кибритопродавачка, паля на секундата от раз, просто не знам как изчаках 2 часа да си дойде в къщи, без да му звънна по телефона.. Аз простих, обаче ти недей! Просто приятелски съвет..

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 46fe54d56b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Прошка може да има само от глупост:)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 07a64e53f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   според мен той не е бил честен към теб. Обичкал те е може би, желал те е, но му е станало ясно в самото начало, че не си голямата му любов.
Влюбеният мъж не прави такива глупости - не е вярно, че всички мъже били такива, дори не вярвам, че този е такъв - просто не е влюбен в авторката и е време тя да го осъзнае и да продължи живота си сама.
И тя има пък право да търси любовта, да бъде любена и да бъде Жената за някой мъж. Всичко останало е губене на време.
Не смятам, че той е искал да я нарани и съзнателно осъзнава, но фактът е факт - не я обича!

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 63e968653a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   А бе айде сега, и аз с бившия ми бях в същата ситуация, даже и месец след като спахме го видях да пише същите неща на едно момиче, който беше писал на мен. Да даже и труда не си беше направил да измисли нещо оргинално. И аз наивната глупачка му вярвах, че ми се кълнеше в любов, че искал аз да съм жената, която да му слага храна на масата. Авторке не си прави илюзии и не му вярвай от опит ти го казваме. Лъжете и ти му вярваш. По добре го остави докато не те е овенчал с още някоя лъжа за да те приласкае към него

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: a40d141244
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Аз едно не разбирам... Защо ровите в личното пространсво на другия? Това си е престъпление. То си е негово. Такива действия ще докарат връзката до задушаване. Рано или късно ще скъсате ако го карате така. Защото:
1. Нямате си доверие. /Това показват действията ви/
2. Ровите из лични неща. /Не зачитате правото му на малко свобода/
3. Държите се като дете.
В една връзка трябва доверие и свобода. Не задушавайте мъжа/жената с глупости. Ако го искаш, то му дай свобода и време, за да избере. Притиснеш ли го с ревност и върпроси си загубила.
Не можеш да накараш някого да те обича. Нито пък може някой от нас да ти каже дали има друга или не. Ако поведението и е винаги такова, то не би ме учудило да има.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: a0eec3f2b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Скъпо момиче, може би аз не съм най-точния човек , който ще ти даде най- правилния съвет , но в това се убедих 2 пъти в две различни връзки и сега все още се убеждавам и страдам по едната... та както и да е....
Любовта между двама души е едно временно явление, както е дъгата, дъжда и снега... Във връзката продължаваща повече от 3 4 месеца, единия започва да обича повече от другия и във всички случей почти обичащия е жената, а обичания е мъжа. Мъжете са добри мили , чудесни, великолепни принцове на бели коне , докъто жената не им е в кърпа вързнана , докъто , тя не го обикне и не започне видимо да го показва , след това настъпва големия парадокс. Той започва да те приема като навик... "Обичам те " става една заучена фраза от негова страна на която ти естествено се радваш и вярваш.... както при мен стана. И аз така вярвах адски много на всичко в началото , после обаче започна да се държи с мен добре или зле в зависимост от настроението си , въпреки , че не го признаваше , иначе твърдеше , че ме обича... и преди 6 дни се скарахме исках да говорим той не пожела и така ние се разделихме , по негово желание , защото аз му казах или говорим или се разделяме... та така след много обичам те си хвана друга... Ето това ми показа , че няма любов.. В твоя случей , не ти го пожелавам , но най - вероятно ще стане както при мен... , защото всички мъже са еднакви. Горделиви същества мислещи само за себе си и все по малко за половинката. Затова смятам, че , понеже си с него от година, че той вече си е спечелил обичта ти и смята, че нямаш нужда вече от нежност и мили думи...
Ако греша поправи ме

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker