Ще постъпя ли правилно? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121054)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7296)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Ще постъпя ли правилно?
преди: 4 години, 10 месеца, прочетена 1125 пъти
М25. Като цяло не ми е вървяло с жените, опитите ми преди винаги са били през фейсбук, но не се получава и спрях, нямаше смисъл просто.

На живо съм виждал из града доста момичета, които са ми допадали, във фитнеса и прочие. Но отново не съм се опитвал да говоря с тях, просто както и да го мислих, все няма повод. Аз тренирам, но не съм опитен, че да отида уж да дам съвет.

Удачно ли е като цяло, навън или във фитнеса ей така да се доближа към момиче, което ми е грабнало окото и да я попитам дали може да се запознаем, или е твърде натрапчиво? Наистина не знам как да постъпя или какво да кажа.

Моля дайте съвети.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 10 месеца
hash: cb70935012
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Всичко е до увереност - ако я нямаш, шансът е под 1% да се съгласят да излязат дори само на 1 среща с непознат.

Решение - отваряш тубата, пишеш rsdfreetour и почваш наред с клиповете по темата "Как да бъдем уверени, когато говорим с момиче" и всичко друго, което ти грабне окото. RSD Max (Maximillian) е също бая добър, има и Todd Valentine, RSD Tyler, RSD Julien и други инструктори извън Real Social Dynamics.

Това ти го казвам като вариант. Безплатно съдържание са качили хората, нямам иначе нищо общо с тях. Аз бях в същата дилема преди, но откакто изгледах над 20 часа клипове сума-сумарно за 1 година, вече нямам проблем с разговорите с момичета.

И, за Бога, почнете да си търсите сами информацията в нета. Пълно е. Имаш проблем с това как да заговаряш случайни? Тогава гледай тия клипове и ПРИЛАГАЙ наученото.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: e31acc6fbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз не бих ти обърнала внимание. Знаеш ли колко навлеци идват да се запознават при всяко по-хубаво момиче? Същото е в соц. мрежи. Досадно е и е неприятно. Като имаш сериозна връзка и не ти трябва никой друг ти писва от мъжко "внимание". Но поне измисли нещо по-оригинално да я заинтригуваш отначало, че повечето са много банални.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 1e36a1a65b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Да, странно е, мен би ме смутило. Някак си по-непринудено, трябва да действаш. Просто, ей така да я питаш нещо, да направиш някакъв коментар за музиката, да видиш дали й е приятно изобщо да имате комуникация и тогава да поискаш да се запознаете. Моят мъж, преди да ми стане мъж, беше един наглец, дето постоянно ме запушваше с колата на паркинга на работа. И оставаше листче с телефонния си номер да му звъня да я мести. После един ден видях на таблото му програма за театър, а аз много обичам да ходя и го заговорих нещо по темата. Отидохме на постановка, после пихме по едно, две. Малко, по-малко се гаджосахме. После си призна, че ме е чакал да паркирам, за да ме запуши и да получи номера ми, и че ми е видял картата за театъра и нарочно е оставил програмата на таблото. Честно казано, дори ми стана приятно, че се е постарал за мен. И си мисля, че ако просто беше питал на кой етаж съм и беше дошъл да се запознаем и да ме покани на театър, май нямаше да го отразя. А така си имахме някаква приказка от преди да се запознаем и ми беше спокойно, дори излиза, че аз първа съм го поканила да излезем.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: e1ff13e2a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Късмет работа е. Как да ти го кажа? Зависи от характера на жената, от настроението ѝ от това дали ти си ѝ грабнал окото. Докато не опиташ, няма как да разбереш. С някои жени ще ти се получава, с други не съвсем, а с трети ще е направо кошмарно преживяване. Гледай леко на нещата, заговаряй хората спокойно и каквото сабя покаже. Преди години, когато нямаше социални мрежи и модерни телефони, хората се заговаряха просто така и беше най-нормалното нещо на света. В момента за младите момичета това е рядкост и повечето реагират положително. На тези жени им е писнало разни типове да ги свалят онлайн и реалният контакт им харесва в пъти повече, защото е реален.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: df1ca858a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Докато не опиташ никога няма да разбереш дали е удачно или не. Пробвай нищо не губиш. Успех :)

 
  ...


...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: a7c335f887
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ами най-ентусиазираният сваляч, който познавам, е мъжът ми. Не му се сърдя, защото за него флиртът е нещо като спортуване за здраве и го прави без каквито и да било очаквания за продължение (или поне аз не знам :). Наблюдавала съм го в действие и този опит може да ти помогне, авторе. Той винаги пуска в ход чувството си за хумор. Купува домати примерно. Продавачката ги мери, а той се интересува: "Това на лявата ви ръка годежен пръстен ли е?" Девойката смутено отвръща "Не", а той: "Ако жена ми не беше отвън, щях моментално да поправя този пропуск!" И тук и двамата се разсмиват, защото става ясно, че е просто невинен флирт. Но следващия път самата продавачка лично му избира най-хубавите домати. В ресторант сме. Сервитьорката бави поръчката. Той нервничи. Но в момента, в който момичето донася салатите и се извинява за забавянето, казва: "Бих чакал и цял живот, за да получа храна от толкова красиви ръце!" Девойката се усмихва смутено, но когато мъжът ми пак седне там, той е първият обслужен клиент. Понякога поведението му изглежда като нахалство, поне в моите очи, но самата аз виждам, че на жените им се оправя настроението. Ако обобщя: номерът е в скъсяването на дистанцията, авторе. Не допускай официалности. Ако искаш да привлечеш вниманието на една жена, бъди фамилиарен, но по приятен за нея начин. Сядаш в метрото до хубаво момиче, ами кажи нещо, например: "Ох, и вие ли сте от "читанките"? И аз не мога да пътувам без да чета нещо". Не е задължително да го правиш с цел продължение на разговора, но такива невинни реплики са знак за непринуденост и най-често се приемат като любезност. Щом във фитнеса срещаш момичета, които те привличат, това пък е идеална възможност - хората, които спортуват, говорят на един език. Аз се поддържам с плуване и с колко народ съм се запознала в басейна, не е истина, ние там сме си нещо като семейство. Когато бях неомъжена, с две гаджета, с които имах продължителни връзки, се запознах там. И не че кой знае как са ме сваляли. С единия вечно плувахме в един коридор и си пречехме, докато накрая не си синхронизирахме ритъма така, че да се ризминаваме спокойно, започнахме да се поздравяваме, после той предложи да пием чай след тренировката и така... С другия пък подехме обща война срещу температурата на водата - беше твърде топла и отидохме да се разправяме с управата. Обещаха да следят за проблема, а ние седнахме на по пица.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 0a5bce3f26
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   На твоите години и аз бях същия. Сега вече не ми пука:)Последната ми случка е от фитнеса - една жена нещо се мъчеше да регулира един от тренажорите, но явно не знаеше как. Приближих се и предложих да и помогна, при което тя лека се смути, но прие помоща ми, като не си казахме нищо. След известно време я видях отново във фитнеса, като в един момент минавайки покрай мен ми се усмихна и ме поздрави, и аз я поздравих. В случая не съм целял да я свалям, но ако имах такова намерение можех спокойно да действам.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker