Да й кажа ли? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121144)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18508)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да й кажа ли?
преди: 4 години, 10 месеца, прочетена 1521 пъти
Здравейте, имам нужда от съвет.
До скоро си пишех с един мъж, с когото сме от различни градове и мина доста време докато се видим на живо, понеже той все си намираше оправдания с работата. Усетих, че намеренията му не са чисти и му казах, че си търся сериозен мъж, а той ми каза, че също си търсел сериозна приятелка.
След време, ходих до неговия град по работа и реших все пак да се видим, така или иначе съм свободна и нищо не губя. Преспах с него и на двама ни ни беше хубаво, като си мислех, че няма приятелка.
След това, като се прибрах в моя град, той продължаваше да ми пише, дори още по настоятелно, но аз прецених да не му отговарям повече, защото започнах да се привързвам към него, а знаех, че той иска само секс.
След време, като се разрових в една друга социална мрежа, в която нямах регистрация до този момент, намерих неговия профил и видях, че има снимки с друго момиче на моята възраст!! Снимките бяха от преди година и нещо, което значи, че докато ме е зарибявал е бил с нея и я е лъжел!! Много ме хвана яд, че и двете ни е лъгал, а мен ме е използвал за единия секс, защото виждам, че с нея си е излизал напре-назад.
Въпроса ми е дали да й кажа, за да може да се предпази от него, защото накрая тя ще страда от цялата работа. Колебая се дали да й пиша и да й пратя част от чатовете ни. Според мен той си е такъв и няма да се промени. Най вероятно продължава да й изневерява и с други.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 10 месеца
hash: 49f697cd20
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Така. От написаното разбирам, че ти си го оставила, не защото си има приятелка, тогава не си знаела. В същото време и след като си го оставила си ровила за информация за него и тогава си разбрала, че си има приятелка. И сега искаш да си набуташ носът, където не ти е работа. Ако ѝ го кажеш най-вероятно ще се разделят, но това и ти го предполагаш. Отстрани изглежда, че ти в този анонимен сайт се правиш на някаква много благородна, а в действителност просто искаш да ги разделиш. Дали за отмъщение към него, защото искаш да му е гадно, че те излъгал, макар че ти по друга причина прекратяваш и разбираш за лъжата доста по-късно, а прекратилата си ти. Или пък защото си го искаш обратно. Явно си от тези жени дето не искат да гледат мъжете с друга, даже и когато те не искат да са с тези мъже. Жена ти го казва това, да си знаеш.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 38c4d000ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Може да не ти повярва, и да започне да те обвинява, че ти си го прелъстила. Или пък може да ти благодари и зареже с гръм и трясък. Може да му е доскучало с нея, или да не вървяло в някакъв период, затова да те е свалял. И в двата случая не я обича и я мами. Ако я обичаше, нямаше да те има тебе, нали? Не вярвай на влюбени снимки и статуси, хората лъжат за пред света.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 35f6a642ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Не искаш да я предпазиш нея, а да не се чувстваш толкова кофти, че си само ти глупачката и използваната, освен това и да му направиш мръсно.
А пък за случилото се между вас, половината "заслуга" е твоя. За първи път си го видяла на живо и си му пуснала, направили сте си кефа и толкова. Ти да не си очаквала предложение за брак? Той може да си пише и с още десетина като тебе. Няма смисъл да се занимаваш с глупости, ами си направи изводите за себе си.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 71c51606bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Кажи и. Аз бих искала да знам, за да не си губя времето.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 71c51606bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Мисля, че всеки би искал да знае ако партньорът им изневерява, кажи и пък как ще го приеме си е нейна работа.

 
  ...


...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: ef308d147d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Имах такъв случай с мъж, който се оказа, че е женен и има дете на 3 г. Разбрах за брака му и скъсах с него, той ме помоли да не казвам на жена му. Честно да ти кажа и през ум не ми е минавало да постъпя по този начин. Да, човекът е постъпил много нечестно и спрямо жена си, и спрямо мен, но не съм аз тази, която ще се меси в чужд брак и ще пише на непозната с единствената цел да и докаже, че мъжът й й е изневерил. Радвай се, че си се отървала и остави това зад гърба ти.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker