Закача се с другата жена - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Закача се с другата жена
преди: 4 години, 10 месеца, прочетена 1845 пъти
Имам важни въпроси да решавам в живота си. И като че ли с 'големите' въпроси се справям по - добре, отколкото с 'малките'.
С моя годеник излязохме да вечеряме с най - близкия му приятел и неговата приятелка - да я наречем Х. Излизаме сравнително често с тях, всъщност са единствената двойка, с която се виждаме по - често.
Преди време моя ми беше споделил, че по някаква причина е казал на приятеля си, че Х. ревнува от мен. Всъщност не знам дали е ревност или съревнование, но към днешна дата имам усещането, че иска да ми се наложи, че е нещо повече от мен.. Не мога да определя точно какво е.
Тъй като във всеки се стремя да видя хубавото - тя е добро момиче, изглежда добре на външен вид. Но в същото време говори вулгарно, лигла е и.. Не ми е близка, не желая да бъда близка с нея. Държа се добре, говорим, но си имам граница, защото така усещам нещата.
Впрочем, в нищо не й отстъпвам откъм положителни качества, но да не изпадам в подробности.
Момчетата пиха алкохол, умерено. Х. поглеждаше от време на време моя игриво, но дискретно. Циците отвън, голи рамене - само да кажа, това не е моя работа, кой както желае да се облича. В един момент моя нещо говори, но Х. в този момент не го слушаше. Тогава той с телефона си едно закачливо почна да я пошляпва по разголеното рамо! Може да е дребнаво, но на мен ми стана кофти и на секундата ми пролича. Другото момче за толкова време никога не си е позволило да ме докосва.
Освен това ме завлякоха в някакъв бар като предварително казах, че не желая (завършвам образование сега). Бяхме с колата на Х., така че за 2 мин се озовахме там.
На следващия ден естествено му казах как се чувствам и какво мисля. Не за пръв път се случва да ме пита дали желая нещо, само и само да отбие номера после, че ме е питал.
Това са дребни неща, знам.. Как бихте постъпили вие, в случай че подобно държание ви дразни?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 10 месеца
hash: d58348dc2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ще го зарежа. Животът не е толкова дълъг, че да си губя времето с някакъв женкар. Или най-малкото няма повече да изляза с тези.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: a7faed6874
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами виж сега при мен е да кажем почти същото само, че от мъжка гледна точка и не излизаме със този. Всичко се случва на работното място. Моята жена (22) сама се забърква със него. Но това не е важно сега.
Седни и поговори със него обясни му това, че се чустваш кофти. Сподели със него чуствата си вярвам, че ако те обича ще направи така, че при следващото излизане да не го зяпа така влюбено (поне така разбрах) все пак сте сгодени! Това е според мен което трябва да се направи, но от скандали няма нужда. Ще се радвам да чуя какво е станало.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: e9e351fbf0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Аз бих говорила с приятеля си и бих му споделила, че не ми е удобно и просто да спре. Ако не - ще му дам от неговото лекарство и ще правя същото.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: fb6443e3c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Може между тях двамата да е имало нещо в миналото, и нея да я държи. Дали само секс, или кратка връзка, но е имало искри. Тяхната малка тайна. Дори и да е нямало, пак е супер неприемливо спрямо теб да се закача с нея. Никога не съм харесвала толкова фриволно отношение спрямо други жени, ако аз съм там. В даден момент човек се чувства излишен, и се чуди дали да не остави двете гълъбчета сами. Но иначе аз ако обърна внимание на друг мъж, настава война.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 7b5b6ee201
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Другия път като излезете пак четиримата вземи да флиртуваш с гаджето й. Пърхай му с мигли, усмихвай му се, докосвай го по крака, вземи си от яденето му ... ей такива неща. Тогава да ги видим другите двама дали ще им хареса и как ще коментират.

 
  ...


...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 5269283513
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Чувствала съм се като теб, тя беше уж много близка приятелка, а той приятелят ми. Все още сме заедно, но не съм му простила. Уж бяха приятели закачаха се, излизали са без мен и такива неща. Аз усещах, че тя има симпатии към него, мисля че и той имаше, но в крайна сметка остана с мен и аз не знам защо, може би съм по- лесна и грозна та не му се наложи много да тича след мен. Мъжете са такива, приеми го. Днес ще е тази утре друга, но ще продължава да е с теб и ти ще се чудиш защо той е с теб

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 1444c2503f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Не мъжете, а ТОЗИ мъж е такъв!

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 483dd3df70
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз не го разбирам това да имаш приятел/ка и в същото време да се срещате с други двойки, освен ако крайната цел не е групов секс, човека е така устроен че винаги търси разнообразие, особено мъжа, твоят приятел явно е глупавичък и не се усеща че тия закачки с другата те дразнят, изяснете се, или прекратявате да се срещате или се уговаряте за групов секс с другата двойка, но трябва да се убедите че и те са склонни на това.

М 31

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 3f4f91b0df
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Авторката.

Умишлено изчаках да мине малко време преди да ви пиша.
Искам да кажа, че това е наистина дреболия от бурния ми живот. Действително съм си ревнива обаче.
Споделих му всичко тогава, не знам дали си е взел бележка, но би трябвало.
Днес за първи път от месеци му отключих телефона. Беше отворил профилната снимка на моя позната във фейсбук. Попринцип имам впечатление, че не го прави, но ми стана криво, защото не го очаквах. Попринцип е изолиран откъм женска компания.. С тези не излизаме в момента, защото не са в града за лятото.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: fb309446bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   За всеки мъж е нормално да гледа снмки на други жени в интернет, също така е нормално един мъж да заглежда хубави жени по улицата, но не е нормално да флиртува с тях пред теб, и да си урежда срещи, например. Прави разлика между двете. Ревността без причина е лош съветник. Повечето мъже не влагат нищо серизоно във флиртовете. Поговрои с него и му кажи, че това не ти е приятно.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker