Да си с две едновременно - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да си с две едновременно
преди: 4 години, 10 месеца, прочетена 2228 пъти
Ще помоля за съвети само от мъже, защото знам какви ще бъдат коментарите на жените и по-добре да ми ги спестят. Трябва ми мъжка гледна точка, защото само те могат да ме разберат.
Убеден съм, че доста от мъжете са попадали в подобна ситуция в която са с две момичета едновременно. Интересното тука е, че си имам сериозна приятелка с която от скоро живеем заедно. Смених работата и там се запознах с една колежка с която от лафче и закачки стана така, че се харесахме. Въпросната колежка знаеше за връзката ми и няма нищо против да е с мен, докато аз съм с другата. Едва ли не минава в графата - любовница. Странно ми изглежда, защото си мисля, че иска само секс, но в същият момент ми говори за сериозна връзка с човек, когото познава от доста малко време. Тя е по-голяма от мен и е вече в наистина в такъв етап от живота си в който е добре да се пренасочи човек към сериозна връзка. Искам да подчертая, че все още не сме спали, но това като гледам така е неизбежно.
Въпроса ми тук е какво бихте направили вие? Имате си жена вкъщи с която споделяте ежедневието, леглото, храната и живота си, но имате и друга при която винаги отивате само на гости.
Четох доста по този въпрос и как мъже имат жени от 15г и любовници от 7г например и ги съчетават нещата доста добре. Не си оставят семействата, децата и паралелно с това играят шах и с белите и с черните фигури. Тук като, че ли не става въпрос за младежки прищявки или нещо такова, а за сериозен поглед към живота и това какво може да получи един човек от двама други и как може да имаш чувства към двама различни души без това да пречи на трезвата ти преценка, мисъл и желания.
Нещо друго... за моногамията - едва ли има нещо такова. Доскоро силно вярвах в това, но ми се струва пълна глупост. Просто мисля, че щом искаш нещо и можеш да си го набавиш - не се лишавай от него. Не съм и от типа хора "Веднъж се живее! " повече премислям нещата и просто, колкото и да смятам накрая знака винаги излиза " + ". Търся съвет от сериозните Господа с подобни случки в живота си, а може и да има някой, който и до ден днешен е в такива отношения с две различни жени.
Благодаря! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 10 месеца
hash: 3f6458b2a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей прителю!
Аз съм така от години и моите са 4 броя в момента с жената до мен и се менят постоянно!
Не е лесен този път, но се свиква и е като наркотик!
Ако влезеш по този път, ще ти хареса и няма излизане, но с времето ще се ошлайфаш и ще събереш опит и ще ти е лесно!
Интелигентен човек си, като гледам как пишеш и мисля, че ще се справиш! Успех и помни нещо много важно:
Не вкарвай чувства или поне не издавай такива явни(съвсем леко да подкваждаш огъня само)!
Сега знам, че женската част ще оплюе и мен, но не сте по различни от нас... така е нали... ама Ви си го знаете де!!!

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: c67212f1cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Жена съм. И ще ти дам един съвет, който бих го дала същия и на жена.
"Тук като, че ли не става въпрос за младежки прищявки или нещо такова, а за сериозен поглед към живота и това какво може да получи един човек от двама други и как може да имаш чувства към двама различни души без това да пречи на трезвата ти преценка, мисъл и желания."

Не, точно за това става въпрос. Става въпрос за някой, който не е достатъчно пораснала да реши кое от двете иска повече. Сериозния поглед към живота не се състои в това какво можеш да получиш ти, ако стоиш на два стола, а в това какво можеш да дадеш ти на този свят, с какво можеш да допринесеш на човечеството в дадена сфера и т.н. Ти чувствата можеш да ги имаш и към 20 човека, но ако си неспособен да прецениш и да решиш какво искаш най-силно съжалявам, но за мен си мекотело. Мъжете имат воля.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 765db521f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

3.   "как може да имаш чувства към двама различни души без това да пречи на трезвата ти преценка, мисъл и желания. "
Просто нямаш чувства към нито едната, друг начин няма.
Консуматор.
Като толкова не вярваш в моногамията кажи на жена си, за да може и тя да си хване втори/трети/четвърти.
Ама тогава ще уревеш света, нали?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 19f0b7b1eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Жена съм и естествено не искаш моето мнение, но все пак ще го дам и даже ще се постарая да бъде напълно обективно.

Предполагам осъзнаваш, че в момента си воден от напълно егоистично желание, точно затова искаш единствено мъжки мнения и търсиш клиширани оправдания. Разбира се, това ти решение е изгодно само за теб. От една страна ще лъжеш и накрая нараниш приятелката си, от друга ще загубиш времето на другото момиче, което ти сам казваш е на години за сериозни отношения.

Ако искаш да постъпиш мъжки, трябва да си напълно честен с любовницата си и да дадеш свобода на приятелката си да си намери и тя нещо допълнително. Но разбира се, така рискуваш да загубиш и двете, а оставам с впетатлението, че ти искаш само да взимаш.

И тук идва последният ти шанс за мъжество. Като си решил да вършиш долни неща, поне си ги признай пред себе си. Не си търси глупави оправдания, не се опитвай да си чистиш съвестта в онлайн форуми, не бягай от негативните оценки. Кажи си, искам да тъча на два стана и не ми пука за ничии чувства, освен за моите. Това е доста по-достойно отколкото да търсиш разрешение и уверение тук.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 08dc5808ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Ако, нямаш против жена ти също да има паралелна връзка, можеш да говориш с нея за отворени отношения. Другото е мишкарска история.

 
  ...


...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: a950da6607
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Ти не обичаш или искаш нито едната, нито другата. Просто си женкар, който в момента си прави харем.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 061b63f707
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   След като прочетох и тази тема и на онази мацка с двамата дето ги върти, взех кардинално решение да не влизам в този сайт. Жал ме е за такива хора като теб, лишени от най- човешките чувства на морал, обич и преданост. Понякога си мисля, че някой ненормалник с повече свободно време и психични проблеми влиза и ръси тъпи истории. Искрено се надявам това да е истината. В противен случай просто оставам без думи. Вие сте едни гадове, които се прикриват зад маски и фалш и си мислите, че ви е позволено всичко. Съжалявам и приятелката ти сигурна съм, че е страхотно момиче, защото ако не беше щеше да и робуваш и слугуваш и да ревеш. Понеже ти това заслужаваш да си нещастен цял живот. Направо те намразих без да те познавам. Такива като теб заслужават най- лошото. Дано си го получиш скоро!

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 7e2d43a70d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Жена съм, но минах през подобно нещо - имам приятел от 5 години, като през 2 от тях поддържах паралелна връзка с друг мъж. Най-просто казано: много сложна работа. В началото с любовника всичко тръгна на шега - знаеше, че съм обвързана и нямам намерение да се разделям с него. Уж беше ок. С течение на времето започна да подпитва дали няма вече да започнем "нормални отношения". Аз също се чудих, но си ми беше добре да седя на два стола, харесвах ги по различен начин и поради различни причини. Нещата започнаха да излизат извън контрол, заплашваше ме, обиждаше ме, причакваше ме пред нас, веднъж ми посегна, злоупотребяваше с наркотици и т. н. Отървах се от него с 300 зора, бях на косъм да загубя приятеля си (нещо, което късно осъзнах, че в никакъв случай не искам да се случва) и т. н. Абе грозна история беше. Толкова по въпроса за многоуважаваните господа, на които разчиташ да те подкрепят - не са по-малко луди от жените, срещу които гнусливо бърчиш нос.

Навлизаш в много тънка материя, за която ти трябват подготовка и сигурност: убедена съм, че жена ти не е съгласна, демек, трябва да се криеш добре. Любовницата сега го раздава много готина и неангажираща, но сам си усетил, че си мисли и за по-сериозни работи. Вече имаш първата червена светлина. Хората са непридвидими, в началото винаги всичко изглежда готино и лесно, но много често се появяват чувства, привързаност, различни усложнения. За сериозна любовница ти трябва много точна жена, в която да си сигурен.
С тоя аграрно-мачовски изказ и манталитет не те виждам да се справиш добре в подобна ситуация, освен ако и двете жени не са страшно глупави. Най-малкото веднага се мяташ на първата срещната и си фантазираш как ще ѝ ходиш на гости, докато у дома твоята те чака с отворени обятия.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 046914365b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   То няма какво толкова сложно да се разбира. Ти решението си го взел. Тук търсиш одобрение и то от хора, на които не им дреме особено дали спиш с 2 или 20.
Ще спиш с колежката, иначе нямаше да се занимаваш с нея. Ще го правиш докато тя ти пуска, а пред приятелката си ще го играеш примерен и верен. Като те надуши ще береш ядове и скандали, може и от два стола да паднеш на земята. В живота няма как вечно да си на плюс, не става само да получаваш без да даваш.
Да те питам само, ако и на приятелката ти ѝ писне моногамията и започне да се плющи с някой пич от работата си, как си с тази ситуация? Ако ти е все едно, значи връзката ти с нея е фалшива и безсмислена. Такива са и браковете на онези с любовниците. Да изневеряваш на човека, с когото си не е нещо сериозно, а си е лъжа и неуважение.
Това го научих от личен опит.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: c2a8366b54
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Искал мнение само от мъже, защото знаел какво би било мнението на жените за него...
Добре, обаче търсиш одобрение от другите мъже, потъпкване по рамото atta boy и лека завист тип "Ехххх, защо и аз не мига така".
Авторе, жалък си. Ама си и нагъл. Искаш да ни убедиш, че предстои да възприемеш житейска философия тип и к*ра до края и душата в рая, ама в живота никога не се подреждат нещата точно по план.
Все някога жена ти ще ти бие шута, ще забравиш нещо - я телефона, я съобщение, я ще се оплетеш в лъжите си. Много си нагъл и самонадеян ако си мислиш, че ще криеш паралелна връзка и ще имаш семейство. Любовницата струва пари, трябва отделен бюджет за нея, подаръци, хотели, вечери...
А можеш ли да бъдеш сигурен някога, че тази жена няма да те издаде, че няма да иска да е номер 1, не втора свирка цял живот.
И какво ще й предложиш - ще те еба когато жената е не разположена и понякога, когато ми се отдаде време и тя ще каже ауауууу цял живот чакам мъж като този..
Не ме разсмивай. Страшен палячо си. Мислиш, че около водомера ти се върти целият свят...
Има една мъдра мисъл в моята житейска философия - Истината ще те направи свободен.
Човек, който лъже за едно се налага да лъже и за повече неща. Една лъжа повлича след себе си друга, а животът е толкова труден и скъп, че не мога да си позволя допълнителен стрес заради друг човек. На 20 може би, но на 30, 40...нищо не си видял от семейния живот, за да знаеш какъв ресурс поглъща той, че са ореш и на друго място едва ли е на равно.
Дано момичето ти разбере и те изхвърли. Моногамията е възможна за хора с интелект, морал и капчица разсъдък.

 
  ...

...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 97cc07372b
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

11.   Типична мъжка, долна, гнусна курва. Адски гнусна. У теб в събрана най-голямата човешка помия и най-непростимото. Освен си и едипов комплексар. Повръща ми се от такива като теб! И не моногамията е пълна простотия, а ти си пълна простотия. Животно в човешки облик без никакъв морал, ценности и душа. На най-гнусното дъно си, щом се занимаваш с дърти, гнусни пачаври и си толкова плиткоумен. Гнус, гнус, гнус! Жалко за жена ти.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: a950da6607
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Твоето се нарича лакомия и женкарство. Не си оставяш приятелката, че да е с нормален мъж, който ще я обича и цени и няма да изневерява. Но пък и задяваш тая колежка, която спада към графата жени, които окачествяваме като леки, да не казвам по-правилната дума. А ти заслужаваш да си сам цял живот. Дано приятелката бързо да се усети, и да ти изхвърли багажа и хлопне вратата под носа.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: be78f93cf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   До автора и до 1

И викате на жените курви, нали? Ама всъщност вие сте курвите, и то от безочливите. С какво са по-различни мъжете от жените бе, номер 1? С това, че са още по-долни курви ли? Ти си поредното доказателство. Гнусна, жалка работа, гнусни, долни твари. Ще се удавите в собствените си лайна (курвалък). Жалко само за жениците около вас, помиари.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 91e700a663
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   После да не се чудите що има толкова много мъжемразки? Ето ви един пример, номер 1 също.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 1d77846a32
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Авторе, аз и съпругът ми сме така. Всъщност той започна пръв. Не знам колко години след брака ни си е намерил любовницата, която също е негова колежка. Не знам също и колко от близките ни са знаели за това. може би са се опитвали да ми намекнат нещо, но аз бях твърде влюбена, за да ги чуя. Но в момента, в който разбрах и се уверих, взех решение, и също си намерих любовник. Обаче живеем в неголям град, и всичко се знае. Нямаш представа, след като и съпругът ми научи, какви чутовни скандали започна да вдига! Оказа се, че и той като теб не харесвал моногамията, обаче когато се отнася до него. Иначе държал неговата съпруга да е вярна, и да пази семейното огнище. Не му харесвало, вместо да е с имидж на любовник, търсен от жените, да му викат рогоносец. Даде ми ултиматум веднага да скъсам с любовника. Той обаче не иска да прекрати извънбрачната си авантюра. Аз също се заинатих, и казах, че това, което е позволено на него, е позволено и на мен. Започнаха едни совалки на роднини, които да ни вразумяват, децата също разбраха, абе пълен цирк. Е, така си живеем и до днес, само аз смених два-три любовника, за ужас на мъжа ми. Тъжно и нелепо е, но щом иска така, така да бъде. Така че, и ти внимавай да не разбере жена ти, за да не попаднеш в нашата грозна ситуация.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: ea678a7408
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Братле, мъж съм ама съм на мнението на 11.
Мъжете преди да се хвърлят към друга жена си дават сметка за:
1. Какво искат от живота
2. Последствията
3. Най вече - зарязват сегашната първо, за да продължат с другата

Ти нямаш топки. Не си мъж. Воден си от емоции и си нестабилен. Заради ей такива келеши, като теб жените масово намразват мъжете.

А! И още 2 неща
1. Няма жена която да държи на теб и да е съгласна да те дели.
2. Спиш ли с една повече от три пъти вече има чувства и при двамата

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: eff7c6fbee
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   А сега си представи, че жена ти ти сервира следното: "Много си те обичам, не искам да се разделяме, ама обичам и Жоро от нашия офис... и той знае за теб, обаче няма нищо против и аз ей така, от време на време, ще си ходя с него на хотел, нали не ти е проблем?"
Как се почувства? Ако отговорът е гадно, вече знаеш какво причиняваш на приятелката си.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: fa6f7dc82b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Курвите, без значение от пола, са покварата на тоя свят.
Как ще погледнеш детето си някой ден, ще стоиш пред него за пример, като знаеш какъв си парцал? Детето ти ще е същият парцал като теб.

Не можете да обичате, защото е трудно. Т'ва да наебеш всяко нещо, дето ти харесва е в пъти по-лесно, от колкото да си налегнеш парцалите и да остояваш ценностите и морала.

Братан.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 55cd2084c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Повечето жени са такива хейтърки към мъже като автора, изискват пълна отдаденост и "мъжка чест" хахахаха много смешно а пък подкрепят жена в същата ситуация и и дават акъли как най-добре егоистично да върти нещата. Вие сте пълни и жалки лицемерки, пропити от омраза и егоизъм.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 763f9b4138
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Жена съм. Не можеш да имаш трезва преценка, както смяташ, когато въртиш две жени едновременно. Трезва преценка е, ако решиш да излезеш от сериозни отношения с приятелката ти, и да си живееш прехвърчайки от цвят на цвят. Ще имаш цялото разнообразие на света, докато решиш какво точно искаш - една или много жени. Иначе е много гнусно спрямо жената, която те чака вкъщи и ти вярва, най-вече. Не може да се гради близост на две места. Според мен не си наясно какво искаш. Съвместният живот не е постоянен купон, страсти и тръпки, а отговорност, за която ти още не си осъзнат. Просто излез от връзката си и ходи с колкото мадами пожелаеш. Ти ще си супер, а също и сегашната ти приятелка, която ще си намери човек да я уважава и оценява истински.

 
  ...

...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 394624d9b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Искаш мнение само от мъжки пол, но ще ти дам мнение от мойта женска гледна точка. Няма да те упреквам, но няма и да те подкрепя. Щом искаш да има трети човек във ваща връзка, очевидно не ти дава всичко, което ти искаш от една връзка и почваш да търсиш друга, която да удовлетвори тази липса. Преди да почваш историите с любовниците, защо не и се поставиш на нейното място? На нея ще и стане ли приятно, ако разбере за това? Няма какво да се лъжем, всичко рано или късно излиза наяве. Твърдиш, че я обичаш, а искаш да имаш любовница. Тези 2 неща не се връзват въобще. И вариантите са два : говориш с нея да имате отворена връзка или просто я зарязваш. Няма да е честно спрямо нея, тя да ти е вярна да седи и да те чака във вашият дом, докато ти зад гърба и се срещаш с тази и онази, защото с една се започва и тръгваш на следваща. Не бъди егоист и постъпи разумно. Да кажем тя е на твоето място и ти си на нейното. Ти си ѝ верен и не поглеждаш други, във връзка сте и очакваш от нея да ти е вярна, така както ти. Мислиш си, че всичко е наред във вашата връзка, докато тя се вижда с други. Няма да ти е приятно въобще, предполагам. Постъпи разумно. Или отворена връзка или почваш с други като вече не сте във връзка.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 84f05e9e9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   Евала на номер 20, много ми хареса как им го каза. Те си имат една такава женска солидарност, която мачка мъжете. А, всъщност жените са най-големите хиени и долни змии, които винаги за всичко намират оправдание и накрая мъжът излиза виновен за нещо.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: ec0171d70c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Авторе, сега ти е добре на два стола и мъдруваш за моногамията, ама когато разбере приятелката ти или приятеля на любовницата ти и започнат данданиите в чудо ще се видиш. Може и бая пердах да отнесеш. Айде и умната.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 166cba7ac1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Ех, какви времена настъпиха. От създание мира, такъв разврат каъвто има днес е имало само преди потопа. Няма да ти давам акъл, но ако искаш да си мишка, продължавай с лъжите. Ако искаш да си мъж, избери една жена!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker