Мразя хората, ето защо. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мразя хората, ето защо.
преди: 4 години, 10 месеца, прочетена 1121 пъти
Роден съм в малък град в бедно семейство, в ученическите години бях един от малкото деца които си учеха уроците, четяха книги и искаха да се образоват, повечето деца в училището бяха неграмотни цигани и турци, буквално не можеха да си напишат името, но за сметка на това постоянно ме обиждаха затова че съм българин, викаха ми гяур, тормозиха ме, удряха ме и разни такива, един дори се опита да ме изнасили няколко пъти, и то в училището, но не успя. Нашите отдавна искаха да се преместим в по-голям град и накрая това се случи, наеха квартира, и точно в този момент баща ми умря, а аз бях много привързан към него. Мъртво пиян се блъсна с трошката си и умря на място. Останахме само аз и майка ми, която работеше по цял ден, за да имаме какво да ядем, други роднини нямаме. Мислех, че в новото училище ще е по-добре, уж сред българи, оказа се че това е огромна измама. Българите се оказаха същите боклуци, събираха се да пушат трева и да пият бира, а то на децата колко им трябва, за да се напият. Викаха ми селянин, смотаняк, зубър, защото учех и изкарвах що-годе добри оценки, не бях пълен отличник, но те друго освен тройки не можеха да изкарат, а и не искаха. Викаха ми убитак и спрял понеже не исках да пуша цигари, в същото време като имахме контролни ме караха да им подсказвам, иначе ме биеха и аз им помагах, за да си спестя боя. Заради всичко преживяно до този момент - тормоза, смъртта на баща ми, бедността, аз бях доста депресиран, и новата среда която се оказа същата като старата не ми помогна никак. Затворих се изцяло в себе си, нямах и не исках приятели, защо ми е да съм с хора като знам как се държат с мен? В този момент бях убеден, че хората са изроди и ги мразех. Четях разни неща вкъщи и играех игри на компютъра. Не исках да излизам и да виждам хора. От тогава мина доста време, завърших и висше образование, работя, вече живея сам, порастнах, заякнах и вече никой не ми се подиграва, нито ме бие, вече ми правят път като вървя по улицата, но аз все така мразя хората, сам съм и нямам приятели, нито искам да имам, нямам фейсбук, не искам нищо общо с никого, освен с шефа който ми плаща заплатата. Травмите още си стоят и не знам дали някога ще ме напуснат. На никого не му пука за мен, защо тогава на мен трябва да ми пука? Разни познати често са ми искали помощ, примерно пари на заем, и аз съм им помагал, мисля че това е грешка и съм бил много глупав да го правя, защото на мен никой не ми е помагал и същите тези им се свиди и 2 лева да дадат. Това беше историята ми накратко! Не съм я споделял с никого защото аз не споделям нищо.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 10 месеца
hash: 526f7ec3cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Нищо ново под слънцето. Не си сам. Има много друго като теб.

Проблема ти е, че се гордееш с мъката която си преживял.

Това е стъпката между морала и интереса, между гнева и благородството, между човека и животните, които са те тормозели. Не бъди като тях. Мразиш ли обратно няма да си по различен

При тях няма да има промяна, защото те не са страдали, докато при теб може. Хората са тези които страдат, бъди човек! Даже им бъди благодарен, че благодарение на тях си постигнал това което си днес.

Когато те ударят, обърни си другата страна, да ударят и нея. Ако го направиш няма да има нужда пишеш тук.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 3ab9220242
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Когато посочиш хората, които мразите с показалец, три пръста сочат към вас. Думата, мисълта- "мразя" ви разяжда психически и физически, енергийно
Замислете се, простете, простете си, разтоварете психиката си!

М 1964

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 1ad59800dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ми са що споделяш?

Живуркай си и да не ти дреме на дедовия.


Братан.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 5d6d6f414b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Те хората са си гадни по принцип, живей за себе си и изобщо да не ти пука, но все пак е добре да имаш поне двама приятели да има с кой да излезнеш да пиеш по едно две питиета, ся и аз съм бил зубър и аутсайдер не толкова лоша история колкото твойта но на 40% да речем. Все пак напълно сам ще е кофти човек.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 07d3f22c54
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Пътувай из Европа. При възможност даже се премести да живееш в друга държава - имаш нужда да се отърсиш от 'всичко българско и родно'.

 
  ...


...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 91c752b05c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Приеми, че ще умреш някой ден с омразата си. Ще си живял с тази омраза и огорчение цял живот. И то няма да е много живот, тъй като тези неща ти пречат да правиш приятели, да се смееш, да живееш пълноценно.
Примири се, прости и се отпусни. Живей. Не всички хора са гадняри, смени средата, пътувай.
Единствения начин да живеем пълноценно е като умрем още млади, в мислите си. Баща ти вече го няма, нищо не може да му навреди. Запази хубавите спомени за него а не това, което ти е навредило на теб. Не ти е жал за баща ти, а за себе си. Смотаняка и зубъра от миналото също го няма. Той е само в твоите мисли. Още повече, че гарантирам ти, не си бил нито смотаняк, нито зубър, просто масата невежи определя субективната реалност. Защо да страдаш за собствената ти жалка личност от миналото? Нека си седи там, забрави.

Трудно е да се оттърсиш от егото си и миналото си, знам. Но това е единственият път към растежа на личността, съзряването. Тук и сега е живота за теб, приятелю. Успех ти желая!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 9645c5dada
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Не споделяш нищо с никого, но го сподели с 229 души до тук. Травмите от детството не отшумяват и определят характера на човека, подобни примери в книгите и филмите колкото искаш. Ти също си "белязан" с емоционален дефицит и проблем в общуването. Щом така си решил да живееш, твоя работа. Дано поне да обичаш животните.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: c4c5dc6409
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   минал си най-лошото. Бъди благодарен, не се гордей и продължавай напред с любов към родината, защото има случаи много по -лоши от твоя, тях питаш ли ги...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker