Защо мъжете харесват кифлите? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо мъжете харесват кифлите?
преди: 4 години, 10 месеца, прочетена 1858 пъти
Извинявам се, ако има такава тема. Но защо мъжете избират жени, които ще им разкатаят живота? И то жени, които са от типажа наконтени, вечно гримирани, с поведение тип фолк дива, и нулев интелект? Жени, които ще им изневеряват, и правят на луди калинки?
Имам колежки в работата, които са точно такива жени. Ходят редовно по масажи, педикюри, маникюри, и гаджето плаща за всичко. Пак гаджето плаща сметката за телефона и нови обувки и чанта. А тези спят и с други, даже и с колеги, но иначе страшно си обичат половинката и му се мазнят. Направо ми става жал като гледам как глупакът взима принцесата от работа, как тя му се умилква, а иначе го прави на будала. Как на работа се подиграват и присмиват на какъв глупак са попаднали. Как говори с него по телефона, но очите и шарят.
Защо си го причинявате, мъже? Толкова ли сте слепи?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 10 месеца
hash: 459b63048e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Защото са лесни стига да имаш пари. За мъжете често е важна красотата а интелекта е на заден план.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: a9a514c6e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Защо, защо, защо? А ти защо не си гледаш собствения живот, а си тръгнала да търсиш отговор на безсмислен въпрос, който даже не те засяга? Или може би те засяга?
Мен пък ми става жал за хора, които като нещо от вътре не им отърва, и чрез "оплюване'' на другите си избиват злобата - точно като теб.
Явно си от онези жени, които се имат за супер естествени, негримирани, природно красиви, супер точни, умни, над всички други ''кифли" във всяко едно отношение, а пък мъжете даже не ги забелязват.. И от там започват определенията за другите жени и начина им на живот, и съответно използването на множествено число - защо мъжеТЕ харесват кифли? Слагаш всички под общ знаменател, което води до това, че животът на другите ти е истинската болна тема. И въпреки всичко просто завиждаш, защото ако това не беше така - изобщо нямаше да се питаш този въпрос, нямаше да констатираш коя как се гримира, маникюри, педикюри, принцеси, изневери, а щеше да си гледаш своя живот.
И все пак относно темата бих ти казала, че има много такива жени, които са противоположни на определението "кифли", но са същите батали. Скрити лимонки... Изглежда скромна, скромна, а пък какви неща правила.. Пък какво харесват мъжете не мога да кажа.. За всяко нещо си има човек.
Защо, защо, по-малко защо..

Ж, 27

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 52cb076cf7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Незнам проблема в кифлите ли е или в красотата. Аз лично намирам максимум 25% от жените за красиви и сексапилни. За още 25% бих казал, че стават и са ми приятни, но просто не е същото. Надявам се разбираш какво имам напредвид.



Мъж.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 6ff4145d55
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Знаят как да се държат с мъжа,за да му е кеф. А мъжете пък сме явно наивни. Винаги ще има такива връзки. Вие некифлите пък не знаете как да готвите,да правите секс,как да накарате мъжа да се чувства мъж и т.н.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 4a19beb939
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Щото като изглежда поддържано, мирише на хубаво и си я набиеш на кура... е по-яко.

Братан.

 
  ...


...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: b92d5fa0f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   За другите мъже не знам, ама аз такива лесно ги рязпознавам и бих ги използвал само за кекс

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 6451c13bd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Защото за хубави, свежи, готини и оправни. А не грозни, смръдливи, злобни и комплексирани смотли. ;) По същите причини много ги и мразят. ;)

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 3d2306cf8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Ами то по същата логика защо жените харесват батко дето ги бият и им изневеряват? За всеки влак си има пътници.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 45fb776e91
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   защото поколението до такава степен е деградирало, че си нямаш на представа....

Всички търсят пари, почивки, лайкове, подаръчета....

Ето примерно с мен давам пример: атлетично тяло, с образование и работа, но не спекулирам нито с коли, нито с пари.. не мога да кажа, че съм грозен, подържам се постоянно и накрая кво, никакво внимание не ти обръщат..

Тъй като за да не говоря празни приказки опитал съм за малък период от време да сменя нагласата: Започнах да ходя на море през седмица, дискотеки, студентски а у... имам приятелчета поръчваме сапарета, бутилки и хоп Тъпите пачи се лепят веднага, аа ама ти с тези ли излизаш( кой порше, кой ауди, кой нз си кво кара) и почват да пишат... как си... кога ще ме закараш и мен...

Тъпачки сте големи и кво мога и баварец и мерджан да си позволя и кво да ви гледам сеира ли? за кво да го правя, това доставя удоволствие само на комплексарите..

Да намериш истинска жена до себе си е абсолютно невъзможно или просто временно явление или просто си вечерял с господ! За една истинска жена бих свалил и звезди то небето, но коя ще е тази, като за нея сторито в инстаграм е по важно.. отиват накъде не да споделят времето с човека с когото са били, а да се тагнат и споделят къде са..

Жалка история

М25

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 6fa8b4ed01
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторке, не си съвсем права, за щастие! Аз много внимателно съм си подбрала приятелския кръг и сред моите хора не забелязвам увлечения по кифли. Приятелките ми и съпругите на приятелите ми са напълно земни, приятни, почтени, добре поддържани, но в никакъв случай натруфени, жени. Собственият ми съпруг, с когото си имаме пълно доверие и споделяме всичко, твърди, че типът "манекенка" в повечето случаи го отвращава, а липсата на морал, меркантилността и нагаждачеството от раз му блокират мъжките мераци. Говоря за здрав-прав мъж на 38 години, отличен любовник и направо обожаващ жените. Това, което го привлича - доколкото виждам - са именно онези черти, които правят една жена уникална: малко по-неправилен нос например, походката, тембъра на гласа, стойката на тялото, начинът, по който сяда или държи чантата си - такива детайли. Наблюденията ми върху други мъже сочат същото - кифлите НЕ провокират желания у умни, стабилни и опитни мъже. Тяхната "клиентела" са главно комплексари и загубеняци, като тези гаждета на твоите колежки.

 
  ...

...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 52cb076cf7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   До 9
Звучиш като момче с възможности. Ами направи си една. Напътствай я в живота, дай й акъл, дай й занаят. Направи я класна жена. Точно както Моисей е разцепил морето да мине с народа си. Това ако не е да свалиш звезди, не знам какво е.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: de0f4cbf75
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   До 11 - Той да не и е баща, че да я възпитава? Дори да приемем за момент твоята гледна точка, че един мъж трябва да вземе под крилото си една жена, да я дондурка и възпитава какво му гарантира, че след всичките му усилия тя ще остане при него и ще бъде вярна и благодарна? Нищо не му го гарантира и има много случаи на предателства от страна на такива жени. Това не са времената на средновековна Европа, когато брака е до живот и няма вариант за развод, мъжа с каквато жена се събере с такава е до живот, жената с какъвто мъж се събере с такъв е до живот. Тогава има смисъл един мъж да вземе младо момиче и да го учи и напътства, защото тя ще е неговата жена до край. Сега няма смисъл, защото никой не му гарантира нищо, напротив - скапаните феминистки закони му гарантират, че ще бъде прецакан и че на добротата му ще бъде отплатено с предателство.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: a93b67d37e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Много ми е смешно как разни смешни жени разказват, как мъжете ценяли повече красотата хахаха.

Няколко разцъка в гооглето, и ще намерите уникални статистики затова как жените смятат повечето мъже за грозни, и си търсят само красавците колкото и да са грозни те.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 8465321f4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Все още ми е интересно, като слагате епитети на хората. Думата "кифла" най-често се използва от злобни или завистлини жени, които им се иска да бъдат на мястото на конкретната жена/момиче, но не могат или не им стиска. От друга страна, мъжете, които я използват конкретната дума от друга страна са същите бок*уци и най-често наричат така жени, с които искат да правят секс, ама кифлата нещо не им пуска, общо взето.

Н2, е права. Не знам какво ви бърка кой по какво си пада и защо си е негова работа, че то има и мъже такива, които ще ти разкатаят живота. Иначе такива мнение, като Н10 винаги ми са били интересни.

Тръгнали да съдят коя е кифла и кой какъв е, а в действителност точно такъв тип хора, които само коментриат и се мислят за нещо повече от другите са най-отрвратителни. Че то същото нещо, някой може да каже и за вас, че сте еди си какви.

Нека Н10 да се успокоява, че мъжът и няма да залитне по друга жена, то няма лошо човек да си мисли, че всичко е перфектно, ама като му дойдат на главата някои неща, тогава става драма хаха.


Иначе съм мъж, ако си мисли Н10, че съм жена.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 58908d12fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   От авторката
Просто ми стана интересно как има толкова заблудени мъже. Как не различават фалша. И после се вайкат, както тук имаше и такава тема-" Дадох максимума за нея".

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 9ee4480d07
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   И с едните съм бил и с другите. Едните са потенциални курви, другите са отявлени такива. Като подадеш пръстче на една комплексирана жена, тя ти отхапва лакътя. А при курвите има интерес, дори при някои си е бизнес. Предпочитам нещата да са ясни. Че те тия "нормалните" морала си го тълкуват по свой си начин.
Ааа, за протокола, повече боли от тия дето не са " кифли ".

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker