Изморен съм от живота - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама
  

Споделена история от Любов и изневяра

Изморен съм от живота
преди: 4 години, 10 месеца, прочетена 2816 пъти
Момче на 17 съм и просто Нищо не ми се прави! Нямам желание нито да уча да работя каквото и да е, спорта ми омръзва, всичко ми писва много бързо даже гаджетата и ги зарязвам, даже не ми се яде не ми се спи, само ми е кеф да си цъкам на разни игри и да си копувам маратонки и шапки, друго всичко ми е изморително и безразлично. Не съм в депресия няма за какво, изглеждам супер даже съм малко слаб, защото не обичам да ям и пия повече фрешове, популярен съм в училище и мнго момичета ми се свалят, това също ми писва, не мога да ги търпя, не ми се слушат глупости и не ги слушам, а ако ми пищят на главата откачам... слагам си слушалките просто да не ги чувам и ми се сърдят ами ок. Не искам и приятели с тъпия им смях на разни тъпи истории, а те сами идват в нас и трябва и да се крия и да казвам на брат ми да ме прикрива и да им казва че ме няма. Просто искам да ме няма, азда решавам какво да слушам да гледам и никой да не ми пречи, защото е супер Изморително и не съм длъжен да го правя, ставам агресивен даже, колкото да изглеждам много по малък от тях , това също ме дразни! Всичко ме дразни което аз не мога да приема в тях, все едно гледам филм с някакви тъпи роли в които са се вкарали и ми е гнусно даже да стоя до тях, да говоря с тях! В моя свят съм аз и музиката нищо друго няма в него! Нямам желание, нямам мечти, Нищо! Кефа ми е да си пусна слушалките и да изчезна! Просто.. споделих!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 10 месеца
hash: 7657ad263a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Брато за лека депресия - не знам - може би!? Но виж с подобни оплаквания може да си малко в аутистичния спектър. Силно ти пожелавам ситуацията да се подобри вбъдеще.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 8b0ccfec21
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Споко и аз бях такъв и продължавам да бъда даже работя нещо абсолютно сам и сам решавам кога и с кой да говоря иначе винаги помагай когато някой приятел има нужда

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 8d649b837c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Супер си. Разкажи ни как си го постигнал.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 6d44717c76
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

4.   Една хубава казармичка сега, и ще ти се прави всичко, та пушек ще се вдига!
Уморен!!! Да беше на 70, 80, 90, с 5 деца, 15 внуци и 35 пра-внуци, да говориш подобни глупости... Уморен бил.. От какво? От неучене и от гледане на глупости по тубата ли?
Такива сте, апатични сте, защото НИКОЙ НЕ ИЗИСКВА ОТ ВАС! Всичко ви се поднася на тепсия, пести ви се усилието да отидете до кухнята и да си налеете вода даже...
И това са резултатите, естествено.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 32286df165
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Аз съм момиче на 27. С десет години по голяма съм от теб и се чувствам по същия начин. Само че в моя свят не съществува нито музика нито нищо. Абсолютно нищо не ме радва. Жива съм на всъщност съм мъртва. Не знам как да се измъкна от това безнадеждно положение. Нямам мечти.

 
  ...


...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: b589b3ad1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Аз съм на 34, но се чувствам подобно. Според мен, ако не ти харесва това състояние, отиди на психолог, но ако ти е кеф, така си живей. Единствено един ден все нещо ще трябва да работиш. Мен също много ме натоварват хората и ми омръзват стандартните неща. Просто прави, това което ти доставя удоволствие!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: db2004dd75
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Миличък... вашите са те изпуснали. Ходи им обясни до какво са те докарали и искай съвети от тях, а не от непознати хора. Трябва да имаш цели и амбиции, не може на 17 да ти е писнало. Говори с родителите си, това е моя съвет. Иначе не вървиш на добре така.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 5f83a95336
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   Приятелче, възпитали са те да си плужек. Трябва да излезеш от тази леготия и да намериш предизвикателство. Отиди в Индия, сред мангалите, намери си пердаха в някое руско село в Сибир, отиди да садиш картофи в Аржентина. Виж как живеят хората. Щастливи са защото им е трудно.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 1b8df94d5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Какво търсиш в случая.. съвет? Предвид възрастта ти е нормално да има крайни емоции и такива състояния. Ами ако малко оставиш компютъра, какво би правил? Или смяташ, че връстниците ти не са интересни. Намери нещо общо помежду ви. Да не общуваш изобщо не е здравословно за психиката ти и явно съзнаваш това щом пишеш тук. Все ще имаш някой приятел, който да ти е приятен, за разговори, спорт и тн

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: bd6541ead5
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

11.   Обикновено мамин глезльо, който никога няма да стане мъж. Не искам да съм на мястото на тази, която ще има глупостта да се влюби в това лекенце. Изморен бил... Че от какво? От празния си безсмислен живот на паразит ли? За 5 лева работа свършил ли си някога? Като ти чета писанията, направо съжалявам, че я няма казармата и то оная старата - 2 години. Там щеше да разбереш какво е да си уморен. Вината преди всичко е на родителите ти, че са те възпитали като абсолютен егоцентрик, некадърник и излишен човешки отпадък. И ще си платят за това. Нищо не става от теб, живей си така, докато има кой да те храни, после не те виждам. Защото умре ли този който го храни, умира и самият паразит.

 
  ...

...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 5f83a95336
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ето 4 го каза... казармата. Да, тук е анонимно ще си признавая. Пил съм урина и са ме били, и са ме тормозели, и са пикали отгоре ми в общата баня, и съм лазел в снега във фъртуната, и съм спал с едно платнище на тактика със седмици, но и най хубавите моменти живота ми и най силните приятелства съм създавал там, също.... И сега проблемите на живота ми се струват смешни сравнение с това, което преживях вътре.
Вие се страхувате да живеете, не сте уморени. Затъпели сте и нямате идея как да ви е интересен живота, дори. Никога, ама никога през целия си живот не ми е било скучно. Гадно да, но не и скучно.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 483aa6f774
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

13.   12, това ли е представата ти за живота? Това си е жив мазохизъм. Човек може да е силен и без да са пикали върху него. Ти си жив примеркак казармата изкривява съзнанието и те кара да си мислиш, че трябва да те унижават, за да станеш човек. Ами съжалявам, но за мен не е нормално да ти дават да пиеш урина на сила, за да станеш "мъж".

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 70b2adf16e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Жена съм, не разбирам от казарма, не харесвам войните и насилието, но номер 12 пише нещо много вярно

”Вие се страхувате да живеете, не сте уморени. Затъпели сте и нямате идея как да ви е интересен живота, дори. Никога, ама никога през целия си живот не ми е било скучно. Гадно да, но не и скучно.”

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: b6cce79b7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Автора съм. Искам да оточня нещо... не съм аутист, но нямам против да съм. чувал съм че тези хора са по- интилигентни от другите и затова ги имат за луди. Не знам дали ми харесва това състояние или не ми харесва просто съм в него. Не мога да търпя никой даже в стаята ми, като имаме гости братовчеди или там приятели се прая на болен и си отивам в стаята да си лежа и да слушам музика. Изморяват ме с реакцията си и колко емоции правят за някакви.. тъпи неща и да си го мерят кой е по успешен, адски е досадно! За кво са ми цели, като съм гледал как некви си хора бързат за работа или да си търсят гаджета какъв е смисала? Имал съм гаджета и те сами ми се свалят, аз нямам желание да се прая на идиот да ми звънят през 5 мин. къде съм и да ме вкарват в техния филм! Защо Трябва? Много мразя тая дума! Трябва да имам гадже щото другите имат, да ям закуска защото другите ядат, да ставам когато стават те и изобщо всичко това ми е досадно и гадно. Изморява ме! Нямам и хобита нищо не ми е толкова интересно да ми е хоби... само си падам по спортни обувки и шапки, това ми е 1 твеното което харесвам. И без музика не мога! А номер 9 ме расмя, да си търся боя и да копая картофи?? Страхотно хоби, Но ще е по яко да съм здрав и Егоцентрик колкото пребит и "щастлив"?
А това с казармата.. ако ти е яко да пикаят отгоре ти.. мисля че Аутизма е по-добрия вариант! Дам.. и по-добре да ми е скучно! А мислех че нещо с мен не е наред.. :D! Съгласен съм с 13, а на 11 искам да кажа че съм изморен от хора като тебе, изобщо не искам да постигам нищо в живота, не искам Нищо! За мен това е празен живот да се бориш за нещо което няма смисал! За мен смисала е да нямам дразнители и да си мисля мои неща в моя свят където съм суперсвободен, нещо което много хора няма да го разберат!

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 5f83a95336
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

16.   12 съм, до 13- не си мислете че нямам достойство. Отдавна съм се научил да се защитавам и да се отстоявам. Само че мен живота ме е научил.
Иначе жив съм, здрав съм, всичко е минало. И определено съм по-щастлив от автора. Сигурно съм по щастлив даже и от повечето от вас тук. От нищо не се оплаквам и ценя всеки миг в живота.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 7802228041
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

17.   Към 13, а и към автора: разбира се, че не е необходимо да бъдеш унизяван, за да станеш мъж. Но когато, израствайки, не са те възпитали в борбеност, устрем, издръжливост и поносимост на външни дразнения, казано накратко - СИ ЖИЗНЕСПОСОБЕН !!! Точно това липсва у автора - жажда за живот. И когато у някого има такава липса, защото не му е вродена или не е възпитан с добро, идват житейските несгоди като учител.
Към номер 9 - преди години чух разказа на една българка, която от години живее в Индия, и която няма никакъв интерес да ме лъже. Тя ми разказа, че там има бедност, глад и мизерия, която тук никой не може да си представи дори. И въпреки това, там НЕ Е ВИДЯЛА депресирани и недоволни хора. Дори и най-сакатите се радват на живота, защото го имат и защото са живи. И всички се борят за живота си и имат жажда, каквато автора може да има, само ако направи разликата.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: c47ceaa20a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   16. Самозаблуждаваш се, ако беше толкова щастлив нямаше да четеш теми и да пишеш коментари в този сайт, освен ако нямаш някакъв проблем и ти, или пък се мислиш за много по-умен от останалите и си решил да ги съветваш...

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: d55f8cd614
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

19.   Трябва да ти едн здрав курест мъжага, да те люби и да ти откърти халката, тогава вече ше има з акакво да живееш, ти си хомосексуалист, неосъзнат! В момента, в който усетиш пулсиращата щека на партньора си в дъното на торса си, ще живнеш и ще заобичаш живота!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: a58e1f88f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Човек, не връзвай на критичните коментари.

Сега, това твоето си е леко към депресия, без да се обиждаш, изобщо не ми е цел да ти се заяждам.
На мен ми е съвсем ясно, че всъщност имаш някакъв РЕАЛЕН проблем, който просто не би споделил с никого, дори и анонимно в нета. По определени причини, които са си само твоя работа, разбира се. Честно да ти кажа така е и по-добре - каквото и да е, с времето сам ще го преодолееш.
Виж, каквото и да е това нещо, то не трябва да допускаш да те спира да се наслаждаваш на живота така, както на теб ти харесва.
Хората обожават да хранят тинейджъри.... както ти казах, не им връзвай. Просто това им е един от начините да свалят напрежението. А аз си мисля, че някои от тях се и възбуждат от това :)
Помисли си добре какво ти се иска, постави си го за цел и действай. Скоро ставаш на 18 и единственият, който ще може да те спре ще си самият ти.
Разбира се, че ти трябва да си решаваш какво да слушаш и какво да гледаш. - научи се сам да казваш НЕ на хората, за каквото и да било, не чакай брат ти, недей да търпиш неща, само и само да останеш в очите им най-дружелюбния и госпоприемния. Като не те кефят хората от настоящото ти обкръжение - ами окей, не общувай с тях. Аз също не се кефя на това, че масата хора играят роли, но пък вече одавна не се навивам, даже ми е забавно, а и те горките по друг начин не могат да са..... жизнеспособни ;–)

Не ти вярвам, че нямаш поне една супер супер яка мечта, която да е и постижима. Обаче правилно правиш, че не я споделяш. Просто се престраши да действаш по нея, дори и да се провалиш ще пробваш пак, и пак, или пък ще опиташ друго нещо и така. Всичките успешни хора са се проваляли по много пъти.

ж31

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: ea5d3dc961
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Брат ясно ми е къде ти е проблема. Мани ги хейтърите и особено някви женки, които все чакат и очакват на мъжете да ги дондуркат и за това все крякат как искат "истински и отговорни мъже" тоест мъже, които да могат да експлоатират за собствена изгода, това си е чист егоизъм от тяхна страна и няма нищо общо с това кое е добре за мъжа. Така, обратно на проблема, който е тривиален - нямаш енергия, не ти се занимава и не можеш да търпиш драми защото диетата ти куца, това е! Колкото и тривиално да звучи когато не ядеш достатъчно енергетична и полезна храна, тогава нямаш енергия за нищо, не ти се прави нищо и нямаш желание за нищо. Кажи какво ядеш и ще ти кажа какво да промениш за да имаш повече енергия.

 
  ...

...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 94d785046c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Автора!НЕ съм в депресия,не съм гей,не съм комплексар,не искам секс,гнусен ми е и с мъже и с жени,Нямам проблеми,нямам и мечти,даже повечето храни са ми гадни,ям повече ядки,салати и смутита които си правя сам,ОТВРАТ ми е да ме свалят с некви тъпотии ае да излезем ае много си готин ,скучно ми е и разни кухи хора ,които са ми супер нереални в нереалния им живот!Защо АЗ да се променям,защо Те не се променят?Защо трябва да съм активен в тоя живот който за мен е ..тъп?Много повече се кефя когато съм сам и слушам музика и съм далече от тоя шит на хора които се правят на каквито не са!Ок за тях аз съм странен ,но аз не искам нещата които искат Те,секс или пари или да са известни това е ТЪПО!Аз искам да съм свободен от всички тях,не искам да ме вкарват в техните филми и техния живот,ако искам мога да го направя имам и визията и мога да имам всички ,аз самия не го искам не искам Нищо,не ми пука какъв ще ми е живота!Не съм нещастен с тва и не съм и щастлив тва е пак тъпо за мене ,кво значи щастлив и нещастен?Не мразя и не обичам не съм лош и не съм добър аз съм УНикален!Ако има и др хора които се чувстват така ок да пишат!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 7e192d5f30
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Уникален бил...смешник. Кое ти е уникалното бе, мързелът и тъпотията ти ли? Свободен бил? Свободен си защото мама и татко те хрантутят и ти плащат всичко. Ама така ще е, като му се досвидял един лев на баща ти за презерватив...

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 0d24be5670
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Депресията не е винаги от нещо конкретно, но това което описваш е точно депресия. Колкото и да не ти се иска да повярваш, знам защото съм минала през това, дълги години го отричах. Поискай съвет от психолог.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 94d785046c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Автора!Към 23-бъркаш се,не съм мързелив а съм ОТЕКЧЕН от тоя живот който ти на пример мислиш за нормален!Това което не разбирате го изкарвате мързел и депресия...Не знам на кой му трябва психолог!Да,нашите ми плащат и какво от това?На мен ми е скучно и на морето ,не само в училище .
Смешни са ми всички,които ходят да се пекат като гущери и да им влиза пясък в задника!Не изпитвам кеф от това!Защо да лежа там и да влизам в някакво море където е фул с дърти и мръсни хора,когато в моя свят мога да летя?Просто всичко което правите е..тъпо,сигурно съм на по- више ниво затова виждам нещата така!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 4ccc9d9f44
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Не ме кефиш. Имаш проблем и проблема ти се казва "цъкам на разни игри"

 
  ...

...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: de0fb7bcbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Авторе, ти наистина си уникален. Осъзнал си важни неща в ранна възраст. Но не бъди деструктивен към себе си заради масата хора. Аз също съм асоциален на 25 години. Изглеждам много добре, бил съм с момичета и в над десет държави. Имам голямо семейство и виждам как брак, деца, кариера, социален статус, голяма къща и т.н не са донесли на моите роднини удовлетворение. Повечето от тях са си в агония. Затова и аз като теб нямам мечти. Просто не виждам смисъл в това да съм успешен. Nothing fails as success

Работя на 4 часа колкото да не експлоатирам родителите си и през останалото време съм сам, но не се чувствам самотен. По кофти ми е в компания с много хора където всеки иска да утвърди себе си само защото дълбоко в себе си е несигурен просяк за внимание. Адски е досадно. Вкопчват се за всяка дума, какво кой казал преди 3 години, интерпретират си според собствените предразсъдъци. Най много ме дразни че някои нагли непукисти си мислят че това да се мислиш за най най най е безплатно и достъпно само за тях. Ужас.
Препоръчвам ти да започнеш да гледаш клипове на просветени учители в YouTube. Eckhart Tolle, Osho, Mooji
https://m.youtube.com/watch?v=VauHIuyPwkM
Наистина звучиш като advanced soul.
Поздрави

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker