История посветена на коментиращите! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29697)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

История посветена на коментиращите!
преди: 4 години, 10 месеца, прочетена 1391 пъти
Добър ден драги читатели и коментиращи. Прави ми впечатление, че има три вида читатели. Едни от тях са хора емпати, които наистина вникват в проблема и се опитват да дадат обективно мнение без да нараняват автора и без да се опитват да му се наложат. За съжаление това е един много малък процент. Другият вид читатели просто влизат, четат и подминават. Защо четеш като няма да коментираш? Сега идва ред на най- любимите ми. Така това са хората, които влизат прочитат и решават че в 99% от случаите авторът сам си е виновен за всичко и те трябват да го поставят на мястото му. Започват се едни дълги излияния изпити с омраза и негативизъм. Започва едно плюене и даване на акъл. Да, съгласна съм има доста провокативни теми, в които авторът наистина заслужава строги коментари, но има и такива, които наистина споделят и искат да бъдат разбрани. Търсят наистина съвет, защото няма към кого да се обърнат или пък просто си мислят, че някой се или се е чувствал по същия начин. Харесва ви когато някой страда и изпитвате нужда да го нараните още повече и с думите си и го вкарвате в девета глуха. Не знам не ми харесва това нещо, да всеки има право на мнение, но преобладава един негативизъм и едно арогантно поведение. Мислите си, че вие сте над нещата нали така? Мислите си, че на вас няма да ви се случи подобно нещо. Започвате да защитават другия за когото е посветено всичко това. На другия въобще не му минава и през ум, че по негов адрес се коментира. Ако авторът се чувства добре и наистина е виновен ще се обяснява ли на някакви си тук. Понякога наистина имаме нужда да кажем нещо и да получим подкрепа. Това е от мен а сега плюйте и по мен, нали това е целта на платформата. На чужд гръб и сто тояги са малко, правете любов, а не война. Ако няма да давате адекватни мнения не пишете злобни обиди, които според вас са истина. От два реда изказ правите умопомрачителни заключения. Заповядайте може да ме линчувате! Да забравих, че част от вас се опитват и да дават уроци по правопис, преброихте ли колко липсващи запетаи имам? А пребройте и тях! Хубав и слънчев ден!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 10 месеца
hash: c477dea674
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Е иначе къде да си избият комплексите.... Тук е толкова удобно... Не ги виждат колко окаяни и отхвърлени гаврошчета са и богатата фантазия заедно с дълбоките комплекси, минават като земетресението в Япония.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: fc8dc2742f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   100% съгласен с автора/ката.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 93862776e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Няма как да не се съглася с авторката. Но в крайна сметка, това е раздел за любов и изневяра. Второто е отхвърляно от нашето общество. Всички обичат да се изявяват като големи моралисти и раздават акъл. Като гледам в темите, един от десет коментиращи се опитва да вникне в проблема и да предложи някакво решение. В крайна сметка всеки си има глава на раменете и си носи сам кръста.

Така, че да не ти пука. Поздрави!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 06c149b550
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Проблемът на авторите тук е, че дори и да ги посъветват правилно, то те не вникват в съветите и очакват някой да им погали нараненото его! А истината е елементарна 9 или те не биват и създават напрежение, неудовлетворение у партньора, бившия или желания или този в който са насочили мераците си му е през мекицата, че някой си разпалвал въображението с него! Тези дето искат да са мъже, не трябва да плачат, а да действат, ако имат сили, способности и възможности!
При жените е друго! Кучката е тази която решава кое куче да я скочи! :))

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 5d56de0ae3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Доста си нагла... Всеки е СВОБОДЕН да коментира или НЕ и как точно! А коментарите за правописа са най-полезни!

 
  ...


...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 74e0c5007a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Едва ли ще те линчува някой, вярно е почти всичко, което си написала. Но и ти ще трябва да се съгласиш, че арогантни са не само коментарите, а понякога и авторите на историите тук. Случва се и те уж да търсят съвет, но не тъпят мнение, различно от тяхното. А темата за изневярата е болезнена за много хора, не ги съди че са по-крайни, може би избиват натрупаната болка и напрежение. Все пак затова е форум. Не знам защо толкова се дразниш, чела съм груби, но верни коментари. На някои хора докато не им го кажеш направо, по тактичен начин просто не става. Не съм ти броила пропуснатите запетаи, никога не бих критикувала някого за правописни грешки, но има откровено неграмотно написани постове, които наистина дразнят.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 0a2a07d9c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Еми дядките и чичките няма как да ги промениш, но няма и смисъл. Нека си дрънкат, нали иначе си знаят какви са и какво са те самите. Просто се настрой да ни ги отразяваш.

А, да, чат-пат и по някоя назлобена госпожа се показва - една такава наскоро беше пуснала следната тема: Въпрос към младите Забележи какво безочие да плюе така по хора, благодарение на които шефът ѝ печели, от което ѝ плаща заплата.

Иначе според мен една от основните причини доста коментиращи да застават 'на другата страна' е, че просто самите те често се индентифицират с тази 'другата страна'.

Много грозно беше нападната и момичето в темата: Жената на баща му!!! - чичките и някои задръстени домакини принципно се кефят да скачат на хора, които пишат, че не искат семеен живот и деца, но иначе в една такава тема, в която млад човек действително иска да върви по такъв път, и има нужда от емоционална подкрепа, чрез която да извоюва бъдещето си, те никакви ги няма - мълчат си, подминават. Не им е интересно в такива теми, в които могат да подкепят. Искат теми, в които да поучават, да ти обясняват кое и как ще е като станеш на 50 години, ако не им ходиш по тяхната програма, мега 'моралните' дядки и дърти батки.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 6669ef1de4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Само на мен ли ми изглежда почерка на лелката написала темата - " Над 40, обвързана... търся си любовник"? :Дддд

- Сайта е проекция на реалния живот, само че тук може да си изкажеш мнението свободно, без да се опитваш да бъдеш мил и деликатен.
- Да, повечето от изказванията са подигравателни и злобни, но пък като си написал тема следва да си носиш последствията.
- Не мога да знам колко от темите са писани от различни хора, но мога да потвърдя, че на някои им трябват силна доза сурова истина, отколкото благи думи замазващи очите и съзнанието им.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 50cc582652
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Здравей авторе,
Мога ли да попитам ти защо имаш изисквания и негативно отношение към втората спомената от теб група. "Защо четеш като няма да коментираш? " е си е чиста претенция с полъх на негативизъм.
Сайтът се казва "Сподели" и виждам, че понякога, рядко, тук отварят теми хора, които не търсят съвет или мнение, а само споделят. И действително, имало е отговори в такива теми, които са израз на негативно отношение. Много повече обаче са темите, в които авторът пита, интересува се и търси съвет. Тоест очаква мнение. Принципно, ако човек търси безстрастно и безпристрастно мнение, трябва да погледне към професионалист - лекар, адвокат, психолог и пр. Защото му плащаш, за да даде съвет, а не упрек.
Когато обаче се обърнеш към обществото, а тук е обществото, седянка на пейката на улицата пред блока, търсиш безплатен съвет от хората, някои от които са точно като теб /или са с подобни проблеми/. И е съвсем естествено, защото ние - хората, не сме съвършени, в отговора да привнесеш емоция, частица от отношението си, което имаш по този проблем. Особено когато и ти си бил засегнат в миналото и се намираш на обратната страна по този спор. Така че питащите тук трябва да са готови да поемат част от негатив, да поемат плювни, особено ако са си ги заслужили. Това е отношението на обществото към подобни постъпки. Но да ти кажа, това не е и лошо. Защото /особено в анонимен сайт/ имаш възможността да чуеш нагласата на хората, без да се разбере кой си. И така анонимно ще чуеш оценката на хората. Обратното би било твърде нагло. Да извърших го - изневерих, измамих, заблудих, убих, но не искам да ме съдите, защото аз търся съвет само как да избегна възмездие/отговорност. Безпристрастен съвет за това, само от професионалист в съответната област.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 7267708ce1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Така като някой, който обикновено е от първия вид, но понякога е и от втория ще ти обясня гледнатта точка на втория вид. Влизам си аз в сайта. Чета тема, която е с повече от очевиден изход или история, която е публикувана тук не знам колко пъти. Като: Към мъжете. Какви жени/момичета харесвате? Писана е сигурно 10 пъти. Има теми, които както сама си казала сами си просят обидите. Предпочитам да не коментирам, защото 3-тия тип коментиращи не ги разбирам. И като се навъдят много от него и не влизам във сайта със седмици, защото мен такива комплексарски истории ме отвръщават. Когато виждам по написаното, че автора все пак има акъл в главата си казвам защо според мен не е прав. Има и теми, на които е явно, че няма смисъл. Имала съм и дълги, добри коментари, които не са одобрявани. Не са имали обидни думи или нещо, но предполагам, че е нормално след като коментарите се проверяват ръчно понякога някои да се губят. Не е един раздел, не е един коментиращ все пак. Не гледай нещата само от един ъгъл.

 
  ...

...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 9292ad2802
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Негативизмът е обхванал цялото ни общество. Много хора си мислят, че са много повече от другите и се величаят всячески. Други път са пропити със злоба или завист. Светът се побърка и това е положението!

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 3fc0087a01
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   А ти какво правиш в компания, където се налага да се "обяснява на някакви си тук"? Не обиждай читателя, авторке! Тук влизат и хора, които имат искреното желание да помогнат на някой, изпитващ колебания, сблъскал се с проблем, търсещ възможност за развитие и т. н. Аз лично научавам страшно много неща от този форум - някои потвърждават мои подозрения, други ми нося повече информация, трети ме карат да се замисля. Но не, ти искаш всички да те харесват безусловно! От личните си приятели можеш и трябва да очакваш това, но от напълно непознати хора ще получиш безпристрастно мнение, което не се базира на взаимните ви сипматии. Ето, с това е ценен този сайт.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: c4fc4b6702
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

14.   Наздраве! За жаждата за внимание на Автора!
Напълно безсмислена тема. Когато някой заслужи съчувствието ми ще го получи, когато провокира принципите ми... Пак ще го получи. Не си оформям мирогледа спрямо нуждите на другите, не изневерявам на себе си, не захаросвам истината. Очаквам и от останалите обективната им, лична истина. За това съм тук, не за розови облачета, не за одобрение, не за внимание, не за изкуствена любезност. За автентичната гледна точка, която осигурява анонимността. В една тема проявявам емпатия, в друга съдя. Това не ме прави нито емпат, нито съдник, а искрен човек.
Ето я и истината, имате нужда от внимание, просите си одобрение, съдите другите, че съдят... (къде ви е емпатията сега? ! ). Няма да съм овца и да ви кажа Браво! Помислете как да станете авторитет в собствената си среда, как да накарате близките си да уважават мнението ви. И 100 пъти да ви кажем "права сте" това няма да излекува чувството за малоценност, което ви е провокирал да напишете тази тема. Фокусирайте се върху себе си и ни позволете да бъдем такива, каквито сме.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: c70549eef1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Освен тези с правописа има и едни дето казват " отиди на психолог"
Един от двата индивида винаги присъства във всеки пост. Понякога е даже и един й същ човек :)

На тия хора с психолозите мога да кажа , че българите сме все още социални същества и имаме приятели , които ни помагат в пъти от някакъв аутист, дето там зубкал книжки. Не визирайте запада , тук (в Англия живея) 60% са побъркани от саможив и самотен живот

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: e43bfd250d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Има и четвърти вид коментиращи тези дето от всичко разбират и всичко могат. С всичко са наясно, те са най - прави, най-морални видиш ли всичко в живота им се стича като по вода. Те никога не са грешали, не са се чувствали объркани, никога не са изпадали в ситуация над, която нямат контрол. За тях всички споделящи тук сме или неграмотни, или селяни, или комплексари.
Всички мразят лъжите и изневярата, само се отвръщват от авторите. Какво търсят в раздел "любов и изневяра"?
И труд си правят да коментират, хич не ги разбирам, наистина.
Ж32г

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker