Кое е най-унизителното нещо, което сте правили заради любовта? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Кое е най-унизителното нещо, което сте правили заради любовта?
преди: 4 години, 10 месеца, прочетена 2651 пъти
Обичах много (несподелено), страдах, унижих се и изпаднах в ужасно несправедлива ситуация...Та, разказвайте ваши истории, може да ми олекне, а и на някой друг, който чете също.И така кое е най-унизителното нещо, което сте правили заради безумната си, силна любов към някого?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 10 месеца
hash: 1ae052e82a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Търпях в продължение на 2 години обидите на майка му и сестра му, които ми правехa живота невъзможен. Когато той ме остави, защото предпочете майка си, аз му се извиних, вместо той на мен, защото никога не ме беше защитил както подобава. След няколко месеца, възобновихме връзката, но обидата беше прекалено голяма, тъй че в крайна сметка видях, че никога няма да мога да го обичам както по-рано след всичко което се беше случило. Накрая скъсахме и беше най-доброто решение, което бях взимала.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 495dac3f4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами ти нищо не споделяш, като конкретика за теб. Защо си мислиш, че ние ще споделим ?

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: e6a192c32f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Да се въртя около нея знаейки, че обича друг

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 58f71f1271
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ще ти споделя едно нещо, проверено от живота - когато не уважаваш себе си и се унижаваш, не чакай уважение от някой друг. Също и любов не се проси и моли, не се дава от съжаление. Не ми трябва любов платена с унижение.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: dd9fa75269
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Най- унизителното за една ЖЕНА е да позволи на мъж да я стъпче, аз съм го позволявала, търпях много неща, давах най-доброто от себе си, но все не стигаше.... Накрая си казах, че докато сам не започнеш да се цениш и обичаш и другите няма да го правят, изтрих него и всичко свързано с него от живота си :D... Хайде сега тичай след мен да те видя... :D

 
  ...


...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 7ed8265560
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Номер 2 е прав/а
Трябваше да споделиш ти какво си преживял/а.
При мен.. За една 3годишна връзка доста ниско паднах. Най-безобидното беше, че му звънях, писах и дори ходех до тях (а той живееше на 40км), за да се извинявам за нещо, за което не съм била виновна.
Плачех заради него прекалено много, плакала съм по улиците, плакала съм с глас и наще са ме чували.. Получавала съм нервни кризи..
Накрая започна да се забърква с неща, коктп най-мразя и въпреки това го търпях и вярвах на обещанията.. После пък техните започнаха да ме нападат, защото той не ги беше търсил 3 месеца (а аз бях отишла при него тъкмо тогава и хората са си помислили, че аз го спирам, не че има логика, ама.. ) ии в същото време нагло ме лъжеше, че се е чувал с тях.
3 години и няколко месеца бях с него и накрая като си тръгнах разбрах колко ниско съм паднала заради него. И разбира се не го позволявам вече.
Може да съм била по-малка, когато това се е случило, но се радвам, че е станало по- рано, отколкото по-късно.. и съм си взела поука.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 39ff0abfaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Тръгнах да пиша, но думите бледнеят. Стисках зъби 2 години, защото вярвах в празни думи за любов. Когато си временен удобен заместител , но подхранван с думи за любов и бла Бла, всичкото което следва от това, е унизително. Останалото са пикантни подробности.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 39ff0abfaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Номер едно все едно разказа моята история, само дето съм мъж, а брата не е лош. Виж две пепелянки е оръдийно дуло, но в моят случай мами компенсира че и превъзхожда и двете. Има мамини момченца и мамини момиченца. Нормално е да се застъпват за покровителите си. Това са вечно непорастнали хора.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 32ecca78ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Имах едно гадже и най-унизителното нещо, което напраих е - бяхме в банята, аз го сапунисвах и тъкмо му сапунисвах краката и той ме изрита с всичка сила вдъното на банята.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: f688e4a563
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Знаеш ли мислех да пускам подобна тема. Интересно ще ми бъде и на мен да прочета другите какво са писали. За себе си мога да кажа, че простих много неща като например пренебрежение, предпочитане на други хора пред мен, коментари и изказвания за други жени включително и бивши. Единия ме заряза, защото заминавах за чужбина, а после с всичката си наглост ме искаше обратно. Върнах му го тъпкано. Друг ме тормозеше психически всеки божи ден и ме сравняваше с бившата си. Как съм търпяла и защо не знам, но знам че не беше от любов. От любов простих може би веднъж, на човекът с когото съм и сега. Много лъжи свързани с него, занимаваше се с наркотици и криеше от мен, но най- лошото което ми стори беше, когато от моята банкова сметка изиграе едни пари на комар. Направи го два пъти и аз му простих. Не искам да се сещам за това, защото се изпълвам с омраза, а не искам. Можех да си тръгна, но останах, защото този човек наистина го обичам с всичките му лъжи и недостатъци, цялата му недодяланост и безотговорност. Определено да обичаш не е никак лесно, повечето хора обичат себе си и после всички други, но това за мен не е любов.

 
  ...

...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 0cfc28a7c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Мисля, че от несподелената любов, симпатии и чувства по унизително няма.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: ba5dff8724
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Самото понятие "унизително" е въпрос на гледна точка. За влюбената жена няма такова нещо като унижение. Всички спорни ситуации са по-скоро забавни. Но, наистина, ако любовта е споделена, иначе самата липса на любов е най-голямото унижение.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: c6a07d1bca
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Има ли значение. Единственият начин да ти стане по-добре е да станеш, да се изтупаш и да не забиваш главата надолу. Другото минава.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: b31e97e7f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Не бих го определила като унизително, по-скоро направих много компромиси със себе си: преместих се в родния ми град въпреки, че мразя това място, започнах работа, която беше много под нивото на образованието и професионалния ми опит. В крайна сметка пътищата ни се разделиха, но не съжалявам за допуснатите "грешки".

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 96bf140dde
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   5 години търпях някой, който ме спря да се развивам, защото искаше да съм по нисша от него. Скъса връзките със семейството ми и като цяло ме срина психически, а и физически. Не ме е бил, но ме караше да правя неща, които знаеше, че няма да ми се отразят добре. Сладки думи и обещания и така... 5 години.
Молила съм му се на колене в ученическите години пред цялото училище... унижение на н-та. Радвам се, че не съм там вече.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 7714fafdf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Човек може да бъде унижен само ако изпита срам. А срам трябва да изпита човека, който е постъпил нередно.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 84c5069bbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   От къде да започна? Мъжът беше заклет комарджия. От начало не беше такъв, но с времето положението стана плачевно. Плащах му дълговете, намирах пари от роднини, прибирал се е сутрин по зазоряване. Хората започнха да говорят а аз се унижавах, защитавайки го и пазейки му гърба, всички ме обсъждаха как може да съм толкова глупава, че все още съм с него и го търпя. Когато и да е грешал и се е замесвал в проблеми винаги съм правила каквото мога да се измъкне, а най-лошото е, че се самообвинявах, тормозех се и се подценявах. Няма по - голямо унижение от това да загубиш себе си за да угодиш на друг.
За сега уж, нещата се оправят, пак играе, но по рядко и по - малки суми, замина за чужбина вече втора година, работи там. Може би това, че е далеч от семейството му се отразява добре, но след всичко преживяно аз вече не съм същата, станах студена и силна, не позволявам на никого да ме настъпи, и след всичките разочарования нямам сърце за никой освен за децата ми. Унижавах се, унижавах се и си казах "край, няма смисъл". Не пожелавам на нито една жена и на нито един мъж, да се унижава така, в една връзка усетители, най-малкото унижение и пренебрежения най - добре да я приключите.
Ж32г

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker