Как да привлека вниманието на момиче? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да привлека вниманието на момиче?
преди: 4 години, 10 месеца, прочетена 1655 пъти
За мен... на 24г съм, нямам грам опит с момичетата, притеснителен съм.. излизам, работя, чатя, спортувам нормалните неща за човек от моето поколение...

Но с момичетата грам не ми се получава, гледам да съм активен в фб, инстаграм, но нямам грам успех.

Пробвах с какво ли не, пиша, коментирам сторита снимки, а у нещо да завърша разговор никоя не ми пише, дори някой не сийнват

Смених кръга с приятели буквално, излизам на коренно различни места, има промяна и в мисленето и като цяло в настройката ми за живот, но промяна откъм проблема ми с комуникарането с момичето не изчезва... Притеснявам се и това е..

Писал съм и симпатични и на скромни и на кифли и на курви няма баце нищо не ми помага, каква е шибаната тайна или черна магия са ми направили :Д(шегувам се)

Имам що годе самочувствие не претенидарам за нещо над другите, но пак ннищо не се получава.

90% от опитите ми са в нета, на живо съм като скован :@ :@

направих 24, а се чувствам толкова зле от тази гледна точка, че каквото и да направя или постигна не ми носи удовлетворение

Някакъв съвет>?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 10 месеца
hash: 980aa4308c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ми може да си скучен, това е голям проблем - жените обичат да им говориш. Аз преди бях скучен и не се получаваше, после имах период в който просто пътувах много на супер интересни места по света и сега имам много теми за разговор, жените ме харесват, защото умея да говоря много добре.
Ако говориш само за фитнес, коли и някакви такива банални неща не им е интересно, но ако им разказваш как си бил на сафари в Африка, после на плаж в Занзибар и завършиш с гмуркане с акули, повярвай ми, слушат в захлас.
Имай интересен начин на живот, не е нужно да пътуваш, можеш да имаш интересно хоби, да караш колело, примерно, в планината, или ски и ли нещо друго, но да си запален. Харесва им ако имаш нещо, което обичаш да правиш, моето просто е да пътувам, защото съм си сам шеф (още нещо, което им харесва - да контролираш живота си сам) и имам цялото време на света и това да ходя на интересни места, ми е нещо като хоби. Имам си списък, документация къде какво искам да видя и т.н.
Преди да бъда толкова запален по нещо, просто се изчерпваха темите много бързо. Не е някакъв супер трик, но помага, изпитано.
Ти самият би ли искал да си с жена, която е скучна, темите и да са само маникюр и сериали, примерно, много се съмнявам, та и при тях е така.
Или, може би, жените които аз харесвам са някакъв подобен типаж на мен - обичащи да пътуват, нови неща, непредсказуеми неща. Може би търсиш някакъв тип, който просто не съвпада с твоята същност.
И аз се заглеждах преди по направени, гримирани, с високи токчета и рокли жени, но след като излязох с няколко такива просто ми е скучно и сега не ме вълнуват особено.
Поздрави.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 29423cebfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Няма тайни, просто трябва да знаеш как да й разбудиш пеперудите. Виж в тубата RSDfreetour. Този пич ти променя мирогледа на 360 градуса. Казвам го защотото е единственото място което можеш да видиш практиката, което ти липсва. Квото и да ти кажем, не ги ли видиш в действие няма смисъл. Както каза един познат: "Навън има много красиви жени, но днес няма да си легна с нито една, защото ми липсва опит". Отдели време да изгледаш няколко клипа.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 766a2bff12
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   От автора:

Попринцип не съм скучен човек, но съм много предпазлив и все едно винаги съм нащрек и мисля с 5 хода напред какво би се случило.

Не мога да кажа, че съм бил на много места или че съм излизал милион пъти, но за сметка на това всяко едно излизане си е заслужавало и винаги е било запонящо се. Интересувам се от всестранни неща от образование до политика, от спорт до здраве, от компютри, технологий до коли, от научно популярни статии, предавания до простия и винаги емоционален футбол..

Когато ми се е отдала възможност съм подържал разговор, дори понякога с часове, но някак си имам някакъв вътрешен страх, изграден може би от изминалите преживявания и събития и удари от съдбата, но всеки има такива моменти, но аз не мога да се оттърся и да продължа напред.. имам чувството, че деградирам понякога..

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker