Самотно ми е.... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Самотно ми е....
преди: 12 години, 11 месеца, прочетена 3640 пъти
Ама много и с това се изчерпва цялата ми драма.
Родителите ми заминаха при своите майки,когато аз влязох в уневерситета. С приятеля ми се разделихме защото за 6 месечна връзка, той се възбуждаше от бетоновози, но не и от мен.

Лошото, е че нямам грам свободно време. Или съм на лекции, упражнения, или съм на работа. С майкка ми като се чуем, тя работи и не може да приказва. С приятелките ми като им звъъня не ми вдигат, защото леко завиждат за работата, защото си намерих такава по специалността. И на истина ми е адски самотно. Всяка вечер като се прибера, като стане тъмно и тихо и ми иде да се гръмна от тъпня, от факта , че няма кого да напсувам дори......ухххх.
та това е моята драма :S

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 11 месеца
hash: 2d83094248
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Разбирам те напълно, аз самата съм имала подобни периоди, при това на няколко пъти, последния бидейки най-стресиращ, защото бях и в чужбина да изкарам магистратура там... Ами, в крайна сметка осъзнах, че всичко си зависи от вътрешния мироглед - дали имаме нужда от други хора, за да се чувстваме щастливи или сме си самодостатъчни, в смисъл, в хармония със себе си и вътрешния си мир. Моят съвет е да си намериш хоби, което да ти носи удовлетворение - било то всякакъв вид туризъм, градинарство, фотография, каквото и да е, което да ти създава приятно усещане. Когато съзнателно направиш усилие да се изпълваш с това чувство, независимо от всичко и всички, ще видиш как ще ти просветне. А именно тогава могат и да настъпят промени от лично естество, защото именно това отношение привлича положителните емоции да влезнат в живота ни. Както казва Ошо - има два закона, единият е на науката, който гласи, че има причина и следствие, а другият е на вярата, гласящ че има следствие, което води след себе си причината... и те двата са в постоянно взаимодействие и не се знае кое е първо и кое второ, но се знае, че съществува кръговрат и е важно просто колелото да се завърти. Можем да чакаме външна причина да го направи (причина, която не зависи от нас и я се случи, я не... ) или просто да предизвикаме следствието вътре в нас самите, следствие, което ни е изцляло подвалстно и то от своя страна да доведе причината. Както е казал народа, помогни си сам, за да ти помогне и Господ. А като започнеш да се чувстваш добре сама със себе си, откриеш своето хоби или призвание, тогава ще се появи и някой да ти прави компания я с фотоапарат в ръка по забележителностите наоколо, я в магазина за семена, я по на пътеката към върха на планината... Късмет и всичко добро от мен!

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: afef9ff465
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   ами според мен не бива да се косиш - важното е работата и унито да вървят по план. То и без това доста хора само те натоварват с проблемите си.
Чети си книжки вечер, гледай си компа, такива работи... времето си минава. НЕ НАБИРАЙ ТИ ХОРАТА, на когото си приятна, ще те набере.
Примири се, че не си приятна на всички хора, дали от завист, дали от други неща - такъв е животът, не го приемай лично

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: ffbf26cb1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Сега ще ти напиша нещо лично, само защото си приличаме ужасно много (както и вероятно се различаваме ужасно много). Иначе тук никога не съм си писал нищо лично, само понякога съм коментирал някои истории, които са ми били забавни. ЗНАМ какво е да НЯМАШ време и да нямаш никого, защото си ангажиран цял ден и после си нощна смяна, после пак, после се наспивах една нощ и пак отначало. Сега стана така, че май няма да живея много (не че съм заумирал веднага, просто е така) и вече имам всичкото време на света. Ако не ти пука че съм по-голям от тебе с няколко години (съдейки по това кога приключих с унито) и че съм от другия пол (т. е. може да помислиш, че искам нещо от теб) може когато ти е тъпо да пишеш на stucs@yahoo. com този мейл всяка вечер се отваря, така че ще ти отговоря, и без това ми е по-лесно да пиша - имам предвид че и да се срещнем някога е все тая, защото аз не говоря. Отварям си устата и може да четеш по устните ми, но го мразя, иначе всичко разбирам, чувам, чета, пиша и т. н. и на други езици, но просто не говоря. Иначе не знам изобщо дали наистина трябва да се шаш от такива истории, защото ученето не е вечно и няма да си винаги в това положение.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 0ddfca5212
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Здравей. От кой град си, къде учиш? Ако желаеш може да си пишем или да излизаме навън заедно (ако разбира се живеем близо) И аз се чувствам по същия начин.. Тази година завърших средното си образование, подадох документи за кандидатстване, скоро чакам резултати (дано ме приемат да уча) "Приятелките ми", ако мога така да ги нарека ми завиждат за какво ли не.. , а не живея най-идеалният живот. Даже понякога се чудя, за какво толкова има да ми завиждат? Дори не живея с баща си, а само с майка си. Не съм някоя богата глезла.. Но такъм е живота, не мога да направя нищо, че съм заобиколена от такива хора - "приятеки". Та както и да е.. Ако желаеш може да оставиш някакви координати (skype или абв. поща).

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: f6952918db
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   еми като си почнала работа е така. И аз от работа е имало дни в които за 24 часа само 3 часа съм спал, защото толкова време съм имал до другия ден за работа. И така, животът е сив когато ходиш на работа, няма вече тва свободно време, в което дори се чудиш какво да правиш, след като си се нарадвал на разходки и кафета с приятели и на седене на компютър и т. н.

 
  ...


...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 068aeda4e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Знаеш ли, сега ти е самотно, защото не си срещнала човека за теб. Но по-страшна е самотата с човек до теб! Бели кахъри са това, създай си забавления-екскурзии, влез в някоя весела компания, разхождай се, вземи си куче и тичайте в парка. Това е временна самота!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 4ab32a8b6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Хора, благодаря за коментарите! Попринцип не обичам да затормозявам никого с моите проблеми, но сега просто не се издържа. Благодаря ви отново, защото всеки ред ме кара да мисля, че моето не е толкова страшно, и че с удоволствие ще чакам да дойде пак време за учене...
7, ако искаш пиши на valantine91@abv. bg
8, дяволски си прав, лошото е че се отказах от море, заради стажа. Сега си мисля, че е грешка, но се надявам да ми помогне в професионално естество, иначе отдавна да съм му теглела една майна и да седя пред компа.
9-изпитвала съм я тази самота. просто и думи и действиея, всичко отиваше в една черна дупка. лошото е че този, човек, ни ми е гадже, или от сорта, че да му тегля една и да го пратя при майка му на гости, а ми е най-добър приятел от години и само заради старото другарство, още го търпя, но е наистина празно. Иначе куче много искам, но като съм по цял ден на някъде по дела няма кой да стои с него да го разхожда, то просто ще страда.
Благодаря ви още веднъж, за всички коментари, има поука във всеки един от тях :)

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 2d83094248
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Номер 6, пише ти номер 2. Ще умреш само тогава, когато решиш за себе си, че умираш. Има хора, излекували се от смъртоносни болести, просто защото не са го повярвали и не са се примирили, а са дали команда на тялото си да се пребори с това. Мозъкът контролира всички функции в организма и ако реши на съзнателно и подсъзнателно ниво, може да те излекува от всичко. Неслучайно е известен ефектът на плацебо хапчето - когато то е просто безобидно прахче, но тялото се възстановява сякаш е пило истинско лекарство, просто защото мозъкът е приел, че то е лечебно... Намери своето плацебо хапче, това е моя съвет. Бих ти препоръчала на първо време да излгедаш "Излекувай живота си" (You Can Heal Your Life) на Луиз Хей, What the Bleep Do We Know!? и What the Bleep!? - Down the Rabbit Hole (има ги в Колибка. ком), и ще видиш, че животът ти ще продължи много повече от очакваното. При това ще е доста по-различен, ако наистина повярваш, че е така... Както съм писала, освен закона за причината и следствието, съществува и друг - на следствието и причината. Хайде, всичко добро и късмет.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker