Девствена съм, а почти спах с него на първа среща - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Девствена съм, а почти спах с него на първа среща
преди: 4 години, 10 месеца, прочетена 2819 пъти
Здравейте драги читатели,

Пише ви момиче на почти 21 години, средна хубост, уча в Софийски университет и работя в аутсорсинг компания.

От известно време имам профил в приложение за запознанства, защото ми омръзна да приоритизирам учението и работата и да оставям любовния си живот на заден план. Необвързана съм от 3 години насам. А и не само, усетих, че имам нужда да освежа средата, в която съм, хората, с които общувам. Няма много около мен с подобни на моите интереси.

Пиша си общо с 10, като много сериозно 3ма, излизала съм на общо 5 срещи с различни момчета, като 3 от тях-пълен провал.

Днешната история касае едно от тези 3ма. Всъщност е мъж на 27, човек на изкуството. Това продължава близо месец, с него в чата усещах една непринуденост, искреност, споделихме си неща, които иначе не бихме на напълно непознат. Той е изключително интилигентен, начетен, остроумен, забавен. Пишехме си по цели нощи в продължение на почти цял месец. Накрая се срещнахме. Той ме взе с колата си от работата ми. Отидохме да си купим бира и да си говорим на една пейка. Лошото е, че аз се спекох ужасно много, не знам какво му стана. Social anxiety, загубих си 90 процента от речниковия запас, все едно че съм тотално различен човек, имах чувството, че съм станала с IQ като на амеба. Въпреки това обаче си говорихме, или по-точно той говори и аз се страх да бъда лаконична предвид състоянието ми и да задавам повече въпроси.

Той обаче въпреки това ме прегърна и после ме целуна. Макар че казваше, че не иска да го направи. Използвал е обратна психология очевидно. За моя огромна изненада, аз започнах да се отпускам. След това той ме покани на чай у тях. Аз отказвах до последно. Но беше 3 часа сутринта, той уточни, че иска просто да ме приюти и да не правим нищо повече. Разказа ми историята на къщата, в която живее, пихме чай, започнахме са се натискане. Не знам какво му стана, но ми беше безумно приятно, не исках да спира. Скоро се оказахме голи в леглото му. Той знаеше, че съм девствена и уважи това, беше внимателен, не е прониквал, не е правил нещо против волята ми. На сутринта се гушкахме, споделяме си някакви лични неща относно връзки, детство. Не спахме цяла нощ, после той ми направи закуска и кафе, закара ме до работа.

Въпросът е: какви по дяволите ги върша? ! Това противоречи на всички мои принципи, които съм отстоявала до момента. Имала съм двама приятели досега, най-дългата ми връзка е била 8 месеца и въпреки това никога не съм допускала дори да пренощувам у тях- натискала съм се и тн, но никога гола. Знам, че това с него не може да бъде нищо сериозно, няма как да има чувства на този етап. От друга страна ми беше безумно приятно. Макар че сгафих на 2 пъти в сексуален аспект. Цял живот съм се подчинявала на правилата, винаги съм била принципна, рядко съм правила нещо просто защото ми е приятно. Парадоксалното е, че ми някак леко, чувствам се по-... Уверена? Еуфорична. Свободна. Странно е. Изключително привлечена съм към този човек, не съм влюбена, не го идеализирам. Не знам какво правя с него, това вероятно ще доведе до никъде. Запълвам липси явно.

Той продължава да ми пише. Не знам до каква степен ме възприема на сериозно след всичко това.

Моля, дайте ми съвет, критика, имам чувството, че може би се превръщам в леко момиче. Какви може да са намеренията му спрямо мен? Лошо ли е всичко това? Не искам да изгубя по подобен начин девствеността си, но пък ми е приятен подобен тип близост. Объркана съм.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 10 месеца
hash: 4dd5a7e031
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Виж, на 21 е нормално да имаш подобни взаимоотношения с мъж, даже на общия фон започваш малко късно. Нямаш повод да се чувстваш като леко момиче, това е първото момче, с което имаш по- интимен контакт. Може само му кажеш да забавите малко темпото и да се поопознаете, пък каквото стане.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 800a7a74f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не мисля, че си се превърнала в леко момиче. Но определено, звучиш, като влюбена и в това няма нищо лошо. Нормално е, харесваш го, привлечена си от него и затова ти идва да правиш такива неща. Просто се пусни по течението.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: e505489c92
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Бих бил мнооогооо внимателен с момиче като теб,ако бях на неговото място,много лесно си му"дала"

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: c0e62983c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И с тея правила до кога? Докато се реализираш професионално? И след това като те хване някой мъж и като види, че не си имала реална връзка с истински разумни интимни отношения какво ще правиш?

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: e4da64e096
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Толкова хубаво си го написала, наистина не знам какво ти става. Може би любов? Защо не го направиш щом ти е хубаво?

 
  ...


...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 8f0ff5b5b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   На чай в 3 през ноща? Май и двамата имате психични отклонения.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 346f109fb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз като мъж на 26 ще се включа. Дали те приема сериозно е малко спорен въпрос, ама не е изключено, но по принцип като гледам как се изразяваш сигурно си наясно, че това приложение е предимно за секс.
Какво толко се обвиняваш, а и вие жените изобщо някакви принципи изповядвате ли? Не го казвам да се заяждам, а сериозно питам. Вие се водите от емоцията. Хубаво ти е, отпускаш се. Не ти харесва всичко приключва. Какво толкова си се вкарала в някакви мисли.
За какви връзки говориш, след като си девствена. Аз разбирам да сте правили секс, ама вие сте си били най-добри приятели. Еуфорична се чувстваш заради интимността. Секса винаги дава на жените тази свобода в държанието и лекота. Неслучайно има лаф, че ако една жена е много нервна и ядосана значи скоро не е правила секс, така че и тук не виждам нищо странно. Много наивно те е вкарал в тях обаче с тоя чай в 3 часа нощеска ;)
С това изречение не съм сигурен дали е много сериозен като намерения, ама кво пък. Правете секс, няма закъде да се пазиш. Даже се изненадвам, че в тиндърр има девствени момичета.
Ебаси ще взема и аз да го сваля.. стана ми интересно.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 3d5f7739fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Отдай се на чувствата си и поне в любовта остави принципите си настрана! Щом се чувстваш добре, това е най-важното! Дано и той да се чувства както и ти, и да сте щастливи, но дори и да не се получи между вас не спирай да търсиш любовта!

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 26eaedf1b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Нямам представа какво са ти писали досега, отговорите не бяха публикувани, така че не се влияя от никой. Защо, девойко, си решила, че първо: от това няма да излезе нищо сериозно; второ: че си направила нещо лошо; и трето - че случката дискредитира принципите ти? На мен разказът ти ми рисува една прекрасна вечер. Водили сте интересен разговор, емоцията е преминала в романтични чувства, кавалерът е бил деликатен и внимателен, проявил е отговорност към теб - съобразил се е с девствеността ти и е уважил желанието ти да не бързаш, направил ти е закуска, закарал те е до работата и въобще през цялото време се е държал мило и с разбиране. А това, че е проявил желание за интимна близост, е напълно естествено. Още повече, че сте се запознали в сайт, в който хората очевидно си търсят партньори, а не домашни помощнички. Аз даже се учудвам какво прави там мъж с толкова зряло поведение!
Що се отнася до теб: а как иначе си представяш "първия път"? Все някога това ще се случи, нали? Самата ти казваш, че през цялото време си изпитвала удоволствие. Ами ето това е бил подходящият момент! Защото има и по-лош вариант, а именно - да попаднеш на партньор, който не се съобразява с желанията ти и рискуваш да получиш изцяло погрешна представа за секса. Сексът е взаимно удоволствие, а не "жертва", която единият прави за другия.
Аз съм на възраст, на която мога да ти бъда майка, така че прочетох историята ти така, както бих я прочела, ако я беше написала дъщеря ми. Единственото, което ме смущава, е, че 3 часа сутринта не е времето за първа среща и че си приела по това време на денонощието да отидеш в дома на човек, който познаваш само от кореспонденцията ви. Извадила си невероятен късмет, защото можеше да попаднеш на всякакъв. Това, че говори сладко-сладко, чете ти поезия и те омайва с ласкателства, не означава, че озовеш ли се на негов терен, няма да те изнасили, а и може и нещо по-лошо. При такива запознанства е добре поне един месец да излизате заедно на обществени места, докато си оформиш мнението за него и си сигурна, че можеш да му се довериш.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 73eadd35fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Само като прочетох сайт за запознанства и ми се прииска да си счупя монитора. Абе ти луда ли си? Уж си много умна, не знаеш ли че там се навъртат само чекиджии и смотаняци? Кой нормален мъж ще тръгне да се излага в "сайт за запознанства"?

 
  ...

...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 37a15c0a1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Забравих да уточня: не искам и да прекъсвам контакта си с него, разговорите ни са ми приятни, карат ме да се замисля, има постоянна игра на думи или поне в чата. Възхищавам му се, харесвам го макар и да не съм влюбена, както вече казах. В етап от живота си съм, в който искам да градя нещо. Искам нещо сериозно. Нямам против това да ми се случи с него, просто предвид начинът, по който протече първата ни среща, не смятам, че нещо сериозно може да ни се случи, защото 1)оставих у него лошо впечатление наживо и 2)допуснах го прекалено близо физически на първа среща. Съмнявам се, че може да реши да ме манипулира. Не знам защо имам такова предчувствие. Страх ме е, че може би разказва на приятелите си за мен колко съм се изложила. Знам, че няма как да четеш нечии мисли и знам, че може и да не е вярно, не знам, нищо не знам. Той ми сподели, че има страх от обвързване,също както и аз. Може би се филмирам прекалено много.

Авторката

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 37a15c0a1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   П. С. : нека дефинирам привлечена - не мога да си избия от главата начинът, по който се смее. Смехът му е много приятен и заразяващ. Има хубави очи, меки устни. Радва ме начинът, по който се прозява и по който си говори сам. Има мека коса и ми е хубаво, когато ме прегръща. Но знам, че не трябва да хлътвам, но напоследък постоянно ми е on repeat в главата споменът как сме заедно и си мълчим, гледаме се и се усмихваме, а след това той се опитва да ми изяде носа. Освен това е толкова красив, обаятелен и толкова секси, свърших няколко пъти сама само при мисълта за него и преживяването ни и то без огромна помощ от страна на Деси. Опитвам се да поттисна това. Не е хубаво, не е редно, прибързано е да имам такива мисли. Не съм влюбена, нямам пеперуди, но ми е някакво хубаво на душата като си мисля за това. Усмихвам повече за глупави неща. Малко ми е трудно да се фокусирам. Може би са хормони или факта, че за първи път имам подобен тип контакт. Страх ме е, че може да бъда изманипулирана. Не знам какво ми става, постоянно си повтарям като мантра, че нищо не изпитвам. Според мен той обаче не ме харесва...

Обещавам, това е последното ми пояснение.

Авторката

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: b660a58d3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   "Моля, дайте ми съвет, критика, имам чувството, че може би се превръщам в леко момиче. " - според мен се държиш като леко момиче. Благодарение на неговият разум си още девствена, ако беше попаднала в ръцете на неразумен нерез, вече щеше да си леко момиче. Секса е върха на една връзка, като не търсита върха, защо изобщо предизвиквате съдбата си? Ако продължиш да се държиш така, наистина ще станеш леко момиче. Никой мъж няма да ти се възхити, но всеки ще се възползва от лековатостта ти!

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 47e48bc4ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Голяма работа, ако си искала, можеше и да преспиш с него, няма лошо в това. Твърде многооо мислиш. Какво толкова, аз не съм мислила и планирала първия си път. Без това е ужасен, така че...

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: dd15b90c34
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Трябва да се радваш!
Зарежи тия консервативни принципи и се отдай на живота... Трябва да оставиш нещо смислено на този свят и да се черпиш с удоволствие, не мисля, че имаш други задължения.
Преживяла си една много красива вечер, харесало ти е... Допусни този мъж до себе си, на душевно ниво. Още повече. Завеси го на любимото си място. Покажи му твои снимки от албумите в архива. Разкажи му някоя история за тях. Бъди себе си, усмихвай се и просто се чувствай щастлива.
Излез от зоната си на комфорт и направи с него нещо лудо и откачено! Пушете марихуана, откраднете кутия сладоледи от хранителния магазин, карайте с превишена скорост през нощта, напийте се заедно, направете си татуировки, идете на пътешествие, правете секс... Освободи се от всичко и просто... ЖИВЕЙ! Ще ти хареса. Затова си тук, не за да се ограничаваш. Позволи си да се влюбиш, защо не? Разбира се, това може да се окаже най-прекрасното приключение в живота ти, но и може да останеш наранена и разочарована. Случва се, това ще те кали и ще те направи по-силна. Ще те превърне в жена!
Пожелавам ти много късмет!

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 291e93791b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Ми какво се е случило, момчето явно е знаело какво да прави, за разлика от теб... Иначе с приказки (особено онлайн) можете да откарате години без някакъв напредък. Една жена си иска ебането, иска физическа интимност, само това и показва, че "има нещо", нека си говорим често. Както сама виждаш, с говорене не си се отпуснала. Просто жените сте такива - физически, сетивни, не интелектуални, поне повечето. Айде стига с тия претенции колко трудно трябвала да "пусне", и какъв образ искаш да си изградиш за пред другите. Това не са "принципи", това е поза. Както казах, приеми си природата, и какво наистина искаш (щото е доста рядко това което си мислиш... ). И се моли да си случила на човек, поне си говорила с него, за разлика от много други жени, които дори това не правят, преди да скочат в леглото... Напротив, човекът вече им става безинтересен ако се забави малко.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: c2c4113ac1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Бях в подобна ситуация. На около 19 се срещнах с едно момче от чата, видяхме се един път, на втория път вече бяхме голи в леглото. И аз бях девствена. Имах и дълги връзки преди това и не бях допускала нищо такова. Не бях влюбена в него, просто ми беше безумно приятно и хич не ми пукаше. Забравих за правилата и просто правех така, както го чувствах. Той не е помислил нищо лошо за мен, защото и той се чувстваше по начина, по който и аз. Дори не се бяхме взели на сериозно, защото живеехме далеч един от друг. Но то пък взе, че стана.
Е, 7 години по-късно съм женена за него и сега го обичам безумно.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 32d2fba37e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Чудя се какви ли точно ще да са били тези два гафа в сексуален аспект?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 37a15c0a1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Протриване на достойнството му и фактът, че се изчервих, когато го видях налълно гол. Бях гледала порно и тн, но никога наживо. Никога не съм си и помисляла, че ще реагирам така. Засрамих се. Ужас ! Освен това бях в цикъл и краката ми не бяха обезкосмявани от 4 дни насам. Гримът ми се изтри- не че беше много - само фдт, червило и бронзант, даже и спирала нямах. Но все пак имах акне, макар и леко. Видя всичките мои insecurities.



Но както и да е, той го прие по възможно най-нормалният начин. Или поне не показа да е било иначе.

Сагата се приключи. Писа ми, че не иска да ми отнема девствеността, за да не се привързвам към него, защото може да ме излъже. Много джентълменски и честно постъпва. Възхитена съм.

Даде ми пример как трябва някой да се държи с мен и ми остави скъп спомен, който ще помня вероятно цял живот. Така че в този смисъл не съжалявам за това, което се случи. Беше красиво. Благодаря на всички за помощта и коментарите. Наистина бях готова да опитам. Но ще останем добри познати, I guess. Ако изобщо пожелае да се видим отново.

Но следващия път ще възобновя старата си практика да пия половин чаша вино преди среща, за да ми се отвърже езика. Със сигурност обаче няма да ходя в къщата на непознати да пия чай в 3ч през нощта.

Желая ви щастие!

Авторката

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: e6eef14773
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Защо правиш неща, които те карат да се чувстваш зле. За теб това е леко поведение, така че следващия път когато те поканят на чай в 3, бъди по-твърда и не се съгласявай.

 
  ...

...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 9f58e3729a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Човекът си е търсил лесен и бърз секс, без обвързване. И знае как да си го получи. Видял ти е нагласата и явно е прекалено свестен, за да ти каже в очите, че ще те излъже.

От там нататък ти си прави сметката. Ако искаш секс без обвързване - тичай при него. Ако ли не, си търси постоянен партньор.

И какво толкова като си девствена? Днес си, утре вече не. Живеем в съвременно общество и далеч не е нужно да чакаш първата си брачна нощ. На 21 си, а не на 15. Колкото повече чакаш, толкова повече хубави моменти изпускаш. Имам позната, която си легна за първи път с мъж на 30 години. Въобще не се радва от този факт.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 2f8e368993
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Не иска да се занимава с девствени. Ти си имала илюзии и още имаш. Той е обикновен сваляч, нищо повече. Искал е бърз секс, но тъй като си девствена е щял да се сдържа, да внимава, а не просто да се потъркаля с някоя. Затова и те е отрязал, не заради теб, а заради себе си. За да не вземеш да го търсиш после и да си въобразяваш, че имате връзка или може да имате връзка. Просто обикновен сваляч.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker