Ще можем ли да преглътнем изневярата - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Ще можем ли да преглътнем изневярата
преди: 4 години, 10 месеца, прочетена 1742 пъти
Женени сме от 34г имаме дъщеря на 30г. и двамата се обичаме не сме влизали в сериозни конфликти.Празнуваме и се веселим но нещо се обърка.През 2000г.бях в командировка за шест месеца през почивните дни се връщах в къщи. Там се запознах с жена и имах интимни отношения с нея. Работата ми е такава че имам много контакти с различни хора.След това около 2006г.имах интимни отношения с друга жена но прекратих защото разбрах че това не е за мене. Съпругата ми работи в завод и след работа се прибира с такси заедно с колегите. Разбрах че има интимни отношения с шофьора на таксито.Премълчах го защото и аз не бях цвете за мирисане.Преди година бях почерпен и малко афектиран признах на съпругата си за изневярата си по време на командировката и казах че знам за нейната изневяра.Тя отричаше но по лицето и личеше че не е искрена. Така мина почти цяла година сякаш нищо не се е случило. Отидох ме на почивка и там докато си лежахме на плажа незнайно как си разкрих ме картите.Тя ми разказа че от 2008 до 2016г е имала интимни отношения с четири мъже от които , двама които ги познавам с тях контактувам поне един път месечно.От началото го приех без да реагирам но от после ми стана гадно защото единия и е братовчед доведен макар че нямат кръвна връзка.Малко се поскарахме в яда си я нарекох долна курва и че не мога да разбера с какъв акъл го е направила с тези двамата като
знае че ги виждам постоянно.Отговора и беше че виждала какви ги върша и решила да ми натрие носа.Два три дена хвърчаха искри помеждуни
лежахме и ставахме заедно храним се заедно даже и правихме секс.Снощи като си легнахме си поприказвахме и решихме каквото било ,било отхвърляме всичко назад и вървим напред нали се обичаме и не можем един без друг.Пишете ми как виждате нашата връзка за напред. Ще прочета всички коментари даже и да са подигравателна и обидни. Благодаря ви за търпението защото стана малко дълго.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 10 месеца
hash: a88f66b0be
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Никак човек, никак. Просто прекрати и това. Изневерява ли са ми, даже имам син от друг. И аз съм изневерявал и въпреки всичко не одобрявам изневярата. Една е думата - раздяла.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 419ca5bf0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравейте, 34 години брак не са шега работа, поздравления за което. И двамата сте си изневерявали за определен период от време с различни партньори, ненужно е да си мерите кой колко пъти и с кого.. Допускали сте грешки като по млади, взели сте си глътката въздух от битовизмите, но въпреки всичко сте си останали семейство. Може би е трябвало да бъдете по откровенни още тогава и всеки да си каже какво му липсва в отношенията с другия.
Не го мислете повече, наслаждавайте се на старините си, пътувайте и се забавлявайте заедно. Сигурна съм, че ще се преоткриете отново.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: d35fbd2a5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Авторе, случват се такива неща в живота. Аз няма да те съдя, но ще изкажа искреното си мнение. Изневерите и то неколкократните, са признак, че в отношенията със съпругата ти няма близост /духовна/ и доверие. Оттам нито ти, нито тя, нямате проблем да спите с други хора. Когато партньорът ти е близък, чувстваш го, споделяте си, макар и не всичко да е идеално, тогава до физически контакт с друг човек не се стига, колкото и да се отчуждавате. Явно при вас първичните реакции надделяват, затова така се получава. У съпругата ти има обида от изневерите ти, затова и тя така е реагирала. Имаш 2 пътя - опитваш се да върнеш близостта /духовната/ между вас, което изключва всякакъв секс с други жени, ако ще и жена ти да не ти дава секс, или продължавате в този дух докато остареете. Хората не осъзнават, че най-хубавото нещо в едни отношения е чувството, че някой ти е близък, че си имаш някой, който те обича, че вашите отношения са нещо сакрално. Стига с този секс с други хора, обърнете поглед един към друг и с времето и секса между вас ще се превърне в нещо повече от това, което е с другите жени. В старостта тези изневери ще ви тежат. Оправете си отношенията докато е време. Аз не съдя никого, но изневярата внася много голяма разруха в семейството. Не наранявайте детето си, макар, че е на 30г. Стегнете се и погледнете отвъд физическия контакт. Утре съпругата ти ще е тази, която ще брои дали си взел сутринта хапчето, дали имаш кръвно, ще ходи с теб по доктори, или ти с нея. Бъдете си опора един на друг. Ако ти спреш с изневерите, и тя ще спре. Жените сме така устроени. Каквото било, било. Но оставете другите хора извън Вашето семейство. Дано си ме разбрал правилно. Не искам да те обидя, а да ти дам друг поглед над нещата. В крайна сметка, нещата вече са се случили, има начин да ги оправите. Не се отказвайте! Успех!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 860519c538
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Накрая да не стане като Айшето на смъртния одър - само веднъж, ама с целия стадион... Съвет не мога да дам. Направи така, както ти искаш и както би се чувствал най-добре. За доверие между вас обаче не може да се говори. За бъдещи изневери - все по-трудно, заради възрастта. Ако се резделите, най-вероятно ще останете сами завинаги. В смисъл, най-реалистично е.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: f958fe34d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Е затуй, ако някой има желание и ще го прави... не трябва да се разгласява това.

Щото реално нищо не променя в отношенията ви.
Променя тогава, когато започне егото да играе. А именно някой е барал твойто.

То вие на тея години, няма какво да го играете на обидени.
Живейте си живота, веселете се и туй толкоз.

Моралът и ценностите са важни само когато се спазват, ако ли не... никакво значение няма.
Почнете да се чукате с други двойки направо, то се е видяло, че си ви е от вътре.


Братан.

 
  ...


...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 12e9c0059b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ти нормален ли си? 34 години брак, на колко сте години? Гоните може би 60? Я се стегнете! Забравете миналото и преоткрийте връзката си! Раздялата няма да ви помогне. Ще видите, че не можете един без друг.
Успех

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: ba0a84944a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Хвани някоя млада любовница и си гледай кефа.
Тия любовници заедно с жена ти, направо се подиграли с тебе.
Това не може да се прости, тя те е правела балама в продължение на дълго време , , 8 години, , .
Ти сигурно влизаш странично през входната врата , защото ти пречат разклоненията на рогата, които е закачила жена ти.
Тя направо те е превърнала в едър рогат добитък.
Изобщо не те е обичала, щом те обвинява теб за собствените си изневери.
То да е един път да се прости.
Живота си е твой, сам трябва да прецениш с какъв човек да бъдеш,
Но виждам че си наранен и не си очаквал, такова предателство и унижение
от човека, на който най-много си държал през целия си досегашен живот.
Трябва да се реваншираш, това е моето мнение на нейните изневери, умножаваш на квадрат това е отговорът на решението!!!

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: c0b9823a0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Изневярата не е повод за раздяла а за преосмисляне на връзката. И това, че си я нарекъл.....Не ти прави чест, защото историята ви е огледална. Във времето някъде нещо се е
скъсало и сте го "съшили" и продължили благодарни на изтеверите ви. Съветвам ви да поговорете със специалист, повярвайте ми ще видите животът и проблемните си през други очи. Психологът е точто за това. Стига да намерите читав.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 5fb53654df
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Ще си носите белезите в душите докато сте живи и ще ви болят при спомените. Това ви е наказанието за предателството. Простили сте си на думи, формално, но не и от сърце. Ако се обичахте истински и не можете един без друг, както пишеш, нямаше да се плющите с други. Особено пък жената- цели 8 години се въргаляла с някакви си там, за да си отмъстяла...не, че и се искало, де, ама в името на справедливостта. Лъжете самите себе си, просто сте жалки и двамата.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 47ced14662
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ей, като поченете да правите драми от тия изневери. И като се разделите, какво ще спечелите? Ако сте си направили правилните изводи от тия изневери, не виждам голяма драма, даже напротив. Лошото е, когато продължавате да сте неосъзнати.

 
  ...

...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 1a9667c1a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   И двама та сте квит. Наживяли сте се хубаво. Няма какво да си прощавате. Просто си гледайте живота напред и не го мислете. Пък ако отново ти падне нещо свежо, не пропускай, че не се знае до кога ще можеш.

Това, че си спал с други, не означава че не държиж на жена си. А ако можеш да приемеш нейните прегрешения, това означава че я обичаш истински и и даваш свободата да бъде щастлива.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 5d357909d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз не я преглътнах. И докато съм жива няма да я преглътна. Не, не ме обвинявайте, никога не съм смятала мъжът си за моя собственост. Просто го обичах.... много. Самонавивах се, че трябва да си върна-не можах. А вие авторе, и двамата сте една стока. Натискайте си парцалите, кой на кого повече върнал, има ли значение.... отвращавате ме.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 2524715f9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Кото пресмятам си около 55-60г. от тук нататък накъде няма смисъл да се разделяте да сте го направили навремето. Че женати е ку... ва правилно си я нарекъл то да си го върнеш един път два пъти то четирима туй вече си е сърбеж. Жените са артистки пред тебе вършат едно зад гърба ти друго. Щом ги е подкарала няма да спре. Ти също си виновен наранил си я и си и подал огъня и щафетата. Сега ти остава само да гледаш ако си спрял да вдигаш самолета.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 2524715f9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Преглъщаш но горчилката в устата си остава стои тя в устната ти кухина защото си с големите рога.Женати чужди патки клати натрива ти носа защото твойте мераци навремето били са в небеса.Тя обидена дали......о не щастлива начесала си е добре тя свойта слива. О земни твари вас господ ще оправи .

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: dedc42adc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Какво значи да преглътнеш? Или приемаш случилото се и решаваш, че въпреки това има смисъл, или приключваш....
Важна е хармонията. Ако ще се тормозите, то по-добре сами..

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: a9668c4e13
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Как ги виждаме нещата ли - ами, търкулнало се гърнето, намерило си похлупака. Мисля, че сте квит и нито тя, нито ти предвид ситуацията сте в позиция да се чувствате излъгани или измамени. И двамата сте направили много компромиси във връзката си, за да си запазите семейството и да си отгледате детето, постигнали сте някакво ниво на равновесие и спокойно съжителство. Знаете си и хубавите и лошите страни, грижите се един за друг. Да се остарява сам не е приятно. Не е работа да няма с кого на една почивка или екскурзия да отидеш. Не е приятно да няма с кого да излезеш на ресторант или кафе, да готвиш за един и да си се храниш сам, също не е забавно. Хубаво е, че сте изговорили всичко и нямате вече тайни. Най-добре да продължите да бъдете опора един за друг и да си изживеете спокойно и с достойнство старините.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker