Как да постъпя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да постъпя?
преди: 4 години, 10 месеца, прочетена 1146 пъти
Здравейте, сега ще ви разкажа една история, моля се да я прочетете, защото ми е нужна помощта ви.

Всичко започна в 5-ти клас. Едно момче каза, че ме харесва, обаче аз тогава нямах чувства към него и му казах да бъдем само приятели.
В 9-ти клас той вече не ме търсеше, по принцип винаги ми честитяваше свети Валентин, но тогава не го направи. И така все аз му пишех. И така докато не дойде рожденият ми ден. И рождения ми ден не ми честити. Заболя ме, но когато дойде неговият рожден ден, му честитих. И ми подмина публикацията, никак не реагира. След време реших да му напиша едно писмо, малко след имения му ден. Там му обясних колко много ме е наранил, като не ме е търсил, като не ми е честитил рождения ден. И му казах едва ли не, че всичко, което някога ни е свързвало, е свършило. Освен това и имения му ден му честитих. За съжаление тогава не се и бях замисляла, че може да съм го наранила с нещо.
Получих писмо от него. Там пишеше, че от 5-ти до 8-ми клас винаги е имал надежда и аз да заимам чувства към него, обаче винаги съм го разочаровала. И се беше извинил за всичко, за което ме е наранил. Аз му казах, че е най-добре да се забравим, за да не си причиняване болка. Мина време. Известно време ходих да виждам една моя приятелка, която учи в същото училище, където и той. И всеки път в който се засичахме, се подминавахме. Беше ми много гадно, но донякъде му бях и обидена, че не прави нищо за приятелството ни, че би се отказал от него, само защото нямах чувства към него и го блокирах. Мина известно време. Негова приятелка(Цвети) ми каза, че той се бил чувствал гадно, че е осъзнал грешката си, че искал да се видим. Отблокирах го и реших да се видим. Разбрах, че го е бил направил за добро, за да не стане по-зле после, но не пожела да ми каже с какво по-зле можеше да бъде. Условието, за да му простя беше да ми пише. И ми писа, простих му, доверих му се, предлагах му да излизаме(в писмото разбрах, че му е гадно, че не сме се виждали, а само сме си пишели). Излизахме, защото исках и да го опозная, бях осъзнала, че имам чувства към него, защото преди имаше слухове, че е бил във връзка с друга и ми беше гадно. Обаче с всеки момент ме нараняваше, имал Цвети за по-близка от мен, бил се разплакал за нея, била съм му много досадна и ме е търпял едва ли не заради нея(уж било майтап). В следствие на последното твърдение го обидих, без да искам, и още ми е сърдит. Какво ли не направих, писах му съобщения, извиних му се доста пъти, дори ндп-то ми му прати някои съобщения и той каза на нея, че съм засягала болни теми, че в отношенията ни не е имало нищо(и това ме нарани, защото аз се опитвах да ме заима за по-близка от Цвети). Въпреки това пак му писах, казах му да не си мисли, че само той е нараненият, казах му с какво ме е наранил. И той пак ме игнорваше. Днес му писах за последно. Питах го дали има надежда за приятелството и че ако не отговори, ще приема, че се е отказал. И той го видя и не отговори... пак.. Поговорих с приятелката му, тя каза, че му трябвало още време, че той може би е по-наранен и той щял да ми пише след време.

Как да постъпя? Да се откажа ли от него, защото той често ме наранява, пак допуска същата грешка или да не се отказвам и да чакам той да ми пише и тогава да преценя дали да му дам шанс?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 10 месеца
hash: f4a7de18b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   НДП-то ми, братко...

Ей в такива моменти виждам как се превъщаме в родителите си и как времето не спира за ни-кой.

Тая тема не е за тая секция.. ало, модераторите, я вземете си вършете малко работата и сортирайте подобаващо.

И не се пише "честитяваше" ;)



Братан.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 83e5b5bcc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ъм, този е някакъв отявлен нарцисист и те разиграва. По-добре му тефли майните, преди да е станало по-зле. Не ми звучи психически стабилен.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: b7939c56c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Събери си ума, седни си на задника и залягай да учиш, за мъже време имаш занапред. Тези палаври тук са изгубено време и детински глупости.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 027ac89047
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Благодаря, и аз бях на мнението, че трябва да се откажа. Този човек не ми оказва добро влияние и не мога да му имам доверие.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 32ea5efe1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Остави момчето да живее. Живей си живота, не очаквай нищо повече.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker