Неусетно от любов към омраза и самоизтезание - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Неусетно от любов към омраза и самоизтезание
преди: 4 години, 9 месеца, прочетена 928 пъти
Здравейте мили хора, на 23 години съм, уча в чуждестранен университет и до скоро работих от вкъщи от лаптопа ми. Имаше период, когато прекарвах около 10 часа на ден на лаптопа да изпълня задачите си за университета и работните си задължения и съответно такъв заседял живот, в който социалните контакти и любовта бяха на заден план доведе до депресия.
В последствие обаче преживях рязък обрат. Напуснах работа и без това имах проблеми с шеф-експлоатор, започнах да излизам, да се социализирам. Запознах се с момче с 2 години по-голям в социалните мрежи и очаквахме с нетърпение да се видим в моя роден град. Това ново познанство ме изпълваше отвътре и ме вдъхновяваше. Говорехме си или си пишехме до среднощите на всякакви теми, смеехме се и правехме планове. С този заседял живот бях качила няколко килца в повече и реших, че когато се видим искам да бъда най-добрата версия на себе си. Започнах активно да спортувам и свалих 10кг и дори ми се показаха коремните мускули.
Когато започнахме да излизаме уж се усещаше химия, той ме целуваше, прегръщаше, не можеше да ми се насити, но изведнъж аз бях тази, която организираше 90% от излизанията ни. Той започна да ме отбягва и не искаше да си легне с мен (мисля заради негови комплекси с размера и имаше коремче). Аз продължих да му показвам, че държа на него, но той рязко се отдръпна и изведнъж ми писа да сме си останели приятели, без да ми даде основателна причина или поне да ми го каже в очите. След това продължи да ми пише като на "приятелка" и имахме доста приливи и отливи. Постепенно започнах да изпитвам неприязън към този човек. Той преувеличи и излъга за доста неща по време на нашата онлайн комуникация, даде ми фалшиви надежди, а след това сложи край по меко казано неуважителен начин. Нито веднъж не се извини и за всичките 7 месеца, не се сещам да ми е правил комплимент или да е казвал нещо хубаво.
Въпреки това, окей, приятели, приятели. Продължихме да се виждаме, макар и по-нарядко, но неусетно връзката ни започна да става токсична и да се атакуваме прикрито. Аз обявих, че се виждам с друг и наблегнах колко мил и грижовен е той. А моят "приятел" демонстрираше абсолютен непукизъм, шегуваше се и ми разказваше той самият колко е желан и търсен. По принцип съм си доста добронамерен човек, но когато се виждах с него, езикът ми неконтрулируемо изричаше думи, които прикрито да го засегнат. Започнах да осъзнавам колко е токсично и да се опитвам да се дистанцирам, а той все по-настоятелно ме търсеше и като се виждахме, ме гушкаше и ме държеше за ръчичка без всякаква логика предвид неговото желание да сме "приятели".
Накрая не издържах и му казах директно как не е постъпил добре с мен, че нито веднъж не се е извинил, че не е правилно аз да съм потърпевшата заради неговите несигурности и как трябва да спазва дистанция ако иска да поддържаме някакви приятелски отношения, защото излизам с друг и не е редно така. При което той не изразява никакви емоции, сдърпахме се и рязко се изтрихме взаимно и тук идва краят на нашата история. Знам, че е за добро, знам, че нищо нямаше да излезе и нещата излязаха извън контрол, но ми е адски гадно. Изпитвам само празнота и апатия и дори не знам как стигнахме до тук и в кого е вината. Освен че се надявам историята ми да бъде поучителна за някои да не инвестират време и емоции в обречени каузи, ще се радвам да получа отговор на въпроса къде сбърлах и съвет как да се съвзема и да съм предишната енергична и щастлива версия на себе си. Благодаря!

П. С: С момчето, което излизах не се чувствах много щастлива и постепенно охладняхме един към друг.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 9 месеца
hash: 356f052a34
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   До това води интернет "общуването" :) Фалшиви емоции всеки се прави на такъв какъвто не е. Хора общувайте реално иначе нищо хубаво не ви чака.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker