Знаете ли любовните животи на половинките си? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Знаете ли любовните животи на половинките си?
преди: 4 години, 10 месеца, прочетена 1870 пъти
Здравейте! С моето момиче сме заедно 2 години, но нито един от нас не знае любовните/сексуалните преживявания на другия по простата причина, че и двамата сме много ревниви (не правим скандали и не се караме, но си личи) и ни е ясно, че за другия не сме първите, но не бихме понесли да знаем точно с кого какво и кога... Тя ме е питала само веднъж в началото на връзката ни и само казах, че съм бил с 2 момичета във връзка. Оттогава нищо. Единствено аз знам за последния й, тъй като когато се запознахме, тя още беше във връзка с него.
Според вас това нормално ли е? Вие засягате ли тази тема? Имам приятели двойки, които ми казват, че са си споделили всичко за бившите и дори се е случвало да излизат с тях като приятели. Аз бих откачил вътрешно само ако видя някой, с който е имала нещо. За нея важи същото, понеже скоро си въобрази за едно момиче, че сме имали нещо повече и просто не можеше да понася да чува името й или да я вижда... Еднакви сме относно това, но дали е нормално? Мога да кажа със сигурност, че много се обичаме и сме просто като едно цяло. Живеем заедно, мислим за деца, нямаме никакви проблеми и всички ни се радват много като двойка и искат да са като нас. Така че тук нищо не куца.
Очаквам мненията ви.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 10 месеца
hash: 2cf7e03f5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Миналото си е минало, важно е настоящето. Ако си вярвате, няма смисъл да ревнувате, и то от отдавна отминали истории.
Не е важно с колко е била, важното е да не ти изневерява докато е с теб.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 0ad865eb88
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Миналото е мъртво и трябва да остане такова. Не го ровете, ще боли и ще се карате. За минали неща ще си развалите сегавния живот. Нека всеки сам да си знае миналото, вашата история започва от момента, в който сте се събрали. Съветвам те да не я питаш, както и да не и разказваш за себе си. Грешка е да знаеш всичко за предишните връзки на партньора си, не я правете. Аз страдам от това с години.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 5225dc0442
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Еми щом така сте се разбрали нека така си остане. Може би и наистина така е по добре защото всичко е минало какво значение има кой с кого е ходил/а и какво е правил/а. Ние си знаем миналото един на друг, но при нас историята е друга не сме седнали на кафе да си го разказваме просто така се получи.
Ж 21

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 725b42719d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ако човекът не търси контакт/не коментира в захлас/не съжалява, че вече не е с бивш и т. н., не виждам какво има да се ревнувате. Връзките, в повечето случаи, са полезни - дават ти опит, очаквания, научават те как работят хората, учиш се от грешките си и т. н. Да се тръшкате за бивщите на другия говори само за несигурност във вас самите.
Знам за връзките на приятеля си, той знае за някои от моите, не се е интересувал особено. Ровила съм във ФБ профила на бившата му, но не съм правила някакви сцени и не мисля за нея. Дал ми е достатъчно причини да знам, че не се интересува от нея.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: c822472a97
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Това не е нормално. Ще промениш ли миналото?

 
  ...


...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: e178073d71
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ами тогава по-добре, че не знаете очевидно си нямате доверие. Аз знам общо взето, но съм казала на моя приятел че не искам детайли и подробности за да не си вкарам излишни филми.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: cb33008d5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Две години сте си живели в мир и спокойствие така - няма смисъл сега тепърва да задълбавате. Вече се познавате и като хора, така че информацията за миналото не е съществена за опознаване на човека. Знаете какви хора сте сега - осъзнайте, че миналото ви е важно за това в какви личности сте се превърнали. Благодарете за миналото, настоящето и бъдещето - толкова. Не задълбавайте там, където не е нужно.
Ж31

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: b0c28249ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

9.   Може всички да искат да са като вас, но аз по-скоро бих се гръмнала, отколкото да съжителствам с някой в подобна връзка. Ами вие си нямате елементарно доверие, за каква любов ми говориш? Освен това виждам тук собственическа нагласа и от двете страни, виждам още парадоксално за днешното време консервативно мислене и пълна липса на емпатия. Но... хора всякакви. Може пък, както се казва, да сте се намерили. Щом притежаването на партньора и отричането на личността му в нейната цялост, която включва и миналото, ви прави щастливи, дерзайте!
На въпроса ти: не, не е нормално. Но при вашия светоглед няма смисъл да обяснявам защо. Според мен вие всъщност и не търсите отговор на този въпрос. Но ще прогнозирам бъдещето на тази връзка. В един момент ще останете в пълна изолация, защото няма да имате приятели. Във всеки от тях ще виждате съперник за вниманието на другия. Хората се страхуват от ревнивците и бягат от тях, защото е страшно напрягащо в приятелския си кръг вечно да внимаваш да не би случайно да потупаш някоя жена по рамото и мъжът й да те изгледа кръвнишки. Такива хора са избягвани от всички. Та ще се затворите ти, тя и евентуално децата ви. В един момент жена ти ще психяса: грижи по семейството, работа и... никакви социални контакти, никакви развлечения, никакви компании, никакви весели приятелски сбирки. Може по пет пъти годишно да си ходите двамцата на почивка, но това в един момент дотяга. Когато забележиш недоволството й, ти, предвид природата ти, естествено ще заподозреш, че има любовник. Ще започнат безсмислени сцени и скандали. Може и обратното да стане - в периода на отглеждане на децата тя ще си седи в къщи, а ти ще ходиш на работа. Във всяка твоя колежка на нея ще й се привижда съперница. Тогава от нейна страна ще започнат разправиите. Накрая ще се изтощите взаимно до степен, че всичко между вас ще умре.
Не искам да съм права! Искам животът да ме опровергае! Но вероятността за това е минимална. Виждала съм десетки такива случаи на хора, които стават жертва на собствената си любов, просто защото не разбират същността на това чувство.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 89766c5e7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   "Щом притежаването на партньора и отричането на личността му в нейната цялост, която включва и миналото, ви прави щастливи, дерзайте! " - миналото е част от нашите преживявания, но ние сме се отказали от преживяванията си с някой защото не виждаме бъдеще с него, той остава в повечето случаи човек напълно извън живота ни, "остава в миналото", което не е настояще, ние се учим и нашата цялост се променя, след определена промяна разбираме, че някой не е за нас - съответно това минало по никакъв начин не е част от нашата цялост... написала си цял един безсмислен коментар. Реално, погленато от друга гледна точка, за някои проява на собственическо чувство би било да искаш да знаеш всичко от миналото на човека до теб... аз съм от тези които искат да знаят и да споделят, но ти нямаш право да генерализираш и това е сигурно.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: ff4f0eba81
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Аз пък не разбирам такива хора като вас. Все пак не е без значение дали е имало някакви полови заболявания, аборти и прочие. Ако приятелят ми се е лекувал от нещо ще искам да знам, както и дали предишните му са били чисти и дали няма вероятност да пипна нещо. Също ако приятелката е била наркоманка, алкохоличка или крадла. Питам винаги какъв човек е била и колко сериозни са били нещата. Все пак не е без значение с какъв човек е бил някой, защото това разкрива вкуса му, мнението за себе си.

 
  ...

...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: b7f7dac3c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Знам броя, но не ме интересува миналото. Той не е питал и аз не съм казвала, само двама, той е втори и последен.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 0ad865eb88
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Н 11 - може да му искаш медицинска бележка от кожно-венерическия, по-сигурно е, защото той може и да те излъже.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: fad361f613
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   11 - Никой няма да ти каже истината, ако е крадец, наркоман и пр.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 08312dcf06
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Не знам нито за предишния, нито за настоящия любовен живот на половинката, нито споделям моите. От тая работа нищо хубаво не може да излезе.
А и хубаво е да си имаме някакво лично пространство.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: f56511e909
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   От автора:

Благодаря за коментарите на всички!

Специално към номер 9: Изглежда, че не си разбрала точно в каква връзка се намираме. Имаме си пълно доверие. В никакъв случай не смятаме, че се притежаваме един друг. Не отричаме миналото си, знаем много, много неща един за друг и продължаваме да си споделяме постоянно. За изолация не може да става дума, тъй като и двамата сме постоянно обградени с хора, моите приятели са и нейни приятели, както и нейните - мои. Не крием нищо един от друг, тя може във всеки един момент да ми вземе телефона и да звънне/пише на "мой" приятел, за да излезем заедно, както и се случва тя да излиза с моите приятели, ако да речем аз съм на работа, а тя скучае. Не се ревнуваме. И двамата работим с много хора, в постоянен контакт сме с доста от тях дори и извън работно време, постоянно си пишем с доста хора от противоположния пол, дори вечер или рано сутрин ако се налага. И никой от нас не е изревнувал, точно защото си имаме доверие. Най-много да се посмеем на някой, който се опитва да я сваля и да започнем заедно да се шегуваме с него. С две думи - много усмихнати и позитивни хора сме, вярваме си и между нас няма никакво напрежение. Единствено написах този пост, защото и двамата не искаме да знаем за бившите на другия и не би ни било приятно. Просто ми беше интересно дали има и други като нас и дали според вас е нормално, при положение, че нищо друго не куца във връзката ни.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: bba16a04b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Още в самото начало с моя си разказахме всичко... от до. Защото и двамата сме честни. Резлутатът: той ревнува като полудял, и помни всичко, което съм казала. Сто пъти съжалих, че бях толкова откровена с него, защото на него му е кофти, че преди него е имало друг. Въпреки, че той е първата ми истинска, сериозна и голяма любов и той го знае, все пак ревнува поради някаква причина... а преди него съм имала само още една връзка (3-4 месеца, нищо сериозно) и орална любов с две момчета. Така че извод: спести си информацията за него, както и той за теб, дори и да не сте имали някакви сериозни взаимоотношения в миналото... просто не говорете на тази тема, защото ако човекът до теб наистина те цени и обича - ще го заболи, въпреки че не си виновна.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: eb1fc0caff
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Четох една мисъл за ревността и много ми хареса - представлява егоизъм - желанието да имаш някой само и единствено за себе си и комплекси и страх, че той ще те замени с някой по - добър.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: b986e90343
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Евалата на 9!!! Рядко срещано мислене за жена . 100% съм съгласен с всяко нейно изречение.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 1300357f81
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Знам това, което ми е казано с нюанса на огорченията и пр. Пределно ми е ясно, че това, което знам може да е изопачено и чета между редовете.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: ff4f0eba81
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   От 11
Искала съм, все пак здравето си е мое. И да, може да не ми каже, но все пак за мен не е без значение с какви е бил. Не ме вълнуват подробности, а да добия представа човека, с когото съм как вижда себе си. Много можеш да разбереш за един мъж, ако видиш жената до него, или с какви се е занимавал.

 
  ...

...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: fa6a545bc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Миналото си е заминало! Ако ще се взираш в него, ще видиш призраци!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: a82ae116fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   До 11 - А ти даваш ли същата информация за себе си?

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: ff4f0eba81
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   От 11 към 23
Да,давам. Защо да не? Винаги съм била честна. За предишни връзки съм казвала най-общото-колко време сме били заедно и какъв горе-долу е бил човека. Не съм изпадала в интимни подробности, но не съм и мълчала, и да си крия миналото.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker