Моята история - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Моята история
преди: 4 години, 10 месеца, прочетена 1004 пъти
Здравейте! Аз съм обикновенно момиче на 15 години.
Както всички 15 годишни и аз се влюбих но не във момчето от съседния клас а във най-прекрасното момиче на света. Всичко започна преди 1 година във началото бяхме най-добри приятелки но аз виждах че се случва нещо и разбрах че имам чувства към нея но криех. Един ден започнахме да си пишем постоянно по цял ден дори седяхме до 1-2 през нощта когато тя ми призна чувствата си бях най щастливия човек на света но аз не признах моите. Минаха 2 дни и не издържах признах моите чувства и тя се зарадва много. Бяхме се виждали 1 път на едно състезание защото тя е на 200 километра от мен. Всичко беше идеално но тя чакаше другото състезание за да се видим и да бъдем заедно а аз го исках много. Един ден казах нещо и тя ме разбра погрешно сърдеше се 1 месец след което може би и мина но не беше същото. После се сърдеше за най малкото ревнуваше но ме лъжеше че не и пука. Един ден разбрах че е станала близка с една приятелка и ме заболя знаех какво ще стане и че нещата са така както бяха с мен и не исках да са заедно. Дойде и следващото състезание видях я момичето с прекрасната усмивка невероятна е бяхме в един хотел дойде в стаята ми но имаше момичета от други отбори и от моя когато си заминаха и тя тръгна след което ми писа да отида в коридора при нея аз слязох а тя ме прегърна погледна ме и заби погледа си в моя и просто ме целуна аз останах без думи не говорихме много гледахме се и седяхме прегърнати хвана ръцете ми и пак ме целуна и така няколко пъти гледаше ме и се усмихваше нямаше по прекрасен миг от този. На следващия ден се държеше сякаш нищо не е станало дори хвана ръката на друга. Състезанието свърши и си тръгнахме тя не отговаряше на съобщенията ми и дори ме блокира тръгна с друга след седмица отново ми писа звънна ми каза ми че ме обича и е направила грешка а аз отново се радвах. Еди ден разбрах че тя обича една от най близките ми приятелки аз бях като пребита смазана отново се скарахме този път не си говорихме 3 седмици след това отново ме потърси и каза че ме обича. Мина и следващото състезание само се прегърнахме тръгна с моята приятелка въпреки че знаеше че ще ме заболи аз се затворих в себе си но докато бяха заедно тя ми звънеше пишеше казваше че ме обича и накрая се разделиха продължи да се повтаря всичко ту едната ту другата един ден след като отново се скарахме просто от нищо ми писа и ме пита дали още изпитвам нещо аз казах какво чувствам и ми предложи тръгнахме и след един ден нещо и стана и ме остави не пишеше нито нищо. Преди седмица ми каза че се държи гадно само за да не ме наранява защото знае че го прави но мен ме боли когато се държи гадно искам да сме заедно ще ходя постоянно при нея защото я обичам. Незнам какво да правя помогнете ми!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

Коментари очaкващи одобрение: няма
...
Няма коментари. Ти можеш да бъдеш първия!

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker