Чувствам се като магнит за идиоти. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Чувствам се като магнит за идиоти.
преди: 4 години, 10 месеца, прочетена 2910 пъти
Здравейте!

Много ми е тежко и просто искам да си излея душата.
На 24 съм, ако има значение. Той е на 28.
Та, приятелят ми... или вече бившият ми приятел, се запознал с друга преди седмица. Писали си няколко пъти. Или поне той така твърди. Аз си усетих, че нещо се случва още преди 2-3 месеца. Той отрича, но не му вярвам.
Дори не ми каза защо. Не ми даде причина. Аз ли съм виновна? В мен ли е проблемът? Омръзнах ли му?
Написа ми само това.

“Миналата седмица се запознах с момиче от София. Мисля, че трябва са знаеш. Не искам да предприемам нещо, преди да съм ти казал. Няма да те блокирам, но ще си пишем по-рядко и по друг начин. Не искам да въртя и двете. Просто сме си писали няколко пъти. Извинявай, ако това те обижда. ”

Сега ще кажете - “Защо се оплакваш, нали ти е казал. ”
Да, но ме заболя. Правех всичко за него, имало е моменти, в които съм се унижавала дори. Винаги гледах да му угодя, да е на неговото. През тези две години, дори веднъж не ми каза, нито ми показа, че ме обича. Почти не чувах мила дума. Беше като лед. И въпреки това, не погледнах друг. Наскоро ми каза - “Е, знаеш ли кога ще намеря момиче като теб - точно никога. ” И така, един месец по-късно, явно е намерил.

Преди няколко дни напусна работа. Работеше като интернет маркетинг специалист. Взимаше около 900 лв. Искал увеличение (400 лв), но шефът му не се съгласил. Каза ми, че ще търси в София или Пловдив, с по-високо заплащане. Там щял да иска 2000 или 3000 лева. Супер, желая му успех.
Със сигурност ще избере да отиде в София при въпросната. Странното е, че когато преди време му предложих да отидем заедно там, той не искаше.

Всъщност... не знам дали ще намери момиче, което да приеме всичките му странности, желания и сексуални фантазии. Но щом така е решил, добре.

Сега може да ви стане любопитно за какви точно фантазии става въпрос.
Ами, обичаше да бъда строга господарка, да го оправям с пенис колан, да го обиждам, напишкване и т. н.. Но това не е толко фрапиращото. Когато не съм била при него, лъскаше на порно, снимки или гифчета. Не, не гледаше обичайните неща. Гледаше пишки, шимейли (транссексуална жена с мъжки полов орган) и разни такива. Дори си беше взел дилдо. Май се възбуждаше повече от тези неща, отколкото от женско тяло. Понякога си е слагал и дамски прашки, докато лъска.

Мислех си, че може да е гей. Той ми казаше, че не би могъл да бъде реално с мъж. Всичко го искал само на фантазия и харесвал само жени. Е, замислих се... не би ли трябвало, малко или много, да го иска наистина? Дали съзнателно или подсъзнателно, няма значение. Както и да е. Взех, че му повярвах. Аз го приех такъв, какъвто е. Колкото и странно да беше.

Сега се питам, какво направих грешно? Какво е видял в нея? Дори не са се виждали. Като прочетена книга ли съм, не съм интересна? Питам се и не мога да си отговоря. Как се захвърля всичко толкова лесно? Аз едно нищо ли съм била? Съжалявам, че толкова много му вярвах, всичко му казвах. Нямах тайни от него. С друг не ми се е случвало да бъда толкова искрена. И накрая какво?

Дали наистина може да е гей и да не иска да си признае? Изобщо... в мен ли е вината? Чувствам се много объркана и излъгана. Мога да пиша още доста, но май ще стане много дълго.

Надявам се историята ми да бъде одобрена.
Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 10 месеца
hash: a64906268f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Еми грешката ти е, че си се "унижавала" заради него и си правила неща, които не харесваш и искаш, само и само да му угодиш. Прекалено лесна си му била, нямало го е предизвикателството. За напред уважавай повече себе си и поставяй себе си на първо място. И не прави грешката да приемаш този обратно, ако не му потръгнат нещата с новата и иска да се върне при теб.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 424e9830a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Напълнo съм съгласен. Ти си истински магнит за идиoти.
В тази връзка... Искаш ли да излезеш на среща с мен?

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 232645ce6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ами да, тоя е голям идиот! Защо изобщо си се занимавала?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 4740c6d9c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Нищо друго не е видял, просто някои са такива и не могат да са моногамни. Някои просто не са за сериозни връзки и за един партньор. Вика им се женкари.Познавах такъв, сменя приятелките доста. Объркан бил, не знаел още какво търси. Такива са най-опасни. Твоят бивш е същият. Не търси вината в себе си, просто невярно гадже.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 18d6e15a64
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Наистина си мисля, че е гей, но не призава. Познавам няколко мъже с такава ориентация. Обикновено минава точно през подобни етапи преди да осъзнаят и приемат себе си. Разбирам, че те боли, но ако е гей не можеш да му се сърдиш, защото просто това е нещо, което е такова, той може да се прави на друг, но не и да бъде друг в мислите си. Със сигурност си страхотна щом две години е опитвал да е един вид нещо като хетеро, за да е с теб. А това, че се е опитал да си тръгне, доколкото е възможно искрено доказва само, че има уважение към теб. Продължи напред и бъди по-наблюдателна за такива признаци. И още нещо, не прави нищо на сила, за да не се чувстваш после като използвана след такива неща. Просто приемай това, което наистина би искала да опиташ и ако нещо наистина не ти харесва си кажи, че не ти харесва.
Успех! Съжалявам, че така се е получило.

 
  ...


...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: b5cdf3c494
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Да, може да е гей. Така че по-добре, че вече не си с него, повярвай ми. Извадила си късмет и си се отървала от по-големи проблеми. Връзка с такъв човек, който хем по никакъв начин не ти показва и доказва, че има чувства към теб ( най-вероятно няма ), хем има "странни" наклонности, трябва да бъде прекратена. Ти как си представяш в бъдеще евентуално да създадеш семейство с такъв човек? Нито той, нито ти би била щастлива. Нима не можеш да си позволиш нещо повече? Дори, имайки предвид написаното от теб, се чудя защо ти не си прекратила тази връзка.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: a7ea1dc087
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Приеми, че всеки има мнение и собствени разбирания и живот. Написаното от него е коректно, точно и без емоции. Излез някакси от древността и призмата на малкият град. По света има милиони мъже и милиони са нещо повече от този мъж. Опитай се да излезеш от това място и положение, пътуват, запознавай се с нови хора и ще видиш живота по друг начин. За любовта трябват двама. Да ходи където иска, насила ли да е с теб. Търси някой, който истински ще те обича.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 232645ce6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Тоя не е никакъв мъж. Абсолютен педал.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: deb7c2f716
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Моето първо гадже си беше намерил друга преди да се разделим. Някак си да не остане на сухо и да има кой да пере, чисти и готви докато се появи заместник. Не е хубаво да правиш всичко, което иска един мъж, трябва да си отстояваш интересите.
Сига може да се самосъжаляваш и да те боли, но след време ще се радваш, че така са се получили нещата. И нещо много важно за нищо на света ако той поиска да се съберете после или някога НЕ му се връзвай! Също много често бившите ни търсят след някоя и друга година с идеята за секс или лесен секс, когато останат сами.
Ще срещнеш някого с когото ще си истински щастлива и ще си говорите и обсъждате всичко!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 14eb5774d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Хмм... Е може е срещнал "някой", а не "някоя".

А колкото до теб, да обичаш не бива да е жертва, унижение, а взаимност. Затова трябва да обичаш първо себе си и да не допускаш да си в ситуация, в която някой те третира зле.

 
  ...

...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: b09ce35159
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Ами да, грешката е в теб. За нещата, които ни се случват, вината си е единствено наша (говоря общо за хората). Ако не си извлечеш поука от този случай, ще сгрешиш пак и пак и пак и няма да си магнит, а просто глупачка, която всеки използва както и докогато иска. Тъпо е да правиш неща, които не те кефят и смяташ за унизителни заради някой друг.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: f4f13c5f58
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Сама си си виновна. Ти си еквивалентът на онези "добрите" момчета, дето "всичко били дали", пък накрая онази не ги искала вече.

В едни отношения не може само да даваш и да се обезличаваш. Трябва да се научиш да искаш, да изискваш и да остояваш себе си. Замисли се, щеше ли да си привлечена от приятеля си, ако той се държеше като подметка, ако търчеше да угажда на всеки твой каприз като слуга, ако нямаше мнение, а само се съгласяваше с твоето, ако каквото и да направиш ти, все го приемаше? Изобщо, едно послушно кученце, което живее заради тебе?

Човек се събира с някой, защото го желае, а не защото той е желаният. Разберете го това. Помня венъж излизах с един, не се получаваше и тръгнах да го режа. И той ми вика, ама ти за мен си перфектната жена. А да де, но той за мен не е перфектният мъж. Какъв аргумент е това тогава, той изтъква неговите желания, не моите? Така че, научете се, да бъдете желани. Няма по-голяма сила от това.

Относно желанията на твоя в леглото, напълно възможно е да е латентен хомосексуалист. Кой знае, може и с мъж да си пише в София. Дори да не е, това са доста тежки фетиши. Ако не ги споделяш, ще ти е тегаво, а той винаги ще им е подчинен. Още един урок за тебе, не се събирай с хора, с които имате такива генерални различия в леглото.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 25299c377a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Поставяй себе си на първо място както пише един от коментиращите и ще има доста теми да отваряш в сайта.
Просто не ти се е получило с този,ще срещнеш друг. Няма нужда от радикални промени в характера ти, не бъди негативна и ще срещнеш, човека за теб.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 6b2d6ff472
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Ами то подобното привлича подобното-нали знаеш,това е висш вселенски принцип.Или казано на жаргон-търкулнало се гърненцето,та си намерило похлупака.Че твоята работа същата.Били сте си лика прилика.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: c7b7ae96ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   С удоволствие бих те налазил. Има някакъв секс в тебе. Най-важното е да не станеш някаква дръпната, защото си попаднала на идиот. А той след като прави подобни педалски номера, ясно какъв е.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 564bcb2a6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Хора с хора се събират.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 232645ce6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Ами нека иде в София да си троши главата!

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 916b296c0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Вие жените харесвате само жени като вас

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 3a10418bb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Радвай се, че си се отървала от този екземпляр. Главата му е пълна с бръмбари и явно от самото начало не е гледал сериозно на връзката ви. Просто си е правил експеримент ще му минат ли всичките шантави фетиши, след това е решил, че може и да се откаже от тях за да е с друга. Никой не би сложил изневиделица край на две годишна връзка с подобно обяснение, ако не се е готвил затова още в началото.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 4740c6d9c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Както каза някой , ще иска да се върне след време, когато с тази не му потръгне. Защото не иска да е сам и на сухо. Ще ти наговори куп глупости за това колко съжалява, каква грешка е било, как не те е забравил. Чисти лъжи и манипулации. Едно бившо гадже така се пробва, само защото приятелката го заряза и увисна. Такива лесно се усеща какво искат и лъжите им си личат от километри. Не го допускай пак, защото веднъж тръгне ли си някой, ще го направи пак.

 
  ...

...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: b9a5a3ab47
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Млада си и живота е пред теб.
Радвай се, че си се отървала от тоя екземпляр...
Мъж на 45 съм. Пак ти казвам - Радвай се и благодари, че не ти е врътнал едно бебе и тогава да ти бие шута.
Следващия път, като избираш мъж, гледай дали става като човек, не само какво има в гащите.
Успех.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: f24a24c2a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Щеше да е смешно ако не беше тъжно.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker