Перфектен съм, но все попадам на неподходящи... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121005)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9584)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7293)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18476)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Перфектен съм, но все попадам на неподходящи...
преди: 4 години, 9 месеца, прочетена 2607 пъти
Здравейте, аз съм мъж на 25 години, много поддържан, тренирам, знам 3 езика, широко скроен, изкарвам по средно 30 000 на месец, бизнеса ми те първа се развива и с времето ще изкарвам много повече.
Всичко съм постигнал сам, без мама (баща нямам), жените ме харесват много, но не попадам на момичетата, които аз търся-интелигентни, широко скроени, скромни, поддържани (не кифли с устни и гърди) и най-важното да не се интересуват от парите ми, сайтовете за запознанства (бадоо, Тиндер), само ниска класа жени, дискотеките няма да коментирам, къде мога да намеря стойностни жени, които да искат дългосрочна връзка с верен и интелигентен мъж,?
Искам да ме подкрепя и да има собствени цели, не да чака аз да я издържам!?
Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 9 месеца
hash: 20dcc4bb7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Оо още един перфектен... Горкия... Директно ще си копирам коментара от друга тема. А толкова перфектен и с нито една да не стане... Хахахаха То само по себе си говори колко си перфектен. ;) Ето описанието на още един перфектен. ;)
"... Не ми одобряват коментарите от други теми, но се опитвам от известно време да дам пример с мой познат. Зъбите му отвратително криви, но по-лошото, е че са и кафяви от липсата на хигиена. А и не само там... което е предостатъчно да приключи всичко. Но! Цялостната му физиономия е чисто и просто адски грозна. Освен това е с отвратително безформено и поувиснало тяло / а е на 28/ покрито с някакви огромни и релефни кафяви образувания на фона на един куп космища. На фона на всичко това блесва уникалния му характер: лигав досадник до безбожие, който месеци наред те тормози психически колкото и да го режеш. И в момента, в който му теглиш една и разбере най-после, че няма да стане, само стой и гледай яко злобно избиване на комплекси- никакъв помен от жалостивото грозниче просещо внимание. Момиче с перфектни пропорции на лицето и тялото го отряза и той реши да скалъпи, че "лицево деформирано нещо с психически отклонения му се било залепило и той го бил отрязал? !!! За капак на гнусния му вид и гнусната му личност той все пак нагло си заявява, че го мързи да се поддържа по какъвто и да е начин, и че ще продължава да си досажда, защото бил егоист? !! Ами пълно е с такива индивиди, които по цял ден висят някъде из нета и плюят по грозните, дъртите, курвите, златотърсачките и изобщо все смотаните жени виновни ;)... Кой заблуждавате? ! ;) Айде дано тоя път не удари някой в комплексите и да го одобрят."

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 01a37ba9dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   А ти би ли подкрепял такава жена в собствените ѝ цели?
(нямам в предвид финансово)

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: e1005b1be2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Потърси на работното място или във фейсбук.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: ee61e34fd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Няма такова нещо като перфектен. Явно имаш много високо мнение за себе си, и то без покритие. Някоя бизнесдама няма ли покрай теб, колежка? Търси в твоите среди.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: bcaed2eb80
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторе, може би всичко започва от приятелския ти кръг. Да "търсиш" жени ей така тук и там е безнадеждно начинание. Ако обаче си се обградил с хора, които отговорят на твоите стандарти за интелект и хактер, много вероятно е жената, която очакваш, да се появи някак покрай тях. Гаджето на някой от твоите хора ще си доведе приятелка на морето или братовчедката на друг ще се присъедини към компанията; ще те поканят на сватба, където ще са приятелките на младоженката и т.н. Нормалните хора се събират с нормални. С първото ми гадже се запознахме в обща компания, с второто - бяхме състуденти, с първия ми съпруг бяхме колеги, с втория се сближихме по съседство - на вилите ни. Те някак естествено се получават нещата, когато хората имат сходен начин на живот и интереси. Вероятно си твърде зает, щом на тази възраст си успял да изградиш собствен бизнес, и не си имал време да обърнеш внимание на социалната си среда, защото, съгласна съм, поддържането на трайни приятелства наистина гълта време. Но там е разковничето: да се обградиш с умни и надеждни мъже и жени, а покрай тях ще се появи и твоето момиче.

 
  ...


...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 0ccd74fe32
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Звучиш добре, но но не се хвали на други места с парите си, това отблъсква много. Не мисля, че има точна наука и информация къде се намира жена... аз съм от описаният тип, който търсиш и се намерихме съвсем случайно на мото събор. Аз въобще не трябваше да съм там, но попаднах по някаква причина и мъжа ми също беше там. Той си тръгнал, но нещо го накарало да се върне и да се запознае с мен. По барове не ходя и такива места ме отблъскват. Според мен имаш повече шанс като общуваш с хора и то нормални хора, които имат познати свободни приятелки с които да се запознаеш. Успех момче!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 52584abd06
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   8, имате кармична връзка.

до автора - да не е, защото си прекалено скромен?

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 20dcc4bb7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   ПЕРФЕКТНИЯ с бизнес и 30 000 на месец и на 25 години, ако се научи и да пише.... ХахахаХахахаХаХаХахахаХаХаХаХаХаХахахахахахахаха

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: b2ceb981ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

11.   Обади ми се. Перфектната съм. Но взимам скъпо, на час. Хахахахахааха

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 275e7ccefc
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ти не беше ли онзи с онази скандална тема подобна на тая. Стига пич, не се излагай, ами си гледай бизнеса.
Един перфектен човек като теб не трябва да се занимава с такива сайтове.

 
  ...

...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 149c794cf1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Няма да ти е лесно, най-много някоя кифла да се закачи за теб... Другите едва ли ще ги забележиш или те едва ли ще дойдат сами при теб/ заради по-високото ти финансово ниво

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 1c02e83514
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Някой си е упражнявал чувството за хумор. :))) Няма лошо. Смешно е, че някои му се вързаха. А бе, хора, като е неотразим като визия и върховен интелект, замисляте ли се, защо не знае къде да си намери стойностна жена, та пита нас неперфектните тук? Препоръчвам "Лъвов мост", площад "Македония", пазара за цигански булки край Стара Загора и Бачково.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 3b966bc84a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Какво да ти кажа в същото положение съм само дето съм момиче на 21 години. Приятелките ми си имат партньори,но честно казано с хора като тях или тяхното обкръжение нямам какво да си кажа понеже чисто ментално съм на друго ниво от тяхното та и при мен това със "все някой приятел ще си доведе негов приятел" не е от полза.Гледай да не се вглъбяваш в това пък то каквото е писано ше стане

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 43d63ee92b
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

17.   Работи върху самочувствието си. Самият факт, че говориш колко изкарваш на месец показва, че е доста ниско. Жените се лепят на самоуверени мъже, а една успяла жена със собствени цели изобщо не би се впечатлила от парите ти. Тя би търсила партньор в живота, който да я уважава и да не я приема като крава за разплод.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 5b72a31cb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Много перфектни хора пишат в сайта и от двата пола. Защо не си организирате една среща. Може да си допаднете помежду си. Поне вече имате едно общо нещо - перфектността. :)

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 84f84461a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

19.   Брат ми е като теб. Направи си супер доходоносен бизнес, от малък си е страшно харизматичен, а като проима пари започна да се грижи и за тялото си, така че е изключително хубав мъж. Забавен е, духовит е, винаги е бил душата на компанията. Но не може да си намери някоя за сериозна връзка и само мрънка. Аз му обяснявам къде греши, той нищо не предприема.

Неговата грешка е, че се хвали с успеха си най-напред. Всичко в неговата визия показва, че той разполага с пари. Дори когато е по спортен екип от километри си личи, че е скъп. Имам хора в обкръжението си, които също си купуват скъпи дрехи, но по нищо не си личи, че са с такива - изглеждат напълно обикновени, нормални облекла.

Втората грешка, която допуска е, че говори за успеха си. Няма път, в който да го събера с нови хора и той да не разкаже от къде е тръгнал и до къде е стигнал. Говори в цифри - ще ти каже колко му е бил оборота първия месец, колко е стигнал сега, за колко лева домати си купува и колко струва памука, който ползва. В смисъл едва свързва 5 изречения без да посочи някаква сума.

Третата грешка, която допуска е това, че не иска да дели изкараните пари с половинката си. Иска да отидат в 5* хотел, не е съгласен да отидат в бунгало 1*, но не е готов да плати престоя и за двамата. Иска да отидат със самолет до Париж, но тя да си плати билета. Иска да яде сьомга у дома, но ако и тя иска да яде, трябва да си купи. Т

ой преди, като нямаше кой знае какво, много споделяше с приятели и много от тези приятели ги нямаше, когато той закъсваше. Едно време живееше със свой приятел на квартира. Приятелят му не работеше, техните го издържаха, но те са от провинцията и не успяваха много добре да му поддържат портфейла. Брат ми работеше и си даваше цялата заплата да покриват разходите и храната си. Като свършеха парите, приятелят му си отиваше на село. А брат ми, все пак работещ човек, нямаше този вариант. И си гладуваше. Много такива случаи е имало, в които е бил чисто и просто използван и много време му отне да разбере, че това е така. Но веднъж като го разбра - стана скръндза. До някъде. За мен и майка ми например дава мило и драго, купува ни много скъпи неща - поискани или просто споменати в някакъв разговор. Но това го прави само за нас. А в нас няма какво да инвестира - ние ще бъдем до него независимо от това дали за рожден ден ни подари букет, или реши да ни изпрати в Тайланд.

В общи линии как изглежда брат ми в женските очи на пръв поглед: интересен, находчив, забавен, красив и успешен.
10 точки до тук!
Излизат на първа среща:
все още е красив, успешен и находчив, но започва да става скучен и се губи хумора му (защото всяко изречение съдържа някакви суми)
Мацката решава, че може да преодолее тази част - реално изглежда като ниско самочувствие. Та си казва, че с времето ще се отпусне човека и ще спре да говори за пари само, както е видяла в началото че може.
Когато мацката се смята за негова половинка, осъзнава, че това не променя финансовата разлика помежду им. Той не е склонен да отиде да живее у тях, а тя ако отиде у тях - трябва да плаща сметките. Не би било проблем, ако живее в нормално жилище, в което сметките не са над 400лв всеки месец. Често дамите плащат по-малко или толкова за квартира, а сметките варират, докато наемът като цяло си стои същия. Ако са с мъж с техните финанси, ще си делят наема и ще плащат по-малко. Тоест да излизат с брат ми им идва по-скъпо. Разбира, че той не би отишъл в любимия й тризвезден хотел във Велинград, защото нямал джакузи във вип апартамента (за който тя така или иначе няма пари, дори да има джакузи). Ако иска да отиде с мъж с нейните възможности на почивка, ще отидат в този харесван от нея хотел и ще останат в обикновена стая за двама или най-много в студио. Пак брат ми й излиза по-скъп. А като седнат да вечерят у брат ми и той за себе си си е купил сьомга, а на нея й изпече пилешка пържола, съвсем започва да си личи, че не я приема за половинка.

Жените, с които аз съм го запознавала, не са меркантилни. Имат си собствена работа, издържат се сами, умни са, често красиви и с чувство на хумор. Но с това си поведение той ги отблъсква. Едно е гаджето да не ти купи чисто нова кола, въпреки че разполага с пари. Ако една жена иска това от мъжа до себе си, навярно е меркантилна. Но съвсем друго е гаджето да не ти плати вечерята, въпреки че те е завел в ресторант, в който можеш да си позволиш само вода и той го знае. Това си е чиста подигравка. Но да отказваш да отидеш в заведение, което момичето може да си позволи.

Когато искаш и живееш в лукс, трябва да си готов да го споделиш с половинката. И да, това е малко като издържане. Ако например, не плаща наем, ти й помагаш финансово. Ако ти купуваш за вкъщи телешко, а тя пилешко - пак й помагаш финансово. Ако отидете на почивка за твоя сметка - да, помагаш й финансово. Но в крайна сметка - тя не може да си позволи да направи друго. Може да те заведе в Ахтопол, да се храните в хотелчето/бунгалото, а не по крайбрежните заведения и да пътувате с бдж и автобус. Такива са възможностите й. Ако ти искаш да отидете в Калифорния - плащаш и за двама ви.

Аз много бих искала да му помогна да си намери жена за сериозна връзка, но реално, за да са и двамата щастливи, то мацката не трябва да има "собствени цели", а трябва да ги е постигнала вече. Само че аз такива не познавам. Жените с близко до неговото финансово положение са или вече омъжени, или изобщо не смятат да се задомяват.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: e002f56a3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

20.   Ако имаш толкова багаж в главата си ще ме разбереш от първия път. 95 процента от жените не знаят какво точно искат от живота. От там прехвърлят вината върху мъжете. Че те не са достатъчно амбициозни. Колкото и звезди да и сваляш, все ще пита само толкова ли можеш? ! Останалите 5 процента са монахини! Някой много лошо те е подвел, че може да имаш жена която да споделя твоя мироглед. Запомни, че жената се е появила от ребро! Кост в която няма костен мозък. Ако все пак имаш нужда да си мазохист, поне да ти каже тарифата да си наясно с какво ще се разделиш. Сам ще се убедиш в думите ми.
М39

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: d38a8d59b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

22.   Като си стиснат ще си стоиш сам! Хубавите и поддържани жени не сме ви крави за разплод! Айде със здраве

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 4917cafa2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   И как може, един интернет трол, да е перфектен?

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 5d32fa4bc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   17, напротив самочувствието му идва в повече и това отблъсква. Скромност, земност му трябва в неговя случай, а не още повече самочувствие че да стане още по-отблъскващ.

Ето например в темата кому беше нужно да споменава колко изкарва? Това ли е най-важното.Като говориш само за това колко си постигнал и колко пари изкарваш, е какви жени ще привличаш?

Дори и самоувереността и самочувствието си имат граници и трябва да е с мярка, че от определен момент нататък става грозно вече.

Това е все едно една красива жена постоянно да повтаря колко е красива, да се облича натрапващо, да е вманиачена по процедури, операции,силикони, фитнеси и живота и да се върти самооколо това колко е красива,перфектна и не знам си каква. Ами мен такива ме отблъскват като мъж. Той пак да си бъде успешен, ама да не го натрапва, както циганите постоянно натрапват колко златни зъба имали и колко им дебел ланеца.

 
  ...

...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 9f421a0b1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   Защо ли това "перфектен съм, но все попадам на неподходящи" ми звучи като "на кривата ракета, космоса и пречи":)
Авторе, съзнаваш ли колко са абсурдни твърденията и изводите ти? Само от теб си зависи, какъв тип жени ще привлечеш и задържиш около себе си. Ако все се появяват "погрешните", то замисли се къде бъркаш и какво точно демонстрираш и излъчваш в социалните си контакти, за да привличаш именно този тип момичета. Ако се налага, смени средата. Добра идея е да се ориентираш към момичета, с които имате някакви общи теми и интереси, даже и да не са визуално толкова атрактивни. Хубаво е човек да е с някого, който му е интересен, с който може да споделя и да се чувства разбран и да предприема неща, интересни и за двамата. С две думи вместо да ровиш по онлайн профили или да се озърташ в дискотеките, огледай се или в средата, в която работиш (жени със сходно на твоето образование и развиващи се в сходна сфера) или пък търси контакти, свързани с хобитата и интересите ти.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 4b6d90300c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

26.   Защо ли си мисля, че тая тема е писана от някой комплексар, който очаква, че жените ще се избият за този "невероятен" екземпляр, а това ще докаже, че единствената причина да не го искат е, защото всички са меркантилни и повърхностни? Тъжна история.

Все пак, ако темата беше реална, щях да кажа, че когато човек не намира това което търси, трябва да промени нещо в себе си. Авторът изтъква основно неща, които се свеждат до материалното, но така и не разбрах какви личностни качества има. Съветът ми е да се съсредоточи в тях. Познавах един такъв дето имаше много пари и знаеше много езици, но беше толкова дразнещ и несериозен като човек, че никакъв шанс нямаше нещо да стане между нас, колкото и да се напъваше.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: e044df8277
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

27.   Съжалявам, че ще те разочаровам, но няма перфектни хора!!!

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 83990a4bd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   В някой университет от по-елитните спец. може да намериш умно и амбицьозно момиче. Външния вид той се променя, т. е. може да стане с по-спортно тяло или с друг цвят и вид коса, дрехите също.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 9e76049be0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

29.   Благодаря за коментарите, злобата на повечето е безгранична, аз просто споделям и не ме интересува дали вярвате или не!
Да, предполагам самочувствието отблъсква и ще пораборя върху това, но моето самочувствие е с прикритие, защото си знам цената!

 
  ...

...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 83990a4bd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

30.   Някоя елитна спецялност в университет, там момичетата са умни, амбицьозни и т. н. Ти не пишеш красива, а поддържана което е доста по-важно.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 8b05df69f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   Запиши се в университет нещо психология, журналистика или изкуства. Там има мацки. Не показвай, че имаш кинти и не се надувай повече от нужното. Пък като намериш мацката на живота си прекъсни унито и готово. Иначе няма къде да намериш свястна.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: c17faf220c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Много благодаря, смятам да се запиша в унивеситет.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: c17faf220c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   Номер 19 - Много ти благодаря, мене не ми пречи да плашам сметките, просто предишната ме лъжеше, използваше и манипулираше, за да и купувам неща, искам да жена с ценностна система и интелект!

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 4d06b9514d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

34.   28/30, ходи се гръмни - "спецЯлност" , "амбицЬозни"!
Авторче, " самочувствие под прикритие" - перфектно изказване от перфектен...

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: c856f5d65d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

35.   Номер 19, да не съм лош пророк, но брат ти май ще си остане женен за парите. Познавам този типаж. Много е мъчително да имаш връзка с такъв мъж. Всичко ми е до болка познато - и неловкото чувство, когато се окажеш в ресторант, където една салата е 50 лв., и поканата за "приказна ваканция", която струва колкото пет твои заплати... Аз, че съм жена, в момента се съобразявам с финансовите възможности на партньора ми. Свикнала съм на по-висок стандарт, но заради него свалям гарда - почиваме на бунгало, защото аз да, но той не може да си позволи повече, а ако поема всички разходи ще се почувства унизен, мъж е все пак. Пазарувам само аз, като съм му внушила, че просто не умее да избира продукти, а истината е, че той би купил най-евтиното и най-некачественото, такива са му възможностите. Винаги му давам шанс да се прояви като кавалер. Вчера го помолих, като се прибира от работа, да ми откъсне един слънчоглед за вазата от някоя крайпътна нива. Той ми донесе огромен букет слънчогледи и аз пощурях от радост, направих му страхотна вечеря, изпържих му любимите палачинки, обсипах го с целувки - абе все едно ми е донесъл диаманта Кохинор.
Брат ти, номер 19, би си намерил жена, само ако се научи на тези жестове на толерантност. Но се опасявам, че няма да имаш племеници скоро.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 20dcc4bb7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

36.   Ти си знаеш цената ама явно не съвпада с реалната. Факта, че си опрял да се жалваш.във форум и с нито една поне малко не се е получило неграмотното ти писане на фона на "мойто самочувствие е с покритие" и още един куп нагли и навряни самопохвали... показват друго покритие, друга цена и друга реалност. ;)

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 100b147b57
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

37.   Хахахаха, "самочувствие с ПРИКРИТИЕ"! Авторе, имаш ли се за грамотен?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 52584abd06
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

38.   Не обичам да правя забележки и да хейтя, но ми е интересно как ги въртите тия милионни бизнеси, като грамотността ви е на ниво трети клас. Не знам как въобще си попълвате документите дори. И това уж млад и амбицИозен човек с претенции за съвършенство и амбициозна жена. Ако дори към елементарно и необходимо умение като писането не проявявате амбиция, не знам как я проявявате към бизнеса. Че и университет ще записвате. Нека ви припомня, че там се държи ПИСМЕН изпит, който изисква освен знания някакво ниво на грамотност.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 1c02e83514
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

39.   № 38 - Той, човекът знае 3 езика и вероятно затова е забравил родния.:))) Ще го учи в унивеСитета, ако го приемат на найсто класиране и му остане време от хвалби пред колежките.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker