Защо той не се обажда? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо той не се обажда?
преди: 4 години, 10 месеца, прочетена 2886 пъти
Мъжката гледна точка към хората и жените в частност винаги ми е била интересна. Каквито и неща да имаш в главата си, онова което мъжът мисли никога не е едно от тях.

След като минаваме през клишетата, кой какъв и доколко е мъж спрямо отношението му към някоя жена, и доколко това е сериозно изобщо, стигаме до извода, че модерният мъж никога не търси пръв. Не го счита за нужно. Една приятелка ми беше казала, че „Мъжът е достатъчно търпелив, за да изчака на една жена да й писне и да го потърси първа. “ Някой й го беше казал. Мъдър човек.

Харесването на някого и търсенето му впоследствие не се променило от времето, когато си бил пети клас. Ако тогава те е било срам да си го признаеш и сега ще е така. Ако тогава не си звънял, сега това чувство се е засилило двойно.

Модерните женски списания се опитват да те убедят, и някои успяват, че „модерните правила за срещи“ гласят, че не трябва да изчакаш той да те потърси, а да яхнеш момента и да го направиш първа.

Мъжът винаги намира жената, която харесва. Винаги си вдига телефона, когато тя му звъни. Никога не зарязва приятелите си заради нея.

Правилото гласи, че никога не трябва да го търсиш, защото изглеждаш отчаяна, а новото – че ако си смела и истинска, можеш да го търсиш по всяко време.

Когато един мъж кара винаги жената да го търси, тя започва да се чувства като натрапник. Да усеща, че не е желана, че пречи и досажда. Доста пъти ми се е случвало. Егото ли си чешат така?
Докато само аз съм ги търсила или съм чакала те да се сетят, те са търсили друга. Естествено, в началото е обратното и винаги те се сещат за теб. Но след време нещата се променят. Отношението им се променя. Усещаш, че нещо се случва и се досещаш, че вероятно вече не представляваш интерес за тях. И така, не след дълго всичко приключва. Тук не говоря единствено за краткотрайните връзки, а и за тези от една-две-три години.

Мъжете са неразбрана за мен Вселена. Нали знаете онези хора, които се учат от грешките си. Аз не съм от тях. Реалността и отношението на конкретен мъж ме захапва отзад малко след като съм направила онова, което не е трябвало да правя.

Бъркам любезността и доброто отношение с други неща или обратното. Аз и мъжете, с които съм била, винаги някъде се разминаваме по пътя между това, което искаме и онова, което се случва. Разминаването във взаимоотношенията на това, което искаш и това, което някой е склонен да ти даде са най-големият кошмар. За всеки. Полът в случая няма отношение.

И все пак. Все още стои чуденето след „защо той не се обажда? “

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 10 месеца
hash: 22a757b700
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако някой иска да те обади, да те потърси той го прави ...всичко останало е само оправдание ....
Когато аз наистина се влюбих аз не можех и 1 ден без него...без да получа отговор дори на най тъпото съобщение ..

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: d860658b25
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Мъжете са елементарни. Те или харесват една жена или не я харесват. Средното положение е секс за една нощ и после не се обаждат.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 095afecb1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Има един филм. В него се казва цялата истина за мъжете. Казва се: "Той не си пада по теб".

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 078cc2cee2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Щом не звъни на теб, значи звъни на друга. Или още мисли за бившата си. Няма трети вариант.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 69bf8b8a21
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Моят опит показва, че когато един мъж има интерес, те търси. Изключения са някакви много смотани, но такъв не ти и трябва.

 
  ...


...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 3d96cf7587
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Знам че е гадно да харесваш някой, а той да изглежда безразличен, но в опита ми с мъжете съм забелязала, че ако един мъж те харесва и е достатъчно зрял (тоест тийнеиджъри и младежи под 22-23 години не влизат в класацията), то той ще те потърси. Може да е след ден-два или седмица, но ще те потърси, независимо дали сте правили секс или не. Ако след седмица няма ни вест ни кост от него, най-вероятно не му харесваш достатъчно и /или се занимава с друга. Дори да е от тия, които само секс търсят, би те потърсил, ако в леглото си го зашеметила с уменията си. Защо би се лишавал от хубави усещания? Ако търси сериозна връзка ще ти пише или ще ти се обади, за да видиш че не си му безразлична. Какви изводи може да направим? Ами много лесно. Ако един мъж не те търси, вариантите са два: или е задръстен мухльо или не му харесваш достатъчно. В повечето случаи причината е, че въпрпсната жена не му е допаднала много много.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 390f998cc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Много зависи как се е държала жената с него преди. Ако заслужава игнориране ще си го получи.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker