Какво трябва да направя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120702)
 Любов и изневяра (29592)
 Секс и интимност (14314)
 Тинейджърски (21853)
 Семейство (6439)
 Здраве (9554)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3140)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18392)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво трябва да направя?
преди: 4 години, 9 месеца, прочетена 1785 пъти
Здравейте. :) Момиче съм на 23 години. Имам си приятел от 6 месеца. Той е момче мечта. Прави ме щастлива, обича ме, старае се да се чувствам винаги добре, но... ех, винаги има едно “но”. :D Преди него имах връзка с моята първа и най - голяма любов, която ми остави голямя рана...
Бяхме заедно 2 години и половина. Преживявахме много неща с него, но в крайна сметка винаги намирахме пътя еди към друг. Един ден той отиде на дискотека с компания, напи се и под влияние на алкохола и на приятелите си, които са го подтикнали ми изневери. Не е било нищо повече от целувка, но за мен и това е изневяра, все пак можело е и да бъде повече от целувка. В крайна сметка мина време и успях да скрия някъде чувствата си към него дълбоко в себе си и да преживея болката.
Когато тръгнахме с новият ми приятел всичко беше цветя и рози, както се казва. Нямах никакви негативни мисли, постоянно бяхме заедно, смеехме се, забавлявахме се и какво ли не. :) Но един ден просто се видях с едни познати, които имат близък контакт с моя бивш и ми казаха, че още не може да ме преживее. Постоянно питал как съм, не съм му излизала от устата, все ме споменавал. Казаха ми какви ли не неща... от тогава нещо се промени. Принципно доста често си мисля за него, дори и когато съм с настоящия си приятел, но мислите ми не са били нищо повече от “Как ли е той, какво ли прави? ” без никакви чувства и емоции, но след като разбрах, че все още не може да ме преживее всякъш тея чувства, които бях потопила много дълбоко в себе си отново изплуваха. Почнах още по често да мисля за него.. Преди няколко дена дори за 1 път от 5 месеца насам ми звънна.... не знам защо, пък и не му вдигнах. Не вдигнах, защото знам, че ще сгреша. Знам, че мога да отблъсна всичко и всеки, но не и него, защото той е моята слабост. С никой никога не съм преживявала и не съм имала това, което с него. Преди няколко дена се случи така, че да попаднем в една компания и като го видях започнах да усещам бързия си пулс из цялото тяло, изтръпнах, не успях една дума да кажа като хората, а едва когато го направих започнах да заеквам. :D
Знам, че не е честно спрямо сегашният човек до мен, знам и че не е честно спрямо мен, но...
Та дори вече и с приятеля ми започнахме да не се разбираме, не знам дали е заради това което се случва с мен или заради това, че попринцип сме си ДООСТА различни характери... Моля, дайте ми съвет. Изкажете си мнението. Аз самата мисля да дам още малко време на мен и гаджето ми та да видим дали нещата ще се поопрвят, дали пак ще успеем да сме, като преди и разбира се да успея пак да задълбая онея чувства, а в най - добрия случай-да ги изтрия напълно. Искам да задържа човека в момента до себе си и за напред, защото знам, че е най доброто...
Благодаря, че отделихте време да прочетете.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 9 месеца
hash: abb886124d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да обичаш, значи и да можеш да простиш! Връзките се градят на компромиси, не на его! А пеперудите в стомаха се наричат ЛЮБОВ! Не си губи времето повече с това момче, а се върни при любовта си!

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 5f2ec5de14
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Бившият е бивш,история. Били сте заедно дълго време и това няма как да изчезне веднага. Може още да ти е на сърце, но стигне ли се веднъж до раздяла, нещата пак не потръгват после. Сигурно те е потърсил , защото в момента е сам, или от ревност,че си имаш някого. Ако те искаше , нямаше да чака 5 месеца, а още на първият щеше да се е обадил. Може да е бил с някоя, и да не е потръгнало. Може пък да ревнува, че си с друг. Може да съжалява,че сте се разделили, но щом му са му били необходими 5 месеца да го осъзнае, явно е имало друга. Един бивш ей така звънна, след период от поне 3- 4 месеца, в които никой не търсеше другия. Имал си приятелка, но нещата не вървели, карали се постоянно. Бившите винаги се сещат ,когато с друг не върви, не защото те обичат, а защото ти си резерва. Иначе щеше още първият месец да ти е счупил телефона от звънене. Щом има интервал от месеци без контакт, значи този е имал друга,която го е разкарала. Ако някой държи на теб, щеше 1-2 месеца да те търси.
Не бъркай физическото привличане с това да обичаш някого. Гледай реално на нещата. Заслужава ли си този бивш, твоето минало, да си прецакаш сегашната връзка? Какво по-различно може да ти даде от първата ви връзка, променил ли се е? Не бъркай това да искаш да целунеш някого и другите интимни неща с това, което реално може да ти предложи пак.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 38bbeb6c00
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   ОПРЕДЕЛЕНО проблемите, които имате са заради конфликта в теб. Раздвоена си и винаги се усеща. може да не се знае какво е, но се усеща, че е там и е различно и боли. Пишеш, че мислиш да дадеш малко време на връзката си...все едно нещо ще се промени от само себе си или все едно е до време или все едно, ако нищо не се промени приятеля ти трябва да плаща цената за ситуацията. Според мен не чакай време, а намери начин да разрешиш чувствата си, било то вътрешно или с комуникация във сегашната си връзка. Този проблем съществува заради чувства, които ти имаш. Не казвам, че си виновна, но е твоя отговорността да го разрешиш, за да може перфектната ти връзка да продължи напред и нагоре, а не да стоиш и да даваш време, което няма да промени нищо. Действай, ако ти пука за човека до себе си. Изясни си чувствата и какво искаш за себе си, за бъдещето си и за сърцето си и гледай да нараниш възможно най-малко или николко души по пътя натам.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 5e42d6fedd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не се връщай към миналото. Щом сте се разделили, си има причина. Намерила си това момче-мечта, защо искаш да го изоставиш/захвърлиш за нещо, в което сори не си сигурна, че ще се получи? Гледай си насотящето, гледай нещата със сегашния да се получат... такова нещо "под влиянието на алкохола" НЯМА. Това си е чисто извинение, да се изнижем от ситуацията... изневерил ти е и това е факт... не го съжалявай и оправдавай. Мисли си за сегашния и не се връщай в миналото.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 5e42d6fedd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Не мисли за стария, не се връщай там. Гледай в настоящето.

 
  ...


...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 045ceb12d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   не се подавай на емоциите. Сама казваш че искаш да задържиш човека до себе си. Миналото е като лански сняг. Надграждай връзката си и не се обръщай назад. Всичко е сега и напред.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 4e279aabc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ти си взела вече решение да се разделите с бившия, да глупаво и прибързано е само заради една пиянска целувка но раздялата е вече факт. Така че приеми я продължи. Върнеш ли се назад пак ще оплескаш всичко.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 8f1219edd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   До номер 2, от автора.
Когато се разделихме идваше пред нас постоянно, молеше ми се да му простя, плачеше дори(той е изключително студен човек и се очудвам как изобщо се разплака), звънеше ми..
Преди няколко дни излязохме уж, като приятели, но той ми призна, че не може и никога няма да успее да ме преодолее и се разплака след което и аз се насълзих и си заминах.
Не знам как да постъпя хора, обичам го, но ме е страх да се върна при него и седя на сигурно. Не знам ще успея ли да го преодолея, но ще дам всичко от себе си...

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 983b81a4d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Тези чувства, които са скрити и подтиснати дълбоко, са бомба със закъснител. Въпрос на време е тапата, която ги държи да избухне и тогава стой та гледай. Разделила си се с бившия ти, защото е целунал друга. И само забележи как сама го оправдаваш: 'под влиянието на алкохол и на неговите приятели'. Значи той няма глава на раменет, че друг му е виновен. Но не е там въпросът. Коментари от сорта на 'забавил се е 5 месеца'. Абе хора, вие знаете ли какво значи 'чувство за вина'. Едно на ръка. Понякога не търсим хора, не от его, а защото си мислим, че те не искат да ни чушат. Проектираме върху тях, Изпитваме страх от отсрещната реакция. Всъщност, според мен, се изискват доста топки да ти звъннат след 5 месеца, не да ти пише, защото по телефона уязвимостта е по-голяма. Да не си мислиш, че просто го е решил и ти е звъннал. НЕ! Обмислял го е със сигурност бая време, как да се свърже, какво може да стане, как може да бъде отхвърлен, докато и неговата тапа не е избухнала и просто те е потърсил. Моят съвет е да си събереш мислите. Със сигурност ще има един наранен, но ако аз съм на мястото на сегашния ти приятел, няма да ми е приятно човекът до мен да си мисли за бивши. И макар и да не предприемаш действия, пак мислиш и то по един много специален начин.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 5f2ec5de14
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Човекът може да е и звънал след 5 месеца от скука, пиян, защото друга не му вързва, или да си пробва шансовете. Може да е имал нещо с друга, но не е потръгнало, и сега не иска да е сам. Имах такъв бивш. Сегашната му връзка се разпада, и си търси къде да отиде; тоест при мен. Месеци не ме търсеше, просто защото имаше друга, но се сети, когато започнаха да се карат. Няма никакво събиране на кураж, просто инстикт да не е сам.
Авторке, не бива да седиш на сигурно от страх. Неуважение е към човекът до теб. Бившият си е минало, нама смисъл да съжалява за теб след месеци. И на мен са ми казвали как няма да ме забравят, но това са просто думи. Винаги след теб ще има други. Не се подлъгвай да вярваш.

 
  ...

...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 5f2ec5de14
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Бившият ти просто те манипулира. Уж съжалява, но всъщност не е така. Жените си мислим, че щом ни търси е от велика любов, и е осъзнал какво е имал. Но просто друга не му връзва, или го е разкарала някоя отново. За мъжът бившата става само за секс, за любов вече е решил, че не става. Всички мили думи са за цел просто да си легнеш с него. След теб се е пробвал с други, но не ти е казал. Казва ти това, което искаш да чуеш. Познава те и ти казва онова, което искаш. Как ти си любовта и други няма. Чиста манипулация, за да му вържеш пак. Ще ти обърка живота и изчезне.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker