Игнорира ме без видима причина - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Игнорира ме без видима причина
преди: 4 години, 9 месеца, прочетена 1869 пъти
Така, историята е доста заплетена, ще се опитам да не я правя много дълга.
Когато бях 20 годишна се запознах с едно момче на 22. Той беше първи братовчед на гаджето на сестра ми, който в момента ѝ е съпруг. Този човек много се влюби в мен, доколкото е възможно да си много влюбен на 22. Беше си детска работа, но много се харесвахме. Лошото беше, че бяхме с много различно социално положение и живеехме далеч един от друг. Аз бях студентка, той живееше в едно село и беше от типа "лошо момче". Но с мен се държеше перфектно и много мило, винаги с голямо уважение. Проблемът беше, че се виждахме рядко, предимно на общи семейни събирания. Исках да имаме и нещо повече, но той или не искаше, или не беше в състояние да ми даде повече - не знам. Покани ме в дома си на гости за няколко дни, запозна ме с родителите му. Като цяло, имам хубави спомени от това момче. Лоишото беше, че винаги обещаваше неща, които не можеше или не искаше да изпълни. Много пъти ми е обещавал, че ще дойде да ме види в града, в който учех, за да прекараме време заедно, но никога не го направи. Все повтаряше, че не е за мене, че аз не съм за него. Така след около 2-3 години спорадични, но много емоционални и чувствени срещи, отношенията ни се разпаднаха. Аз исках да минем на следващо ниво, той не изпълни нито едно от обещанията, които охотно и съвсем искрено и уверено ми даваше. И аз просто се отдръпнах и се отказах да се надявам, че ще се промени.
От тогава минаха 20 години. Случиха ми се много неща. С него сме се засичали през това време няколко пъти пак на общи събирания. Странното беше, че през цялото това време тръпката си я имаше. Постоянно се гледахме и следяхме с погледи, все се търсехме и търсехме начини да останем насаме, като той търсеше повече физически контакт, беше по-инициативен от двамата в това отношение. Не знам как да ви го опиша, когато съм с него, главата ми хвръква и на нейно място се настанява балон с хелий. Не знам какво правя, какво говоря, даже ми се губят моменти, като например как съм се озовала близо до него. Той винаги ме е искал и ми го е казвал директно, но аз, по различни причини, но най-вече поради това, че не исках пак да се повтаря старата агония, наречена "връзка" с него, успявах да му откажа, макар и трудно.
Също така, през тези 20 години той контактуваше много със сестра ми и винаги, при всяка среща са си говорели за мен. Винаги е казвал, че с мен му е било много хубаво, но просто е нямало как да бъдем заедно. И винаги е твърдял, че моите снимки, които аз бях му оставила при гостуването, още седят на секцията в спалнята у тях. Аз не му вярвах, но когато жената, с която е обвързан сериозно от години, споделила на сестра ми, че е виждала моите снимки и и е отнело много време да го накара да ги махне - повярвах.
Та така до деня, в който се видяхме отново след като 6 години не бяхме се засичали. Останахме всички за няколко дни в къщата им на село. Химията мажду нас още съществуваше, дори аз не можах да го повярвам, но беше факт! Целуна ме, каза колко много ме иска, не можех да бъда с него, отблъснах го пак. Аз бях там със съпруга си, нямаше как да бъда с друг мъж, ако знаех, че все още между нас има толкова силно привличане, нямаше дори да се съглася да гостувам в тази къща. Но този човек ме развълнува така, както отдавна от нищо не бях се вълнувала. След като се прибрахме, минаха две седмици и получих обаждане. Беше почти изцяло свързано с обяснение в любов, по-точно колко много ме иска и как иска да ме види пак. Казах му, че съм съгласна да се видим и, че и аз искам да го видя - ами, така си беше, не скрих какво чувствам. Каза, че никога няма да се откаже, докато не бъда с него, защото вече сме на 40, 42 респективно и сме достатъчно зрели да знаем какво искаме. Разговорът приключи с обещание, че още следващата седмица ще се чуем пак, за да ми даде нов номер, на който да го търся. От тогава минаха два месеца, а този човек сякаш потъна в земята. Звъннах, за да го попитам какво се случва, не вдигна и не върна обаждане. Написах му смс, не отговори. Вече няма какво да направя, а и не мисля, че е нужно.
Въпросът ми към всички, които дочетоха до тук е, на какво може да се дължи това мълчание и тотален игнор? Знам, че няма как да влезете в главата на въпросния човек, но ако някой е бил в подобна ситуация или е постъпвал по подобен начин, много, ама много бих била благодарна да сподели. Благодаря!
ЕЖК

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 9 месеца
hash: 166d8d6945
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Влюбила си се в утрепка. Тези хора са много емоционални и умеят за завъртят емоциите в жените , с които вие така или иначе се справите трудно. Изобщо дори няма да коментирам и липсата на човешките качества във въпросното същество и доколко той е смятан за свестен от другите мъже.
Никога не се влюбвай в човек ,който се държи с теб по различно , отколкото с другите. Един човек ако е добър е добър към всички. С този ако сте се били събрали сега най вероятно е щял да те малтретира и захвърли сама с деца. Освен това най вероятно той е бил и с много други , докато ти си въздишала по него. В момента те търси само за секс .

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: e6bf4d8b3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   аз съм била в подобна ситуация и така и не разбрах на какво се дължи такова поведение до ден днешен. И аз, като теб след години се видях с въпросния мъж и поведението му беше точно такова, както на твоето момче. Едно обещаваше и говорееше, като сме заедно и като се срещнахме след 15 години, после не се обаждаше, не вдигаше телефона, не пишеше. не знам на какво се дължи това поведение и ми е интересно да разбера.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 2beaa7c5c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Аз бях в същата ситуация и в крайна сметка избрах съпруга си. Понякога все още мисля за другия, например когато го видя и не знам какво ми става. Все пак неизживяната любов е най-силна.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 6ab3ce78ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Даа без причина , я изплюй камъчето а?

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: f37f0e73b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   "на какво може да се дължи това мълчание и тотален игнор?" - На твоята несигурност, нерешителност и противоречиво държание, които са се пренесли в отношенията от самото начало и са и задали такъв старт и развитие. Сега това, което виждаш и което той демонстрира е несъзнателно отражение на това, което ти си задала като тон преди толкова много години.

 
  ...


...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 1190a96b65
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Мъжете понякога на разумна глава знаем, че някоя жена няма как да я имаме или да е сериозно или да и дадем това, което заслужава и иска или просто да бъдем този, който трябва, за да я имаме. Но това не значи, че въпросната жена и мисълта за нея не ни излизат от главата със седмици, докато накрая се предадем и и пишем/звъннем/видим. Страстта надделява и ни кара да забравим причините, поради които не я търсим на трезва глава...кара ни да мислим, че може и да стане...не изглежда толкова невъзможно. Но после реалността нахлува и се сещаме всичките причини и пречки и защо не е добра идея и всичките хора, които ще нараним по пътя, ако не и самата нея...и не отиваме на срещата, не се обаждаме, потъваме вдън земя. Такова впечатление остава в мен като чета думите ти. Мисля, че е възможно затова да го прави. Може и да не е така, но на мен на такава ми прилича ситуацията.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: b2af351228
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   какво очакваш от човек, който явно си чеше егото с теб и се ласкае, че някоя мацка 20 г. припада по него, щото е толкова неустоим, че когато е в 1 стая с него, й се подкосяват краката?
Като си била на 20, е разбираемо, малка си била, нормално да лапнеш въдицата по всеки, който ти каже няколко мили приказки и ти сваля звезди. Сега на 40 обаче не те разбирам. Жена на 40 би трябвало да е малко по-в час и да разбира, че колкото и пеперуди да има в стомаха й, от това нищо добро няма да излезе, както и че с този човек няма да стане връзка. Той не се е вдигнал до града навремето когато сте били свободни и не е имал проблем, та сега ще се засили да ти звъни, да те търси и да стане нещо между вас! Това, че на теб ти се губят моменти с него, не ознаава, че и с него е така :-)
Честно, не знам какво си мислиш :-) Слез на земята :-) Пичът и преди, и сега си чеше егото с теб. Нали не мислиш, че вселената е против да сте заедно? Не, просто няма достатъчно интерес, но му харесва, че някоя 20 г. не го е забравила и все още има интерес към него.
Забрави го, сложи голяма черта на този човек и продължи напред

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: e6bf4d8b3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   От полза ще е да прочетем мъжки мнения. Все пак мъжете могат да разберат друг мъж и биха знаели причината за такова поведение на друг мъж, каквото описва авторката.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 9d621c5099
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Нещо не ми е ясно по описаното как пък реши, че те бил харесвал... Аз влюбен мъж не видях в това описание. 7 Добре го каза.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker