Ревнувам от бившата му! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Ревнувам от бившата му!
преди: 4 години, 9 месеца, прочетена 1418 пъти
Здравейте, нека започна от начало. Ж. На 21г съм и имам приятел от 1г, (той е колкото мен) проблемът ми е, че страшно много ревнувам от бившата му приятелка.

Наскоро видях, че я е добавил във френд листа. Доколкото знам са скъсали, защото тя му е изневерила. За втори път се събират и след определено време тя му била шута, с оправданието(не били един за друг). Разправя ми е, че по много грозен начин се разделили, че я обиждал и така нататък.

Отдавна не са си писали, но и това очаквам скоро. Говори ми, че никога няма да обича друга, колкото е обичал нея. Това много ме нарани.
Направих гешка, наскоро му взех телефона, за да прочета всичко какво са си писали и изпращали. Не видях нито един спор, нито една обида, нито нищо. Само видях колко е жалък и как и се обяснява в любов и че никога няма да спре да я обича.

Заради тази ми грешка започнах да и сталквам профилите ѝ навсякъде и да се опитвам да изглеждам като нея. Болно ми е, гадно ми е да играя ролята на втора цигулка. Чувствам се отвратително. Боли ме, като знам, че той не ме обича колкото е обичал нея. А аз правя всичко за него.

Кола му купих, китара също и какво ли още не. Гледам си го като писано яйце. Домакинската работа си върша, взимам добра заплата (повече от него) внимание, обич, и все пак не получавам това внимание и любов, което е получавала тя.
Не знам как да се чувствам и какво да правя, не знам дали той ме обича или само ме използва, за да я забрави. Всякакви съвети ще ми бъдат от полза. Благодаря ви!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 9 месеца
hash: 816c134e11
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Използва те, за да я забрави и се опитва да продължи напред, но почти всички хора правим така. Не се старай да изглеждаш като нея, той не иска нейно копие, все пак тя го е наранила. Аз съм на 34г., жена с опит, та ако толкова много искаш момчето, бъди такава каквато той иска, в смисъл не копирай нея, а се задълбочи да се харесаш на твоето момче, с времето, споменът за нея ще избледнее и ще удари твоят час, разбира се ако държиш на момчето де :) Моят съпруг е бил сгоден преди да се срещне с мен и беше казвал, че никога няма да предложи брак на друга жена, но ето, че не само ми предложи, а и се ожени за мен :)

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: fa091f6d07
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Явно тя е първата му и единствена любов и той никога нито ще спре да я обича, нито някоя ще успее да я замени. Колкото и да му угаждаш е напразно. И звездите да му свалиш любовта не се купува. Оставяй го и си търси късмета другаде.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 2fd5a8b0b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Мъж или жена, които нон стоп говорят за бившата/я си, не са преодолели раздялата и чувствата си. Директно да си заминават при тях! Вече сърбах тая попара и ревах като куче. Не можеш да започваш нова връзка и да обясняваш на бившата си колко си влюбен в нея, докато в живота ти има друг човек, който те обича и ти нараняваш него. А, ти си му купила кола?!Божееее!!!! Да си заминава при бившата и не ка тя да му купи кола, китара и не знам какво още там - абсолютен глупак!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 8f5cdd662d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   А не спират да натякват, че жените били златотърсачки и използвачки. ХаХАХАХАХАХаХаХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА Иначе не виждам какво още търсиш там... при недоразумението от мъжки пол.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 35333dcf32
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Прати го при нея. Ти имаш тялото му, тя ума и сърцето. Излишна си.

 
  ...


...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 7dd892bc63
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Добре де, колко тими ке пускаш!?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 2fd5a8b0b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Проява на лошо възпитание е да говориш за миналите си връзки. Очевидно той още не я е преодолял, а ти се измъчваш, защото го обичаш, но тогава защо е с теб, а се обяснява в любов на нея? Не го разбирам. Говори открито с него. Остави го да реши какво иска, дай му време, ако смяташ, че имате бъдеще. Но като цяло миналото, трябва да си остане в миналото. Не можеш да градиш нова връзка, докато умът и сърцето ти са още в старата.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: eeb5cbe7be
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   от авторката... прави сте всички, голяма съм глупачка, че му се вързах на простотиите.. Ще го изтрая още малко и накрая ще то разкарам.. Колкото и да ми е мъчно и гадно, на никого не пожелавам такава неосъзната на време несподелена любов. Страшно много го обичам и винаги ще е така, но ще дам шанс на истински мъж да ме оцени такава каквато съм.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 35333dcf32
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Използва те , за да я забрави. Ти си му т.н. rebound, връзката, която е след раздяла. Винаги са неуспешни, защото ако говори за нея, пише с нея, значи е още в мислите му. Ти може да си страхотна, но той в момента се залъгва колко е добре. Щом и пише мили неща, дори му е приятел , работите са ясни. И аз съм имала бивши гаджета, които ми пишат мили неща, пък си имат приятелка. Даже един на профилната си снимка беше с нея, гушнати и влюбени пред света. Но ми пишеше и звънеше по нощите. Че и ревнуваше. Ти имаш тялото на този човек, външната му обвивка. Тя има умът и сърцето.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 154d2941f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Разглезила си го, приема те за даденост вече, затова и си го позволява това. Моят случай е друг, но и аз бях разглезила много бившия си приятел. Купувах му дрехи, телефони, каквито той искаше, защото по едно време почна да има претенции. Почна и да се налага естествено, подчини ме, почна да има самочуствие, че никога няма да го оставя и т. н.
Докато бяхме заедно, замайваше главите на 5 девойки. След връзката разбрах, че са били много повече от 5.
Майка ми има една приказка-Скъсай главата на котката и я тръшни в земята още в началото. Тук това важи с пълна сила. Качил ти се е на главата и няма да слезе оттам. Или се държиш малко по-сурово с него и спираш издръжката, или си тръгваш. По друг начин връзката няма перспектива. Пък ти сама ще си направиш изводите защо е с теб, като секнат парите от твоя страна.

 
  ...

...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: a0373b3082
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   На мъж НЕ се правят такива жестове - коли, прекалено разглезване и подобни. Мъжът трябва да си знае ролята и да се чувства като такъв. Никога не се откривай и раздавай толкова, защото бързо ставаш безинтересна. Мъжете обичат като не се подчиняваш и не винаги се съгласяваш. Някои може да отричат, но е така. Дори и да разкараш сегашния, ти трябва да си вземеш поука, защото и следващия път ще привлечеш подобен тип човек. Обръщай внимание повече на себе си и на самочувствието си - разкрасявай се, чети, упражнявай хобитата си. Да, хубаво е да сготвиш на мъжа си, но не и да му ставаш робиня - да му чистиш по цял ден, да му переш, а той нищо да не прави. В даден момент на всеки му омръзва. Не се принизявай, заслужаваш много повече.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: f88330c6e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Мислех, че само аз имам проблем с бившата на вече бившия си. :)
С тази разлика, че моят хубавец флиртуваше открито с други жени в Интернет. Галеше си егото и неувереността.
Сега съжалява, аз обаче продължавам напред.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker