След раздялата - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

След раздялата
преди: 4 години, 10 месеца, прочетена 1360 пъти
И така след почти две години щастие, дойде краят. Не знам какво да правя. Нямам желание за нищо. Откакто ме остави се чувствам празна. Вече няколко дни не ми се яде. Пробвах, но е с нежелание и почва да ми става гадно. Няколко череши хапнах и толкова. Имам сърцебиене, буца в гърлото и ми се свива коремът. Постоянно го сънувам. Плача. Чувствам се като захвърлен боклук в кофата. Всичко стана толкова бързо и неочаквано, че дори първите няколко часа не осъзнах какво се случва.
Не знам колко време ще мога да продължа така. Но със сигурност повече не бих допуснала никого до себе си. Да си сам вероятно е по-малкото зло.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 10 месеца
hash: 49e40bbd1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мила разбирам те и то доста добре. скоро и аз ще съм на твоето положение, защото моят приятел лека полека виждам, че се отдръпва от мен и скоро очаквам фаталната присъда. Но само едно ще ти кажа, стегни се високо вдигната глава! На всеки се случва такова преживяване поне веднъж в живота. Бъди сигурна, че ще намериш мъжа на мечтите си, просто трябва в момента да се отърсиш да си стъпиш на краката и да го забравиш. Все пак около 4 милиарда мъже има в света я ти ревеш за един педераст дето не знае ебе ли му се или му се пикае.. Не се самосъжалявай, а се стегни и направи всичко което някога си искала да направиш със своето бъдеще.. Другото постепенно ще се нареди. Съдбата щом е казала, че той не те заслужава значи така е трябвало.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 4ec9c4e1fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Номер 1, като гледам изразните ти средства, дано този да се спаси от тебе, че ако вземе да забременееш...

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: b0d06773f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Дишай.
И издишай.
Клишето времето лекува е вярно.
Ще мине, повярвай ми. Всяко зло за добро са казали хората. Поплачи си, налей си една чаша вино и си кажи, че приключваш с това. Фокусирай се върху себе си. Върху кариерата си, върху образованието си, ако още учиш. Превърни болката си в амбиция/работохолизъм, стреми се да бъдеш по-добра версия на себе си... поне така направих аз.
Да се оставиш на страданието е все едно да се предадеш.
Животът обича смелите. Ще се справиш и ще видиш как с времето болката ще утихне малко по малко.
Ставаш сутрин и почваш да мислиш в позитивна насока. Запиши си час за маникюр, прическа, каквото ти е на сърце. Обади се на приятелка, поплачи й на рамото, ще ти стане по добре. Моите приятелки ми бършеха сълзите с години.
Всеки различно се справя с тоя вид болка, но трика е да се накараш да го направиш, колкото и да не искаш да го правиш, защото знаеш, че ще ти стане по-добре.
Спомни си как си живяла преди него. Ще живееш така и след него. Дишай... всичко ше е наред!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 582c8e97c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Как си, по добре ли си?

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 6c49e617a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Времето лекува друг път. Може би не ти се вярва, но след година като се появи симпатичен младеж ще се почувстваш жива отново. Ще си мислиш, че си забравила този....но то истинското чувство, което ще остане притъпено си изплува отново. Ако това е човека с който искаш да остарееш, знай че завинаги ще остане болката пуснала котва в душата ти. Времето не лекува, притъпява. Спира да боли толкова остро както в момента, но си я има под друга форма, по-дълбока. Ще се влюбиш отново, повярвай! Но ако не се получи ще се върнеш отново към миналото и ще осъзнаеш коя е истинската ти сродна душа.

 
  ...


...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 11112057b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Може да направиш така, да посетиш някой приют за деца, които са изоставени и да им вземеш по някое лакомство! Със сигурност ще се почувстваш много по - добре, ще се усмихнеш! Ще се разсееш, ще получиш истинска благодарност и най вече ще зарадваш някой истински и ще видиш, че не си боклук! Най - хубавия лек за тези неприятни моменти е да правиш добро, за някой който е по-зле от теб! И ако ти стане навик да правиш такива малки жестове (няма значение, дали ще е дом за сираци, или с увреждане), ще си спечелиш едни истински приятели, които ще ти вдигнат самучувствието до небесата, дори няма да повярваш колко ще израснеш духовно, и някой ден ще се събудиш и този човек който те е наранил ще го забравиш и ще му простиш!
Успех и много щастие!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker