Тотално объркване - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121031)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Тотално объркване
преди: 4 години, 9 месеца, прочетена 1023 пъти
Здравейте! Искам да споделя моята история, не знам дали повече искам просто да си излея душата или да получа съвет.

Та нещата стават така. Хванах се с едно момче, уж перфектен, бяхме доста време заедно, ама нали знаете, всеки е добър докато не го опознаеш. Въпреки че би трябвало да е отговорен възрастен, мисленето му още е като на малко дете. Обичам го много, все още, но просто повече ме натоварваше от колкото ме правеше щастлива. Само караници за глупости, дори не искаше секс да правим, все се оправдаваше нещо. А съдейки по мнението на мъжете около мен, не обичам да се хваля, но и изглеждам добре. Приятели, на които съм споделяла тези неща са се хващали за главата, "как може да има такава мацка до себе си и да не се държи с нея както заслужава".

Започнах работа в един местен ресторант. Негова роднина ми е колежка. Отидох там с мисълта че тя ще ме обучи и подготви, ще ме защитава и окуражава, но явно съм грешала. Имам един колега, който е меко казано доста симпатичен. Но аз съм лоялен човек и не бих изневерила. Запознахме се с въпросната личност, няколко пъти си говорехме просто за общи неща когато бях на смяна с нея. Тя явно е забелязала, че съм му обърнала внимание и е сметнала за добре да отиде и да каже на приятеля ми, че се занимавам с колегата, че се въртя около него, дори че съм му правила свирки и куп други небивалици. Той съответно ме заряза, мислейки си че изневерявам. Окей, все тая, така и така вече ми писна от глупости, кой нормален разумен възрастен човек би зарязал сериозната си приятелка заради слухове? Все тая. Тъпо ми е, все пак след дълга връзка има много спомени и така нататък. Обадих му се, понеже нямахме възможност да се видим, а и той вероятно нямаше да се съгласи, за да се опитам да поправя нещата, но не се получи

Следователно, аз имах нужда от друга мъжка фигура да ми обръща внимание. Избрах колегата. Нямах намерения, просто исках да се опознаем, печено момче е, добро и разумно. Тъкмо се реших да действам, когато се до сетих, че може би ми обръща внимание, защото съм нова и всички тези интриги са за да ме изпробват и спрях да му пиша. Известно време го нямаше, когато се върна аз вече бях научила доста интересни слухове за мен и него и реших да му споделя. Заговорихме се, започнахме да си пишем и тамън да станат нещата, разбрах, че съм закъсняла. Занимава се с друга моя колежка. С течение на обстоятелствата се отчаях и депресирах.

В резултат на това в една спокойна прохладна вечер решавам, че ще пиша на още по-бившия ми приятел, който изведнъж спря да ми пише и след това го видях с друга в дискотеката. Минало заминало. За изненада на не много хора, той ми отговори. И започнахме да си пишем. Кой как е, какво прави, къде работи, с какво се занимава и така нататък. Написа ми, че иска да спи, защото на сутринта е на работа, написах му лека нощ, отвърна със същото и последва целувка. Та малко съм объркана, нова работа, късам с бившия, объркването с колегите, сега по бившия ми праща целувки, а знам че няма да го направи просто ей така. Объркана съм наистина. Не знам дори какво да попитам, просто някой с нещо да ми помогне, защото не знам какво да правя. Знам, че ще кажете да не се занимавам с бившия и така нататък, но аз нямам сериозни намерения, все пак съм все още разочарована от последната връзка, но нямам против да започна отначало.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 9 месеца
hash: 618350e590
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей,

Ж . ,24 г.

Моят съвет е да спреш наистина да контактуваш с бившия си , а относно последния ти бивш мога само да кажа , че това е чакал, щом току така те е зарязал няма друг вариант, защото ако някой те обича, ще се опита да открие проблема ( за предполагаемата изневяра, която на практика я няма). Би се опитал поне да чуе твоята версия , обяснение и да провери дали е вярно, в същност това би направил 1во.
Защо ти е бившият? За да ти стане бивш, е имало причина, защо се заробвате да контактувате с хора, които на практика са ви тровили живота или са ви зарязали от нищото? Такива хора не си заслужават, а и писане , не знам си какво? Наистина ли очакваше , че въпросната роднина ще те подкрепи, даже защо не си му казала, че не го прави, така щеше да му покажеш , че тя е усойница!
Честно казано сама си го правиш, освен това си се опитала да бъдеш близка с колегата ти, извинявай и да се опитваш да оправяш нещата след като вече си опитала близост с него , дори аз не бих ти повярвала, че не си имала общо с колегата ти.

Щом не искаш връзки и т.н. , защо се занимаваш с глупости, събери си главата, помисли над живота си и се опитай да го подобриш, с хобита, излизания с приятели и приятни емоции, а и още 1 съвет- интимни отношения с колеги е препоръчително да нямаш. Понеже клюките стават все по-солидни, всичко се знае, хората около вас ще ви наблюдават и за капак ако имате лични проблеми, ще ви пречаат на работата.

Успех!

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: d9ec513f29
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ей тука не схванах логиката : "Следователно, аз имах нужда от друга мъжка фигура да ми обръща внимание. Избрах колегата. "
Момиче, толкова ли не се харесваш, че имаш нужда от мъж, върху който да си градиш самочувствието? Стегни се, остани малко сама и се опитай да се приемеш такава, каквато си. Тогава и другите ще те харесат. Няма смисъл да подскачаш от момче на момче, за да си доказваш, че си желана.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 48e55648d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Типична "женска". Особено това.

"Следователно, аз имах нужда от друга мъжка фигура да ми обръща внимание. "

Объркана си, щото е нямало кой да те направи жена в тоя живот, но за съжаление така са повечето днес...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 658ddc6bf5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И аз тотално се обърках от прочетеното!

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: d6e50344a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ти самата си объркана до няма и къде, уж разказваш нещо важно за теб пък постоянно пишеш "все тая" хем ти е все тая, хем ти е тъпо, хем нямаш сериозни намерения, хем се занимаваш с него пък и ма всичкото отгоре си разочарована. Малко ми е странно, без причина да тръгнат слухове по твой адрес е съмнително, аз съм сама вече втора година и не се разправя наляво и надясно, че съм правила "свирки" на колегите ми.
Събери си ума, остани малко сама, че скоро може и други
слухове да тръгнат, че си "лека жена" например.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker