"Приятелство" с бившата - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121391)
 Любов и изневяра (29756)
 Секс и интимност (14387)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4707)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18578)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

"Приятелство" с бившата
преди: 4 години, 10 месеца, прочетена 1834 пъти
Връзката ни започна през октомври 2018 Всичко беше прекрасно, до момента в който не започна да говори за бившата си приятелка, твърде често. Спомена, че са просто приятели. Казах си добре, но в някои моменти той споделяше твърди лични неща. Реших, че не я е преживял. Помолих го да спре да говори за нея пред мен. Някак си не можех да се почувствам сигурна и започнах да се измъчвам вътрешно. Плачех, мислех.... Реших, че съм патологично ревнива, че прекалявам и т. н. докато не открих писмо от нея на 14 февруари, в което пишеше: мило мое, целувам те.. и т. н. което ми преля чашата. Заболя ме, казах си че пак си въобразявам и му простих. Но горчивината си остана в мен.
Направих нещо, за което се мразя - отворих му чатовете с нея и.... сякаш, светът м исе срина, бях отворила кутията на Пандора. Разбрах, че са се виждали тайно, разменяли са си подаръци. Обсъждали са ме. Много се разочаровах и си тръгнах. Правеше ми впечетление, че често флиртува в социалните мрежи и търси вниманието на други жени. Помолих го просто да го прави така, че да не го виждам. Глас в пустиня. Никога не съм го ограничавала, нито съм му забранявала да се вижда с когото и да било, исках просто да бъде честен с мен. Но уви.... На рождения му ден, преди да стане 00 : 00 часа докато му приготвях подаръците и му казвах да отиде в банята си беше писал с нея тайно от мен, като ѝ казваше, че е първта която му честити. А, аз глупачката с голямото си желание да го направя щастлив да го обичам си останах предадена. Сега той съжалява, каза ми че никога не ми е изневерявал, че не съм могла да разбера тяхното приятелство, а тя през есента заминава да живее извън страната. Любовта и доверието ми просто... се счупиха. Не знам как бих могла да вярвам на човек, който е действал зад гърба ми толкова време и то от самото начало на нашите отношения.
Моля за съвет, но вътрешно съм разбита. Опитах се да го разбирам, да бъда толерантна, но за сметка на себе си. За мен това е вид емоционална изневяра - предателство. Мисля, че този мъж не ме обича, дори да съжалява, вече не съм сигурна че бихме имали общо бъдеще заедно, че мога да му вярвам. Започнах да обвинявам себе си за станалото. Получих съвет от психолог, да продължа напред. Ако реша да му простя, трябва да забравя всичко това и никога да не говорим за него. Мисля си обаче, че всичко вече е минало и така е било по -добре.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 10 месеца
hash: 455bdd9263
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Послушай съвета на психолога.
Една връзка, не може да бъде основана на лъжи и липса на доверие.
Тия приятлества с бивши, колко са ми смешни вече. Доста такива теми има.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: b21110f2f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Когато започваш нова връзка оставяш всички бивши назад. Ако някой/някоя бивша ти е толкова скъп/а можеш да си с нея/него. Основно правило за стабилна връзка. Допуснат ли се бивши в настоящето става мазало. След написаното в чатовете помежду им мога да ти кажа, че този човек не я е преживял. Може би се опитва чрез тебе, но не е това начина. Доверието ви е подкопано и според мен трудно може да продължите заедно. Можеш да му поставиш условието или ти или тя. Като му е толкова ценна, оставяш го да си пише всеки ден и нощ с нея, а ти ще продължиш напред с някой друг. Това е от мен.
М36

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 9cbc64fb32
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Приятелство с бивши няма. Има връзка, после няма връзка. Искате да се събирате пак? Останете на "приятелски" отношения. Нямате тези намерения? Не.

Един ден в живота на бившото идва нов човек. Шансовете са, че новият партньор не си пада по теб като "бивш". Нормално. Ти също няма да таиш любов. Приемаш, продължаваш. "Приятелство" с бивши е живот в миналото, вече несъществуващ.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: e627aa3c5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Един мъж, за да пише на бивша, още я иска. Може да не си е дал време да я забрави. Появила си се ти, харесал те е, ама щом я търси, значи не си единствената жена за него. Изпитва ли нужда да и пише вечер, да я пита как е, значи му е още в мислите. Ти имаш тялото му, а тя ума и сърцето. Няма такъв филм като приятели с бивши. Това е претекст, за да има къде да отидат, ако с новата не потръгне. Пази си я за резерва, а ти си под ръка за секс и за пред хората. Уж има връзка с теб, а реално има още с нея, само дето не спят заедно.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 67160faa08
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Продължавай напред и забрави за него!

Била съм в такава връзка 5 месеца и накрая той призна, че не може да забрави бившата, а ми изневери с друга.
Не беше емоционално готов за нова връзка и просто си търсеше утеха.

Пиши и какво решение си взела.

Ж 36

 
  ...


...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 455bdd9263
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   От Автора:
Решението беше взето, преди повече от 3 месеца- окончателно се разделихме с него, въпреки, че много плаках и исках да бъдем заедно отново. И двамата устновихме, че не сме един за друг и, че нямаме общ път заедно. Той много бъро се отказа да се бори за мен, което също е показателно.
Чувствах се нещастна в тази връзка, колкото и да го обичам и да страдам и в настоящия момент. Лошото е, че започнах да обвинявам себе си в това, че съм била прекалено ревнива, взискателна, мнителна, обсебваща и недостатъчно толерантна. Затова мисля да ходя на терапия- имам нужда да възстановя баланса в себе си, д авидя грешките които допускам. Не мсиля, че някога преди, съм чувствала такъв страх, болка и ужас, че мог ад азагубя любим човек.... Сякаш се превърнах в параноик. Мисля, че подбирам много неподходящи и незрели партньори, които не знаят како точно иксат, а имам нужда от сигурност и сериозен човек до себе си.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: a6aa25c602
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Какво пък, няколко пъти "сгазихме лука" с бившата. Тя си имаше друг, аз друга, но нещо ни липсваше т връзката, секса. Оплака ми се, че нейния не я задоволява. Моята в началото беше фурия, после заживя при мен и секса умря. За това няколко пъти с бившата го направихме. Сексът ни беше светлата страна на връзката. И за това не се чувствахме гузни. Още повече, че бяхме се напаснали по нетрадиционния секс, ако ме разбирате, и на нея много и липсваше. След време, аз вече бях с друга и пак се.... Не се чувствам виновен.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 455bdd9263
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   от Автора: Раздялата ни беше преди повече от 2 месеца* допуснала съм грешка в текста. Както и да е...
Така или иначе краят е факт! Успех на всички и благодаря за помощта и съветите!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker