Безотговорност - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121031)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Безотговорност
преди: 4 години, 9 месеца, прочетена 884 пъти
Здравейте. На 23 години съм. Имам приятел с който живеем на семейни начела, но в момента сме разделени. Имаме дете на 2г. към което той не поема никаква отговорност, . Главно аз и майка ми се грижим за него. Неговите родители основно помагат финансово.
Забременях на доста ранен етап от връзката ни. Не бях готова да стана майка, още съм и студентка, не сме и финансово стабилни. Още от началото н а връзката ми повтаряше как искал деца, но аз все му казвах, че има време. Да обаче един ден видях двете черти, разплаках се от страх.. той ме увери, че е станало случайно а и аз знам, че не е свършвал в мен, защото и не съм позволявала. Както и да е. Увери ме, че всичко ще е наред.. ще се спрявим. Родих едно прекрасно дете. Много си го обичам и смея да твърдя, че го гледам повече от добре. Но отношенията ни се влошиха с времето, защото той просто не поема никаква отговорност към него. Не ми помага грам. На 25г е а се държи като пълен хлапак.
Един ден се беше почерпил и просто ми призна, че е направил детето нарочно без аз да знам, защото той много искал. Не мога да му се сърдя за това нещо, защото детето ни наистина е прекрасно.
Та към проблема
Говорила съм многократко, че трябва да се промени но без резултат. Реших преди две седмици да си тръгна естествено с мен и детето. Но ето ме днес с положителен тест за бременност отново, без да съм давала да свършва в мен и отново е нарочно не знам защо! Той просто иска да ме съсипе. С едно дете е трудно на този етап от отношенията ни, гледане, финанси а и детето ми още е малко. Казах му, че съм бременна и също му казах, че не искам да го задържам поради ред причини. Неговият отговор беше да правя каквото знам. Искам второ дете.. но не и докато не се промени и не сега! Въпроса е там, че след всичко не знам дали искам вече да съм с този човек. Мисля и за детето си, че ще израстне без баща а и също за себе си, защото не знам дали ще намеря нормални отношения с някой след като имам дете а и дали ще го приеме. Просто за мен е адски безразсъдно да правиш нещо без да мислиш за последствията. Та това е един живот и в момента ми е адски мъчно, че трябва да го направя, но няма как. Страшен глупак е за мен и семейството ми! На майка ми лекар при време и беше казал, че случайна бременност НЯМА и такова като без да искам се изпуснах също. Трябва или да си много пиян или на някакви други субстанции. Ами каква ми е гаранцията, че той след време няма пак да реши да си свърши вътре за кеф без мое позволения.. защото за презерватив не иска и да чуе а и фактът, че е пълен нехранимайко на тази възраст просто няма как сама с две деца!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 9 месеца
hash: 57ce68173e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Финансовата нестабилност не е толкова притеснителна, колкото умствената изостаналост.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 94ef05cc2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   "Реших преди две седмици да си тръгна естествено с мен и детето. " Хахахаха Еее не съм била само аз с цяла тълпа в главата... Хихихихихи Иначе 1 е прав. От цялата история блика уникален идиотизъм и тъпотия... и от двама ви. Жалко, че е пълно с такива невинни дечица обречени на кошмарен живот поради дебилността на два индивида.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 75d5a034e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Имам позната, която е родила на 22 и е отглежда детето си сама. Бащата е същият несериозник. Осъдила го е да плаща издръжка. Сега тя е на 30, детето ходи на училище.

Трябва да ти кажа, че се справя успешно сама. Намира време да върти и гаджета, но не иска да създава семейство. Намерила си е прилична работа - не е високо платена, но с добро работно време, за да има време за детето.

А този твоят, щом не иска да става сериозен, няма какво да търсиш от него. По-добре сама, от колкото с несериозен човек до теб. Дано родителите ти да помагат.

За второто - не знам какво да ти кажа. Помисли добре какво да правиш. Сама ще ти е много трудно, но ще ти тежи цял живот, ако допуснеш грешка

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 508b1a8250
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   За контрацепция не си ли чувала? ! Номер 1 е абсолютно прав.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 234520d62c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Заглавието не важи само за него. Ти на 23 ако си толкова невежа и безотговорна към себе си, ще има да забременяваш още не знам колко пъти. Не си ли наясно, че прекъснатият акт не е сигурен метод за контрацепция? Не бил искал той да чува за презерватив? Ами като се съгласяваш да му пускаш и така, защо му е? Вината е и твоя, ти като не желаеш да забременяваш, ще вземеш мерки, няма да разчиташ на него, още повече, че веднъж си забременяла и виждаш последствията. Има спирали, хапчета, като не знаеш какво да ползваш има гинеколози, толкова ли е трудно? Не ти ли стига акъла, че щом последствията са за теб, ти ще решаваш как да се пазиш? Като не иска с презерватив- няма секс и толкова. Дано след аборта да си вземеш поука и да не си толкова безотговорна.

 
  ...


...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: e72838875b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Ама ти добре ли си?Много ми се иска да те утеша,да ти помогна със съвет,но как да стане?Допускаш веднъж да забременееш нежелано-случва се,всеки греши.Виждаш го,че е безотговорен,но продължаваш да правиш секс с него без да вземаш мерки.Не позволявала да свършва в нея-ами той чу ли те?Спри да философстваш по форумите,а вземи порастни.Че на 23 години с две деца и без мъж до теб хич не те виждам

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 4368f386e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   А на теб къде ти е мозъка, че изобщо ти да позлоляваш секс без презарватив? Няма такива филми като "той не иска", като не иска-марш. Ти обаче бая си го закъсала, по-зле си от него. Единственото умно нещо, което можеш да направиш е да го напуснеш веднага

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 974c8d9c44
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   "Просто за мен е адски безразсъдно да правиш нещо без да мислиш за последствията."

It takes two to tango... са казали хората англошпрехащи.

Безрасъдно и от твоя страна. Ако не за контролирането на положението, то за избора ти на нехайник.

Сори, ама сърбай си попарката сега.


Братан.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 3e185f41f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   След като е такъв нехранимайко, защо още си с него? Има един много лесен начин да се предпазиш от нежелана бременност и той е да не правиш секс, или сама да се пазиш има спирали и хапчета, щом нямаш доверие на партньора ти, вземи нещата в твой ръце. Сега ти е трудно с едно дете, какво ще правиш след година с две?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker