Как големите очаквания убиват човек - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как големите очаквания убиват човек
преди: 4 години, 9 месеца, прочетена 1069 пъти
Здравейте,
преди месец и половина прекратих връзка, в която нямах чувства от доста дълго време. Момчето ме нараняваше неволно, аз все мислех, че ще се оправят нещата, но не се и накрая събрах кураж и го отрязах.
Не ми беше тежко, чувствах се свободна, вече не се натоварвах психически и бях едва ли не готова за нова връзка... почти. Опитах с 2 други момчета, единия пак ме изпи психически, а другия ту се държеше близко, ту отдалечено и от него се изтощих.... само дето той ме отряза накрая. Реших да не се занимавам повече с момчета известно време и да с дам време за почивка и психическо възстановяване. Но тогава се появи още едно момче, което отдавна се е интересувало от мен... всъщност ми е колега в университета. Държи се много внимателно, гледа да е винаги до мен и да е винаги добър.... отрязах го към 3 пъти, но то все пак продължаваше да се държи внимателно, без разбира се да нахалства. В един момент започнах да го харесвам... не е красив, не е силен, не е някъв феймъс.. дори обратно, по-емоцинален е, оценява малките неща, преживял е доста от живота... хихи, леко е сдухан на моменти :Д. От 2 седмици сме заедно и първо бях много щастлива, но сега нещо стана... сякаш изгубих част от емоциите... големи надежди успя да създаде той в мен в началото, но не успяваше да ги покрие, както твърдеше... това сякаш някак ме разочарова... или по-скоро ме наведе на мисълта да не очаквам нищо от отстрещния, да не го идеализирам...
Слязох на земята... но все пак се чудя... аз съм борбена жена, успявам да си пробия път почти навсякъде, имам богат социален живот, идвам от хубаво семейство, успявам да се справя със трудностите и сама дерзая да се развивам... тия моите връстници... на по 20 години... много им се чудя защо не го правят? Или може би аз просто съм имала късмета да започна от по-рано да се развивам и боря с живота? Или те нямат желание да се борят.
Ще ми е интересно да видя и ваши мнения по въпроса, ваши истории.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 9 месеца
hash: d093515512
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз изобщо не разбрах какъв ти е въпроса , нито пък каква е тезата на цялата тази плява дето си написала....

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: dcc01fd5a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Разделили сте се преди месец и половина за това време ни си направила 3 опита за връзка, като последната е две седмици, което значи че за опознаване и с тримата си отделила месец общо. Изтощила се била от втория! За 3 дни ли? Отговора е прост. Явно си от хората, които не могат да са сами, имат нужда от внимание постоянно. Какви надежди за 2 седмици, не знам? Заетите хора, които се развиват, тези с трудностите или тези които имат богат социален живот едва се домогват до половинките си 2-3 пъти седмично, ако не живеят заедно. Ти за един месец си се бутала на всеки, който те погледне и говориш за надежди и очаквания, загубени емоции и т. н. Имам новина за теб! Само си въобразяваш, че си надраснала връстниците си. На мен ми звучиш като типична кифла, която не знае нито какво иска, нито какво е значението на думите, които употребява. Ама трябва и акъл, не става само със самочувствие без покритие.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: cbb3e7a20d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Много си социална така както чета- за месец и нещо трима изръшкала, че то при тебе като чакалнята на гарата- един влиза, друг излиза. Голямо развитие, голяма работа... С това темпо докато завършиш ще те опраска целият факултет.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 4f9b3f5bae
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Хохо, за месец и половина е извъртяла четирима, т. е. първия отрязан, с когото е била до последно, после още двама и накрая състудента. И то не за една вечер, а в опит за връзка. И аз това се чудя, както по-горе писалите-кога е успяла авторкакта да влезе във връзки, пък да я изпият емоционално и т. н. и т. н.
Опазил ви Господ младежи от такива жени.
Аз мисля, че темата е партенка, т. е. уж има въпрос и така между другото се упоменават 4 души в рамките на месец два, с очакването да се започне плюене по авторката и да стане лафа.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker