Афера с бившия - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121138)
 Любов и изневяра (29693)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Афера с бившия
преди: 4 години, 9 месеца, прочетена 1103 пъти
Здравейте! Гледам, че този сайт се превърна в изповедалня, ще се възползвам и аз.
Преди година и половина се хванах с едно момче, приятел на брат ми, но разликата в годините не беше проблем. Излизахме през няколко дни само двамата, като дойде уикенда се събирахме с приятели, ходихме по дискотеките, всичко беше наред без едно-беше го срам да ни виждат заедно, а уж годините не бяха проблем. 7. С течение на времето спря да ме търси, аз него също, не се и засичахме дори. След известно време бях на дискотека, беше ми писал да ме пита дали ще ходя, след което дойде и ме подминаваше сякаш съм паметник. Танцуваше с момичета, смееше се, пиеше, изглеждаше сякаш изобщо не сме контактували някога. Не разбирах действията му, но каквото такова.
Мина известно време, през това време той имаше друга и аз имах друг. Но явно не намирахме това, което ни караше да се искаме в чужди очи. Преди няколко седмици, знаейки, че не е от постоянните, реших да му пиша. Излязохме, всичко беше както преди, прави ме щастлива. Работата е там, че аз не съм такъв човек да се връщам при бивши, имало причина да се разделим, но ме прави толкова щастлива.. Как може нещо така забранено да е толкова хубаво?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 9 месеца
hash: 4eb5fa1f50
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И къде пише, че не трябва да се събираш с бившия / бившата? В Библията ли? Ама, че глупаво самоограничение.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 798ba47982
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Само ще се разочароваш. Имаш спомени за него отпреди време. Сега се е променил, както и ти. Бившите са си за миналото.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: b32d276618
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Е, не че пише някъде, но конкретно в случая не бих дала втори шанс

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: e01ccad854
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Какво общо има Библията с (не) глупавото ти излияние тук номер 1, какви невежи съществуват... и то критикуващи другите, ходи се скрий някъде.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: f70ed12826
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Хубаво му било да те ч*ка, на теб- също. Повърхностно общуване, което не е стигнало до по-високо духовно и интелектуално ниво. За да се срамува да излезе с теб, значи разликата в годините е видима и е без значение само в хоризонтално положение. Щом не ти е обидно от това, че не те търси и сама му се предлагаш, ок.

 
  ...


...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 4eb5fa1f50
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Когато се започва връзка с бившия, има няколко правила. Първо връзка с бивш/бивша е напълно възможна, но с условия. Трябва да си по-добра от предишната себе си, която е познавал.Това значи, че си си научила идеално урока от грешките си, което си е трудна работа. Същото важи и за другата страна. Той да се е поучил от грешките си. Второ, връзката се третира като изцяло нова връзка. Старата връзка е мъртва. Не се дискутира старата връзка поне докато не улегне новата. Все едно започваш флирт с ново гадже. Това е страшно важно! Забрави за глупави правила, че с бивш не се повтаря, това е улична митология. Трето, връзка с бивш не се започва заради нужда - самота, липса на валидиране от бившия, и т.н. Започва се заради интерес към този човек, гледайки напред, а не назад. Важно е да не си зависима от бившия, да си напълно излекувана така да се каже и да не ти липсва. Ако искаш бившия, трябва да си в състояние да можеш да функционираш емоционално напълно самостоятелно. Хубавото на връзки с бившия е, че ако горните правила се спазват, което не казвам, че е лесно, поне не се повтарят стари грешки, може да направите нови, но поне няма да са старите. Всъщност, връзки с бивши са доста интересни. Естествено, хората ги мързи, не желаят да поработят над себе си, не желаят да отработят старата връзка, искат веднага екстаза от предишните емоции и затова се стигнало до заключението, че видиш ли с бивши не се повтаря, щото ще се разочароваш. Искат "дрогата" веднага. Подновяване на връзка с бивш е по-трудно, иска се ти да си най-добрия вариант на себе си, иска се яснота, зрялост, вътрешно убеждение и постоянство. Процесът е много, много бавен. Иначе ще изпаднете в спирала-прекъсване, възобновяване, скъсване пак възобновяване и всеки път все по-лошо ще е. Прецени дали човекът насреща наистина си струва. Иначе, за действията му, дето не ги разбираш, те са съвсем ясни, още има чувства към тебе.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker