Дами, отблъсква ли ви мъж, който няма приятели? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дами, отблъсква ли ви мъж, който няма приятели?
преди: 4 години, 9 месеца, прочетена 1686 пъти
Понеже наскоро имаше такъв въпрос към мъжете, сега го задавам към жените. Иначе питането ми е абсолютно същото - ако един мъж ви привлича, имате общи интереси, теми за разговор, виждания, цели и т. н., но той няма приятели или, да речем, има само един, това проблем ли е за вас, бихте ли го отрязали заради това, или не?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 9 месеца
hash: d6d59a4055
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Само се чудиш какво да питаш. Според теб нормално ли е да имаш много приятели? Ако да, какво печелиш от това. Повече социални контакти, повече хора, с които да излезнеш в събота вечер да се натряскаш? Повече хора, с които да клюкариш? Прави те "по- готин", "по- стойностен" човек ако имаш много приятели ли? Зависи от всеки човек, познавам хора страшно целенасочено, почти не са на една вълна с хората на възрастта им и нямат и един приятел, но знаят къде стоят в живота. Познавам хора с много високо социално положение, които твърдят, че приятели нямат, имат познати, с които ги свързва нещо, за да не са прекъснали контактите изцяло. Познавам и такива с по 20 човека приятели, които винаги изглеждат самотни и сами. Аз лично съм от типа хора, които не обичат да си хабят енергията по хора. Имам точно 3ма приятели и са ми напълно достатъчни да обсъдя цели, проблеми и да излезнем, когато ежедневието те хване в динамиката си. Преди много години имах страшно много "приятели". В един момент ги отсяваш, дори и подсъзнателно, защото ако не сте на едно ниво, единият винаги дърпа другия надолу. Ние се събираме с хора, които ни мотивират, учат, и които вървят в същата посока с нас. Така е и при партньорствата, затова хора с прекалено големи различия във визията си за бъдещето и дори финансови възможности не прокопсват дълго.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: d0e9274cbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Това, че имаш само един приятел, не те прави човек без приятели. И единият приятел в живота на човек е голямо богатство и е жалко, че някои хора не го оценяват (дано да не си от тях). И с един приятел може да се забавляваш много повече отколкото с 20. И с него може да излезете на дискотека, на кафе, на разходка. Тъпо е, когато човек не осъзнае навреме, че си има всичко необходимо, за да бъде щастлив и да живее нормално. Има хора, които поради една или друга причина са останали без нито един приятел.
Та, разбира се, че не би ме отблъснало, че имаш само един приятел. Важното е да си държиш на думата като мъж, колкото и клиширано да звучи. Когато кажеш, че ще дойдеш да ме вземеш в 7, да дойдеш в 7, а не в 7:15. Когато кажеш, че ме обичаш, да го докажеш след това и с действия. Това е мъжкарството и това впечатлява жените (поне жените като мен).

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 3b1cf06a28
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Не, никак даже. Бих се зарадвала дори, че няма да го деля с други хора. Когато обичам, искам човекът отсреща да ми се отдаде напълно. Разбира се, предлагам същото в замяна. (да се отдадем един на друг, не да се обсебваме) Има и много други като мен, така че не се притеснявай. Ще си намериш момиче, което ще те обича такъв и за нея това, че нямаш приятели, ще е голям плюс, а не недостатък. Успех! :)

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 2df6b451dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не, моят мъж няма, не се събира с приятели. Само дето играе игри.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 60b7ba4746
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Не даже по-добре.
Ж19

 
  ...


...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 8ed7a1fecc
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Не е нормално мъж да няма приятели.
Жените по природа са лицемерни и ехидни и се конкурират една с друга, по-възможно е жена да няма приятелки...

Не е нормално и мъж да играе игри - това говори, че е мамино синче и/или има неизживяно детство и някакви комплекси...

Може да има ниска самооценка и ниско самочувствие и поради това никой да не иска да му е приятел...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 6c7a03a06b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Опитът ми доказва, че човек без приятели има някакъв сериозен недостатък. Как пък така е станало, че с никой не се е сближил? С никой не е намерил общи интереси? Никой не е допуснал до себе си? Разбира се, има и по-стеснителни хора, така че не твърдя, че такъв мъж би ме отблъснал, но не би ме и привлякъл. Аз самата съм изключително общителен човек и ако съпругът ми беше темерут, просто намаше как да се получи. И двамата сме гостоприемни и топли хора. Абсолютно няма да преувелича ако кажа, че имаме приятели по цял свят. Даже в момента на вилата ни гостува компания от моите студентски години в Москва. Мъжът ми за първи път вижда тези мои приятели, но вече са толкова близки, все едно са израснали заедно. Ние самите пък с гостите не се бяхме виждали 17 години и сега не може да се наприказваме. Това е такова богатство - приятелството, че съчувствам на хората, които не го познават. То е и огромна сила - имала съм проблеми, които са се решавали като с магическа пръчка именно от приятелския ми кръг. Само да сме здрави, това е важното, за останалото има приятели.
И последно да кажа: за да бъде силно едно приятелство, то трябва да е минало през всичко - трудности, житейски обрати, лични несгоди. Ако след всичко това може да си кажете "Знаеш ли преди десет години, когато направих онова, аз не бях прав", а приятелят ти отвърне "Зная, че не беше прав, но отдавна съм ти простил" - значи сте хора, които ще изминат пътя до край заедно.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: aaf25be16e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Човек без приятели - много тъжно звучи. Мен лично това би ме притеснило и ще се замисля каква може да бъде причината да няма. Подкрепям ситуацията да има един-двама приятели, които да са истински, но въобще да няма..

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 13412612c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Най-глупавата тема, която съм чел от много време. Ако намериш мъж, който те обича и наистина си пасвате, на кой му дреме дали има само един приятел???

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 5999a32274
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ми да речем, че аз нямам приятели, но имам много познати с които става приказка, и до там. Не ги смятам за такива, защото не прекарвам достатъчно време с тях, освен на работа и някои други места, като фитнес и тем подобни и то по мой избор. И не ме бърка, това че нямам истински приятели, защото съм видял по-голямата част от хората какви лицемери са. Аз съм си затворен човек, не започвам разговори с непознати, може би защото съм някой темерут, но както се пее в една песен
"Като съм сам ми е тъпо, като съм с хора ме дразнят. "

 
  ...

...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: abba88fe55
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Само по себе си не би ме притеснило. Възможните причини и следствия обаче, да.

Ами ако е темерут, егоист, неспособен на интимност и затова не задържа хора около себе си?
Ако му липсват елементарни социални умения?
Може би е обесващ? Ако се съберем, дали ще очаква да прекарвам цялото си време с него, ще ревнува ли от моите приятели, дали ще ми уважава личното пространство?
Или пък ще иска да е оставен на мира през по-голямата част от времето, няма да му се занимава с мен и няма да иска аз да се занимавам с него?
Дали ще иска да излизаме, да общуваме с други хора?
Или пък ще е жаден за внимание, веднага щом му се открият възможности?

Заради тези неща, бих го отрязала, не защото не е изпълнил някаква бройка.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 76aa9822dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Предпочитам да има 1-2, но стоиностни хора, отколкото доста, че чак имената да не може да запомниш. И да не зачезва всяка вечер по заведения или почивните дни да избира тях. Да умее да си разпредя времето между тях и мен, но не и да ме изоставя заради тях.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: bc813e40de
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Би ме притеснило, защото аз имам приятели и ми харесва да прекарвам времето си с тях. Подобен мъж би ме ограничавал в тези контакти, защото явно си е затворен и самодостатъчен. Другото е, че би ме обсебил, защото аз ще съм едно от малкото човешки същества, с които може да общува.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker