Иска да се върне в града си при майка му - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Иска да се върне в града си при майка му
преди: 4 години, 9 месеца, прочетена 1005 пъти
Здравейте!
Преди близо година се запознах с едно момче, което е бил студент в моя град. По това време той се беше прибрал в неговия, който е значително по-малък и с не такива социални възможности и ми го сподели, понеже се оплакваше от работата си...
След два месеца твърдеше, че е много щастлив и е взел решение да се премести при мен- за да бъдем заедно, да създадем семейство ( и двамата наближаваме 30) и защото смята, че в големия град ще има по-големи възможности за развитие.
Премести се, но на моменти усещам, че изпитва голяма доза меланхолия и то не главно за мястото, от което идва, а най вече както той се изрази, че ''Не вижда майка си и баба си'' ( не толкова често- веднъж на 2 месеца).
Няколко пъти прави предложение да се преместим в неговото градче, но аз съм лекарка по професия, не мисля, че ще имам големи възможности за развитие там, а и не желая да живея там, защото имам чувството, че той е болезнено привързан към тези две жени и предполагам, че лично пространство от тях няма да ни остане, а той не ги усеща тези неща и дори ще му е драго...
Нямам против, че всяка вечер баба му ми се обажда, за да ме пита какво и как съм му сготвила, но ако бъдем до тях, мисля, че ще бъдат минати всякакви граници.
Притеснявам се, че ще вземе решение и ще ме напусне, за да се прибере.
Също така ми е изключително трудно, защото е възпитан със схващането, че жената трябва да върши абсолютно всичко в домакинството и дори не може да си отреже една филия, нито полага усилия да ми помогне поне малко, а когато повдигна въпроса се противопоставя и сърди.
Не знам как да постъпя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 9 месеца
hash: 9cf5b5eb12
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Поредното мамино синче. Голям мъж на 30 да хленчи за майка си, си е мамино синче. Уж узрял на годани за семейство, пък майка си още търси. Познавах такъв-всяка седмица при майка си. Такива не са готови да се откъснат от полата на мама и на 50 да станат.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 5e452ac9b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Оставяй го този. Сега и да го обичаш след време ще осъзнаеш, че не е за теб. Повярвай ми, в неговото сърце ти си на трето място след майка му и баба му. Ако това те устройва продължавай да си с него.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: af533d3aeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ще ти направи услуга да те остави, сериозно. Да върви при майка си и баба си, да си гукат заедно, да му готвят и перат.
Намери си нормален мъж.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: a74c59d972
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мъж съм и ще ти кажа:

Остави го да си отиде при маминка. Ако го направи, това ще е супер услуга за теб. Хич не ти трябва такъв. Още повече пък и не бара нищо в къщи, щото маминка така го възпитала...

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 88469cd661
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Жал ми е за вас. И за теб и за него.

Баба му ще ти звъни да пита какво си му сготвила?

Леле хора, вие не живеете животи, а си същестувате...


Братан.

 
  ...


...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 0e58d7ec7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Лелеее - зарязвай го! Не се бави и минута. Щом не ти помага в домакинството, а още повече и роптае-бягай! Това не е мъж. Това е домашен любимец. По-добре си вземи куче-може и да не може да си реже филии, но поне няма да ръмжи!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 694d5837dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Хахах, и аз попаднах на един такъв, съди мен че съм до нашите, а той всеки ден говори с майка си, два пъти в седмицата тя е при него за да пере от село, че понякога и повече, зависи дали се налага, яде при баба си, а претендира че е самостоятелен. На всичкото отгоре даже не се реши да дойде при мен да опитаме, а аз бях готова да идем заради него на квартира, много се прави на отворен, а още слуша мама и тати, които не видиш ли, ако дошъл при мен щели да бъдат захвърлени като кучета горките. Апартамента в който живее също не е негов, а на тяхните, но иначе може да обвинява мен, че съм до нашите и да ни съди, обвини и нашите че не ме пускат и т. н. Просто нямам думи, и това е човек който можел да създаде семейство... Така че изобщо не се учудвам, според мен го зарежи, държанието му е гадно и егоистично, да не кажа просташко. Аз го зарязах, още преди да се съберем и по добре, гадното е, че го опознах след доста време.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker