Да се заглежда по други - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121144)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18508)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да се заглежда по други
преди: 4 години, 9 месеца, прочетена 1814 пъти
Хора ще се побъркам, помогнете ми.. Историята е следната: занимавам се с едно момче от бая време, бяхме прекалено малки като се запознахме.. Изневерявали сме си много пъти, най често той, моето е било напук. От скоро живеем заедно и всеки път в който излезем някъде се караме защото се заглежда по други момипета.. Като кажа заглежда, не е просто да погледне, а прекалено специално заглеждане. Пример: седнали сме някъде с наши познати да пием кафе. На масата с нас има момчета без приятелки..има и обвъразни момчета с приятелки.. Всички си говорим и всеки си гледа в чинията и си вдига чашката.. Само моя приятел търси зрителен контакт със сервитьорката, споглеждат се.. Това супер много ме изнервя.. Поговорих на няколко пъти с него и ми казва, че може би не е прав понеже често гледа порно и има някакъв проблем, съжалява и казва, че няма да се повтори.. Излизаме втори път.. Пак се заглежда, търси зрителен контакт.. Пак говоря с него и вече стигаме до скандал.. Казва ми ти си много тъпа.. Кво като гледам с теб ли съм, с теб съм! Какъв бил проблема.. Той просто си гледал, такъв бил, момчета ли да заглеждал и т. Н. Задам си въпроса.. Добре де, прекално ревнива ли съм.. Поглеждам другите момчета в комапнията ни, дори и тези които са без приятелки не правят така.. Не свалят с поглед, не търсят с очи..... Казвам си няма повече да говоря за това, няма да се дразня, но не.. След известно време пак същата история... Сядаме някъде, някви момичета дп нас, той се зазяпал в една и не спира да я гледа.. Не му казвам, че това е проблема, а отварям стари теми и търся поводи да се караме, избива ме да вдигам скандал, не мога да си мълча.. И това се случва често вече.. Всеки ден започнахме да се караме за щяло и нещяло. Дори вече не излизаме заедно. То нямаме желание, нито аз, нито той.. Не се понасяме, но и не се разделяме.. Постоянно повтаря колко ме обича, обаче това негово влечение много не притеснява, защото ако не съм с него навън и се случи това съм сигурна че ще започне флирт с някоя друга без проблем...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 9 месеца
hash: 9f5ad3c400
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Съзнаваш ли колко глупаво се държиш? И че връзката ти няма бъдеще? Разделяйте се и не си губете времето.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: d20cf17ab1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   С теб е само за да не бъде сам. Щом ги сваля пред теб, не ми се мисли какво е като те няма и като се има предвид, че ти е изневерявал, не знам какво очакваш от този човек. Въпросът е само още колко ще го изтърпиш.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: e66cb1ea4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   Мъж съм, но смятам, че това е обидно. Аз също се заглеждам, нормално е. Но е едно да се загледаш дискретно, друго е да правиш подобни обидни коментари, да търсиш зрителен контакт и да набиваш комплекси на приятелката си. Ами аз ако съм на твое място, въобще няма да се унижавам с такава връзка.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 17730a5f3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Сорка, ама не те обича тоя човек.

Казвам го като човек, който винаги е гледал други жени, говорил с други жени, докато е бил във връзка.
До момента, в който бях с такава жена, отвъд която нямах очи, нямах желание...

Жените трябва да се обичат от мъжете им по този начин. А не да си съсипвате нервите... проблемът е, че обичате да си съсипвате нервите и да се чувствате нежелани, защото тогава се "побърквате" и ще направите всичко по силите си да докажете на него, на себе си и на цялата вселена, че не заслужавате такова отношение и заслужавате повече.



Братан.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: e66cb1ea4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Братанчо може да е селтак, ама в случая е прав и го каза много добре.

 
  ...


...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: e61a3e0cd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Ти си много глупава. Black Sabbath

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 59b333fc2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Братан, доста често удряш право в десетката! Не малка част от коментарите ти се покриват и с моите виждания. Леко бягам от темата /от известно време се каня да те пресрещна в някоя xD/, но кой набор си?

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 7d8a276637
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Чакай сега, значи искаш да кажеш, че сте си изневерявали, ама ти си го правила напук? Какво значи много пъти? Това нормално ли ти се струва или аз нещо не съм час? Само с това изречение ме смаза и въпреки това прочетох цялото излияние. Не се обиждай, ама направо си го зарежи. Такива любови с много изневери, не ми се струват адекватни.

Той и моя се заглежда, ама чак да търси контакти, чакай, че още не ми го побира главата. Ако мислиш, че тази връзка има бъдеще, съжалявам, но няма. Не е моя работа, рядко коментирам теми, камоли да се меся в на хората отношенията, ама това си е направо... Наистина не му дава чест да го прави, но щом казваш, че ти е изневерявал и то не веднъж, какво очакваш?

Рядко се среща мъж да изневери и после да си осъзнае грешката, даже не знам дали изобщо се среща такъв. Очевидно, че му е в кръвта да го прави и няма да спре, щом ти избожда очите, едно голямо чао и всеки по пътя си. Успех и умната!

Ж, 20

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: e61a3e0cd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Братан е готин. Излизали сме заедно. Black Sabbath

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: b9448cd9ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Само искам да кажа, че коментар 6 не е мой и съжалявам, че авторката е попаднала на такъв мъж.


Black Sabbath (истинската)

 
  ...

...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: b9448cd9ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   И моля коментарите ми да се публикуват, аз не бих написала такова нещо на жена в такова положение, защото утре може да съм на нейно място, даже не знам защо такъв коментар е публикуван. Нали хейт коментари не се публикуват?


Black Sabbath (истинската)

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 0de09634cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не те обича. Просто и ясно е. Такива с лопата да ги ринеш.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 7ee9b21621
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Леле с какви глупости си тровите живота! Ами, девойко, вържи му очите, лепни му и един лейкопласт на устата, омотай му краката и ръцете с въже и го мъкни със себе си като пудел! Ще гледа, момчето, разбира се, що да не гледа? Като пораснеш, авторке, ще разбереш, че трябва да бягаш като дявол от тамян от мъже, които НЕ заглеждат жените (но после да няма тема "Той що не прави секс с мен?"). Нормалният, здрав, пълноценен и психически здрав мъж задължително заглежда и ухажва другия пол. Ако не го прави, значи нещо му има.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: e61a3e0cd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Само искам да кажа, че съм истинската Black Sabbath и съм огорчена, че някой иска да се представи за мен и да не се зачете мнението ми. Това не е хейт. Моля модераторите да одобрят коментара ми. Истинската Black Sabbath

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 6f86aadced
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Щом сте си изневерили вече повече от веднъж тая връзка е за никъде. "Изневерявала съм му на пук", най-глупавото нещо което можеш да направиш. Не те знам на колко години си нито ме интересува, знай си колко струваш, като някой ти изневери значи не е щастлив с теб, време е да се разделите, не е като че ли сте щяли да се жените. Разделете се. Успех, всичко най-хубаво и знай само, че изневярата доказва какъв парцал си, не стъпвай на това ниво.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 429325f8ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Разделете се. Като остане сам няма да му е интересно да го прави.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker