Правите ли го пред детето ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121029)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9587)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Правите ли го пред детето ?
преди: 4 години, 9 месеца, прочетена 7371 пъти
Мъжат ми не разбира или не иска да разбере, че не е редно да го правим пред детето. То е 4 години и постоянно идва на леглото до мен. Усеща явно нещо, защото едва ли разбира какво точно правим. На мен това ми е супер неудобно, гнусно и извратено. Опитвам се да говоря с мъжа си за това, че не е редно, че аз не съм виждала никога моите родители така. Той ми излиза с доводи, ама то не разбира нищо, ти не правиш нищо да го накараш да стои в другата стая. Не можел да чака до вечерта, когато заспи или до уикенда, когато можем да го оставим при бабите. Не вярвал, че другите семейства не правят така.
И това се случва всеки ден, той не може и ден без секс. Това обаче мен започна много да ме притеснява и плаши. Не искам детето ми да вижда това постоянно. Започнах да се абстрахирам и да нямам желание за секс. Страхувам се да не би да започне да ни говори и пред хората, мама и тате правят еди си как.
От там се започват и скандалите и разправиите, че съм била станала фригидна, че се опитвам да се скатавам.
Кажете вие смятате ли го за нормално това, практикувате ли го пред децата? Не говоря за малки бебета..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 9 месеца
hash: 74dc8d7c28
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Детето е на 4 години и със сигурност ще му се запечата нещо от вашите "игри" в главата. И на мен не ми се струва изобщо редно да правите такива неща пред него. То няма ли си стая? Сложете го да спи и правете каквото искате.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 06b97838ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

2.   Бая прости трвбва да се да правите секс пред децата си...въпрос на елементарна култура

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 76e872ec3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

3.   Не, това за мен не е нормално! Мъжът ти е един голям егоист!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 58e52d14a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   Мaхaй го тоя тъпaнaр Aко трябвa и рaзвод !

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: d5161d3f37
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Аз не бих издържала всеки ден на секс, имам желание само около овулацията.
Детето вече разбира, спомени има.
А то спи ли през това време. Ако много му се иска трябва да чакате да заспи или някой да го погледа малко през това време. Мъжа ти нещо не те разбира, гледа си желанията.

 
  ...


...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 22540e1cc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

6.   Със сигурност ви говори в детската градина, дори е вероятно да опитва да прави същото с приятелчета от другия пол.
И не не е нормално да го правите пред детето и никой нормален човек не го прави пред децата си. Щом мъжа ти толкова иска, направете си ключ на стаята и се заключвайте, докато правите такива неща.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: aac475a46f
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

7.   Нормално е когато човек е с по-високо либидо да иска секс с жена си. Не е нормално детето да спи в леглото на родителите си, а не в стаята си. Ако сте го разглезили с гушканета, милувки и пр. и то не иска да остава само, ще трябва да го отучите, изтървали сте да му създадете навици и дисциплина. Детето освен да се обича, трябва и да се възпитава. Обяснете му, че е голямо и трябва да спи само и го отучете да ляга при вас, без да му отстъпвате. Иначе не е редно да правите секс пред него, разбира се, но не е редно и да се отчуждавате, да се карате и т.н. защото не можете да научите детето си да си спи или да стои само.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 525d9688b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

8.   Студентка съм, но наскоро се бяхме събрали с колеги и обсъждахме точно тези неудобни моменти от нашето детство. Оказа се, че почти всеки от нас има спомен да е хващал или чувал родителите си и това ни се е случвало в ранна детска възраст. Никой от нас не е бил редовен свидетел, както вашето дете. Говорихме си за единични случаи причинени от влизане без предупреждение или това, че сме се правили на заспали в другата стая. Една приятелка разказа, че била на около 4-5 години, надникнала в спалнята, защото чула шум и си помислила, че баща ѝ наранява майка ѝ. Разплакала се, събудила кака си, после не спала. Това е един от първите ѝ спомени. Тогава не е разбирала нещата правилно и са я успокоили, но сега не ѝ е приятно, когато вече е наясно със случилото се.
Искам да кажа, че вашето дете в момента не може да осъзнае, че правите секс, но то разбира, че нещо се случва и след години картината ще се изясни. Аз лично съм чувала родителите ми като малка и по някаква причина ми е останал спомен. Пак казвам, тук говоря за някакви "инциденти", а не за редовна практика. По-добре го правете вечер, когато детето е на 10-тия си сън. Спомени остават. То сега не разбира, но един ден ще разбере и няма да му е приятно.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 42182e9b99
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Преместете го в друга стая от личен опит казвам че е по добре детото да си има своя стая. Ако трябва вие спете в хола а спалнята е направете детска, но просто то да си е отделно. Най малкия ви проблем е че ви е видял по време на секс след време ще става по- зле. Всеки трябва д аси има личното пространство. Имам и приятелка големия й син спи с нея, а мъжът й в хола сам, е това също не е нормално. После защо има разводи. Синът й е 1клас и не иска да спи без нея, рев истерии и тя за да си го спести го дондурка ама това дете трябва да стане възрастен все пак, сигурно пак при мама ще спи и на 40.
Но да имайте предвид че малките много обичат да дрънкат. Всяко дете си е индивидуално, но пр малката много обичаше да говори когато беше на 4г всичко Що дето чуе и види в къщи и се разправя на абсолютно всеки който види и всичкото като песничка го казваше. Как мама изтървала капака на тенджерата, пък тати забравил ютията, всичко дословно. Така че максимално гледайте това да не стига до очите на детето, не е нормално да вижда такива неща.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 604cb050d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   В подобна ситуация сме, но имаме малко бебче и си позволяваме само докато то спи. Нищо, че е бебе още, някак си не си представям да го правим пред детето. Още по малко то да е будно. Не го учете да спи при вас, аз до 6 годишна спах при майка си и като ме премести в друга стая спях на нощна лампа или ме беше страх сама. Докато е още на 4 се опитайте да измислите вариант да спи отделно, пък после правете и кама сутра ако искате. Обясни това и на мъжа си. Разбирам, че му се прави, ама пред детето ще те извинява.

 
  ...

...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 7a449643ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

11.   Голям простак е мъжа ти!
Имам позната, на която детето започна да ляга на земята и да прави характерни движения. Извикаха ги в градината да питат, какво се случва.
Хората си правели секс до леглото на “спящото” си дете.
Сега ги пращат на психолог.
На 4 е момчето.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 792b6e4ada
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   вие нормални ли сте??? Как ще правите секс пред детето, и то не инцидентно и случайно, а постоянно? Мъжът ти е разгонен нерез, който е направо за трепане! Поне го чакайте да заспи, как не ви е срам!? !?
Друг е въпросът, че на 4 години детето би трябвало да е самостоятелно и да спи в собствено легло и собствена стая, освен ако няма такава, разбира се. И естествено, че ще говори какво вижда, няма как да не запомни, щом е постоянно. На тази възраст разбират и разказват, също и запомнят дългосрочно. Как можете да разбивате така психиката му? Това ако са родители, аз съм трамвай!
Ми вземете и посред бял ден да го правите пред него, нали нищо не разбира??? Малоумници...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 75f0900c58
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Аз имам спомени от двегодишна. Само това ще ти кажа. Помня как майка ми и баща ми се целуваха в коридора, когато случайно се разминаваха, и това ме правеше спокойна. Един вид: щом родителите ми се обичат, аз съм в безопасност. Помня и как лятото майка ми и баща ми вървяха в Созопол хванати за ръка. Бях толкова малка, че ме возеха в количка, но отлично си спомням всичко. Вече като ученичка се правех, че не разбирам защо посред нощ един след друг се сменяха в банята. Но тогава вече съм била на 10-12 години и знаех, че възрастните си имат някакви там техни си тайни отношения. А на въпроса: рискувате да насадите у четиригодишното си дете комплекс, който може да му отрови живота. На четири години аз вече пишех и четях самостоятелно, честна дума! Децата са много по-интелигентни, отколкото смятаме.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 93684a71e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Е, какво прави посред нощ във вашето легло? Ако е сънувала кошмар добре, ама всяка вечер. Не е бебе вече. Защо не заключвате вратата на спалнята? Има си начини. Ако наистина детето ти е проблема. Ако ти е проблем колко често си иска мъжът ти говори директно с него. Но не предупреждавам, че обикновено, когато единия има нужда от повече секс и не му се даде вкъщи може да си го потърси навън. Така че помисли добре как ще му го обясниш точно и какво ще предприемете. Да не е нормално да ви вижда така детето, ама не е нормално и да държи постоянно полата на мама. Колкото повече расте толкова по-трудно ще ти е да му помагаш да става самостоятелно вместо да се вкопчваш в него, но това да пораства е част от живота.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 34c2e3fdf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

15.   Тва е пълна олигофрения, направо съм бесен като го прочетох тва. Абсолютно недопустимо. Естествено, че детето разбира, въобще не е толкова малко. Моите най-ранни спомени са като съм бил на 2. Тва е травмиращо за детето, мъжът ти не е в ред. Търси си друг, бих те посъветвал аз.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 801f5b654c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Аз на 4-5г. вече знаех какво е секс. Не си спомням как точно се е случило, че да разбера (не съм хващала нашите), но то е достатъчно и чрез телевизията да сглобиш картината. Веднага давам пример - вечер е, вечеряме цялото семейство, гледаме телевизия, дават интересен за нашите сериал от типа на Как се запознах с майка ви или Двама мъже и половина, споменава се думата секс, аз питам какво е секс, нашите се споглеждат и казват "като пораснеш ще разбереш" и на мен ми става ясно, че е някоя от онези забранените думи, но любопитство гложди. Започвам да мисля за това, запомням думата.
След време си играем децата навън и виждаме чивтосващи се котки, или кучета, или гълъби ако щете и някое от децата започва да крещи "котките правят секс". Схванахте ли на къде бия? Ставала съм свидетел и на това как една баба започна пред група деца да крещи по двойка кучета, че се били е**ли и само се развъждали наоколо. Бях в потрес от бабката. Та на детето му става ясно, че и хората го правят, най-вероятно и родителите го правят. А сега си представете вашето дете, което ако ви е видяло ще сглоби парченцата от пъзела още по-бързо и с детайли ще знае за какво става въпрос. Ужааааасна история! В наши дни и с този достъп до интернет който имат децата е нужно единствено да напише "секс" и да гледа клипчета, даже не е нужно да може да чете толкова. И ще му става все по-любопитно на това дете. Ужас...

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: cbd02b52ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   Имам спомени как родителите ми правят секс, докато спя в същата стая. Едно от най-отвратителните изживявания. И още като си спомням, ми е гадно. Беше ми оставило доста объркани представи и ми бяха нужни доста усилия, за да го преодолея.
Според психолозите, секс и голота пред детето се третират като сексуално насилие. Деца, пред които родителите са правили секс, често реагират като жертви на инцест, макар и реално да не е имало такъв. Това може да бъде много опасно! Прочетете малко материали, говорете и със специалист. Разбирам и мъжа ти, аз също правя секс с приятелката си всеки ден. Но търсете начин да не е пред детето.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 0a9ebe6490
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Здравейте, аз съм момиче на 20. Преди години, когато бях още мъничка може би 3 или 4 годишна спях във една стая със моите родители заради утоплението през зимата. Те правеха секс пред мен. Не можете да си представите, че още го помня това нещо, а са минали доста години от тогава. До ден днешен няма да го забравя. Не оставяйте детето си заради нагона на мъжа ви. Заради такива родители децата са със разбита психика.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 9166e0e059
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

20.   По-добре от вас да научи нещата по красивия начин, отколкото по извратения уличен начин. Удоволствието е напълно споделено, когато сте тримата. Мигът е красив и изпълнен със съдържание и повишаване на адреналина. Много семейства от цивилизования свят го правят по този начин, докато ние от Ориента винаги знаем и разбираме повече-пример коментарите и незавидното ни положение във всеки един аспект на живота. Поздравления за мъжа на ваторката.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: cbd02b52ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

21.   От 18 до 20, модерната западна джендърка. Мацка, като така презираш ориента, прочети малко западна литература. Една книга е Overcoming Childhood Sexual Trauma. Американски психолози са я писали. Или Homecoming. Да разбереш малко и запада. Ти български си забравила, английски не си научила.

 
  ...

...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 4cfb40ab28
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Ужас, мъжът ти е отвратителен. Аз лично нямам такива спомени, но това определено е травмиращо за психиката на едно дете. Децата попиват като гъби, така че ще му останат някакви спомени, а на 4 години се досеща, че нещо става. Щом мъжът ти толкова иска да правите секс, защо ТОЙ не направи нещо, за да си стои детето в другата стая? Да не би само ти да си му родител или и той смята, че отглеждането на едно дете е задължение само на майка му?


Black Sabbath


Black Sabbath


Black Sabbath

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 9f51a914b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

23.   Прочетох доста от коментарите в които ми пишете за правенето на секс вечер или детето има ли своя стая. Говоря ви за секс през деня. Примерно седим си в хола и мъжа ми иска секс, отиваме в спалнята. Детето е будно, играе, край нас е, отиваме в спалнята и то идва също, търси ни.... вижда ни. Просто мъжа ми не може да си сдържи нагона и секс на момента в който му се прииска без да се съобразява с нищо и никой. Детето става постоянен свидетеш и пита все мамо какво правиш? Неудобно е за мен, само защото мъжа ми не може да чака.
Авторката.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: af5c2df0ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

24.   20 не е никаква мацка според мен, а някакъв гнусен дъртак.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: aac475a46f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

25.   Само какви съвети!? Остави мъжа си? А защо не възпитай детето си? Че то и като стане на 10-15 години ли ще ляга при майка си? Това също не ми се струва много нормално.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 15df000152
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

27.   Не е нормално много ясно, детето ви е на 4ре не на 1 годинка, осабено всеки ден да гледа това-ужас, горкото дете. Как изобщо се съгласявате и може да се възбудите и да ви е приятно, като ви гледа(нямам предвид вас, а мъжа ви). Имам бебе на 3месеца и с приятеля ми правим секс, само когато малчо е заспал, не мога да си представя да е буден и да ни гледа, въпреки че нищо не разбира, просто на мен би ми било адски не комфортно... Говори с мъжа си и ако не е на това мнение, сух режим и да види по-добре ли ще е...

 
  ...

...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: d5161d3f37
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

29.   А защо не му пуснете детско или телефона и се заключете в друга стая, баня, тоалетна, защо трябва да е свидетел? То се чуди какво правите и затова идва. Или намерете някой да го гледа 20, 30 мин. Тоя мъж все едно не е от него детето.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 0cdce10908
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Авторке, сега видях че си писала коментар, Ами нека мъжът ти да наеме бавачка, която да ви е винаги на разположение и като сте си вкъщи, та като му се доправи и тя да поема детето - както са аристократите ;)

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 604868dfb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   Просто преди да отидете в спалнята кажете на детето, че имате да свършите малко работа и че то трябва да си играе само междувременно. Заключете му вратата и готово - ако има своя стая. Трябва да сте сигурни, че го оставяте на безопасно място. Не е добра идея да го оставяте с достъп до всички електроуреди, а вие да се заключите в спалнята. Добре посъветваха някои хора спалнята да е за детето, а вие да си обособите спалня в хола. То ще порасне все пак, ще има нужда от отделна стая и да свиква да стои там понякога за малко и самичко. Не мисля, че детето ще се травмира толкова, че е оставено половин час само - важно е просто да е в безопасност. И в никакъв случай не му предоставяйте такива „представления“. Моите родители никога не са си позволявали такова нещо и съм много щастлива от това. Децата са много любопитни. И аз като малка съм се чудела какво правят мъжът и жената, когато са заедно. Имала съм някакви подозрения много близки до истината и не ми е било нужно да виждам наяве какво се случва. Сигурна съм, че детето не иска да вижда това. Любопитството му е детско и чисто и не бива да забравяте това. Пазете му здравия разсъдък, то има достатъчно въображение да си представи връзката между хората по красив начин. Да се целувате и прегръщате пред него е чудесно, но по-натам е нормално да търсите уединение. Така и детенцето ще се научи, че хората понякога имат нужда от уединение. Нали не искате да развратите детето си или да го откажете напълно от желание за секс, когато порасне? Това са двата възможни варианта, ако продължавате така, защото детенцето вече доста е пораснало. За бога, та вие сте родители! Пазете си детето! Пишете какво решение сте намерили!

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 50ad4895fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

32.   Имам такъв отвратителен спомен с нашите. Майка ми не вярваше, като и разказах, че помня и разположението на стаята, и мебелите, и лилавия халат на баща ми се шашна, била съм на 2 години.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 50ad4895fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

33.   Това е сексуално насилие и вие и ДВАМАТА сте тотално сбъркани, престъпници и насилници.
Българският наказателен кодекс предвижда до 3 години затвор, ако дете до 14 годишна възраст бъде накарано на наблюдава истински, виртуален или симулиран секс, както и похотлив ексхибиционизъм, мастурбация, сексуален садизъм или мазохизъм.
Хората стават донори на децата си, дават живота си за тях. Вие не можете да отложите едно удоволствие. Разбили сте живота на детето си, от единия страх да не изпуснете някакъв... никакъв мъж и баща.
Преди да потърсите в Гугъл "секс пред дете" и да разберете какво сте причинили си скрийте острите предмети.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 792b6e4ada
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

34.   след последното разяснение на авторката съм без думи - посред бял ден да се чукате пред детето, без дори да се заключите. Направо сте за психиатър и двамата - разгоненият ти мъж, дето плющи наред където му падне и ти, дето вдигаш краката докато собственото ти дете ти те гледа! Чак не ми се вярва, че историята е истинска. А детето негово ли е??? Ми очаквам след някоя година направо и малкия да включите, така и така нямате тайни от него! Откачалки...
номер 12

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 9dbd7bd23c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

35.   20, ти твоите деца така по 'красивия начин' ли ги... образова...

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: b5da7b16d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

36.   Естествено, че не правим секс пред децата си, да не говорим пък докато и те са на леглото!
Авторке, детенцето ви направо си е пораснало - направи нещо по въпроса да свикне да спи само в другата стая. Мъжът ти е прав да те обвинява, че не полагаш усилия в това отношение. Свикнете го, че вашата стая си е ваше пространство за почивка, а не детска стая. Отпращай малкия не само като правите секс, ами и когато искате да сте сами за малко - нека да свиква отсега. Играйте си с него само в детската стая или във всекидневната, не и във вашата спалня. Изобщо не е ок, когато му скимне да идва при теб на леглото.
Едни познати имаха подобен проблем - детето им на 3 годинки редовно идваше нощем да спи при тях и не можеха да го отучат. Решиха проблема като му взеха куче да спи при него в стаята, хем детето да не е само, хем от малко да свиква на отговорност и да се грижи за нещо. Струва ми се доста елегантно решение.
Нашите близнаци иначе до годинка спяха в кошара при нас, след годинка с бебефон в съседната стая - да, като ревне търчиш до съседната стая да успокояваш, вместо да го гушнеш при теб, но пък така по-лесно свикват да са сами. Иначе, колкото по-дълго стои при вас, толкова по-трудно ще го отучите после и толкова повече си прецаквате половия живот (е, вие точно очевидно не).
За протокола, както и други по темата имам ясни спомени и от две и от три годишна възраст - вашето наистина граничи с безобразие и безхаберие.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 50ad4895fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

37.   20, прочетох в интернет по повод тази тема за секса пред децата, оказа се, че има и други луди като теб. Семейство от Хелзинки и семейство от Москва, за щастие са в затвора, а децата се лекуват в институция. Прочетох, че тая гадост е фетиш и възбужда някои хора, няма общо с "непреодолим нагон". Авторката и мъжът й правят секс всеки ден, както става ясно, не е като да не са виждали секс скоро и да не могат да го отложат до по-разумен момент. Според мен мъжът се възбужда от конкретната ситуация, но се срамува да признае това и се оправдава с нагон. Така показвал на сина си, че притежава майката по начин, по който той няма да я притежава... болна работа.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 4cca1e63e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

38.   И мама е правила секс с татко аз бях в другата стая - Бях на 15 или 16 ( сега съм на 26) питах ги дали ще бъда подготвен да си имам още една сестра или брат защото като чух през стената как се... нали се сещате. Зарадвах се. защото мама след това забременя и вече имам 2 сестри на които им се радвам

 
  ...

...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 08dea3be8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

39.   Авторката и нерезът са престъпници, и да не си мислят, че щом споделят в анонимен сайт, няма начин да ги хванат. Много е лесно – някой подава сигнал, засичат те откъде пишеш и край с оргиите пред детето. В затвора ще им задоволяват нагона ден и нощ.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: e5511d0133
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

40.   Ами, не е нормално. На всеки от нас се е случвало като дете да хване родителите си в такъв момент, но едно е да се случи еднократно и повярвай ми спомените ми останаха за цял живот, нищо, че съм била на 5 някъде, друго е да го правите редовно. За едно дете това си е травма. Защото, разбира се то не разбира точно какво се случва и често остава с впечатлението, че тате прави нещо лошо на мама, че мама я боли и т.н. За това, по-добре не правете нищо докато детето ви е в стаята, пък макар и заспало. Толкова ли не можете са идете в хола или в банята? Или в която и да е друга стая стига да не е пред детето. Иначе рискувате да нанесете психологическа травма на детето си и не се знае един ден в каква посока ще го избие.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 243cab872b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

41.   Моите родители бяха същите като вас, авторке, и това ми остави едни от най-жестоките травми в живота ми. Всъщност моят скъп "татко" е още по-долно копеле от мъжът ти. Извини ме за израза, но е точно такъв, щом причинява това на собственото си дете. Ти също имаш огромна вина.

Моята история я има тук.

Ж, 22

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: ef4a250b5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

42.   До 39. И аз бих искал тези родители да ги вкарат в затвора. Как е възможно майката да върши такива неща. Пълна идиотщина.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 50ad4895fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

43.   Номер 41 как е заглавието на историята ти? Интересно ми е да прочета

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker