Как да прекратя тази връзка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да прекратя тази връзка
преди: 12 години, 11 месеца, прочетена 3450 пъти
Имах връзка с друг мъж извън семейството си, с мъжът ми не спяхме вече от доста време, а аз имах нужда от някого. Много жертви направих за този човек, бяхме близки две години, но наскоро си промених коренно мнението и освен това ми писна да се държи деспотично все едно той ми е мъж. Опитах се да му обясня, че вече чувствата ми са минало и искам да останем само приятели, но той всеки път рови в старите неща, във всеки разговор ми припомня, че е спал с мен, обижда ме без причина, натяква ми че не ставам нито за приятел, нито за любовница. Не ме вълнува точно неговата преценка изобщо, защото знам какви са му критериите за оценяване и може би щях да приключа нещата много лесно, но наскоро ми разказа, че имал видеозаписи на някои свои креватни изпълнения с жени, от край време се изживява като невероятния любовник. Попитах го има ли такъв запис и с мен, той първо отрече, а после допълни - ама ти много не ми вярвай. Не знам какво да правя. Разговарях с него и се опитвах да го накарам да разбере, че съм добронамерена и че каквото било било, всеки поема начисто по своя път и единственото нещо което искам е да останем просто приятели и да спрем да мислим, че някога е имало нещо повече от това. Но той не се разбира. Никога не е гледал сериозно на мен, не разбирам сега защо е тази злоба в него. Говори ми някакви измислени неща, пита ме колко жени да ги направи след мен, казвам че не ме интересува, а той - знам че ме ревнуваш и за това ти говоря така. Постоянно търси под вола теле, нито го ревнувам, нито ме интересува колко жени ще минат от тук нататък през леглото му, как да му го обясня. Отдавна съм наясно че той не подбира и понеже и не сме от един град, нито съм се опитвала да го контролирам, нито да го спирам. Знам, че нито съм му първата, нито ще му бъда последната, но той живее с мисълта, че аз не мога да дишам без него. Ако кажа, че искам да се видим, не иска да ме вижда. Ако му кажа, че не искам да го виждам, той ми отвръща - каквото и да ми говориш и каквото и да правиш ти никога няма да спреш да мислиш за мен. Няма угодия. Как да прекратя такава връзка? Според вас той искрен ли е като ми казва че не му пука за мен и мога ли да продължа спокойно напред или само чака да види дали наистина това е края, за да ми отмъсти? В един момент ми казва, че може да ме съсипе ако иска, в друг ми обяснява, че той никога не би ми причинил нищо лошо. Как да му вярвам на този човек, при положение, че го познавам добре и знам колко се озлобява срещу мен, особено когато прекали с алкохола? Ще се радвам да прочета смислени коментари, мнения и съвети, за упреците че аз съм позволила да се случи това, съвестта ми се грижи достатъчно, за да се чувствам много зле.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 11 месеца
hash: a6eaf46b03
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Вероятно си се предоверила много. Възможно е той просто да е наранен, да има чувства към теб и за това да се държи така. Просто не иска да те изгуби. Но от друга страна ако отношението му е лошо, не би имало сила която да те спре да кажеш тока на това. А относно снимките мисля, че плаши гаргите..

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 92d11843a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   да искрен е, не му пука за теб.
Не го профокирай - намирай си оправдания да не се срещаш с него. Винаги бъди на работа, с мъжа ти, на село, болна.... ЗАБРАВИ ЗА ПРИЯТЕЛСТВО С ТАКЪВ ЧОВЕК. Ако има видио записи с теб и без това ще ги използва. Ако те изнудва с тях, консултирай се с адвокат, дори с полицията, нека го приберат в управлението да го сплашат малко и да видиш, как ще даде записите.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: f37566ef2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   .... със сигурност няма никакви чувства към теб, а ако не желае да те изгуби(в което много се съмнявам), както казва 1 то е само заради нараненото му мъжко (силно казано)eго... ама че неприятни мъже има... , но затова как си допуснала да бъдеш с такъв няма да коментирам

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 1e075a691c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   На това му се вика :"от трън та на глог". Мъжете са честолюбиви и трудно приемат да бъдат изоставени. Както се казва той самият не те иска, но и на другите не дава. С една дума ядосва се, че искаш да прекратиш връзката. Приятелство след сексуална и любовна връзка - трудно осъществимо е. По-добре кой от където е и това е. Не го провокирай, защото мъжете стават особено злобни, когато са засегнати и обидени /поне част от тях/.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 216ff1fa2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Както са ти казали и останалите - пичът ти е бясен, че го зарязваш, и е способен да каже всичко, само и само да си запази последния ход. Съмнявам се, че би изпълнил нещо от заканите си. Манипулира те. Няма да коментирам какво те е провокирало да се впуснеш в такава връзка. Но, мисля си, че проблемът с прекратяването и е в голямата си част провокиран от теб. Когато искаш да скъсаш, просто го правиш. Най-вероятно няма записи. И да има, няма да посмее да играе с тях, защото и него го има на лентата. Аз на твое място щях да побеснея, ако някой се опитва да ме изнудва.
Можеш да играеш ва банк. Кажи му, че си решила да признаеш всичко на мъжа си, да му дадеш телефони, адрес, всичко и да ги оставиш да се оправят двамата. Дръж се все едно ти е през главната и оттатък.
От личен опит да ти кажа - обясненията са най-тегавата и излишна част, когато си решил да късаш. Спести си ги. Безсмислено е да се обясняваш или да слушаш нечии монолози - каквото е имало да си кажете, сте си го казали, когато е имало чувства. Вземай решение, режи и продължавай. И следващия път вложи повече разум.
Успех ти желая :).
Ел

 
  ...


...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: e6684fa9ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Дам, съгласна съм с коментарите преди мен. Няма чувства към теб, но е засегнато мъжкото му "его", защото видиш ли как така няма да си влюбена в него и да мислиш постоянно за него? !? Нали трябва да се начеше колко велик любовник е, а това задължително включва ти да боготвориш земята, по която стъпва. Аман от такива самовлюбени мъже. Нормален не остана, бре! Режи и бягай, като те търси, говори му спокойно, но уклончиво и не позволявай да се виждате повече насаме. Късмет и всичко добро.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: d773b32081
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Благодаря за разбирането. Виждам, че всички сте на едно мнение горе долу - режи и бягай. Но №1 е права, най-голямата ми грешка е, че прекалено много доверих на този човек. Не знам колко правилно разсъждавам аз, но си мисля, че когато някой знае толкова много за мен и е възможно дори да притежава компрометиращи ме материали, по-добре е да остане пасивен "приятел", от колкото да си спечеля враг в негово лице. Поправете ме, ако греша, но си мисля че е малко смешно да се открехвам точно на него и да се правя, че не ми пука. Като изключа намеците не съм получавала директна заплаха и силно се съмнявам да го направи, освен ако аз не го провокирам с нещо, като например да тръгна да го заплашвам с мъжът ми, или още по-абсурдно - с полиция. Плаши ме мисълта, че ако спра да се чувам с него, след година, две или не знам кога, може да направи някоя глупост. Не мога да разбера, защо когато двама души са делили дни и нощи в хубаво и лошо, веднага щом всичко приключи и трябва да се настани злобата и омразата в тях. Някъде четох преди, че само един истински мъж може да се раздели с една жена, без да я унижава. Толкова ли е трудно?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker