Пример, как жените винаги избират парите дори и да е мамино синче - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Пример, как жените винаги избират парите дори и да е мамино синче
преди: 4 години, 9 месеца, прочетена 7212 пъти
Здравейте,

Ще си кажетв поредната банална тема, но е банална точно, зашото е това си е самата истина.
Жените винаги избират паритв преди всичко. Инстинкт за самосъхранение най-вероятно, но е факт, че мъжете с пари са най-харесваните, независимо външен вид и други качества.
Мен обаче друго ме провокира да пиша. Защо жените предпочитат мъже с пари, които са директно от мама и тате дадени, а не изкарани?
Давам пример със себе си. На 26, изнесох се от нас на 15, работя, поради различни обстоятелства прекъснах обучението си, но ще завърша скоро. Живея на квартира.
Жена, с която имахме отношения предпочете наш общ познат, предпочете пикльо на 19, със скъпата кола естествено от мама и тате. Познавам го, затова знам откъде са му парите. Живее с мама и тате. Естествено никакви разходи за нищо, освен удоволствия за самия него. Разглезен, тъй като много пъти съм си говорил с него преди да разбера, че се виждат. Общо взвето всичко му е наготово. Става в 11 закуската от мама го чака, прибира се вечер вечерята го чака. Тате е зад гърба му с парите, мама с всички останали слугинства.
На мен ми е ясно, че избора за жена ми е тотално грешен, щом тя тръгва с много по малък от нея заради едната кола, но това не е единичен случай при жените.
Значи той като мв види не смее една дума да каже, живее с техните и нищо не прави, но все пак колата и парите пак карат жените да ги избират. Искаше ми съвети малкия пикльо как да се разбере с майка му, че бил ударил колата.
Звучи комплексарско и сигурнос е така, но се замислих къде бъркам или просто жените са си такива.
Един съвет към мъжете, не бъдетв прекалено добри с хората, никога, ама никога няма да ви донесе позитиви.
Бъдете добри единствено с близките си, за всички останали с едно наум, че иначе ви се качват на главата.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 75

преди: 4 години, 9 месеца
hash: bc9fcd1ab9
гласове:
1 2 3 4 5
  (54 гласа)

1.   Може ли да ти задам един въпрос? Може ли с теб да имаме връзка, ти да ми даваш пари, ама аз с теб секс няма да правя. Харесва ли ти идеята? Най-вероятно си възмутен... ВИЕ мъжете трябва веднъж за винаги да си осъзнаете предназначението и то е да подкрепяте финансово жената. Защо скъпи аз да ти чистя, готвя, гладя, пера и да си скъсвам гъза да нямам целулит и да съм с прическа че да се кефиш и да не кръшкаш много? ТИ какво точно ще направиш в замяна би ли ми казал? Ще се надървиш? УАААААААУ Аз ако си купя една краставица от магазина тя би изпълнила твоето велико подвигче и ще те превъзхожда отгоре на всичко и в дължина и в диаметър!
РАЗБИРА СЕ че секса и компанията на красивите жени е НАГРАДА. И вие шкембелийчета трябва също нещо да дадете на тази въпросна жена за да е съгласна да стои при вас и да ви обгрижва. И в природата и в обществото печели най-силния.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 238e7f28da
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей, авторе! Този познат какво прави по цял ден? Сигурно гледа телевизия и после ходи на безплатни концерти или бъркам? А и сигурно не е и студент, който като си вземе дипломата, ще започне работа, но явно не е така! А и мама и тате няма да са вечни, че да го издържат винаги! Той трябва да се вземе в ръце и да започне да гледа на нещата трезво!

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: ca977417a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

3.   Знаеш ли, аз харесвам мъже, които изобщо не говорят за пари. Не ме интересува дали се обсъжда имането, или нямането, мразя да се говори за пари.
Адски отблъскващо е да седна с някого някъде и той да почне да ми обяснява кой каква кола кара, каква заплата взима. А разни комплекси, че Пешо карал бмв, а моя човек е с голф 2, та предната възлюбена затова не го погледнала... глупости на търкалета. Жените сме толкова емоционални в този тип решения, че ти е бедна фантазията. Изнесъл си се на 15 години, браво на теб, ама за повечето хора е нормално да са зависими от родителите си до известна степен на 19 години. Аз завърших училище на толкова. Последната година в гимназията нямах особено много пари и нашите ми помагаха, което не се случваше само при мен, а и при повечето ми съученици. Познавам страшно отговорни момчета, които в университета са получавали финансова помощ от родителите си, а на този етап са напълно независими и зрели. Същите никога не говорят за пари и никога не демонстрират възможностите си. Нека не забравяме, че с въпросните работим в една сфера и техните възможности са и мои възможности. Ти съдиш 19-годишен, дето още не го е грабнал живота и не си е прояснил съзнанието. Не ти прави чест. Поради някакви обстоятелства ти се е наложило да пораснеш на 15 години, но това не означава, че всички порастват на тази крехка възраст. Остави момчето намира.
В теб ме отблъснаха 3 неща, много по-сериозни от липсата на готина кола (не, че има някакво значение колата ти изобщо), а дори не те познавам.
1. Отворил си цяла тема за пари. Много негативна тема, впрочем.
2. Критикуваш 19-годишен, който тепърва навлиза в живота. Родителите му са му купили кола. Голяма работа. На повечето хора първата им кола е подарък. Какво е виновно момчето, че родителите му имат възможности и са решили да му направят живота по-лесен, докато се изучи и си стъпи на краката? Той е на 19 години, а не на 29 години, нека не забравяме тази дребна подробност.
3. Слагаш общ знаменател на всички жени, защото една ти е накривила шапката.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: fb29380818
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Виж, момче, ти виждаш в новата връзка на жена ти само колата на 19 годишното момче, но тя може да има много причини. Когато са заедно, колата няма да стане нейна и пр. Black Sabbath

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 43c7389165
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

5.   Стига глупости вече-жените това мъжете онова..ти ако си попадал на такива значи има нещо сбъркано в тебе!Аз и много нормални момчета си имаме гаджета без да сме богати.Моята приятелка е от много по-богато семейство от моето,аз съм беден сравнение с нея ,значи съм меркантилен или какво?

 
  ...


...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 7f560beb3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

6.   Има хиляди такива теми. Може би е време да си дадете сметка (към мъжете се обръщам, включително и към автора), че има определен контингент от жени, за които парите са приоритет. Лошо няма, изборът си е техен и дано са щастливи с това, което получават.
Аз не познавам момичета с такива ценности, нямам такива приятелки. Имах една позната преди години с такова мислене, но вече не общуваме. Та мисълта ми е, че има съвсем нормални момичета/жени, които не оценяват мъжа по парите, които има/изкарва. Може би са по-малко от онези другите, но ги има. И вместо да критикувате жените като цяло, вземете се огледайте за такива С МОЗЪК. :))

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 74616c78a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

7.   И мъжете, и жените прокарват тоя огромен мит, че някаква особена мистична оценка пада при "избора" на "партньор"... Напротив, момичето вижда колата, вижда лайфстайла, и казва - искам. Това е, нема повече. От къде идвали парите, пикльо ли бил... ти за каква я вземаш - мислител? 99% от хората са тотално първосигнални. Особено когато става дума за другия пол, прибави и фактът, че сме по-склонни към заблуждения. Та затова се получават тия абсурдни ситуации.

Иначе това, че жените търсели парите не е най-лошото в техният характер... Това се угажда и е проблем най-вече като си млад. После обаче става само по-зле. Щото с всичко да и угодиш, няма да я направиш никога доволна, и колкото повече време и внимание инвестираш в нея, толкова по-бързо ще и втръснеш... В днешно време на никого не му пука за никого. Като тъй е решила, прав и път, гледай нататък...

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 3d4c984de1
гласове:
1 2 3 4 5
  (32 гласа)

8.   Както ти не би чукал и излизал с грозна и неподдържана жена, така и ние жените не си падаме по бедни-факт!!! Защо не го проумеете, драги мъже. Очите ви окапват по засукани, излъскани зайчета, а грозноватите дропли никой ги не ще. След като аз мога да се трудя, за да се поддържам и да съм в топ форма, за да съм наслада за сетивата му, така изисквам и мъжът до мен да подсигури мен и децата ни финансово. Това са правилата на играта! Или ги приемаш и играеш, или си аут от социума!!!

Габи, 24

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 91a62a8652
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

9.   Не струваш. Не го ли разбра (реторичен въпрос, очевидно не)?

Не си избрал качествена, тя те е изоставила за някой мухъл, жените (всичките) са ти виновни. Значи, след като една жена определя жените, онзи пикльо определя мъжете. Ти си мамино кифленце. Простичко (като теб), нали?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 8892a45a8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   А защо мъжете винаги харесват жени с големи бомби, голям задник, нагримирани и търсят само секс? Не гледат характера и качеставата, също.

 
  ...

...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: d0cb7dcd06
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

11.   до 1: Ха-ха, кинти чакала милата! А да не би мъжете да не можем да си пуснем порно и да ударим една злобарка! Която се надява на издръжка - метла ! Каквото изкарам си е за мене.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: f028f7a605
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Честно казано почна да ми се повръща от тази тема. Тази позната е избрала друг, майната му и продължаваш напред, все тая дали нейният избор е правилен или не. Факт е, че една част от жените са готови да си легнат с всякакъв само и само да има пари, не можеш да го промениш и това е.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 3aac8c83f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

13.   Мен пък не ме интересуват парите на мъжа. Единствено ме интересува да е красив по моите критерии, да е свестен/добър, да не лъже и да ми е верен. Другото няма значение за мен. Това включва и размера на члена. Да, не ми пука колко му е голям. И асексуален да е, пак не ми дреме. Стигат ми само красотата му, верността, честността, добротата и адекватното мнение за живота и хората!

Ж 22

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 64661b4f7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Естествено е да се опариш, когато потенциално (на 80-90% съм сигурна) си се хванал с поредната „неземна красавица“ със задник, голям бюст и сексапилно излъчване.
Всеки си търси според това, което може да предложи и желае — ако си падаш по такъв тип жени, тогава си имай едно наум, че те са най-склонни към желания от финансов характер (това не може да важи на 100%, изключения винаги има, ама масовката е такава). Ако искаш умна и добре поддържана жена (но не на визия, доближаваща някоя плеймейтка), тогава вече е друга тема. По-малък шанс да ти търси материалните блага.
Мъжете все се оплаквате какви са жените, но не се усещате вие сами как си ги намирате. Ако някое нормално и по-свито момиче, което не е нито за с*кса, нито за парите в портфейла или в банковата ви сметка, ви обърне внимание, бягате като страхливи и подплашени зайци. Много „обвързащо“, много „ангажиращо“, „с нея с*кс — нъц“, „ами, няма визията, к'во ме засяга, че е супер на характер и ще е вярна“ — това са простички примери, засягащи това какво си мислят повечето мъже (не всички), като ги приближи някоя свестна и съвестна. После се изпада в едни ревове, едни женствени (според мен) мрънкания... стегнете се и си потърсете моралните устои веднъж завинаги, определете си какво ви е важно във връзката и кой може наистина да ви го даде. Любов не се печели със сексапил, коли, пари, лош подбор според „модерните течения“. И за мъжете, и за жените важи това. Не знаете какво искате и на 100% обърквате добронамерените, превръщайки и тях в част от вашия нелепо странен социум. Може да звучи грубо, но наистина е така.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: f5b271743d
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

15.   Като прочета още в началото „всички жени/мъже“ или „ние, мъжете/жените“ нататък чета през ред или изобщо не си правя труда да прочета великите истини за живота , които авторът е открил и проникновените му анализи. Особено ако бъкат от правописни грешки и пунтуацията е мираж. Абе хора, как не разбрахте, че е глупаво и невярно от един, двама, десет или 20 човека да се правят генерални обобщения за целия човешки род? Пишете за своя случай конкретно, ако искате да споделите, ясно, че сте обидени, наранени и гневни, но ви го е причинил един определен индивид и е тъпо от неговите качества да правите изводи за останалите милиони мъже и жени. С това показвате само собствената си ограниченост, да не кажа глупост.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 799701beee
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

16.   Момче на 19 съм и не мисля, че жените искат пари. Мен ме искат, макар да работя това лято за 600лв чисти, 4-5 дни в седмицата за по 6-7 часа. И ще ви кажа жените искат малко уважение, малко топли думи, важно е да ти идва на акъла, какво и кога да кажеш и как да и разведриш деня й с думи, на повечето въобще не им пука в каква кола се возят. Аз имам кола за 1000лв, повечето от приятелите ми работят за повече пари, събираха през последната година от заплатите си и си купиха коли за по 3000-3500лв е ако направим равносметка, в моята кола почти всеки ден има момиче, а приятелите ми си карат аудитата сами. Водя момичетата не на заведение, а на романтична гледка с кафе от машина и те доволни, защото разговора им е приятен, излизат с момче, с по големи мечти от това да си купи кола и джанти за нея. В колата си имам бутилка минерална вода и пакет мокри кърпи и това ми е напълно достатъчно за да имам секс под звездите. След месец почвам висше образование и целта ми е да стана по умен, а с акъла и по умни жени ще дойдат и пари ще дойдат.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 98151cc4f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

17.   Така е. Първо търсят мъж с пари, да го омтат здраво и да му родят дете, а после ходят при друг да се чукат. Факт!

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: ab1c45654b
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

19.   Номер едно се труди много. По цели 2-3 часа отделя по магазините и пред огледалото, за да може да изглежда добре. Докато нв си свали вечер грима и не се покаже същото това злобно съшество, което 5 пари не дава за мъжа, освен за парите му.
Много е работлива номер 1, маже се с грим, пазарува парцалки и да не забравяме поне няколко часа във fb и instagram дневно... Не е лесно.да си куха лейка...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 4d2565828d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Явно много съм засегнала някого, че да се представя за мен или просто си няма друга работа. :) Модератори, ще помоля да престанете да публикувате коментари на този трол, освен ако не сте вие разбира се. :)


Black Sabbath

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: e8dc3dc17c
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

21.   Видя ли авторе, с темата си събра коментарите на проститутките. Баси приматите тука в този форум , честно ...

 
  ...

...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 0b5042ede2
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

22.   Номер 1 много добре те разбирам. Права си, че една краставица от магазина напълно ще замести нуждата ти от мъж. И зная, че имаш правилен метод как да ги избираш, по-дълги и с по-голям диаметър. Личи си, че имаш богат опит с краставиците. Поздрави.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 1c8f6d35bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   А! Ето! Тъкмо ви разказах историята с арабския дипломат и съпругът ми, който беше излязъл по работа, се върна с... букет слънчогледи. За мен! Ами как да не го обича човек?! Пожела си пържени тиквички за обяд. Ще ги приготвя с огромно удоволствие - казах. А нашият гост ме погледна одобрително и ми прошепна на ухото: "Браво, сестричке, виж как ти светнаха очичките! Снощи бях строг с мъжа ти, но виждаш, че е за твое добро". А на него му каза: "Братко, ти вчера похвали часовника ми. Ето - подарявам ти го за спомен от нашата среща". Свали си от ръката безумно скъп швейцарски часовник и го закопча на неговата.
Довечера го изпращам на летището. Ще ми липсва. А и двамата с мъжа ми ще запомним съветите му. Момичета, може би ние наистина не даваме възможност на мъжете да бъдат мъже.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 7390166596
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

24.   По същата логика защо мъжете гледат само външният вид? Ако едно момиче не е облечено по последна мода ,или заголило на снимки бедро или деколте , шансът да я забележи някой е нисък. Само забележи колко харесвания имат снимките на жени,които правят чупки пред огледалото или с модерна рокличка, и колко на момиче, което да речем ходи на планина и се е снимало до някоя река или на някой връх. Нали тази с чупките и муцките пред огледалото ще са повече? Същото е и с парите. Един мъж трябва да има постоянна работа, и да умее да си прави сметка на парите. Да не ги пилее по кръчми, за алкохол, а да прави нещо смислено с тях. Всеки може да се напие. Но ако този мъж има мечта и събира пари да я постигне,ще ми направи по-добро впечатление от такъв, който през вечер е на заведение и само за това харчи. Мъжът трябва да е улегнал и да се усеща.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 2eda12a3a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

25.   Така е като си намирате жените по клубовете и кафенетата. Нормалните момичета, които си изкарват сами парите и не търсят чичко паричко за да се продадат обикновено си скъсват задника от работа. Но точно тези нормални жени няма да се хванат с ограничени типове, които само мрънкат как всички жени видиш ли били тъпи и златотърсячки, а той иска домакиня да върже до печката и на всичкото отгоре да не и дава пари. Работещите момичета, които не чакат на вас драги мъже да ги храните обаче не ви се нравят, защото няма да ви се вържат на пошлите селски свалки и манталитет, а ще имат високи очаквания точно защото те са на друго ниво. И да, едва ли ще ги срещнете всяка вечер в кварталната кръчма или чалготека, защото те не се занимават с долнопробни лекета, а обикновено там бъка от тях.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 6a05789959
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

26.   Ти си яко комплексиран обаче. Дразниш се от 19-годишно момче, сериозно ли?

 
  ...

...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: d2d1ebf24f
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

27.   Пари, пари, пари, разбира се, че парите са важни. Не трябва да съдим за това. Когато обаче парите или пък в нашия случай външния вид е само и единствен фактор говорим за посредствен човек и няма смисъл да си губиш времето и енергията.
На 1 едно мога да кажа само едно нещо. Струваш точно 100 лева за час миличка, ако някой ти плаща повече просто е направил лоша сделка.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: eb57f2f534
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

28.   Бате ако парите бяха водещи.. програмистите щяхме да имаме повече жени. Аз съм синиър програмист с яката заплата и точно нула срещи с жени последните 3 години. Която питам ме реже. Та явно парите не са всичко.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 6bc8859129
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

29.   Умишлено не чета коментарите, ще се позова само на думите на автора.
От 27 г. съм омъжена - беше беден, майка ми прави сцени, нервни кризи - сега се хвали със зетя и ми се кара, ако нещо го скастря. Ама любов трябва да има - обичахме се, държахме един на друг и устояхме на всички трудности - и досега е така. Грешиш, момче, че си вадиш генерални изводи от една ситуация с едни участници. "Златотърсачките" не се интересуват как и от кого са придобити парите - само да ги има.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: c4c1a344fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

30.   Никой не може да ти вземе една жена, ако се отнасяш с нея както трябва, не е въпрос на пари. Нещо между вас не е вървяло и тя е намерила друг. Точка! Ти си голям човек приемаш го и продължаваш напред. Разбирам, че си наранен, на твое място всеки от нас щеше също да е, но нямаш право според мен да седиш и да мрънкаш, а още по-малко да хейтваш. Може първо да преразгледаш нещата, да потърсиш грешките си, да изведеш поуката и да имаш една по- убава и градивна следваща връзка!

P.S.: Мъжът ми няма кола и никога не е имал и аз го избрах! Ние сме щастливи и го избрах, защото ме подкрепя много във всяко едно отношение и е грижовен. Да попиташ жена ти как се чувства и как е минал денят и не струва пари.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: f67f074c46
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

31.   Виж, сега ти няма как да знаеш дали е избрала него заради пари или причината е съвсем друга. А дори и така да е, да, има такива жени, но това не означава, че няма и свестни. Така че даже трябва да се радваш, че навреме си я разбрал.

Но иначе и на мен са ми гнусни такива като номер 1. Кой на кого колко пари трябвало да даде, пък другия какво предлагал в замяна. За мен истинската връзка не е дай ми това, пък ще то дам онова. За мен една връзка е преди всичко взаимност и доверие. Да, взаимността включва и вземане-даване, но не и по този грозен начин, а по-скоро на принципа един за всички, всички за един.

Но аз слава Богу имам такава жена до себе си и съм благодарен на Бог. Вярвам, че всеки, който успее да съхрани себе си и не се заразява с масовия напоследък материалистичен и консуматорски манталитет,съдбата ше го срещне с подобен чист човек.

Обаче ти мислейки си, че тя е избрала него заради пари или озлобявайки се, ако е така, ти самият се цапаш душевно и несъзнателно ставаш мръсен като нея.

Имаше една приказка за политиката - ако влезеш в политиката с чисти намерения, това е като да се търкаляш с прасе в калта, само че на прасето ще му хареса.

Та и ти ако се търкаляш с прасето в калта макар и с доброто намерение да го изчистиш и ти ще се изцапаш. Дано схванеш метафората. Това е парадокса на живота. В стремежа си да си чист се омърсяваш. Неслучайно е приказката, че пътя към ада е осеян с добри намерения.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: eaa1210d65
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

32.   Много добре казано от номер 31! Наистина има такива жени и изобщо такива хора, гледащи единствено материалното и изгодата. Има обаче и много свестни. Аз също съм попадал на материалистки, а една от тях ми беше и приятелка. Мислех дори да живеем заедно, да си бъдем семейство и т.н., но просто бях използван и когато ползата свърши, нещата приключиха моментално. Е, тогава си ми беше криво, като на теб, много даже. После обаче осъзнах, че първо, това момиче изобщо не е било за мен и е много по-добре, че сме се разделили преди нещата да станат сериозни и второ, тази случка ме научи да бъда внимателен с хората. Не мнителен, просто да виждам много неща, за които до преди това не си давах никаква сметка. Благодарен съм на Господ, че ми показа всичко това. Благодарение на Него си спестих изключително много бъдещи неприятности. Така, че давай смело напред и избягвай контакти с подобни хора.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: b76ef8fe12
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

33.   Оле, не стига, че самото съществуване на човек като номер 1 е плашещо, но има и харесали коментара...

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: afb6b68367
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

35.   до 33 - Как няма да има харесали - огромната част жени разсъждават така, не внимават да не се издадат.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 1885caac23
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

36.   Какво толкова е написала #1? Малко грубо е казано, то е абсолютно вярно, че като получаваш нещо и ти трябва да си готов да дадеш. Особено като се има предвид колко мъже тука се оплакват, че жените нищо не предлагали. А всъщност, някой като поиска нещо от мъжете и припадат. Мъжката логика е, щом искам трябва да даде, а тя иска ли, значи е меркантилна, повърхностна, заблудена. Е нема как да стане.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 84a588722a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   Значи аз трябва да зажежа също приятеля си, защото съм много красива и поддържана жена, а той не ми плаща сметките и не ме издържа.
Авторе, на колко години е приятелката ти?

 
  ...

...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: b76ef8fe12
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

38.   Номер 35, можем да се обзаложим, че подобните на номер 1 биха говорили и за равенство, но иначе са гогови да готвят и смучат за да им се плащат сметките. Реално не съм изненадан, макар че в коментара ми под номер 33 нещата изглеждат различно.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: b76ef8fe12
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

39.   Номер 28, всички програмисти които познавам са твърде учтиви, любезни, звучи добре, но жените обичат да усетят доминантност, дори идиотска такава предпочитат пред някой твърде добър с тях - говоря за над 90% от случаите. Истината за жените не е много симпатична и дори и част от тях да са готови да се съгласят с мен... ще ударят единичка, че давам "гласност" на нещата :Д. Страшно интелигентни жени падат в ръцете на идиоти, които са уверени. Просто жената е много по-податлива на низшата страст и инстинкта, като добавим и ширещата се наивност, просто идеално.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 77f2ebf0f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

40.   Автора: До 37

На 30 е аз съм на 26 .. вече не ми е приятелка.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 447683728a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

41.   до 39 от 28: Мерси за отговора, и аз съм го забелязал това. Просто исках да кажа, че парите не са водещи по отношение на това дали един мъж ще е харесван от жените, и житейският ми опит го показва. Явно да си задник е по-добре от това да имаш пари и да си учтив. Но да си задник с пари е най-добре може би. За съжаление не ми е лесно да съм задник.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: b6f0098a1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

42.   ... така изисквам и мъжът до мен да подсигури мен и децата ни финансово...

Сложните неща във живота обикновенно имат просто обяснение. Не съм сигурен дали №8 е стигнала до това заключение в резултат на сериозно обмисляне или просто е вмъкнато за да подсили гледната точка, но... абсолютно верно заключение!

Малко хора се замислят каква част от човешкото поведение се определя от съзнателни решения и каква - от подсъзнание и животински (мисли откакто маймуната се е изправила на два крака) инстикти.

Жена във идеалната детеродна възраст (21-30) подсъзнателно преценява мъжкият индивид едновременно като "осеменител" и "осигурител". Иначе казано, какво дете бихме родили? Високо, ниско, стройно, дебело, умно, тъпо и т. н. Съжелявам за езика, но... И разбира се, ще бъде ли детето ни (и аз) осигурени. Ще бъдем ли на дъното на социалната структура или ще яздим гребена на вълната...

Мъжа не е по различен когато става дума за "първичен инстинкт". Една жена със стройна фигура има по-голям шанс да даде живот на здраво поколение в сравнение със 22 годишна девойка с наднормено тегло, двойна гуша и хашимото. Ето защо всеки, ама всеки мъж се заглежда след стегнато дупе. Толкова е просто.

И после... връзката (in relationship както му казват във Facebook"). Ако започнете да гледате на вашата връзка като на "социален договор", много от проблемите за които четох тук последните няколко дни могат да бъдат избегнати (не непременно поправени). Ключовата дума е "договор"! . Дълготрайността на един договор се определя от това дали двете страни са равноправни участници. Когато само едната страна печели, това не е договор, а рекет.

Обществата със кастова система са решили проблема радикално - прекрачването на социални бариери е недопустимо, точка, край на изречението. Така те пазят "разводняването" на генния пул.

И на края... идват емоциите... и изведнъж става "много е сложно" във Facebook.

 
  ...

...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: a8999f2482
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

43.   39, не съм напълно съгласна с теб. Мъжете също са много податливи на низши страсти и инстинкти, често избират някакви лъскави жени с леко поведение и после се оплакват от лъжи и изневери.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: e084aaf61d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

44.   Номер 1 и 8 - сигурен съм, че мога да сваля 90% от красотата ви с мокра кърпичка. Дерзайте!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 57a7797e27
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

45.   Аз например съм момиче на 18 и не ме влече материалното и парите от някое добро момче, аз търся повече любов и нежност от всичко останало, вярно е че в днешно време момичетата искат много материално от момчетата, но това не е хубаво :”( според мен макар и много малко не всички момичета избират парите на първо място. Иначе не е проблем момчето ако има някакви пари да ги споделя с момичето, всичко в нормалноста си :)

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: a6eb98f4b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

46.   Авторе, не се обиждай, ама какво си търсил при тая дърта 30 годишна курва? Доповръща ми се от теб.

Има толкова млади момичета, които искат просто да обичат и да бъдат обичани. Абсолютно нищо друго. А, и не харесват дъртаци, както и по-малки от тях. Изключително жалко за теб, че още едно момче е завинаги омърсено от тази долна гнусна пачавра. Как въобще си говорил с тази, а другото... Просто нямам думи. Нечовешки съм погнусена. Теб как не те беше гнус? Жалко и за другото момче, че го е омърсила.

После да не се чудите защо ходим с чужденци и защо няма свестни около вас. Отговорът е, защото сме погнусени и защото търсим по-добро отношение, не става дума за пари. Българите за абсолютно нищо не ставате. (Моля да ме извинят единиците изключения.)

Номер 13

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 70f076f0ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

47.   Мнението на номер 1 може да е крайно и арогантно, но доста точно за голяма част от мъжете и е добре представителите на силния пол да се позамислят малко над ценностите си, вместо просто за пореден път да напсуват цинично жените на тъпи, меркантилни и незаслужаващи. Да, има и такива жени, за които само материалното е важно и които само чакат да им даде някой, вместо да се опитат сами да изкарат. А защо има такива жени? Има ги и "кифлите", чиято красота, както е написал един по-нагоре, ще изтриеш с мокра кърпичка. Защо ги има? А има и категория жени, които от малки се борят сами, учат, квалифицират се, работят, обличат се нормално и даже на преклонна възраст младеят, защото не са се съсипали отрано с "процедури" и лош начин на живот. Само че те за мъжа консуматор не са интересни, няма как да си ги води като панаирджийска мечка на синджир, за да му завиждат другите подобни на него, да се чувства значим, защото такава лъскава мадама временно е с него и той "инвестира" в нея - операции, лъскави парцали и т. н. Е, след като му бият шута някоко пъти и по-умните като него започват да се усещат къде е истината, но болшинството си пеят рефрена за гадните жени и меркантилните боклуци. Ако потърсите извън чалготеките, може и да намерите принцеса. И ако отношението ви към жената до вас надхвърля консуматора на услуги (секс, готвене, чистене, обгрижване и т. н. ), ами изпитвате и нещо там като уважение, може и да разберете, че парите, които давате на половинката си, са жестове на обич, признателност, грижа, а не просто досадни разходи. Не, с тях не си плащате секса и компанията, а благодарност, че точно тази жена е избрала точно вас, че няма да ви зареже заради първия срещнат, а ще е с вас и когато нямате възможности, и когато не изглеждате толкова добре, и когато сте болни.. Е, не заслужава ли? За съжаление, дамата с първия коментар е болезнено права - много често поне в нашето общество за мъжа няма угодия - той иска и иска, а жената трябва да търпи и дава. И когато се амортизира, се сменя с по-нов модел. Ако не ти се търпят системно неуважение и унижения, ставаш "стара мома, която ще си умре с котките". Ако си самотна майка с дете, масово не те искат и никой не пита какво ли ти е било, за да избягаш от семейния рай.. Никой не ми е казал "браво", защото бях вярна, обичах, избирах по любов, сама се издържам и покривам собствени разходи, сметки, храна, лекарства и подаръци за половинката, вместо да "инвестирам" в порно визия, да заседна в някой долнопробен бар и да се лепна за платежоспособен господин. Което, може и да не повярвате, господа, но ще е много по-лесен трофей от образование, развитие, работа, четене, екскурзии с цел не чекнене по плажове, а да видиш свят и т. н. Опитайте се да погледнете света от гледната точка на една жена, разпитайте жените около вас и ни уважавайте малко повече - нас, по-уязвимите социално, които ви раждаме, отглеждаме, обичаме и се грижим за вас. Е, парите ли са ви по-важни или това, което сме направили, за да сте това, което сте?

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 0914916403
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

48.   Евала на номер 1, това е ИСТИНАТА. В добавка ще ви кажа, че жените харесваме мъже, които печелят добре, но не е задължително да са богати, а незаисими... И не, не очакваме техните пари да станат наши, да ги ограбим и т. н, а просто финансово стабилният мъж по принцип е къде къде по-самоуверен, сговорчив и по-лесен за съжителство.. Не ти вдига скандали за 5лева, и не очаква жената да го храни.. защото е свикнал да се оправя сам.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 34f701dfbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

49.   Ниииикога не съм търсила момче с пари. Ако ми хареса-хареса, изобщо не съм се интересувала. Последната ми връзка беше доста дългичка. Нямаше пари, нито кола, нито шофьорска книжка.
Тук идва голямото НО. Нямаше стимул. Не искаше да работи. Аз блъсках като луда и го издържах. Иначе на думи беше много мил, много нежен. Сменяше квартири постоянно, все някакви извинения си намираше, че да не почне работа, а аз му се връзвах, простата.

Вижте, тук не става въпрос за златотърсачки. Става въпрос, че жената иска да види стимула в теб-мързи ли те, ще може ли да обвърже нейния род с твоя, как ще се отнасяш към децата, към семейния бюджет и прочее. Стремиш ли се към нещо повече или се задоволяваш с малко. Няма лошо в това да работиш като продавач на чушки и домати в Била, примерно, всеки започва от някъде. Рано или късно трябва да почнеш да катериш стълбата и въпросната жена да я катери с теб. За мен не е редно единия да се мъчи, а другия да чака. Винаги съм била на мнение, че 2ма души трябва сами ЗАЕДНО да си пробият пътя. Тогава още една нишка ви свързва. Докато не станете семейство, нейните пари са нейни, неговите са си негови. Ако някой иска да почерпи или да направи жест-чудесно, щом е от сърце-направо вълшебно. Само че това не бива да се превръща в някакъв закон.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 69dcf1cd37
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

50.   Като сме тръгнали с клишетата, да попитам а вие мъжете защо винаги избирате празноглавите кифли със силикона пред свитите момичета с по-невзрачна външност? Нищо, че уж си знаете, че с едната няма какво да си кажете, защото я интересуват само шопинга, козметичните процедури, ноктопластиката и т. н., а другата е с интереси, начетена, с готин характер... но нееее, вие пак масово избирате кифлата. Същото е! Вие търсите приятелка-трофей, която да показвате и всички да ви завиждат, жените пък търсят чичко-паричко или богаташко синче, което да им осигури лесен живот. Така, че каквото търсенето, такова и предлагането. Търсите кифли, намирате кифли и после ревете, че тя гледа на вас само като на банкомат. И е готово да ви зареже на секундата, когато се появи по-богат и по-щедър спонсор. Разбираш ли, едно такова момиче не го е грижа дали парите си ги изкарал с труд или ти ги дава тате, за нея е важно само да са повече и да се харчат за нея и капризите и. Това просто не е връзка между двама равностойни партньори, а е по-скоро сделка, аз ти плащам за силикона, за екскурзиите, за шопинга, а ти трябва да си красива и да мълчиш и разбира се да си ми на разположение когато пожелая. Не като връзките в които и двамата работят и заедно се справят с трудностите, които им предлага животът. И съответно е много лесно "сделката" да бъде развалена. Защото ако си бил с някого години и сте минали през какво ли не едва ли ще я зарежеш ей така без причина, но ако си с някой само заради парите му или заради външния вид... сещаш се, тя намира някой по-богат, ти намираш някоя по-млада...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: f91af94a8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

51.   Автор: Айде, айде. Тука всички се изкарахте светици, понеже никой не ви знае и не ви познава. Повръшало и се от мене. Като ти се повръща скъпа, напускай сайта и не чети тая тема. Между 20 и 30 се скъсватв от секс с кой ли не, на 30 хвашате някой баламурник, на който да му родите дете и за който да се омъжите. Кой е омърсеният тогава? Той, че е с жена, която крив миналото си е се праеи на Дева Мария или ти??
Тоя феминизъм ви е промил главите. Както казах аз знам, че съм сбъркал, ама да мк се праеите на невинни тука няма кой да ви поеярва.
Искала мъже които печелят добре, а ти кво даваш.
Една външност, която я имат всички, като тебе.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 9f0442107b
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

52.   Това заглавие трябва да е "Пример как мъжете се комплексират от всичко"

 
  ...

1-50 от 75
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker