Лъжи, недомлъвки... изневяра? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (122777)
 Любов и изневяра (30155)
 Секс и интимност (14525)
 Тинейджърски (21994)
 Семейство (6598)
 Здраве (9692)
 Спорт и красота (4744)
 На работното място (3261)
 Образование (7376)
 В чужбина (1673)
 Наркотици и алкохол (1125)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1755)
 Други (18925)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Лъжи, недомлъвки... изневяра?
преди: 16 години, 1 месец, прочетена 9201 пъти
Здравейте, за първи път пиша тук с надеждата да чуя вашите коментари и мнения. Проблемът е следният:

С приятелят ми живеем на семейни начала вече 5 години. Преди две години го хванах в изневяра и оттогава доверието ми към него никакво го няма. Напоследък уж нещата си бяха нормални, прибира се навреем от работа, излизаме заедно, правим редовно секс и хоп снощи изненада.

Малко преди да се прибере от работа ми каза че ще закъснее защото си имал работа. Попитах каква работа, каза че сега не можел да ми обяснява. До тук добре, но стана около 10 ч., звъня му, вдига след 10-тото позвъняване и ми казва, че пътува, но ще се отбие до един приятел че му било на път. Пак добре, но стана 01 ч. аз пак звъня и на трите му телефона, но познайте не вдига и така в продължение на 2 часа. Прибра се в 04, миришеше на алколох. Вдигнах страхотен скандал и поисках обяснение за неадекватното му поведение. Отговор не получих, легна и заспа. Не знам какво да мисля и как да реагирам, но първото, което ми идва наум е че историята с изневерите отново се повтаря. Как да постъпя, наистина не знам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 16 години, 1 месец
hash: 26f9124170
гласове:
1 2 3 4 5
  (302620 гласа)

1.   Извинявай ме неискам да прозвуча несериозно, защото изневярата е ужастно нещо, което не го пожелавам на никого, но напоследък започна едно предаване "Хванати в изневяра". Там виждаме как хора кълнещи се в любов, изневеряват на половинките си. Мисля, че можеш да се обърнеш към това предаване, за да се отървеш от съмненията си.

Ако не искаш пък толкова публичност, от това предаване си правя извода, че дедективите са нещо потребно ни, стига да можем да си ги позволим. И аз съм страшно ревнива, като гледам засега без повод, но все пак съм предупредила приятеля си шегувито, да внимава какво и къде прави, защото мога да го дам да го разследват в това предаване. С риск да прозвуча несериозно, искам да ви се извиня, за можеби ненужния ми коментар.

Искам да ти пожелая всичко най-добро и най-вече да се отървеш от съмненията в най-скоро време, защото от опит знам, че съмненията водят до това да си хабим нервите по неправилни хора мислейки ги за точния човек.
Успех!

 
  ...
преди: 16 години, 1 месец
hash: 1bf40f8e51
гласове:
1 2 3 4 5
  (249408 гласа)

2.   Благодаря за коментара. Стана ми малко смешно, защото преди няколко дни гледахме заедно "Хванати в изневяра" и аз му казах, че когато започне отново да ми бяга по фланга ще го дам за разследване на детективите от предаването.

Не знам наистина дали съм права да имам тези съмнения, но когато веднъж вече се е случило е доста трудно да подминеш подобно поведение. Но в едно съм убедена, няма скрито покрито, рано или къно истината сама идва при теб.

Аз въпреки, че може би съм доста ревнива, съм и доста търпелива. Ако обаче съмненията ми се оправдават следва "КРАЙ". Един път се опитах да простя, но втори "НЕ".

 
  ...
преди: 16 години, 1 месец
hash: 023cc03f03
гласове:
1 2 3 4 5
  (220497 гласа)

3.   Според мен си направила грешка, когато си простила изневярата, защото нали знаеш, че щом вендъж го е направил ще опита пак. Така че моят съвет е да си стъпиш на ината и да го зарежеш. Или му го варнита да усети и той как боли, когато някой близък те предава! ГОРЕ ГЛАВАТА И УСПЕХ!

 
  ... горе^
преди: 16 години, 1 месец
hash: a4c998b77a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Трябва да може да разговаряте и да намирате отговори помежду си .. иначе липсва връзката между вас :) Успех!

 
  ...
преди: 16 години, 1 месец
hash: 72b18dcccb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Най-удачно е, да платиш на мутри да го понатупат, аз така направих! С два счупени крака, не си и помисля човек, да съгреши!

 
  ...


...
преди: 16 години, 29 дни
hash: ff5b6bd8ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Ама, че глупости. Бившият ми мъж ми изневеряваше, аз страдах и накрая се разведохме. После срещнах друг, и друг, и всичките хойкаха. Мъже образовани, интелигентни, и аз си мисля, че също съм такава. Та накрая така претръпнах, че като се скарах с последния-живеем заедно от 3 год. се прибрах в моят си дом и започнах да ги лъготя трима едновременно... Добре, че децата ми не се усещат, големи са, ама са още глупави. Та си мисля на стари години да започна да взимам пари, че досега все безплатно са ме...

 
  ... горе^
преди: 16 години, 29 дни
hash: 1372011e68
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ха ха хареса ми номер 5 не че ще го направя но май това заслужават. Виж моето мнение е че не ти е изневерил за вечерта която казваш мисля че е имал нужда от малко самота приятели и алкохол.

Колкото до предишната изневяра щом го е направил значи ще го повтори не че му харесва просто мъжете са си такива. Затова живей и ти по начина по който си искаш не се съобразявай с него ще видиш че тогава ти ще си загадка за него сигурна съм. ГОРЕ ГЛАВАТА И НЕ МИСЛИ КАКВО Е НАПРАВИЛ ТОЙ ИЛИ КАКВО БИ НАПРАВИЛ ГЛЕДАЙ ТИ ДА СИ ДОБРЕ!!

 
  ...
преди: 16 години, 28 дни
hash: 8bb7393672
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Благодаря на всички, които ми отговориха. За сега не правя нищо, нито му се обаждам по телефона, нито ми се иска да говоря. Тези дни така се случва, че като аз се прибера от работа, той е тръгнал на работа и не се засичаме в къщи, но снощи не се прибра, а остана да спи при баба си /тя ми се обади и ми каза/.До сега когато сме имали подобни разправии, аз винаги съм търсила начин за контакт с него, но този път си седнах и аз на ината и мълча "като риба". Не знам какво ще се случи, но мисля да изчакам и през това време да подредя мислите и чувствата си, защото съм като разбита.

 
  ...
преди: 16 години, 28 дни
hash: 8bb7393672
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Номер 7 харесва ми съвета ти. Никога не съм си и помисляла да действам така, но ми звучи доста разумно. Аз имам вече един брак зад гърба си и дете на 12 години. Тогава проблема не бяха изневери, а алкохол и комар. Със сегашния хубавец сме заедно от 5 години и проблема е друг, а именно изневери и лъжи. Аз слава богу живея в собствения си апартамент, който с хиляди мъки успях да купя и още изплащам, но поне съм си вкъщи и вече не ми се налага да събирам багажи и да тормозя детето си. На 35 години съм, имам добра работа и 2-3 приятелки, но истински, които все търчат като се наложи я да ме изслушат, я да помагат коя с какво може. Абе добре, че сме жените, че направо не знам. Ще пиша за развоя на събитията и отново благодаря за съветите ви. Така поне знам, че и други хора са съпричастни към моята история и всички до един ме подкрепяте.

 
  ... горе^
преди: 16 години, 28 дни
hash: 2636aad359
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И аз мисля, че не е бил с жена-сигурно си е имал някакъв проблем и му се искало да не се прибира в къщи а да се разтовари по свой си начин. А за изнерярата просрях едно - въпреки че съм жена и че и на мен ще ми е гадно да разбера, че ми изневеряват най-добрия вариант ще бъде за теб и ти да намериш свое развлечение. Сама си помисли, че и на теб предполагам ти е омръзнало да бъдеш само с него, но морала не ти позволява да се отклониш крачка в страни. Мъжете са с различно мислене от нас-жените и са си сто пъти по-добре. Защо ли? Аз уважавам мъж, който си гледа семейството и то не страда от неговата извънбрачна връзка. Той има нужда от нещо по-различно, но не влага чувства в такава връзка-просто си задоволява животинския нагон. А ние сме глупавите дето се захващаме с женен и си мислиме, че като ни е казал "липсваш ми" ще си зареже семейството и ще дойде при нас. Така че, той може наистина да си те обича, но да ти изневерява само физически, което не е истинска изневяра. лошото е когато започне да ти изневерява и духовно. Може да ти звуча странно, но такива са фактите, макар че и аз ще страдам ако ми се случи да кръшнат.

 
  ...

...
преди: 16 години, 28 дни
hash: 5ed755222b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Според мен човека е имал нужда от малко приятели, алкохол, раэнообраэие...всеки се нуждае от това. Неискам да го оправдавам, но какво като е раэпуснал малко. Направи и ти същото ще се почувстваш по-добре. А эа иэневярата, неэнам, но наистина не може да му се вярва повече. Според мен трябва да му покажеш, че те губи, эа да осъэнае грешките си.

 
  ...
преди: 16 години, 22 дни
hash: 9c42a8cf15
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   До голяма степен съм съгласна с 10 и 11, искам само да добавя: да следиш някого е недостойно, и най-важното безполезно. Независимо, дали с предаване по ТВ, там е с оттенък и на отмъщение, или чрез фирми за детективски услуги. това бих го направила, само ако съм сигурна, че ще се разведа след това и ми трябва свидетелство за изневяра.

Но ако си сигурна в сърцето си, грозно е да следиш човек, когото обичаш. Ако положението е нетърпимо, просто се разделете.

 
  ... горе^
преди: 16 години, 20 дни
hash: 756c2c5f81
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Мъж съм - искам да кажа на всички на жени, че няма мъж, който да е красив, интелигентен и ерудиран, малко или много успял, да има парички в джоба и да не кръшка. Това просто е абсурд. Но това не значи, че не обича половинката си. Мъжете го правят просто за спорта - моментно удоволствие. В днешни дни, изкушенията станаха прекалено много и е много трудно да се устои... На едно, две, три - да, но когато са ежедневие, изключено е.

Но това не означава, че мъжът е спрял да обича партньорката си... Естествсено е, че ще лъже жената, защото не иска да я наранява, понеже я обича... Вижте любовта не е само секс, колко секс правите - 2-3 пъти седмично за по 5-10 мин... Ами през останалото време? Дори и всеки ден да се любите по 3-4 часа, нали има още 20 часа денонощието... Тогава какво?

Така че любовта е съвкупност от мнооооого неща, не е само секс... Така че, съветът ми към жените е, ако се чувстват лъгани, да потърсят внимание на друго място, ще ви хареса - дали ще е само флирт, кокетничене, целувки, милувки, интимности, та дори и секс, всяка решава за себе си, но поне това, което ви липсва вкъщи, ще си го намерите навън и пак е се чувствате щастливи и задоволени... Това е:))) Успех.

 
  ...
преди: 16 години, 19 дни
hash: 1bf40f8e51
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Номер 13 благодаря ти за съвета. Струва ми се разумно това, което си ми написал. Да знам, че и аз мога да кръшкам и да обичам човека до себе си същевременно, но понеже вече веднъж го хванах и някак си, да ти кажа хич не е добре. Нека си кръшка, но да не го разбирам от общите ни приятели да речем. Когато само предполагам е едно, но когато и фактите проговорят вече е съвсем различно. Има моменти в които съжалявам, че не се разделихме тогава, защото колкото и да си мисля, че съм простила идва момент, в който при най малкия повод и аз мисля, че историята се повтаря. Не търся вина просто търся решение за моя случай. Преди тази връзка имах друга, която се крепеше кажи речи само на сексуална основа. Нито аз мрънках, нито той. Добре си ни беше. Виждахме се редовно, говорехме си, не ни беше скучно един с друг, но..оооо липсваше любовта. Сега има любов, но има ревност. Вече и аз не знам кое е по добре, ако имаше и доверие щеше да е перфектно, но веднъж загубено разбрах, че не се връща. Много жалко.

 
  ...
преди: 16 години, 18 дни
hash: 4d9e008d41
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Моя съвет и към вс жени .. - КРЪШКАЙТЕ И НЕ СЕ БОЙТЕ ..пък като дойде време за оправдание кажете "ми правя го по мъжки, но иначе си те обичам де ;)"

Номер5 малко грубичко а ..ама явно е ефикасно..то ако всички така правим ще останат ли здрави мъже :D

Tака е номер 14 доверие мн мн трудно се връща...което е тъжно ..но е по добре да има любов ..както аз казвам

"капка щастие+2нещастие =любов
капка нещастие+2щастие=нещасна любов"
аз така си мисля пък незнам :)

И аз съм много ревнива.. но от скоро допускам това с изневеряването за нещо.. обогатяващо връзката не защото го практикуввам, ами защото това е единствения наччин да го приема за нормално :)

 
  ... горе^

...
преди: 15 години, 11 месеца
hash: 4d2c60fd1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Да си призная по-големи глупости от тези тук не съм чела!
Двама души, които са близки, за да се чустват такива - трябва да могат да разчитат един на друг! Ама че глупост, той ми изневерил и аз ще го направя. Ами направи го. Ами ако се влюбиш в другия, тогава какво? И този другия пак ти изневери - поредица от трофеи ли ше събираш, защото някой си решил да постъпи зле спрямо теб.

 
  ...
преди: 15 години, 11 месеца
hash: 987e0bfe5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Хвани го! Задължително! Ако е бил с жена ще продължи и ти все ще се питаш бил ли е или не. Трябва да си сигурна,нали така. После как ще действаш си решаваш сама,или пък искай съвети. Но трябва да си сигурна защото страда репутациятя ти. Той никога няма да си призние бъди убедена! Хвани го и тогава сподели как си го направила. Много хора ще ти бъдат благодарни! За да му изневериш обаче трябва да знаеш сточност защо го правиш, шиначе ще се измъчваш от мисълта, че може би той не го заслужава. Успех!

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: b114df060d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Това според мен му е станало навик. Най добре му посочи вратата,ако не искаш да страдаш по вече.Казвам ти го от опит,който съм трупала през годините и съм прощавала като теб, за което истински съжелявам.Никой мъж не заслужава трети шанс, дори втория не е нужен.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 447e20d12e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Бивш крадец и бивша проститутка няма....Това да ти е като обица на ухото!
Разбира се, може и да няма нищо в този случай, нормално е след като веднъж си изгубил доверие в някого, то никога повече да не се върне....и всяка дума и действие да се подлагат на съмнение.Накарай го да ти обясни, сама ще разбереш дали те лъже или не.
А не е ли възможно наистина да е бил до късно на работа и с приятеля му просто да са се почерпили двамата:)

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: b4ed335eab
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Здравей,извинявай,но ще бъда малко рязка и много кратка,5 години не са малко,ако ти си от хората,които не биха могли да понесат изневяра (аз също съм от тях) просто приключи тази връзка,колкото и да е болезнено,защото ако нямаш доверие,тази връзка е обречена и си дай сметка как ще живеш за напред... Успех:)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker