Любов и наркотици? Не, живот! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любов и наркотици? Не, живот!
преди: 4 години, 9 месеца, прочетена 1395 пъти
И аз като много млади момичета в пубертета се захласвах по лоши момчета. Бях щастлива когато тръгнахме... най-щастливата. Никога не съм подозирала в какво ще се превърне, тъй като бях неотлъчно до него през всичките тези 5 години.
Пушехме трева от време на време, уж за релакс. Имахме много тежки скандали през годините. Когато се карахме разбирах все отнякъде, че е взимал нещо. Направо ми причерняваше.

Не знаех какво се случва до последната ни година заедно. Поредния тежък скандал за нещо-си-там. Оправихме се, разбира се, реших да му дам шанс, бях много изтощена психически от тая борба вече. Тогава подхлъзна и мен с наркотиците. Тогава си казах "е, те не са толкова лоши, кво им е лошото". Да, ама не. Моята вътрешна Вселена се въртеше само около белите прахове. Започнах да се държа лошо със семейсъвото и приятелите си, без да го осъзнавам дори, за мене си се държах добре. Психиката ми много се измени, имах паник атаки и страдах от непрекъсната депресия. Щях даже да се самоубивам. Още не осъзнавах естеството на проблема.

Четох си теми за наркомански двойки и имаше истории в които имаше хепи енд. Това ме държеше с надежда, че някой ден слънцето за нас двамата ще изгрее и всичко ще е наред. Отново, да, ама не. Той стана зле. Зъбите му почнаха да се развалят, уж ми показваше, че много ме обича и уж, винаги можел да спре. Вярвах наивно.

Може би най-голямата му любов беше хероина и още е. Не си го биеше венозно и това ми даваше някаква надежда. Да не изоставам и аз, реших да видя що е тва хероин и що е толкова хубаво. Не намерих такова удоволствие в него, само че моя възлюбен го боготвореше. Така си я карахме известно време, на мен ми беше супер понеже отстраних всички пречки на пътя си, направо си се изнесох от нас и се хвърлих в дълбоката яма уж да му помагам да се спре... но сега като се замисля, наркотиците са говорили вместо мен.

Една сутрин обаче се събудих, понеже предната вечер се бях напила зверски и много ме болеше главата. Някак си, реалността беше различна... почнах да осъзнавам какво се случва около мен и, че нещата вече са много недобре. Реших да спра да се друсам с метода на "студената пуйка" и си изкарах абстиненцията макар и да беше гадна. Точно тогава взех решение да се разделя с него, направих го.

След известно време отново му подадох ръка. Исках да му помогна, искрено исках да му помогна и да му покажа колко красив може да бъде животът. Отказа. Правеше се на недостъпен и ми казваше, че неговият живот е прекрасен, а аз съм пропиляла шанса си за хубав живот с него. Щели сме да имаме прекрасен живот, нямало съм да намеря някой който толкова да ме обича и цени колкото него.... глупости на таркалета. Обичах го, но все пак осъзнах, че моя живот е по ценен

Никой освен семейството ми и 2ма приятеля не знае, че някога съм употребявала наркотици. Не ми беше никак лесно, но се справих с подкрепата на семейството си и милата ми майчица, която веднага реагира. Колкото до бившия ми приятел, доколкото знам, не се е спрял. Харесва му така и така и ще си живее.

Не бъдете заслепени и глупави, момичета. Когато аз попаднах в тази среда, едва тогава разбрах колко са много наркоманите наистина. Ценете си живота. Напоследък все повече приятелки ми се оплакват, че харесват наркомани или, че те самите са започнали заради тях... обществото страни от такива хора и избора е ваш.
За израза "бивш наркоман няма"... Не, знам, никой не знае дали утре няма да пропадна в бездната пак, но знам, че няма да се дам без борба. Предлагали са ми, отказвала съм с усмивка.
Може би, всичко опира до воля.

Пиша това, защото знам, че проблема е епидемичен в момента, а и исках просто да споделя. Ако мога да помогна на един човек, то ще съм много щастлива.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 9 месеца
hash: 2dbb392406
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей, авторке! Дрогата е много опасно нещо! Погубва те! А гледала ли си филма "МОРФИН"? Гледай го, няма да сбъркаш! Става дума за един млад, току-що завършил лекар, разпределен на работа в дълбоко провинциално селце! Вечерта се чувства неразположен-сестрата му му бие инжекция морфин и това е само началото на неговото падение! Вече прочетох и книгата, но филма дава точна и ясна представа до какво може да доведе дрогата! По принцип дрогата се прилага изключително под строг лекарски контрол и само в много извънредни случаи-пази се в стоманени каси под ключ, чийто достъп има само медицинския персонал, а и се води отчет точно колко опаковки и ампули има в касата и колко са използвани! А това, че дрогата е "излязла" на улицата, заслуга за това имат наркопласьорите, които не се спират пред нищо, само и само да забогатеят на нечий гръб! А и дрогата става все по-достъпна, благодарение на Интернет! Жалко за твоя приятел, че е паднал! Щом и без зъби ще остане, излиза, че още не се е осъзнал! А и ти внимавай къде ходиш, не се събирай с някакви пройдохи, които гледат да ти предложат нещо и да си легнат с теб! Има и такива случаи, така че внимавай! Никакво доверие на чужди и съмнителни хора! Благодарение на това недоверие към всеки срещнат, си запазих живота непокътнат! Ходя на културни събития и ги заснемам с камерата си, пройдохи там всъщност няма! Аз съм на 36, за щастие никога не съм имал и няма да имам досег с каквато и да е дрога! Животът е много по-пълноценен такъв, какъвто е-без дрога!

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 782cec9ddd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   За мен няма по-безполезни и пропаднали хора от наркоманите. Опитите да помагаш на такъв са като да пълниш бъчва без дъно, безсмислено е те са обречени. Най-лошото е, че зарибяват и други покрай себе си. Е затова ги бесят в далечния изток.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: a31f8ebba5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Браво! Благодаря, че сподели.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 2dbb392406
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз съм номер 1! А също така може да гледаш и "БАСКЕТБОЛНИТЕ ДНЕВНИЦИ" за едно момче, още ученик-едно момиче го примамва с дрога, преди да си легнат и от този момент започва и неговото падение, но се оправя и е отново пълноценен човек!

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 0bb9cf014c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   До номер1
Абе нещо много са ти интересни филмите на подобна тематика! Не знам точно какъв е хепи енда за момчето в "Баскетболни дневници", освен, че не пукна в младежките си години. Пропусна си шанса най-малкото да отиде в колеж с пълна спортна стипендия, целият му квартал разбра, че е на игла, тези работи не се забравят като по филмите, а приятелите му умряха. На практика младоста му замина.
До авторката
"Никой освен семейството ми и 2ма приятеля не знае, че някога съм употребявала наркотици." - Това хич, ама хич не се връзва с историята ти. След това изказване дори се съмнявам дали е реална. Ако е! Как така не те е яд за пропилените години и факта, че е трябвало да вържиш по съвсем друг път. Това време няма как да се навакса. Може би ако си красавица и си свалила някой заможен се търпи.

 
  ...


...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: dc8f68a65a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   До 5 от авторката
Яд ме е, разбира се, но за един бивш наркоман най-силното нещо е волята и оптимизма. Това, което Вие цитирахте: когато се върнах към живота си разказах всичко на гореспоменатите. Иначе, да, имало е хора, виждали са ме, но те не са някакъв фактор в живота ми. А и, има разлика между знаят и подозират. Много хора подозираха в този период, но виждайки ме сега, по-щастлива от всякога, тези техни подозрения бързо отпаднаха.
Физически съм красива, тук също сте прав/а. Но съм необвързана понастоящем и се фокусирам върху себе си повече, отколкото да търся някой заможен. И, за да не кажете, че е защото няма кой да ми върже, тук ще кажа, че ежедневно имам предложения. Само че мен съвсем не ме вълнуват парите, защото си имам такива. :)

Времето няма как да си го върна, факт. Не мисля, обаче, че трябва да пропилявам сегашното си време в съжаление. Точно обратното.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 0bb9cf014c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От 5 до авторката
Благодаря ти много за отговора. Аз също се опитвам да съм бивш, макар и пристрастен към по-леки неща - марихуана, кафе, цигари - това са зависимостите ми. За в момента се справям, трудно ми е само ако съм с/около хора. Някой път ми иде да грабна цигарата от ръката на тютюно пушещ събеседник, гледам да не сядам на маса и кафе поне от 10 години, направо имам чувството, че без марихуана не мога да се социализирам, това никога не ми е било сила, не че напушен ми е. От две три кафета пък мозъка ми заработва по друг по-добър начин, но после не мога да мигна вечерта.
Късметлийка си, че си красива, популярна и от семейство с възможности, така спасителният бряг е по-близо със сигурност. Гледах снимки на жени, вече чисти и щастливи, преборили зависимост към твърда дрога онлайн - до една си бяха красавици, от 8/10 нагоре.
И тъй като тази тематика ми е слабост - книги, интервюта, филми, музика - да пропоръчам и аз един, два филма. Гледай! датските! филми Pusher и Pusher 3, ако си пропуснала случайно. Да не кажа най-доброто на подобна тема, внимавай да не объркаш първия с гадния му римейк.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: d7f9b13778
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Автор до 5
Приятно ме изненадате с отговора си! Да, аз имам късмет, за който бях много оплювана през нарко дните си. Просто не паснах в тази среда за дълго. Иначе, кафето и цигарите са си и моя зависимост, страстен пушач съм. Борбата е трудна, знам, че в историята всичко изглежда като с магическа пръчка, но не е. Преди не вярвах, че има "бивши наркомани". Така се завъртя живота, че съм от тях.
Знаете ли, аз направих точно обратното. Почнах да се социализирам повече, да излизам повече. Така доказвам на себе си, че мога. Интересното е, че и хората ме харесват вече. Щом на Вас обратното Ви действа благоприятно-радвам се! :)

Относно филмите, няма да пропусна, ще ги изгледам.Благодаря! :)

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 0bb9cf014c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   5 до авторката
Харесва ми дискусията с теб. Пожелавам ти здраве. Смятам да напиша обширен коментар, моята история накратко. Все още търся вдъхновение, но изпитвам нужда да споделя с някой. Ти ще си първият човек след родителите ми авторке. Вътрешно имам потребност да говоря за историята си, но не съм готов за отделна тема, а и ми се иска да разкажа на някой с подобни преживелици. Тези дни ще постна, ще се радвам да прочетеш.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: d7f9b13778
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Автор до 5
Радвам се, че искаш да споделиш(минавам вече на "ти")
Ще прочета с голямо удоволствие, активна съм в сайта и влизам в него толкова често, колкото хората влизат във Фейсбук. Бъди здрав и ти! Ще чакам :)

 
  ...

...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 0bb9cf014c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От 5(Д) до А(авторката)
И аз харесвам този сайт много, допада ми. Дори смятам да отделя месец-два за да си опресня знанията по езикова култура и надявам се, да ги подобря. Много ме дразни като си чета коментарите и намирам грешки от незнание или недоглеждане. Говоря сносен английски и нелош руски, но пропуските ми в 3-те езика са сходни и ще ги чистя започвайки от дъното на пирамидата.
Открих "Сподели" случайно в първите месеци на 2019, докато търсех някакво решение на проблемите си. Както вече казах, темата за зависимостите ми е слабост - филми, интервюта, книги, коментари, лични истории, наблюдения - явно търся отговори и решения на въпроси, които ме тормозят. Лека полека намирам светлина, но и времето минава.
Доста често влизам и аз в сайта, изчел съм много теми и коментари, не се ограничам само до "Наркотици и алкохол", понякога коментирам. Досега да съм написал обширния си коментар, но ми се случи нещо неприятно и неочаквано. Не, не съм си нарушил въздържанието, дори се чувствам по-силен и убеден в правотата му. Задължително ще напиша нещо обширно до края на седмицата. Постоянно я чопля тази тема, моят живот в минало време, в главата си - мисля, премислям и размишлявам - къде пък точно я обърках така, защо, имаше ли и друг път, не можеше ли да съм по-силен?
Да вметна нещо в адванс и да продължа диалога, нали писах, а и ми е приятно.
"Щом на Вас обратното Ви действа благоприятно-радвам се!

Относно филмите, няма да пропусна, ще ги изгледам.Благодаря! :)"
"Интересното е, че и хората ме харесват вече!" Спрямо кога авторке и защо? Аз самият май пропуших ония две работи доста, доста млад, защото нещо аз не се харесвах много и хората май не ме харесваха толкова колкото ми се искаше. Кафето пак го почнах в началото на тийнейджърството, но по време на работа покрай възрастните, в бъдеще се оказа перфектното допълнение към кафявото и зеленото за пушене, със постепенното спиране на млякото и захарта в - станах тотален кафеджия. Пак на работа веднъж, вече като младеж/мъж, едни холандки, с които бяхме дружелюбни, не бяха тревоманки или пушачки, ме питаха как може такова хубаво момче като теб да пуши трева? Аз в нов танц с нея-марихуаната, след 3-4 години на безпроблемно въздържание от всичко без кафето - тотално пристрастяване към фитнеса, правилното хранене и пиенето на много минерална и изворна вода-последвано от разочерования в личен и професионален план след силен период, им викам: "Защото те не ме харесват когато не съм напушен". Тогава вече бях пристрастен дълбоко, бях спрял цигарите с трева. В предишния ми период просто пушех вечер след училище с приятели, а те бяха много?
"Щом на Вас обратното Ви действа благоприятно-радвам се!" Не бих казал, така съм се изолирал, че нямам думи. Всеки следващ път повече и повече. Първият път просто предпочитах да съм в залата, на работа или да си почивам, докато не осъзнах, че имам проблем - социален и социален с въздържанието сред хора.
"Относно филмите, няма да пропусна, ще ги изгледам.Благодаря!" Сега като се замисля третата част е доста тежка, може би не бива, но първият филм в момента ми е най-любимият. Мислех да го гледам два пъти едно след друго като го открих - истински ъндърграунд шедьовър.
":)" Бъди щастлива авторке. Както "каза" един от любимците ми в дебютния си Essential Mix: " Real Super Sunshine, We don't waste our precious time"

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 29d6449636
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Не е интересно, наркоманче.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: d7f9b13778
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Автор до 5
Така.
И мен ме дразни като си намеря грешка в написаното. И аз говоря английски, не знам на какво ниво, ама се оправям :D
А, руски не знам добре, вчера ходих в едно козметично студио да си запиша час... Те там само рускини, пълен миш-маш.
Поназнайвам малко немски, бих казала 2% от 100.

Питаш спрямо кога и защо ме харесват повече хората.
Спрямо нарко дните ми. Защо? Може би защото аз самата се промених като личност от тогава и то много. Бях голям песимист преди, не си позволявях да облека цвят, различен от черно, при запознанството си с някого просто седях и мълчах, бяха ми скучни хората. Пък и не се и харесвах изобщо. А това, както предполагам знаеш, се усеща.
В сравнение с настоящия момент съм много по-уверена, нямах самочувствие преди. Грижа се за себе си и съм винаги усмихната. Пък и съм слабичка, ниска, със зелени очи съм и черна коса, матова кожа, сега лятото съм доста тъмна и дори клиенти в офиса ми правят комплименти, става въпрос за външен вид. Явно ги кефи :D
Затова ти казах, че най-силното на бившия наркоман е неговата вяра и позитивизъм. Откакто съм се спряла се старая винаги да гледам позитивно над нещата. Един приятел, психолог по професия ми каза, че не е здравословно да си прекалено позитивен. За мен е обратното, защото това много ми помогна.
Спрямо, твоята зависимост, че се чувстваш по-уверен е много добре.

Само че, това вглъбяване в миналото за мен е проблем. И аз така правех. И понеже моята зависимост беше обвързана с приятеля ми, вече бивш, ставаше по-зле. С течение на времето спрях да се питам какво е можело да бъде, защо така съм постъпила и прочее. Минало е, случило се е, нищо не мога да направя. Не е грешка, че си сгрешил. Важното е, да не го повториш.
За марихуаната-не ми е била особено любима никога, може би и затова не обикнах до голяма степен хероина. Проблема ми беше главно с метамфетамини, защото исках да живея на бързи обороти. С две думи, бях speed freak. Много съм нетърпелива и искам всичко на момента, сега вече контролирам това качество. Самоусъвършенстване.
Мен лично, тревата ме буташе в голяма депресия, ама продължавах да си я пуша, де. Защо и аз не знам.

За изолацията. Има една приказка, че комфортната ти зона те убива. Ако не поемеш риск, няма как да излезеш от нея. Аз така направих. Малко по малко, с много малки стъпки, запознанство по запознанство, виждане с приятели по малко, пътуване със семейството ми (защото аз обожавам да пътувам) и просто почваш да правиш това, което те кара да се чувстваш топло вътрешно. За мен това работи, но може да не работи при теб. При всеки е различно.

Известно време странях от темата за наркотици, за да не ме дръпне надолу отново. Сега вече не ми е проблем.

За филмите
Нямам време, но планирам този или следващия уикенд да ги гледам.
Поздрави! :)

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 0bb9cf014c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   До 13 от Наркоманчето! "Ха-ха-ха".
Теб защо те боцка да ми го кажеш? Явно си комлексар - естествено и хейтър. Бас държа, че пиеш, пушиш, ходиш на машинки или нещто подобно, да не си от ония дето ще стават покер про или нацепен батка на химия. Тя е по-гаден наркотик от всичко останало, не че съм пробвал.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 0bb9cf014c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Oт D до Авторката
Изнерви ме този номер 13 - Успя! Както и да е.
Авторката, Благодаря за кореспонденцията.
Надявам се, не ти нарушавам личното пространство. По-скоро исках да попитам: "Харесват ли те сега повече/достатъчно спрямо преди да започнеш злоупотребата? " и "Защо им позволяваше да не те харесват или защо ти пукаше, без значение в кой период? ". В смисъл - "Не трябваше".
И аз харесвам хубавия тен, все пак това е натурален хормон на щастието, нали? Бил съм закачен и за солариум, не и лятото де. С по-светла кожа съм, среден на ръст с кафяво-зеленикави очи, косата ми беше пепелява. Първото ми истинско гадже казваше, че приличам на Фреди Люмберг. Аз гарантирам, че не съм толкова готин, а и той е синеок. За дребничките момичета какво да кажа - сещам се за Мадона и Кайли Миног - те определено са победителки. Щом си чернокоса бих казал, че албумът ''Ray of Light" за мен е абсолютен шедьовър. Не съм го живял на клубно ниво, прекалено съм млад за това, но в края на 90-те траковете и клиповете от него вече ми правеха впечетление. 1. MADONNA - nothing really matters (club 69 remix) HD е чудесно допълнение към албума - препоръчвам!
Приемам отговора ти и го разбирам. Може би всяка зависимост си върви с една непосилна любов. И аз взех сериозно да прекалявам с тревата след едно такова разочерование с момиче. По-скоро бях... и аз не знам какъв бях, но тя беше и от чужбина, а нещата се оказаха невъзможни, само че аз си бях навил на пръста още преди да я срещна, че трябва лудо да се влюбя, че това ще ме промени, допълни, направи човека, който искам и трябва да бъда. Ефъктът след време се оказа обратен, а аз си пуших и пуших. Една софиянка пък, отново колежка, но в образованието, преди това ми беше показала, че трева може да се пуши и едно след друго много пъти, по време на кратка наша авантюра. Тогава дори не подозирах, тя им викаше "чадели", а редовната й реплика бе: "Да навием един чадел".
2. КАРИЗМА - MR. KILLER/KARIZMA - MR. KILLER - това парче и клипът към него казват много по темата, да не говорим, че и нивото му е световно, поне според мен.
Аз също обичам да живея на бързи обороти, но този ефект винаги съм си го докарвал с кафета. Бях вече пристрастен към фитнеса и пълен въздържател, когато навлезнаха тези метамфетамини, дори хранителни добавки не взимах, но хората ги описваха като амфетамин на 10-та степен. Не съм ги пробвал. Един бивш дилър по телевизията веднъж обясняваше, че амфетамина го месили с поне 20-30% кофеин и подобни нему съставки за енергичност и бодрост. Разбирам защо правиш паралел между трева и хероин. Донякъде де. Някой казват, че тревата я преваряват с какво ли не, включително и с него. Аз обаче след три периода с много трева и кафе, съм си правил пълни тестове за всичко и съм бил чист за всичко без трева. Това не е причината да разбирам паралела, a по-скоро ефекта, който не мога да сравнявам. Бих искал да кажа, че тревата те хваща по различен, дори доста различен начин ако след напушване удариш едно силно, горещо кафе без мляко и захар. Дори не ми се изпада в подробности, но бих описал това състояние с едно парче: 3. danny tenaglia - elements (live @ the tunnel).
Дори не знаех, че тази класика е от преди повече от 20 години. Да речем, че съм я слушал за първи път с 10 години закъснение.
Стана дълго авторке. Ще пиша този уикенд или другия.
:D - Поздрави! Оптимизъм, това е заветът - по-добре прекалено отколкото без;

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 9cb8e83b26
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Бивш наркоман няма ли?

Има само един момент, който съществува и той е СЕГА. Ако сега не се друсаш, значи не си наркоман.
Също така ако "винаги можеш да го откажеш", но не го правиш, значи СЕГА си наркоман.

Какъв би могъл да бъдеш или или какво би могъл да сториш, няма стойност! " Сега " има стойност! Всяка секунда, всяка минута, всяка година ВЕЧЕ НЕ СИ НАРКОМАН! Благословени са тия, които са минали през това изпитание, за да разберат какво значи да положиш усилия за да има стойност СЕГА!

* Не съм стигал такива дълбоки води с наркотици, но вече 13 години не пуша. СЕГА аз не съм пушач. А те хората си приказват, това им е работата

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 0bb9cf014c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Много, много стойностен коментар 17 от 5.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: d7f9b13778
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Здравей, 5, пак съм аз
Малко май се забавих с отговора, но нямаше как, извинявам се

Харесването. Не бях с правилния човек и от там идва всичко. Тоест, не бях себе си, имах огромна нужда да бъда харесвана, защото нямах приятели. По принцип съм с диагноза хронична депресия, от която се появи и зверска социална тревожност, имах и много здравословни проблеми. Та, така, вероятно затова ми е пукало. Харесвам Мадона и повечето от песните й, да не говорим, че ремиксовете които правят сега са мноооого добри.

Какво да ти кажа, още докато бях в училище масово се пушеше трева. Понеже имахме едно такова тунелче, където излизаш на едно местенце, оградено от всички страни с блокове, беше голямо, там редовно смърдеше. Ех, хубави години бяха.. аз им отказвах, бяха добри момчета, ама много прости.

Каризма... Спомням си, преди години Миро имаше участие в някой Мол. Направо се избихме за автограф, още си го пазя :D

Паралел правя, защото за мен хероина(на невенозна употреба) е като трева без бърникането в мозъка ти. Аз лично като пуша трева, почвам да тикосвам много. Последните пъти не ми ставаше зле, добре си ми беше, само че, това циклене ми идваше много недобре. Кафенце след тревичка, пила съм ама със захар, много съм невежа по тоя въпрос, извинявам се.
На всеки всичко му действа различно, някой даже може да ме заклейми задето сравнявам херц с коз.. Ама какво да се прави.
При хероина... Помня само как хубаво ми ставаше и как много ми се спеше, толкова, че затварях едното очо. Пак казвам, невенозна употреба.
Помня, че на температура 28 градуса пускаме климатик на 30 да духа горещо, че да се потим... Наркоманска му работа, чак е гнусно.

Стимулантите са си ментета, да. Това не е лъжа. Всеизвестен факт, обаче се търсят като топъл хляб. Има една песен Billie Crystal, баш за метамфетамини.

Отново, извинявам се за късния отговор. Чакам те.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 0bb9cf014c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   5А:)
Супер* ще постна Събота или Неделя! Гледам да набирам инерция:) Ти ми помагаш А... "Underworld - Born Sleepy" - казваш - "Чак пък да е гнусно". Аз затова започнах с BBC Radio 1 essential mix: "[Intro]
We don't sleep when the sun goes down
We don't waste no precious time
All my friends in the loop
Making up for teenage crime''
-обаче DJ-ят го беше променил малко спрямо продуценската версия.
"Чак пък да е гнусно" - все едно си на плаж;
Гледам да набирам инерция А. Не се притеснявай за късния отговор. Супер е, че писа! Не съм контрол freak, поне не до личното пространство. Все си мисля, че ако има всичко необходимо ще е перфектно. После или нещо липсва или не е перфектно и ситуацията се повтаря - това ми е проблемът. Надявам се до го надрастна, много се надявам, става въпрос все за личнати ми подредба.
Спомена, че обичаш да пътуваш и това те зарежда. Горещо ти препъръчвам Букурещ, без значение нещата които се говорят за Румъния сред обществото. Ако си тракийка само преходът през планината е труден. Иначе много препоръчвам -"House of the people"- Parliament - широки мраморни булеварди, 4/8 лентови пътища с градинки в средата, много красив център, интересна и вкусна кухня. Има една стара Френска Арка, която е излята изцяло от стъкло и е огромна, много красива, нещо като навес пред монументална старинна сграда, било е болница в отминали епохи - сега нещо за студенти. В туристическата част се намира, за около 10 еур се сяда в приличен ресторант. Цялата пешеходна част на столицата им е осеяна с тези малки и средни, изискани на вид, полуоткрити, полузакрити заведения - много е компактно... Ще ти оставя някой изленади; Не ми хареса много само музеят на селото, но може да се види - старинни къщи от времето на Рим-предполагам, до един голям и красив воден басейн. Все пак тяхното село, предградията на Букурещ, е приказно, това не е музейният парк, ами на път за града. Доста типична архитектура - високи остри покриви правени на ръка, явно е занаят там, а самите постройки са квадратни с квадратни дворове и всичко е прясно боядисано в лилаво, жълто- пастелни тонове - това така приятно ме изненада - като в приказка.
Ще пиша, липсваш ми:)
Дори да е другата седмица, защото искам да е хубав текст като твоя*

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 592cb01d05
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Автор
Здравей, чаках те да драснеш, преди да отговоря, може би ти чакаш мен? Пиша ти това е обедната си почивка, че нещо напоследък са ме затрупали в работа.
През Букурещ не съм минавала само около него, защото пътя ми беше през Румъния
Но ще го добавя към списъка :D
Знаеш ли какво забелязах...цвлата страна миришеше на крави.. Буквално. Може би земеделието им е основен поминък?
Поздрави!

 
  ...

...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 29d6449636
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Обърка се, Друси. Боцкането е твоята област. Каква е тази баткова химия, която е по-гаден наркотик от лепилцето, което шмъркаш?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker