Раздяла - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121162)
 Любов и изневяра (29698)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Раздяла
преди: 4 години, 9 месеца, прочетена 1138 пъти
Имах връзка с по-малко от мен момиче и беше първата такава в живота ми. Аз съм на 24, тя на 20. Три години се опознавахме докато накрая пристъпим сериозно един към друг. Аз съм интровертен характер, старая се да съм добър човек, да не задушавам другите и да не преча на никого. Дипломиран електроинженер съм.
Момичето е от добро семейство. Студентка е. Има прекалено буйни черти на характера, които се изразяват в ревнивост и мнителност. Връзката ни продължи 6 месеца. За това време я опознах още по-добре. Бях свидетел на сцени на ревност, изоставяне в ресторант под претекст, че заглеждам сервитьорки и че съм общувал прекалено много с други жени, а на нея не съм обръщал никакво внимание.
Което не е така. Обичам я и до ден днешен, но се разделихме. Разделихме се по моя инициатива след всичките безпочвени мании и обсесии, че някоя друга може да ми се лепне или да я изоставя отново. ( за 3-те години на опознаване направихме 2 неуспешни опита за връзка, които бяха неуспешни заради характера й и в 2-та случая аз сложих край първи).
Сега, след дълъг период на дипломиране и на разделение един от друг, все още я обичам. Макар и да разбрах, че има друг човек в живота й след разговор с нея все още я обичам. Но ме е яд, че бях обвиняван в опити за изневяра и че не отделям време за нея, докато правех всичко аз във връзката в 90% от случаите. Водене, изпращане до вкъщи, отделяне на време и т. н. И докато аз всеки път сам се изправях и си признавах грешките, че съм я скъсал (макар и да не виждам явна вина в това предвид глупостите й) след всеки спор с нея пак аз съм се признавал за виновен, тя така и не успя да разбере, че искам мъничко свобода да дишам и да развивам хобитата си, че не й изневерявам, защото я обичам и защото това е под достойнството ми във връзката. Тя не успя да се промени за мен, не го видях, не го усетих. Не получих това, което исках в замяна за всичките жертви, които направих. Някои може да са малки, други големи, но поне ги направих.
И когато я потърсих по телефона готов да се откажа от всичко, за да съм отново с нея тя ми каза, че животът й е продължил.
Въпросът/ите ми е/са: Аз ли съм виновен, тя ли е виновна, не сме един за друг, тя ли е глупава да не види жертвите ми, аз ли съм глупав постоянно да си признавам вината и да ме обвиняват безпочвено?
Все още я обичам и не знам дали някога ще спра. А болката и съмнението дали съм постъпил правилно ме изяждат и не ми дават мира.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 9 месеца
hash: 030d8945ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Отървал си се! Тази е емоционално-нестабилна откачалка.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: a737b4b4f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не живей в миналото, живота продължава. Съсредоточи се върху кариерата си и по пътя ще срещнеш правилното момиче за теб.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: aa927653c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Тука няма правилно-неправилно. Не търси вина, не мисли, а гледай напред. Само така ще останеш човек.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 83e75c8fb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Какво значение има кой е виновен и кой не когато вече не сте заедно? Минало е, тя си е продължила живота, забрави я и ти. Нали си искал свобода, лично време за хобитата си и т. н. , е сега ги имаш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker