Как са ви хващали в изневяра - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121054)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7296)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как са ви хващали в изневяра
преди: 4 години, 9 месеца, прочетена 10134 пъти
Не, не смятам да изневерявам, дори смятам изневярата за гнусна, но понеже ми прави впечатление, че много го правят, ми е интересно да споделите хващали ли са ви, какъв е шанса да ви хванат, как са ви хващали или как сте хващали половинката в крачка и как се криете и успявате ли въобще да се криете за дълго.

Вчера се бъзикахме с жена ми, понеже след работа прескочих до една бензиностанция и тя веднага се притесни да не съм катастрофирал и се обади. И ѝ викам "ей, човек не може една любовница да си хване". Майтапа на страна, но съм 100% сигурен, че жена ми би ме хванала на момента. Айде 2-3 пъти ще я забаламосам, че нещо са ме задържали, но ако я излъжа няколко пъти, със сигурност ще почне да загрява.

Аз съм семеен човек и след работа си имам семейни задължения като взимане на детето от училище, водене на плуване, пазаруваме съвместно и т. н. Една паралелна връзка веднага би се усетила и от моя страна, и от нейна. И се чудя изневеряващите как ги съчетават тези неща и жертвите толкова ли не могат да се усетят.

Личното ми мнение е, че обикновено или жертвите умишлено се правят на разсеяни или изневеряващите подценяват ситуацията и си мислят, че дълго няма да се разбере, но най-често грешат. Освен ако единия не е в чужбина примерно или не се прави само по командировки.

Не знам, вие кажете. Странно ми е просто как хората си вярват, че няма да се отрази на брака им, че всъщност "не си разваляли семейството
и че са много "дискретни". За мен трябва да си малоумен да не се досетиш след известно време. Поне в нашия случай, когато прекарваме много време заедно и правим заедно всичко, така стоят нещата.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 59

преди: 4 години, 9 месеца
hash: e5c336a66e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Аз бях същия като теб, от работа вкъщи и изцяло отдаден на семейството. Резултатът е, че се разделихме, защото дамата й доскуча и иска нови емоции и да среще нов човек.

Според мен така си се поставил, че нямаш свободно време. Познавам един колега, който лъже че има работа до късно, някой път седи в работата ей така само, за да си създаде алиби за удобен случай. Може да се изневери на тийм билдинг, в обедната почивка и т.н. Чест приом и на двата пола е да се скарат нарочно с половинката и после за наказание не се прибират вкъщи. Може и някой приятел да каже, че е бил с теб. Има много начини.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 3e56498fe6
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

2.   Темата е интересна за мен, защото съм в подобно на твоето положение и аз съм си задавал този въпрос.
Напълно си прав, че е с фиксираното ежедневие е трудно да си намериш любовница. Единствения "прозорец" е да го правиш в работно време или по време на реални или измислени командировки. Отделно проблема е в самата любовница. Свободните жени като цяло не са особено склонни да правят такива работи и да се съобразяват с твоите "възможности" за среща, защото се чувстват унизени и използвани. Приемлив вариант е любовницата да е също семейна и да няма нищо против този вид срещи само за секс.
Моят скромен опит е именно със семейна жена, моя колежка. Случи се преди няколко години. Виждахме се няколко пъти в работно време, но се оказа, че и това не е лесна работа, защото си е сложно и да организираш едновременно отсъствие от работа, без да се забележи и направи впечетление. Затова прекратихме отношенията си с неохота и го правим само от време на време на разни фирмени организирани събития в други градове.
Обичам семейството си, не искам да се развеждам, но съм женен от доста дълго време и секса с жена ми доста ми омръзна. Предполагам и при нея е същото, вероятно и тя се е замисляла да си намери някой любовник. Затова не я следя....ако си намери, за нея си е :) Все пак човек се нуждае от малко разнообразие, а и аз, слава богу, не съм ревнив.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 096c4fa582
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

3.   Аз пък не разбирам за какво му е на човек половинка, след като не му е на сърце да е моногамен. За един немоногамен човек не е ли много по-удобно да няма половинка? Сякаш на доста хора им липсва елементарна логика.. или се обвързват с някого, просто за да не ги говорят хората.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: cc73aeb2a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

4.   Ж на 27г.
Изневерявала съм 2 пъти е то с един и същи човек на приятеля си. Не съжалявам, защото ако не беше тази изневяра, може би щяхме да се разделим. Сега когато имаме дете, нещата стоят по доста по-разлчен начин. Но жените искат да се чувстват желани, искат да се усещат жени, това че сте примерни мъже и се грижите за децата е прекрасно, но не достатъчно и няма нищо общо със сексуалния живот. Ако има нещо, което плиятеля ми не ми дава или усетя, че сексуалния ни живот става скучен пак бих изневерила, тъй като за мен това е просто секс. Чувства влагам само при мъжа, който съм избрала, но ако той не ме кара да се чувствам желана, колкото и добър баща да е-изневярата е неизбежна.
П. С-след изневярата, той сякаш усети нещо и се промени коренно към добро. Всичко е различно, сякаш сме във връзка от няколко месеца, няма я рутината, дори и с малко бебе сексуалния ни живот е на 6 и сега дори и Брад Пит за дойде при мен, не бих му изневерила.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 6de4a7a837
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   В днешно време с тези фейсбуци, социални мрежи, мобилни телефони е много трудно да си хванеш любовница.
Някои мои колеги и приятели така пострадаха. Единия си хвана любовница, но после тя самата или някой зложелател е намерил фейсбука на жена му, и го е изпортил.
Работя в чужбина с жена си. Но много мои колеги са сами (жените им са в БГ) и си мислят, че хилядите километри разстояние ги спасяват от разкритие, еми не е така.
Хващаш си любовница, и пак се намира някой да й намери фейса и да й пише какви си ги вършил.
Хората в изневяра остават много следи. Чатиш си с любовницата, ама забравяш да изтриеш чата, или жена ти знае паролата на профила ти, и хоп, пак си разкрит.
Един приятел много правилно казва- Никакви любовници, само проститутки. По- добре на проститутка да си направиш кефа. Плащаш, свършваш работата, и всеки си заминава. А с тези любовници работата става дебела. Не знаеш кога ще й щукне да те изпорти, могат да се появят чувства от нейна или твоя страна, да те шантажира, че ще разкрие всичко и тн.
В крайна сметка се убеждавам в следното. Най- добре или проститутки, или да сте "открита двойка" и да си хойкате който където иска без да се ревнувате.

 
  ...


...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 505a4f6a59
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

7.   Аз съм хващала мъжът си в изневяра-преди години. В едно си прав-трябва да си малоумен за да не се усетиш. При все, че аз бях съвсем млада и не особено опитна жена. Някъде четох, не помня точно къде, че изневярата е като да се наядеш с чесън-в което и кьоше да застанеш-надушва се. То всичко се променя. Разбира се, че се отразява на брака-както казах нищо вече не е същото. Нека всеки, който е решил да изневерява да премисли още веднъж нещата. Защото понякога е непоправимо

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 862c9a80b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   7, а как точно го хвана? На калъп или просто усети и започна да нищиш?

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 10b3f23f8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

9.   Аз в момента правя виртуален секс и имам намерение да се срещнем на живо, защото в къщи без секс повече просто не се издържа!
Защо не си тръгна ли!?
Основно заради ЕГНто, а и когато живееш без секс, каква изневяра е изобщо?! Просто един вид оцеляване...Защото ми се чука та две не виждам и всичко, случващо се виртуално, ще се експериментира до втръсване и реално...
Мисля, че хванат ли ме, ще изпитам огромно облекчение, защото ще се зачекне, а не зачеРкне, тема, която от доста време е абсолютно табу!

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 80b5cefe29
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   Не съм имала любовник.
Като бях в университета, имаше двама семейни, който се виждаха от време на време на кварира, тогава ми се виждаше странно, но сега разбирам чр не са били само те.. ч

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 80b5cefe29
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

11.   Кви любовници, кви поститутки, жената е вкъщи, стягайте се.. Тея пък на проститутките са ми толкова падащи в очите...

 
  ...

...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 505a4f6a59
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Към №8-аз не вярвам, че някой може да хване някого на калъп-все ми се струва, че това е фолклор. Просто тия неща се усещат. А и как ти се струва мъж на 28 години, който не те докосва нито веднъж за цял месец? Здрав и прав при това. Събираш две и две и просто попитваш тук там. В моя случай това проработи безотказно-той и любовницата работеха заедно. Колегите им на драго сърце ги натопиха. №7

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 096c4fa582
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Защо не си тръгна ли!?
Основно заради ЕГНто

Е какво общо има ЕГН-то, след като си пълнолетен гражданин?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: a6949c04c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   На калъп точно когато свършваше в мен. Бяхме в каравана.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: a304546708
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Моя бивш почти го хванах. И до сега не съм на 100% сигурна, но да кажем на 90%. Причината е, че любовницата му май забрави, че е женен и почна да му звъни вечер по телефона. Е, когато 5 пъти уж "случайно" му се обади колежка от офиса в 11 часа вечерта... няма начин да не се усетиш. Така и не му поисках обяснение, ама то нямаше и нужда. Няколко месеца по-късно поисках развод. С друг мотив, но и тези среднощни разговори повлияха. Така, че вие хубаво се мислите за много печени и че половинката ви няма да се усети... ама не се знае кога любовника/любовницата ще изпортят нещата.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: c5035b9c4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

17.   Както казва номер 7, изведнъж всичко се променя и трябва да си голям кон с капаци, за да игнорираш симптомите.
Започна изведнъж уикендите да му се налага да излиза сам да прекарва уж време с родителите си, понеже не били добре със здравето и имали нужда от помощ. Не си дигаше телефона, когато му звънях по това време. Лошото за него, че явно не е дигал и на майка си и тя тръгна да звъни на мен, да пита, защо му е изключен телефона.
Отделно почна да си изключва телефона вечер вкъщи. Направи си фалшив скаип. Преди никога не е обичал да пазарува, а изведнъж почна сам спонтанно да предлага да излезе да хвърли боклука или да вземе нещо от магазина, което забелязал, че свършило. Не съобрази, че магазина е наблизо и от балкона се вижда, че докато излезе почва да говори по телефона. Като питах на кого звъни - или с майка си трябвало да се чуе или с баща си. Понеже договора за мобилния му телефон беше на мое име, в един момент се усъмних и проверих онлаин разбивката за предния месец - е, като всяко второ обаждане се оказва от един и същ непознат номер, това е доста ясна индикация.
Проблемът не е, че няма знаци - проблемът е, че до последно не ти се иска да повярваш.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 505a4f6a59
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

19.   17, в последното ви изречение е събрана цялата истина,нещо което съм го мислила години,просто не съм знаела как да го изразя-знаци има,но до последно не ти се иска да вярваш...

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 63c8b18ba2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Мен не ме хванаха, хванаха любовника ми. И двамата сме семейни с 10-12 годишни бракове и с деца. Той изневеряващ редовно аз не бях, преди него. Бракът ми не вървеше, мъжът реши да замине за чужбина да си дадем малка почивка, както се казва. С бившия ми вече любовник сме познати от деца, научил, че съм сама и веднага ме потърси в соц.мрежи. В продължение на година само си пишехме,аз пишех от фалшив профил за всеки случай, последваха и няколко срещи и аз реших да прекратя всичко преди да е станало късно. Продължихме с писането, но като приятели, той започна да се сърди, че не му звъня и не го търся, по цял ден стоеше на телефона и пишише. Жена му се усетила, че става нещо, разбила му паролата за фейса и видяла чатове, който той не си беше направил труда да изтрие.
Аз от своя страна направих, всичко за да предпазя себе си и него. Разказвам всичко това за да се замислят всички изневеряващи с какъв човек ще направят тази крачка, ще могат ли да му се доверят.
Аз лично не бих се решила да изневерявам, ако половинката ми е до мен, някъкси ми се струва много изморително да спя с любовника си и след час, два да трябва да си лягам до мъжа си. А всички варианти за приятелки и приятели, който да те прикриват не са надеждни, винаги някой ще си отвори устата. Така, че умната на всички бъдещи изневеряващи, помислете си пак, какви са рисковете и дали си струва. В такава ситуация трябва да сте сигурни в човека отсреща повече от колкото в себе си,в противен случай не се захващайте въобще.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: e6881b5abe
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Аз като жена усещам как на мои приятелки мъжете им изневеряват, камоли ако на мен ми изневерят. Смело смея да кажа, че сме опасни хиени. Може и мъжете да се усещат както ние, но на нас някакси си ни е вродено да усещаме всичко, особено пък кога сме нежелани и вече има друга в живота на мъжа. Говоря за себе си, не знам дали е от зодията (лъв съм), но надушвам всичко отдалеч. Изневяра, лъжа (без значение каква и за какво), то просто се усеща.

Конкретно по темата: Ами как, необичайните закъснения след работа, криене като мишка или по скоро тайно писане с някой (то пак си е живо криене, де), ако сте по вманиячени да душите дрехите например и да има непознат мирис и т.н. Но според мен най често се среща на работно място. Малко флиртче тук, малко флиртче там и работата е готова.

Но със сигурност не съм на мнение, че от социалните мрежи е трудно да си изневериш с някой, напротив, понякога точно там се крие истината. Необичайните харесвания на дадена жена/мъж на почти всяка снимка или статус, тези неща може да се проследят безпроблемно. И за капак, ако има и някой доброжелател да ви потвърди и готово. Та така де.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 76b597089a
гласове:
1 2 3 4 5
  (42 гласа)

23.   Смешни са ми оправданията на някои тук - много си обичал семейството, ама сексът му бил скучен, другата я изпраскал някой си, ама това ѝ оправило семейния живот, трети пък щял да пукне, ако не изневери...И естествено вината е в партньора. Не че ги е спукал от бой или не излиза от кръчмата или казиното или се мъкне с някакви отрепки ( макар, че има и такива), много често това са съвсем прилични, работещи и отдадени на семейството хора. Грешката им е, че са се доверили повече, отколкото трябва на лъжеца/лъжкинята до себе си. Верно, не можеш да държиш никого насила , нито е нормално да живееш с човек, който ти е станал чужд. Ами остави го, приключи с него и прави каквото искаш. Защо мишкувате и се криете, а нямате смелост да кажете на партньора "Не искам повече да живея с теб"? Защото ви липсва достойнство, чест и уважение към себе си и към този, с когото си се събрали. За мен хора, които изневеряват са слаби, страхливци, предатели и боклуци и не трябва да им се прости. Може да изглежда много категорично и крайно, но истината трябва да стои над всичко. Никой не обича да го лъжат и да се гаврят с него.
Колкото до скучния живот и скучния секс - такъв е, защото вие сте скучни и без въображение, защото не знаете и можете да си направите живота вълнуващ и интересен, без да се налага да мишкувате.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: e5c336a66e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   №14
Твоята история е много интересна разкажи ни повече.

 
  ...

...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 3e56498fe6
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

25.   До 23
Темата е пусната, за да разкажат хората с какво са се сблъсквали. Нравоучителни тиради като твоята са напълно не на място в случая. Принципно си прав/а, но с подобно осъждане с нищо не допринасяш по обсъждания въпрос.
Аз лично те поздравявам за силните ти морални и личностни качества. Очевидно, че нито ти изневеряваш, нито на теб някой някога ще ти изневери, така че може спокойно да се ориентираш към някоя друга тема. Ние изневеряващите мишки ще си пишем тук,с цел обмяна на опит.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 6c1a8d8051
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

26.   Темата е много интересна... Само че ми прави впечатление, че явно повечето от писалите са хващали твърде очевидните изневери или тези, които още са били на фаза фейсбук свалка. От опит мога да кажа (или поне в моя случай е така), че изневеряващите могат да бъдат изключително внимателни (да не кажа параноични),когато вече имат отношения. Те не си лайкват снимки във фейсбук, даже изобщо се нямат в списъка си с приятели. По улицата се разминават като непознати, без дори поздрав , а само бегъл поглед. Говорят си рядко, когато е напълно сигурно, че няма кой да ги хване, включотелно от фалшифи профили, създадани изцяло и само за комуникация с любовника/любовницата, сим карти , неизвестни за другите. Срещите са редки и за кратко , щателно се проверява за всякакви оставени следи като косми и т.н. Направо такава изневяра ми се струва невъзможна за хващане, колкото и ревнива да е съпругата/съпруга и колкото и да се рови в личния живот на половинката. Тези изневеряващи, които започват да ги усещат , според мен или са по природа непредпазливи, или вече не им пука дори да се крият на нужното ниво. И това за постноянна връзка с друг човек, както е при мен... Още повече , че еднократна изневяра за една вечер (или ден) , която отнема 1 час и е с някой , с който няма дори комуникация , е пък абсолютно невъзможно да бъде усетена или разбрана.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 843138083d
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

27.   до 23:

На колко години си, имаш ли деца и колко е прордължила най-дългата ти връзка?

Иначе темата не е за осъждане на изневярата, а за това кой как са го хванали или е хванал някой в изневяра.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 862c9a80b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   26, така е, но пък ако всеки път по 1 час заличаваш следи и постоянно мислиш каква нова сим карта да си купиш и как предварително да огледаш мястото, то ми се струва, че ще се изгуби вкуса на изневярата. То повече ще мислиш, премисляш и заличаваш, отколкото ще правиш нещо приятно с човека.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 76b597089a
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

30.   23 до 27 - Защо питаш? Аз не се интересувам от теб, не се интересувай и ти от мен. Ето ти и по темата - изневериха ми един път. Отне ми около месец да разбера и десет минути да изхвърля парцала от живота си.

 
  ...

...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 5dae209bc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

31.   Моят бивш го хванах съвсем случайно, беше оставил телефона си на шкафчето, иначе е нон стоп в джоба му. Отне ми 6 месеца да разбера какво точно се случва, защото той лъжеше като разпран, че нищо няма, и продължаваше да си хойка. Но накрая всичко лъсна в пълния си блясък и последва мощен шут през вратата. Имаше много признаци преди това, но наистина не предполагах, че е задълбал толкова с любовницата.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 6c1a8d8051
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   От 26 до 28. Да, прав/а си... наистина е емоционално изтощително цялото това вманиачено криене. Явно силното желание компенсира, но най-вероятно до време. Предполагам в един момент или желанието към любовника/любовницта надделява и започва да не ти пука толкова дали ще ви хванат, а другия сценарии е - спираш да го правиш, защото повече те изтощава криенето и страха да не бъдеш хванат, отколкото хубавото усещане.
ПС - ти намираш ли се в ситуацията, в някоя от възможните роли?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: d1a7d4b662
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   За кратко бях в трудови взаимоотношения в социална институция, която е в една сграда с лечебно заведение и поликлиника. Ставах неволен свидетел на изневери. Всички колеги знаеха случващото се, постоянно се шушукаха истории. Даже имаше лаф "Правят любов, не война". Естествено всеки се оправдава за постъпките си - как жена му станала дебела, как колежката сама била вкъщи не получавала внимание от мъжа си.. Оправдание винаги можеш да намериш.
По моя преценка изневерите не могат да бъдат скрити. Знаците изобилстват, стига да се вглеждаш. Някои бракове са провалени, съпрузите живеят като съквартиранти и това ги устройва, затварят си очите за изневерите. Едни съпрузи не приемат че това може да се случи на тяхната половинка, както не приемат, че точно тяхното дете е тютюнозависим/наркозависим. Понякога Истината е жестока и боли, но е Истина.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 46a917f656
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

34.   По темата няма да отговоря, защото не е важно как, a до какво води изневярата.
Към днешна дата не бих изневерила на новия си партньор и се гордея с това, жалко, че го научих късно. Живее се готино когато си осъзната личност и не изневеряваш. Не че съдя някого, защото минах през това дa изневерявам, но наистина живот без лъжи, криене и простотии, с чиста съвест е за предпочитане.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 1f3998d1e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

35.   Със съпруга ми започнахме като любовници. Първа жена му научи от доброжелателни съседи, защото действието се развиваше на вилата ми, а те живееха в близкото селце. У тях настана шок и ужас. Решихме да се разделим, обаче точно тогава тя си хвана също любовник и семейството им окончателно се разпадна. Днес с нея сме приятелки и се смеем на онази суматоха, защото и тя е щастлива с новия си мъж. Малко странен модел сме. Не е често явление да видиш настоящата и бившата съпруга заедно на обяд. Наричаме мъжа ми "нашият" на майтап. Тя твърди, че съм й направила най-голямата услуга в живота, аз пък се чудя защо не се е разбирала с толкова свестен човек... Но, както казват бракоразводните адвокати, "несходство в характерите". Що се отнася до моят тогавашен съпруг, той изобщо не разбра. Че имам нова връзка узна две години след развода ни. Аз до такава степен не го интересувах, че по цели месеци прекарвах съвсем сама на въпросната вила. Той идваше рядко за по една вечер и сутринта рано се прибираше в София.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: a464dd1a2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   До 26. Всички тези указания са известни, профили сим карти и др., но винаги има едно НО. Мъжът ми ме хвана по цигарения мириз на дрехите ми. Любовникът ми пуши, а никой в къщи не пуши и от колегите ми и приятелите ми, с изключение на баща ми. И друго срещите ми с любовника ми бяха във вторник и четвъртък или петък. Винаги след работа. Съпругът ми е забелязал, че винаги в тези дни бързо влизам в банята и оставям дрехите си в коша за пране и след това незабавно ги изпирам. В дните, в които бях с любовника си не можех да правя секс със съпруга си, в останалите нямаше проблем. И така проследиме и ни хвана в хотела. Жененият ми любовник отнесе боя, само едно круше де... Понататък не е нужно да разправям, но това е положението. Имала глава да пати. На ти сега тръпка, на ти емоция.. Абе не са тия работи за всеки, ама като те удари късен пубертет....

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 68c00f5378
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

37.   Аз съм изневерявала на бившият си приятел с когото имах 3 години връзка и му изневерих на първата година,няколко пъти с един и същи човек и така и до сега не е разбрал при жените нещата стоят много по-различно,бих казала дори че знаят много по-добре да се крият от мъжете. Ние сме по мнителни като цяло може би за това хахах.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 8a05a1ada6
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

38.   Аз пък не съм изневерявала и никога не бих. Такива долни постъпки нито са ми на морала, нито са ми на нивото. Щом съм във връзка с някого, значи съм избрала и обичам него. А когато обичам някого, просто не мога дори и да си помисля да съм с друг, отвращавам се. Накратко : вярна съм не само защото така е правилно, но и защото аз го искам.

Не ми тежи, че не изневерявам, не ми се курвее. Даже напротив - гордея се със себе си и ценностната си система. Не ми се ще да ставам част от най-многобройни народ - курвите и проститутките, сред които има и доста мъже...

И една тайна за успешна връзка : Вашият любим трябва да бъде и ваш най-добър приятел (разбира се, и вие на него), за да може нещата да вървят по мед и масло.


Една горда, млада моралистка

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 7ade4a0033
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

39.   един приятел постоянно изневерява на приятелката си от 9 години със много курви а тя не знае, не е ли проста кажете ми сега ....

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: ea9ba0448d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

40.   №4, следя подобни теми и винаги съм се чудил, как правите секс без чувство? Само на хормонално ниво ли? Пишете, че чувства влагате само когата сте с мъжа си, а с любовника правите просто секс - без чувства!? " Ето това -"Ако има нещо, което плиятеля ми не ми дава или усетя, че сексуалния ни живот става скучен пак бих изневерила, тъй като за мен това е просто секс. Чувства влагам само при мъжа, който съм избрала, но ако той не ме кара да се чувствам желана, колкото и добър баща да е-изневярата е неизбежна. " Разбирам, че любовника го ползвате като жиголо, начесва ви катеричката и доволна се прибирате при съпруга си, за да му отдадете чувства си!? Много хитро - и агнето цяло и вълка сит, браво! Как става това?

 
  ...

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 926a6f4883
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

41.   Не ме е хващал мъжа ми. На 39 съм, с две деца и съпруг, който не ме забелязва. За него съм щатната домакиня и детегледачка. Защо изневерявам? Заради тръпката, усещам, че съм жива. Заради хубавия секс, и защото обичам любовника си. Защо не се разведа? Защото не съм сигурна, че новия няма да се превърне в безличен плужек, като мъжа ми. Но обмислям идеята. Един пример: питам мъжа ми "от кога не сме правили секс". Той отговаря с досада "ооо, не ме занимавай с глупости" и пак забива поглед в компютъра. Тогава му казвам "не те обичам вече". Той вдига глава от монитора, и с отнесен поглед ме пита "за какво говориш".

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 806d5e34f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

42.   Аз бях разведен. Тя - омъжена. Живеем в чужбина. Тя ходеше на уроци в местния колеж (често ги пропускаше). Именно така я хванаха - една вечер мъжа и отишъл в колежа, а нея я нямало. После прегледал разпечатката на нейните разговори.
Обади се да ме пита защо си говоря толкова често с жена му. За щастие моя номер беше регистриран в друг град. Казах му, че вероятно жена му е самотна и никога не съм я виждал.
Тя успя да го убеди някак си, че не е имало нищо. Преди 3-4 години бяха още заедно. После загубихме връзка.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 8d42108385
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

43.   39, приятелката изобщо не е проста. Той може да изненерява от 29 г, все тая. Нали тя е приятелката до него от 9 години, не курвите. Те могат само да й дишат праха и да злобеят. Знае, не знае, на нея тия малоценни, маловажни жени не й пречат да си живее живота. Евала на такава умна жена!

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: d008e4f41d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

44.   41. Не прави глупостта да се развеждаш, защото новия няма да те вземе с две деца, не се надявай, българските мъже не са готови на такива подвизи. Ако се разведеш заради него и имаш очаквания, ще отпраши с двеста...Не одобрявам изневярата, но мъжът ти си го заслужава напълно...може ли да се държи като пълен тъпанар?! Няма да се учудя, ако и той кръшка. Направо сте френско семейство отвсякъде...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: cecef26e3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

45.   21 съм, от написаните коментари, включително и моя, става ясно, че в по-вечето случай изневярата не остава скрита. Има обаче един факт и той е - съумееш ли да спреш на време има голям шанс да запазиш тайната. Говоря за моя случай, ако бяхме спряли само с секса, любовника ми нямаше да го хванат. Ето това е тънката граница с, която трябва да се съобразяваш. В изневярата трябва действие не обяснения, почнеш ли много да го мислиш и обясняваш за срещите изгубен си. Хората, който сме преминали през това сме наясно колко е трудно. Да си интимен с някой и после да се правиш, че не го познаваш, да спреш от веднъж всякъкъв контакт с него или както се казва да останете само приятели.
Лично аз не бих рискувала втори път и още по - малко с друг, по простата причина, че не мога така лесно да се доверя.
Така, че преди да се хвърлите в това си помислете хубаво какви са ви възможностите и на вас и на бъдещите любовник/любовница.
Ж32г

 
  ...

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 80cb2bc8bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

46.   41, за разлика от мъжа ти, аз отлично зная за какво говориш. Бившият ми съпруг беше същия, все едно си описала сцена от нашия живот. В крайна сметка направихме с любовника ми голямата крачка. Разведохме се и заживяхме заедно. Този човек (за любовника говоря) направо се прероди, защото пък бившата му жена вече е нещо извънземно, тя направо го беше смачкала психически. За 5 години си стъпихме на краката, той си повярва в силите, напредва със страшни темпове в работата, аз също работя повече и нещата вървят. Оставихме всичко материално на бившите си - да влачат - подредихме си наша си къщурка и гледаме напред. Все нямаме време официално да се оженим, но това лято сме си обещали, че някъде през юни ще е събитието.
Крачката се оказа изключително полезна и за двама ни - ние просто израснахме като личности. Имаме пълен синхрон и в междучовешките си отношения, и в секса, и в социалния живот. Ние просто сме еднакви. Така наречените "сродни души". Много сме щастливи. С бившия ми съпруг не поддържаме каквито и да било контакти.
Пиша това, авторке, за да те окуража. Зная как се чувстваш. И аз съм се чувствала така. Зная каква душевна пустота усещаш и как мислиш, че трябва да се примириш с това и да крадеш щастието си и да го пазиш в тайна. Моят съвет е просто да хлопнеш вратата и да последваш сърцето си. Не ти се изпуска сигурността, нали? Да, обаче това не е сигурност! Сигурност ще изпиташ само, когато заспиваш в прегръдките на истински любим мъж. А останалото ще го постигнете двамата.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: e62b96ab52
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

47.   №46, я бъди честна и кажи-всеки път ли нещата се случват по този сценарий, който описваш? Всяка изневяра ли е породена от чувства? Ама бъди честна...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: cc7a2bd93b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

48.   Здравейте, излизам с мъж, който има сериозна връзка от година и половина. Някои изневери се хващат лесно, както казвате фейсбук, инстаграм, косми, късни обаждания. Има обаче и случаи, в които нещата не са толкова прости. Например гаджето на тоя, с който излизам на пръв поглед изглежда интелигентна жена със стабилна работа, учителка, треньор, обичаща децата(Не я познавам лично)А гаджето и изневерява с мен по веднъж в седмицата, че някой път и по два. Следва ме само в инстаграм, не лайква снимки, нямаме като приятел във фб, само реагира на сторита. Правим го в колата му, а след всеки път, той щателно претърсва с фенерче всеки сантиметър от колата за мои косми(тъй като са руси попринцип много падат)докато е с нея не ми пише, нямаме си номерата, за да си звъним. От различни градове сме и той тренира спорт в моя град и след тренировките остава, а след края на сезона, първо минава през моя град и после се прибира при родителите си.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: e62b96ab52
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

49.   Към №48-жалка си.Това,че той претърсва всеки сантиметър в колата,за да не оставиш следи нищо ли не ти говори?Това,че не ти е приятел във фейсбук и тотално се разграничава от тебе наистина нищо ли не ти говори?Жена съм и аз,но се срамувам от такива като теб-ако са гаджета дето нямат къде да правят секс-обяснимо е да е в колата..Но да тръгнеш с обвързан мъж да си вириш краката-на всеки ще му дойде в повече.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 76b597089a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

51.   48 - значи ти си нещо като задния двор, където държат кофите с боклука. Той иска да е с нея и се страхува да не разбере, че ѝ изневерява, а ти си за разнообразие. Щом толкова малко уважаваш себе си. продължавай да го забавляваш като безплатна проститутка.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 884a510ae2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

52.   До 46. Да де, ама авторката има две деца, а ти нямаш или поне те пишеш. Нещата не са толкова прости, когато носиш отговорност и за други животи.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: cc7a2bd93b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

53.   Здравейте, номер 49 и номер 51. Аз съм номер 48. Първо това е тема за това как са ви хващали в изневяра, а не е тема, за да се съдим и да се правим на големи моралисти, защото не сме. Аз не ви познавам лично, но не вярвам никога да не сте правили нищо грешно или никога да не сте допускали грешки. Ако не сте на мястото на човек нямате право да го съдите, не знаете какво се случва в живота му и как се стигнало до тук. Може би сте прави за вас си и за всички от страни, които гледат историята все едно са на кино. Не знаете обаче какво е да знаеш, че съответния човек е пълен боклук, но нещо незнайно какво да те дърпа към него. Може би действително не уважавам себе си и съм безплатна проститутка, но наистина всеки един грешен момент с този грешен човек ми е приятен. Колкото и да се опитвам да съм морална не става. И аз имах принципи да не излизам с обвързани мъже. Но просто се случва, не мога да го обясня. Едва ли ще ми повярвате, че той ми е първият мъж в живота и с него изгубих девствеността си. Нямам фалшиви надежди, нито вярвам в приказки, но просто искам да се наслаждавам на моментите, докато мога. По-добре след години да съжалявам за грешките си, отколкото за пропуснатите възможности. Дано ме разберете(но едва ли).

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 0858773659
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

54.   До 53. Има много като теб, които твърдят, че те са поставени при специални условия на живот и грешките им трябва да се гледат с друго око - не като на грях.
Тъй като очевидно ти имаш опит, ако може, обясни ни как става така, че има все повече изневеряващи половинки с обвързани и такива млади дами като теб, които предпочитат да отидат при обвързан? Нима обвързаните притежават някаква магнетична сила, която привлича дамите като теб? А необвързаните мъже, които, ще се съгласиш, са много или техният брой е значително по-голям от необвързаните жени, са някак по-малко привлекателни, така ли да разбирам?
Защо предпочиташ ти, конкретно, да отидеш при обвързан, макар да казваш, че той е "пълен боклук", вместо да си намериш необвързан, каквито има много? Тук обяснението ти с така формулираното от теб "дърпане" не е достатъчно да обоснове поведението ти, което, ако нямаш нищо против, е изключително укоримо.
Убеден съм, че ти може да бъдеш привлечена от много други мъже, на които няма да имаш основание да лепнеш етикета дори "боклук". Предполагам и те биха се чувствали така спрямо теб.
Интересно е да споделиш, дали зад вашата лябовна афера не стоят материални облаги, от които ти да се ползваш?
Няма достатъчно неща, които да те оправдават!!!
Не си в Сибир или Сахара, където да нямаш избор и да ти се налага с кого да бъдеш... Свободни мъже има много, които с удоволствие биха правили половинките си щастливи.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 5986da52c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

55.   До 53. Когато родиш дете-деца ще мислиш по друг начин. Сега си млада и всичко ти е до колене.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 8bd0fe3f0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

56.   Да добавя и моя скромен опит. Преди години с настоящета ми приятелка бяхме отишли до местния ресторант ( сестра им подгатвяше кръщене на сина им ). Помогнахме им и се прибрахме, тогава не живяхме заедно. През деня работех като търговски представител и се бях запознал с една продавачка в местния мол. На шега ме покани на кръчма с нейните приятелки, но аз отказах. На майтап им казах, пиши ми като се прибереш от кръчмата. Така. След като се прибрахме с настоящета ми приятелка легнах да спя. След около час получих смс, момичето беше се прибрало от кръчмата. Мислех си наум, какво правя? Казах майната му, и излязох с нея. Помотнахме се в града с колата около 20 минути и се прибрах. След като паркирах си казах, това не трябва да става. Такъв ли съм боклук? След час получих съобщение отново от нея. Беше ми ясно за какво ме търси и отново излязохме. Помотахме се малко и им казах на майтап, да те изчукам и да си ходиш. Не осъзнах какво става и в следващия момент ми беше свалила панталоните и запона да ми прави френска. Бях полудял от кеф, отбихме в тях, изчукахме се и се прибрах. На сутринта трябваше да взимам приятелката и да ходим на рожден ден. Щателно преди това проверих колата за фиби, ластици, косми, да не ми е направила мръсно. Нямаше нищо. Това е единствения път в който съм изневерил. Не си заслужава просто защото ви се прави секс. Ценете партньорите си, обичайте се, но ако не искате да сте с тях, просто им кажете, не омотавайте нещата, не сте такива боклуци. :)

 
  ...

1-50 от 59
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker