Не ми е приятно! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (110721)
 Любов и изневяра (26715)
 Секс и интимност (12990)
 Тинейджърски (21240)
 Семейство (5710)
 Здраве (8788)
 Спорт и красота (4501)
 На работното място (2692)
 Образование (6850)
 В чужбина (1467)
 Наркотици и алкохол (1023)
 Измислени истории (780)
 Проза, литература (1634)
 Други (16185)
 Избор на редактора (146)
 
Зъбни импланти
Възстановете Вашата усмивка в рамките на седмица!

Зъбни импланти - цени

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не ми е приятно!
преди: 11 години, 1 месец, прочетена 2791 пъти
Имам 9 годишна връзка. На 25 години съм, смея да кажа , че изглеждам добре.

Приятелят ми обаче последните 1-2г се заглежда по други жени и това много ме нервира.. и когато съм се старала дълго време да изглеждам добре за него..понякога се питам за кого го правя и защо не ме оценява.

имам приятелка, която е пълна, с хиляди недостатъци , а е толкова ценена и обичана..и ми е много мъчно.
понякога като сме се карали, съм му казвала някои неща, той отрича, но..

и аз виждам много хубави мъже по улиците , но не се прехласвам, нали?
и не зная..дълга връзка, а някои неща силно ме притесняват.

и гледайки разни примери около мен се чудя, тре като стана на 30, той ще е на 32, и ще има избор, а моят избор .... просто ще бъде намалял...

зная, че давам странен пример, но вижте в. божинов и алисия... с кого я замени - с николета. (по-младата)
или константин и райна... все едно жената като стане на 30, и не знам..

притесняват ме тези неща...
защо се старая , а не съм ценена?
това се питам...
и 9 години нищо ли не означават?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
 
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 1 месец
hash: ed55e7dba5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   За какво да те цени? Какво си направила за него? Имате ли някакви моменти, които те правят специална за него? Гледала ли си го като болен? Подкрепяла ли си го, когато е трябвало да взема решения? Правила ли си му приятни изненади? Любимо ястие, песен, място? Това, че изглеждаме добре или са минали определен брой години не означава нищо. Усещащ ли го? Познаваш ли го? Приятел ли си му? Ако си отговориш на тези въпроси, ще разбереш защо дебелата ти приятелка е ценена и обичана.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 84d0d91941
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен ти трябва да се стараеш да изглеждаш добре и да поддържаш форма за себе си, не за приятеля си. Когато ти самата си достатъчно самоуверена, че изглеждаш добре, няма да ти пука кой какво мисли - защото ти ще знаеш, че си яка. Въпросът е не дали се стараеш, а дали изглеждаш добре. Отделно в такива дълги връзки винаги има такива моменти. Особено, че ти си на 25 - значи сте тръгнали като сте били на по 16 и 18 години и може някак си в даден момент, човек да поиска и друго да види. Не го казвам с лошо.
А що се отсаня до жените над 30 - мога да ти кажа, че не си права. Жената на брат ми е на 36 и изглежда по-добре от 20-годишните в момента - слаба, поддържана жена и със самочувствието на такава и естествено и внимание не й липсва. Някой нейни приятелки се изпоожениха точно над 30 години, така че определено не смятам, че жената или се жени до 30 или няма за кого вече да се омъжи.
Просто за мен ти трябва да направиш нещо и да си повдигнеш самочувствието.
Ана

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: f33089dba9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Напълно съм съгласен с Ана и имам да добавя две неща: заглеждането по хубавото си е мъжка черта, хубавото е затова - да му се радваш, нали не е тръгнал да сваля всяка хубавица, а колкото до възрастта - жена ми мина четиридесетте, но не я давам за която и да е двадесетгодишна, на 30 ти ще имаш също много голям избор, въпросът е дали ще се възползваш от него, ако имаш свестен човек до себе си.
Мечо Пух

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 4c4a32bca0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   номер1, ан всички въпроси, които ми задаваш -да, най-близкия му човек съм, на 1во място ми е той, правя всичко за него, абсолютно, каквото се сетиш!
оттук ми идват и въпросите. насреща не искам нищо!

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 27fcba93ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Момиче, мъж се привлича първоначално от фигурата на жената, не се задържа години заради фигура. Тъй като спомена Константин и Райна, той обясни в събота на Карбовски защо е оставил Райна, не заради годинките или фигурата, а заради думите. Константин обясни сутрин от работа се прибира и носи 4000лв-5000лв, Райна го посрещала с думите "мириеш на цигари на алкохол"изречени с намръщен вид, а момичето го посрещало с думите "бебо лягай си, уморен си"изречени с любов. Един мъж първоначално го привлича фигурата, после го задържа отношението към него. Ако се отнасяш към един мъж като принц ти ще си неговата пинцеса дори няма да загледа друга.

 
  ...


...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 4c4a32bca0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   пак съм авторката.
мен по-скоро ме дразни и прекалената му общителност с жените, което аз не приемам. всички можем да се държим така, нали?
но аз се съобразявам. его все някоя го гледала, го харесвала, погледите особено зачестиха последно време... и после съм си била въобразявала... тъпо ми е!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: d70fec627a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не знам за мен има два варианта - или наистина имате някакъв проблем във връзката или ти се вманиачаваш и от мухата правиш слон. Защото това вече с общуването му с приятелките ми изглежда като търсене на под вола теле.
Ако пък наистина проявява толкома силна заинтереоуваност към другите жени е време да поговорите какво не е наред и да се опитате да разнообразите връзката си. Не знам - такива връзки по рода си са много сложни, защото вие сте тръгнали като деца, а сега вече сте възрастни и за това време хората доста се променят и помъдряват.
Другото, което е: Сигурна ли си наистина че има проблем и че се заглежда така. Защото аз допускам, че ти сега си се променила и си навлязла в една друга фаза. Един вид ти си на 26, наближаваш 30 - по думите ти съдя, че те е страх един вид, ако той те остави, че няма да си намериш друг, излизате от 9 години и смяташ, че ви е време да задълбочите - някак си ти за мен искаш вече семейство и да се ожените. Извинявай, ако бъркам. А за мен той още не е стигнал до тази фаза и не се е замислял за нещо такова и от там идва конфликта. Ако е такъм случая една клачка напред ще е, ако не живеете заедно - да заживеете заедно или ако вече живеете заедно да поговорите за семейство, брак деца. :)
Ана

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 7fd44e72a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   аз съм на 28.. приятеля ми е на 24... какво трябва да си мисля? да изпадам в шокове.. хубаво ми е с него.. чувствам се добре не си създавай излишни филми.. поговори с приятеля ти и му кажи как се чувстваш и не се страхувай че ако те остави няма да си намериш друг... толкова свободни хора има.. хората сме за това за да се срещаме...

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 2524a26727
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Немците казват: Апетит се събира навън, но се яде вкъщи. Докато яде вкъщи, какво те интересува по кой се заглежда? И баш с фолк "дивите" ли реши да се сравняваш?
Лола

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 61b6558cda
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Вярно, жените сме склонни да си създаваме сами проблеми.
Момчето те обича. Не е с теб 9 години просто ей така. Това, че гледа други жени, е какво? Като има очи, ще гледа, какъв е проблема. Не мога да повярвам, че ти не се заглеждаш по други мъже? Че кой не го прави?

Мег*

 
  ...

...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 5a8a2b7bfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Лола е абсолютно права.
Освен това според мен не бива да ограничаваме партньора си и да се опитваме да го обсебваме. Ще общува и с други жени, свиквай - все пак са 51% от населението.
Момчето е младо, цял живот е с теб... според мен му се живее, кой знае. Прицени, дали връзката ви не се е изчерпала, но иначе, и другите мъже са така. Мъжете се водят от визуалното. Доказано е, че един мъж получава минимум 15 полуерекции на ден - това е полезно дори. Да не е евнух, ще му харесват и другите жени.
Ти за себе си прецени, дали имаш достатачно самочувствие да си номер 1! Ако не - ами той ще го почувства и ще си намери номер 1, няма по-гадно от комплексираната и озлобена жена

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 4c4a32bca0
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   тази вечер ме изгони както си стояхме, да съм си тръгвала.
не зная вече накъде. утре пак ще ме потърси, пак ще отида и докога така :((

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 428b0b44f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   поздравления, авторке! Честито.
Дано не те потърси.
Не търси съжаление тук, ти си си виновна, зарязваш го и готово. Връзката ви се е изчерпала, изобщо не се обичате вече и сте заедно само по навик - ти и заради неговите приятели и общественото си положение като негова приятелка.
Съжалявам, но много добре е направил, дано издържи и не ти се обади да се връщаш обратно. Това е най-доброто и за двама ви. Той ще има спокойствието си (писнало му е 100% от твоите натяквания и комплекси), а ти ще имаш шанс да срещнеш мъж, които те кара да се чувстваш желана и щастлива.
Вместо да мрънкаш си кажи, че като ти се обади, няма да ходиш при него. Стъпи си на краката, ако трябва си дели стая с друго момиче, но не се връщай при него. Ще се събудиш действително на 32 и ще те зареже, защото просто не се издържа с такава жена. Не те виня, просто трябва да се събудиш вече!

Но работи над себе си, никой мъж не би търпял мрънкане и преследване от страна на приятелката си. Ти си на 26!!! и вече си си въобразила, че си стара и го задявали млади момичета, не знам каква ще си на 40, ужас. Не се усещаш, но си станала досадна и тягостна на обкръжението си, смешна дори.

Така че, остава ти само една възможност - край с тази връзка, гледай само напред и се промени в положителна насока. Смени нагласите си, много е трудно, но можеш. С това ниско самочувствие, не знам, ако не се промениш, никога няма да си щастлива.
Всичко хубаво и успех ти желая най-искрено

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 4c4a32bca0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   номер 13, всичко звучи много лочгично, но как определяш по нета кой кого обича?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker