Той ми изневери с платено момиче - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (92382)
 Избор на редактора (165)
 Любов и изневяра (21619)
 Секс и интимност (10799)
 Тинейджърски (19719)
 Семейство (4532)
 Здраве (7489)
 Спорт и красота (3916)
 На работното място (1981)
 Образование (5509)
 В чужбина (1224)
 Наркотици и алкохол (894)
 Измислени истории (714)
 Проза, литература (1448)
 Други (12365)
 
Зъбни импланти
Възстановете Вашата усмивка в рамките на седмица!

Зъбни импланти - цени

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той ми изневери с платено момиче
преди: 5 месеца, 16 дни, прочетена 1867 пъти
Здравейте.
Аз съм жена на 21 години.
Имам приятел на 23 години. Запознахме се в университета и сме заедно от година и 7 месеца. Всичко вървеше прекрасно. Винаги е бил добър и грижовен към мен. Когато ме видеше разтроена идваше при мен и ме успокояваше. Плакали сме и сме се смели заедно. Винаги съм мечтала за такава връзка.
Бях девствена преди да се запознаем, следователно той ми е първият. Много се зарадва като разбра.
Когато се запознах с родителите му и сестрите му те също узнаха за това и всички ме гледаха като писано яйце, за дето съм се запазила през цялото това време. Разбирам ги, те са полубългари, полутурци(не знам каква дума се използва в такъв случай) и за тях е чудесно ако приятелката на сина им е добро момиче, а не някоя, която е имала доста интимни партньори преди него. Като цяло семейството им е възпитано и много се уважавахме.
През 3-4 седмици ходихме на гости у техните за през уикенда и си прекарвахме чудесно.
Една вечер, докато бяхме у тях, приятелят ми искаше да отидем на дискотека с негови приятели, както попринцип правихме като отивахме в родния му град. Но тогава аз реших да не излизам, защото ме болеше главата и той каза, че няма да излиза и ще остане при мен. Разбира се на мен ми стана тъпо и му казах да излезе да се забавлява. Така излезе с приятелите си и цяла вечер не се прибра. Знам, че се случват и такива неща. Ве се притесних нито му се ядосах. Все пак рядко излиза без мен и има право да се забвалява. На обяд като се прибра изглеждаше мрачен, напрегнат, унил. Попитах какво му е, но той не ми сподели, уверяваше ме, че всичко е било наред.
След това си остави телефона да се зарежда и отиде със сестрите си до магазина да напазаруват, а аз останах отново в къщата, защото още не се чувствах добре.
Както си лежах телефонът на приятеля ми започна да получава известия едно след друго. Някой доста настоятелно се бореше за вниманието му, но първоначално не реагирах. Минути по-късно съобщенията не спираха и реших да видя какво става. Взех му телефона и отворих съобщенията му.
Някакво момиче му изпращаше техни снимки от вечерта. Прегръщаха се полуголи. Снимките бяха последвани от съобщения, за които като се сетя се отвращавам. Беше ясно, че са спали заедно.
Тогава целият ми свят се срина. Започнах да рева като малко дете. Реших, че няма да е удобно да му вдигам скандали пред семейството му и изчаках да се приберем във Варна, където учим заедно.
Минаха 3 дни, в които се чудех как да подхвана темата.
Семестъра вече беше минал и нямаше какво да учим, нито имахме лекции и по цял ден се чудехме какво да правим. Той забелязваше, че ми има нещо, но аз не събирах сили да го попитам за въпросното момиче, защото ме беше страх от това, което щях да чуя. Отказвах да повярвам, че това ми се случва и мислех просто да не му казвам нищо, защото не исках да го загубя, но всеки ден се умирах малко помалко и просто един ден му изтърсих въпроса:, , -Изневеряваш ли ми? "
Това му дойде като гръм от ясно небе. , , -Не. Как го реши? . " беше отговорът му.
Това ме довърши изцяло.
Обясних му през сълзи как и кога съм прочела какво му е писало момичето.
Познайте какво беше оправданието му.
Клишираното извинение, че се е напил много и не е знаел какво прави. Платил е на някаква и е преспал с нея, а на другия ден след като е прочел съобщенията и я е блокирал и си е мислил, че няма да разбера никога за това.
С какво заслужих да го чакам цяла вечер и да се притеснявам за него? С какво не му бях достатъчна? Винаги като сме си говорили ми е споделял, колко много му харесва секса с мен.
Не мисля, че може да го е направил защото съм му омръзнала.
Пък и как така той е бил с други момичета преди мен и докато сме заедно ще ми изневерява за разнообразието, а аз винаги съм била само с него и не съм имала нужда от друг.
Говорих с приятелите му, за да потвърдят, че наистина се е напил и се оказа, че е така. Но въпреки, че не е знаел какво прави мен много ме боли.
Казах му, че не искам да го виждам повече и си отидох при една колежка от университета. Не бих се върнала при родителите ми, защото щяха да ми мърморят, що за боклук съм намерила.
Пиша тук, за да ми дадете съвет.
Той ми е първата истинска любов. Обичам го твърде много и животът ми губи смисъл без него, колкото и пресилено да звучи. Искам да спра да го обичам, но не мога.
Той ми се извинява, пише ми, звъни ми, но ме е страх да му простя, за да не си помисли, че съм слабохарактерна и може да ме лъже постоянно.
Приятелите му неведнъж са идвали и са ме молили да му простя, защото се е чувствал зле и е плакал пред тях, а аз не съм обръщала внимание на обажданията му.
Да му дам ли втори шанс?


Съжалявам за дългата история. Сажълявам и че я претупах така и вероятно трудно се разбира нещо. Бих вложила повече усилия, но не съм в състояние за каквото и да е било вмомента. Надявам се това да не пречи.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
 
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 месеца, 14 дни
hash: fdea76b950
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   Ако не беше видяла съобщенията по една случайност, така нямаше и да разбереш и той щеше да си трае. Тоест да продължава да те заблуждава, че ти е верен и всичко е ок. Това, че е бил пиян, не го оправдава, че ако се напие пак, пак ли ще ти изневери? И така всеки път, като си пийне ли? Ще забравя, че съществуваш и ще се забавлява с други? Какво доверие може да имаш на такъв? Според мен не заслужава да си губиш времето и чувствата за един лъжец.

 
  ...
преди: 5 месеца, 14 дни
hash: 6541c222b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

2.   Първо на такива им викат помаци
Второ-момичето не е било платено, това е за пред теб, платените нямат навика да пишат на клиентите си, а обратното-клиентите ги търсят, там има "професионализъм"
Трето естествено че неговите приятели ще идват да те баламосват, това им е идеята-да го прикриват и да му правят имидж колко "страда"
Четвърто-това може да го прави всяка вечер, която не е с теб
Пето-сама си прецени дали искаш още помашки номера

 
  ...
преди: 5 месеца, 14 дни
hash: cee4c82709
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Съжалявам, но не! Моя приятел като се напие не ми изневерява, това не е оправдание.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 14 дни
hash: 6498fd339e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Няма да навлизам в подробности. Ти си ги знаеш. Обича те, обичаш го, изпитва вина, изпитваш разочарование, бля бля. Само ще ти кажа последствията на евентуалното събиране с него. Една изневяра ти оставя травма. Виж, ти дори самата си задаваш въпроса "с какво не бях достатъчна". При едно подновяване на взаимоотношенията Ви, ти ще изпитваш напрежение, което ще идва от страха да не се повтори случилото се, който ще се проявява под формата на ревност, задушаване, гняв, напрежение, абе с една дума- лудост. И не може никой да ме обори, че не е така, защото разбирам да го беше описала някой "мачо", който си е с по- разкрепостено поведенке, да кажеш, че ще го променяш. Обаче, ти каза, че той винаги е бил добър, обичаш. Тогава ще е по- лошо, защото, когато изпиташ страх от следваща изневяра не можеш да се обориш с нищо, защото "той и преди ме обичаше, пък не го спря да ми изневери". Оттам страховете ти ще почнеш да ги проектираш върху него, ще го има онова тихо наказание, ще го докарваш до крайности, за да видиш на какво е готов да остане с теб, защото оттам нататък единственото, което ще искаш е да се валидираш, че всъщност си "достатъчно добра".

 
  ...
преди: 5 месеца, 14 дни
hash: 25f5c6162c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Употребяването на алкохол е съвсем съзнателно решение, никой не го е карал на сила, така че това не може да бъде смекчаващо обстоятелство. Веднъж е бил на дискотека без теб и веднага е успял да топне чушката. Излиза, че не може да му се има доверие. Едва ли не трябва да си му като маминка, която да го дебне къде какво прави, а това е крайно унизително и, най-вече, абсолютно ненужно. Идеята на връзката (стандартната поне) е съвсем различна. Да не говорим, че не ходите от кой знае колко време и нямате някакви проблеми. Значи си представи какво те очаква, ако станете семейство и започне "истинският живот". Пичът си е направил кефа, излъгал те е, сега седи и реве... да не беше мислил с оная си работа. Може да се радва, че приятелката му е девствена, ама зад гърба ѝ, няма проблем да си вее оная работа. Доста лицемерно.
Дори да се съберете нещата няма да са същите - ще живееш в подозрение, ще подлагаш на съмнение думите му и т.н. Абсолютен тормоз. Нека си ходи при платените мадами щом са му толкова важни. На твое място бих казала и на техните. Той направо се е изплюл на теб, да не говорим, че и мишкарства. Би ми било много обидно да съм до такъв човек.

 
  ...


...
преди: 5 месеца, 14 дни
hash: 47cd2f0b3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Не заслужава втори шанс. Нито има оправдание. Не го извинявай с това, че е пил, щом е свалил гащи значи е било волеви акт на съгласие.
Твърде млада си, за да отсичаш, че животът без него няма да има смисъл. Ще видиш, че времето лекува. Остави го и върви смело по пътя си. Много момчета с радост ще го заместят. Майка ми казваше - нито една жена не е умряла с един мъж. А аз ти казвам по добре върви сама, отколкото зле придружена.
Успех и горе главата. Животът ти тепърва предстои. Нека в него дойде стойностен човек, с когото ще го споделиш.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 14 дни
hash: 6547e49908
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Ами, добре дошла на Земята... Така е тук. Не знам доколко си го опознала този човек, звучи малко повече от стандартното за века в който живеем... Но това са общо взето рисковете да се влюбиш в непознат. После с рев опознаваш истинската му същност. Всички слагат фалшиво лице, и днес е трудно да кажеш кого наистина познаваш... Вярвай ми, за няколко месеца не става.

Според мен да те запознае дори с родителите си, и да направи подобна простотия, говори за много тъпо парче. Знам че жените принципно не си падат по умни мъже, ама това поведение е наистина доста тъпо и безпринцпно. Едно е изневярата, друго е и начинът по който това е станало, защото то показва характер. Особено пияснките истории, щото човек спира да се прикрива и лъсва това което е отголу. Молби, плач, също не е мъжко поведение. Той не ти е дете, да мине с такива неща.

 
  ...
преди: 5 месеца, 14 дни
hash: 453d1e1355
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Виж бил е пиян и на всичкото отгоре си е и платил, така де не е, защото е имал чувства към тази другата, то си личи, че не е знаел какво прави, просто му дай втори шанс, явно наистина много те обича..

 
  ...
преди: 5 месеца, 14 дни
hash: dde712c725
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Да се прости е човешко.

Ако наистина го обичаш и МОЖЕШ да живееш със случилото се, прости му. Не веднага, не и преди да е направил невъзможното да си те върне.
Нека изгори малко в ада, който си е създал.

Историята помни много двойки, които са имали такива моменти и са се справяли с тях. Също помни и много хора, които не се поучават от грешките си и ги повтарят.

Ти можеш да разбереш, само и единствено, ако го направиш.


От друга страна, аз лично не разбирам това "напих се и не знаех какво правя", за мен е по-скоро оправдание.


Братан.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 14 дни
hash: bc83db0de3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   И аз тук съм потресен, че 90 % от колегите ми (женени мъже) ходят по някакви дискотеки и си разменят снимки с полуголи мадами, някои са преспали с тях.
Повечето имат дечица !
Не, няма да се оправят нещата в тази държава, НЕ !

 
  ...

...
преди: 5 месеца, 14 дни
hash: 55deb9422d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Недей да се връщаш при него. Явно е от мъжете, които трябва да се държат на каишка, за да не вършат глупости. Друг път пак няма да ти се излиза и той пак ще ти изневери. Не си струва да си губиш времето.

 
  ...
преди: 5 месеца, 14 дни
hash: f6670e7370
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Първо се поуспокой. След това му натрий носа и ако трябва му върни със същото или поне някоя снимка с друг. Да види, че не е приятно и да не вземе да повтори. И след това му дай втори шанс. Но клишето те са “мъже” и се случват такива неща особено по дискотеки. Аз като ж 22 когато изляза без приятеля ми също забивам някой друг за едното забавление. ;)

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 14 дни
hash: 56bd6d8329
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   С полу-турците е така. Ти полу туркиня ли си или помакиня? Доста тъпо обяснение "напих се и не знам какво правя". 95% е сигурно, че не ѝ е плащал нищо - чукал е някоя и с това, че е проститутка се опитва да замаже положението. Щом в пияно състояние прави такива неща, значи ги мисли и като трезвен, но се сдържа.

 
  ...
преди: 5 месеца, 13 дни
hash: ddc56873b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Не ги слушай прости на момчето,дай му втори шанс,сериозно ти говоря а и за теб ще е по добре като чета,обичаш го още.

 
  ...
преди: 5 месеца, 12 дни
hash: 47b939ba75
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Не изчетох докрай... Измислици някакви, нескопосани. Момиченце, ако ти си в университет - доста ще е пропаднал. Ти си уникално неграмотна, но не се и чудя - образованието ни удари дъното.

 
  ... горе^

...
преди: 5 месеца, 12 дни
hash: 161551baab
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

19.   Платеното момиче не пише! Що за глупост? ! Та, нали 90% от клиентелата на тези момичета са женени мъже, тя няма интерес да разваля отношения, а да е дискретна на макс, за да я потърсят пак. А, да изпрати снимки, вече е пълен абсурд. Това е лъжа, залагам си главата. Тази е обикновено леко момиче от града му.
Аз "простих" изневяра. Станах толкова тъжна и паранойчна, че всяко негово излизане ми причиняваше нечовешка болка. Чувствах се, все едно всеки шибан път, когато не сме заедно преживявам изневяра. Сценариите в главата ми бяха зловещи и не ми даваха миг покой. Понякога, когато ме докосваше, рязко ми ставаше гнусно и дори съм повръщала. Побърках се да го следя, с кой си пише, къде ходи. Отрових се, животът ми стана ад. Той също не можеше да понася това положение. Казваше, че се чувства като в затвор. Разбирам го. Аз вече имах супер ниско мнение за него, все едно ходя с к. рва, която трябва да пазя да не се напие и да си свали гащите някъде. И за себе си нямах добро мнение, чудех се, не съм ли красива, тъпа ли съм, скучна ли съм, зле ли съм в леглото. Както ти казваш, с какво го заслужих, какво не му дадох? ! Истината, е че с нищо не го заслужих, той просто беше такъв и това нямаше нищо общо с моите качества. Живяхме 2 години в тази агония, защото уж се обичаме. Аз уж се успокоих, но всъщност само си придавах такъв вид, за да не чувства той като в затвор. Отношенията ни бяха непоправимо отровени, но продължавахме да се мъчим. Бяхме като залепени един за друг, а тайно не можехме да се понасяме. Тогава пак го хванах. Въпреки, че физически ми се струваше невъзможно да намери време да ми изневери. Е, явно няма невъзможни неща. И знаеш ли какво ми каза? Каза ми, защо да не го направя, като ти така или иначе се държиш с мен сякаш ти изневерявам? Какво имам да губя, доверието, дето така или иначе го нямам, ли? Така приключи нашата връзка, накрая бяхме като опустошени.
Сега, ако можех да върна времето нямаше да се мъча да прощавам. Щях да изтърпя няколко месеца да ми липсва и да си спестя няколко години агония. Тогава щеше да има шанс за мен. Вече няма. От 6 години съм с друг мъж, имаме 2 деца, а аз вместо да съм щастлива, още чакам удара под кръста. Ужасявам се от думата "общо", общ бизнес, общо жилище, отказвам брак. Постоянно кроя план Б. Сякаш живея с мотото "когато ме пре.. бе, с децата да сме добре. " Страх ме е да си продам миниатюрното жилище, за да си купим по-голямо общо. Страх ме е да си напусна работата за да правим общ бизнес. Страх ме е да обичам мъжа си с цялото си сърце. Понякога без да искам наричам децата мои, вместо наши. А той милият, с нищо не е заслужил недоверие и често ме пита колко още ще плаща за чужди грешки.

 
  ...
преди: 5 месеца, 12 дни
hash: d694dd1aa6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   А на теб, какво ти е работа да пипаш и отваряш чужд телефон? Това е лична вещ и ти нямаш право да я пипаш, разглеждаш и др. без съгласието на собственика! Станалото-станало, той е решил да не ти казва, защото си е негова работа, не твоя! Ходи с теб, ходи, но ти нямаш право да си пъхаш носа там, където не ти е работа! Ако реши, може и да ти покаже нещо, но не е редно без негово знание да се интересуваш от кореспонденцията му!

М 36

 
  ...
преди: 5 месеца, 12 дни
hash: fdea76b950
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Хорът на к--вите пак поде рефрена "Прости му, че той горкият бил пиян, не знаел какво прави, може би в безсъзнание, нае-ал там някаква, докато на теб не ти е било добре, обаче много те обича. И рони сълзи и сополи да не изтърве бъдещата булка, на която бил първият". Те са болни на тази тема, както е известно. И после я удрят на живот, но моралът по отношение на жената е строг. Нищо добро не те чака с такъв.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 12 дни
hash: 9a00122845
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Режи!!! Не си забатачвай живота с тоя боклук.

 
  ...
преди: 5 месеца, 11 дни
hash: fdea76b950
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   #16 - Да му дава шанс за какво? Да се напива и да плющи, която му падне ли? Да знае, че всичко му е простено, като пусне две сълзи и един сопол? Кое му е доброто да се подиграват с теб, да те лъжат? Шанс може би заслужаваше, ако си е признал и се е разкайвал когато се е върнал, а не когато го е хванала на тясно. Пък и пак усуквал и обясненията му са направо идиотски - напих се, платих... Значи щом си пиян и си плащаш, всичко е ок, изневяра няма? Какво обичане, като някой не те уважава като човек, като любима жена и те прави на идиот с малоумните си лъжи?

 
  ...

...
преди: 5 месеца, 10 дни
hash: 6ad7af2487
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Била съм в абсолютно същата ситуация и те разбирам.
Всеки човек има различни принципи и ти избираш дали ще простиш изневяра или не. Аз съм на мнение, че всичко на този свят е напълно възможно и може никога повече да не ти изневери и че в момента наистина съжалява, НО това не променя факта че е посегнал към друго момиче ;), но е възможно и тези изневери да зачестят, няма как да си сигурна.
Така де, когато бях в твоята ситуация преди година и нещо аз не простих изневярата. И разбрах, че съм благодарна за решението, което съм взела тогава, колкото и да ме е боляло. С бившият ми започнахме отново да поддържаме контакт преди 2 месеца. Разбрах, че той още ме обича и не може да ме преживее. Уж. :D Преди няколко дена беше на почивка с компанията му и е имало и някакви момичета. Така де, той се е напи и ми звънна, започна да ми се обяснява в любов, но не повярвах на нито една негова дума и просто му затворих телефона. През цялото време си мислех след обаждането му как ще се напие и ще се забие с някоя. Ами така и е станало. :D Дори момичетата са били 2, ахахахах.
Независимо, че не сме заедно ако още ме обичаше истински и е искал да ме върне нямаше да продължава да се забива с различни, а през това време да ми се обяснява в любов. Такива хора не може да са верни.
Не казвам, че и приятелят ти спада в това число, но искам да ти кажа да помислиш много над ситуацията. ПЪРВО помисли за себе си, бъди егоист. ;) Аз мисля, че това няма да му е последната изневяра. Има 2 варианта: Да го зарежеш, защото уважаваш себе си и своите принципи, която всяка здраво стъпила на краката си жена трябва да има, ИЛИ да му простиш, да останеш с него имайки в предвид, че нещата няма да са, като преди. Няма да му имаш доверие, ще имате повече проблеми и т. н., но със сигурност болката, страданието и унижението са ти в кърпа вързани.
Ти кое избираш?

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 9 дни
hash: a0b57938e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   От авторката до номер 20
С него сме се изяснили, че ако някой ми звъни и не съм наоколо може да вдигне, за да даде обяснение на обаждащия се.Така правя и аз.Дали сме си взаимното право защото и без това уж не крием нищо един от друг.
Ако не бях видяла какви съобщения получава щеше още да ме заблуждава,че е верен и нищо не се е случило.

 
  ...
преди: 5 месеца, 9 дни
hash: a0b57938e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   До номер 18
Какъв се явявате вие в случая, че да съдите грамотността на авторката и дали историята е измислица?Какво точно ви наведе на тази мисъл?
Истории има такива много и за съжаление ще продължават да се случват.
А вие нямате право да съдите момичето, че си измисля, защото ако историята е истина (в което не се съмнявам) то тя страда, а вие пишете тъпи коментари и само натоварвате хората.И лично аз не смятам, че е неграмотна- по нищо не си личи.Момичето е написало в края на темата, че не е положила нужното старание, за да оформя и поправя текста, заради състоянието, в което е. НО ИЗВИНЕТЕ!Грешката е моя!Вие няма как да го знаете,защото не сте прочели докрай.Като не четете докрай не оставяйте и тъпи коментари!
А що се отнася до номер 20
Чичка, ще ме прощаваш, но телефонът не е чужда вещ, а на приятеля на момичето.Приятел, с когото са заедно повече от година, следователно са достатъчно близки, за да не са им чужди вещите.
Жените винаги трябва да сме без права и да си мълчим, най вероятно?

 
  ...
преди: 5 месеца, 7 дни
hash: 05298cb27f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Прочети коментара на 19, той е особено полезен. Напълно съм съгласна, че не е било платено момиче и то със същите аргументи. По-нататък историята е поучителна, можеш да в пречупиш през твоята призма и да прецениш за себе си. Успех!

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 6 дни
hash: 9ecbebfcc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Такива сме момчетата, боклуци, но аз винаги си давам сметка какво ли ще почувства аз, ако тя го направи същото и се спирам, дори да си го представям по-така. Не може всичките ми приятели да коментират жени и как са им омръзнали, а аз винаги ги матирам с въпроса. Ами ако и на нея си омръзнал какво? Не става така. БОклуци сме, но не бива

 
  ...

...
преди: 5 месеца, 6 дни
hash: 65590db2e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Ако приятелката ми преспи с жиголо , един път - няма да го смятам за изневяра

 
  ...
преди: 5 месеца, 5 дни
hash: 9070712ce8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Ти наистина ли си наивна,авторке,или само се правиш на такава?Кое платено момиче ще постъпи по този начин-да пише на клиент,че и да праща снимки?Май тука аудиторията ни имаш за говеда,а?Прочети няколко пъти коментара на №19-това си е коментар за учебник-и си направи изводите.Ситуацията е проста като две и две-кръшнал-но не с платено момиче,повярвай,хванала си го-нататък сама си решаваш какво да правиш.А,и ми е много чудно-ако момичето е платено това не е изневяра,така ли?Жалка история,много жалка

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 4 дни
hash: d694dd1aa6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Аз съм номер 20! Едва ли ще ми е приятно някой да види нещо, което не искам да вижда! Имам си изтеглени снимки на жени, които ми харесват, някои клипове-това са си секретни неща за мен! С когото и да живея-не е негова работа-няма майка, няма баща, съсед, друго! Не давам и това е! А и не бих си оставил телефона отключен, по-скоро ще го взема с мен, имам и външна батерия! Ако искам да покажа нещо на някого, ще реша дали е подходящо за съответния човек, иначе-не! Не съм от хората, които се откриват пред всеки! Просто всеки си има тайни!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker