Ровене в чат - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Ровене в чат
преди: 4 години, 9 месеца, прочетена 2106 пъти
Без знанието на човека до мен прочетох негов чат. Историята е че се възхищаваше на друга, обсъждаха я и ме заболя. Пишеше неща от сексуален характер, който на на мен не ми ги е правил, дори и след разговори, че секса ни е скучен.
Да си мълча ли, или да си призная, че съм видял чата без неговото разрешение?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 9 месеца
hash: 3a3746f2d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Просто го зарежи. С обяснения или без, няма значение.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 9eebc1a5c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Естествено, че вдигаш скандал! Как така ще мълчиш? ! Сриваш го със земята, и да почне да мънка.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 3441a6d6dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Зарежи го, не му казвай.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 2648a0804f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Олелеее!
И аз искам да изследвам цялото ти тяло с език и да ми обливаш лицето цяла нощ!
Сега как е? ! Не е ли същото което си прочела в неговия чат? Това е долна постъпка от твоя страна. Нарушаваш личното му пространство. Допълнително си се доказала, че му нямаш доверие. Не! Не го оправдавам, че го е направил, но се замисли и огледай в какво време живеем. Ще ти дам точен пример:
79 -ти набор съм и съм живял без телефони, интернет и дискотеки. Около 14-16 годишни осъзнавахме за какво ни е пикалото в гащите. Натискахме се по пейките и тъмните ъгли, и така стигахме до консенсус, ще ходим ли или не. След продължителна връзка над 2-3 месеца, когато единият събере смелост казваше на другия "Обичам те"! И очакваше същия отговор. А сега тези две думи имат ли някакво значение? ! Предотвратих материална щета, и ми се хвърли на врата " позната" и ми вика "Обичам те"! Хванали по един телефон, и си го тикат под полата и чакат "ЛАЙКВАНЕ"! А позите които заемат за "селфи", съм се напикавал от смях. Имам един индивид като теб в къщи. И той ми четеше кореспонденцията, въпреки, че никога не съм и давал повод. Нямах 3000 приятелки в сурат-тефтера. Започна да ми държи сметка защо и какво съм си пишел със сестра ми, която не съм виждал от 20 години! И сега сме като съквартиранти с пароли по лаптопи и телефони. Щом си го видяла това, попитай го. Ако продължи, не е за теб. Не се знае на какъв ще попаднеш. Но ще загубиш НАЙ-Ценното в една връзка. Доверието м-у вас. Ти вече го допусна, но ще стане още по тегаво и той като разбере, че го шпионираш поради липсата на доверие. Казах ти го по заобиколен начин, но ти си вземи решението.
Онзи лудия

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 6e990b7817
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

5.   Ей, тука стана по-зле и от тъпата Бгмама! Модераторите, на път сте да си загубите аудиторията, ако я карате така!
До авторката - я се опитай да ми потърсиш сметка какво съм писал, както те съветват кифлите тук, само че разговор няма да има, защото веднага след първите ти реплики ще те попитам какво ми правиш в личното пространство?!!! Ще мънка някой, но не е сигурно кой.

 
  ...


...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 9eebc1a5c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   5,
А защо ще се оправдаваш, че някоя е гледала не където трябва, а не че има изобщо такива чатове? Много е лесно да се подминава същественото. Дали някой ще види чат случайно или с ровене не омаловажава фактът, че има изобщо такъв чат. Защото въпросният заблуждава човекът, с когото е като пише такива неща с други хора. Тайна комуникация, лъжа. Много е лесно да се репчи някой защо чете или е гледала, ама ако е нямало какво да гледа, нали нямаше да има проблем? Човекът, с когото е авторката умишлено я лъже и мотае, и по-добре, че е разбрала навреме. Иначе кога да разбере, като му народи деца ли? От двулични хора по-далеч.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: d036ed0ebb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   N 5 какво общо има автора с бгмама, при положение че е М, и значи е мъжка кифла според твоя коментар?

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 32f8e78975
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Номер 5, ако тя беше говорила така за мъж дали ще напишеш същото? Двама души са заедно и в такава ситуация всеси от двата пола има право да зададе някои въпроси. Който не го разбира, не става за връзка. Мъж съм..

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: ace4fdfb24
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Много сте ми смешни всички вие, които УЖ имате сериозна връзка и уважавате човека до вас, но иначе имате ЛИЧНО пространство за мръсотии зад гърба на партньора, че и сте нагли. Какво лично пространство ве хора? Предполага се, че партньорът ви е интимното лично пространство!!! Излиза, че ви трябва лично пространство, защото предавате и лъжете партньора си! Аз що не крия нищо от мъжа си, както и той?! Що не се крия, като чатя и защо той ме кара да отговарям вместо него, когато е зает понякога в собствените му чатове. Познайте защо - защото ние сме си личното пространство един на друг. Вие сте двойка - не сте приятели, не сте родител - дете, не сте колеги, не сте съседи и прочие, че да искате интимно лично пространство. Много е убидно, ако човекът до вас ви лъже в очите, иначе скача, че му е нарушено личното пространство. Айде пътя, щом ще се крием, ще манипулираме ситуации и ще предаваме човека до нас. Откритият и честен човек няма да има лично интимно пространство, различно от вас самите. Това е истината. Всеки, който поставя интимният си свят и личният си свят над този, който е изградил с партньора си, по-добре да напусне човека до него. Всеки ЗАСЛУЖАВА да има човек до него, който да счита точно връзката си за лично пространство и който не крие, лъже и манипулира партньора си.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 24078478fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Дали те разбрахме добре какво си написал? Цитирам: „ че се възхищаваше на друга, обсъждаха я и ме заболя. Пишеше неща от сексуален характер, който на на мен не ми ги е правил, дори и след разговори, че секса ни е скучен.
Да си мълча ли, или да си призная, че съм видял чата без неговото разрешение? „

Мъж ли си, жена ли? Не е ясно! Но каквото и да си това което ще кажа е валидно и за двата пола.
Човекът до теб се възхищавал на друга... Всеки има право да се възхищава на нещата, одушевени или не щом му харесват. Това е общочовешко право! Той не го е направил в твое присъствие, че да приемем пренебрежение към теб.
Аз обсъждам мъжете които ми харесват дори със съпругът си. Това не го смущава, не защото не му пука за мен, а просто защото ме има не само за жена, но и за най- добра приятелка. Всъщност най- често с него обсъждам кой ми харесва с какво ми харесва и как бих реагирала в компанията му. Както и съпругът ми с мен всяка жена, която го е впечатлила. Коментарите ни са доста пикантни. Като: би ли и го начукал или ще му направиш ли фелацио и подобни.
Но нека ти кажа, нито той, нито аз имаме чувството за собственост един на друг, не! Просто се обичаме и сме на ясно, че Бог ни е дал сетива за да усещаме, виждаме и т. н. и хубаво, и лошо. Когато го видя да хареса някоя се радвам. Това доказва, че все още има интерес към живота. Почне ли да не ги забелязва, това ще е признак, че му е настъпил края. Наскоро ми хареса един мъж. Имаше клас, осанка, интелигентен, дискретно ме наблюдаваше и видях как му се изду онова... съпругът ми забеляза, че съм се концентрирала върху него и каза:
- Май доста ти допада? И аз, ако бях жена, щях да искам да му скоча. Може да ти излезе късмета, да е надарен.
Така беше. Фантазията ми работеше и дори се подмокрих, което споделих със съпругът ми. Не се изненада, друг път също съм споделяла такива неща, само каза:
- Искаш ли да се запознаем с него?
- Няма да кажа не!
Знам, че съпругът ми за мое удоволствие, ще го направи. Което и стана.

Според мен си жалък/ а. Ревността и чувството за пренебрегнатост те прави никой! Живееш заради егото си, не заради човека до теб и себе си. Нямаш му доверие. Той със сигурност го знае. И сигурно по тази причина коментира възхищението си с друг човек.
Трябва да си имате доверие, да сте наясно, че няма вярност до гроба. Това е утопия! Но има любов, има приятелство, уважение и секс. И знай, че сексът и любовта са различни неща, не е задължително да вървят ръка за ръка.

 
  ...

...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 38259c7de2
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторке, правилно си постъпила. Иначе как би научила тези неща, ако не беше прочела чата? И да му признаеш, и да не признаеш - все тая. Ти вече си изгубила доверие в него. Явно си пада някакъв женкар, щом предпочита да прави разни неща на други жени, вместо на приятелката си

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 27ae17d9dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Моята приятелка щеше да ми избоде очите и да ми счупи телефона от главата, ако беше. Естествено, че е грозно и неуважително. Ако си мълчиш ще си му остане навик. По-остро малко ..

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 6450e90f6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Аз не бих си мълчала за такова нещо,според мен му вдигни скандал

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 2fbe88f249
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   5 съм
Дадох пример с БГ мама, защото там е пълно с такива истории...Колкото до останалите апологети на споделеното лично пространство, местите фокуса на изказването ми - авторката е научила тези неща СЛЕД като е влязла в чата му. Това прави голямата разлика - имала е възможност да му наруши пространството и го е направила , а в резултат на това е научила нещо, което не и е харесало. Фактът на нарушеното лично пространство щеше да е такъв и ако не беше открила нищо лошо в кореспонденцията му. Колкото до идеята , че като си с някой, той има право да ти наднича къде ли не по кореспонденцията, не го приемам. Може да имам данни, които са служебна тайна, лични финансови неща, и тн.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: d71c42bc18
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Ами трябва да говорите. Вдигането на скандал само ще влоши нещата, освен, ако наистина не ти дреме за връзката и за него. "Личното" пространство в една връзка е измишльотина. Използва се за какво ли не. Но има нещо наречено телефонен тест, при който си разменяте смартфоните и ако има нещо, което смущава другия, връзката е под въпрос. Ако връзка не минава тел. теста, тя е обречена. Не го казвам аз, а психолози. И друго не се притеснявай, че си му ровила в телефона. За да тръгнеш да му ровиш си имала вътрешни причини, които за жалост са се оправдали. Помисли защо си имала причини и си помисли добре с този твой човек какви ще ги правите оттук нататък.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 9eebc1a5c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Ех, това прословуто лично пространство! За да е успешна една връзка, трябва всеки да може свободно да говори по телефона пред другия. Също и да няма пароли на телефоните и компютрите. Не може да се храниш с някого на една маса, да спите заедно, и да си е кодирал телефона. Или пък чак толкова да го крие като държавна тайна. Проблемът е, че приятелят е двуличен и очаква да му се размине. Като повечето хора е на принципа каквото половинката не знае, не вреди. Само че такива, ако някои не ги сложи на мястото им, карат така с всеки нов човек. Серийни кръшкачи.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 9411767396
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Първо скъпа, си много тъпа. Кой идиот те кара да му ровиш в нещата, имам предвид чата. Второ ти явно нямаш и грам доверие в него. Това доказва твоята неувереност правите уязвима и в един момент, ще го дистанцира от теб. Не умееш да задържаш мъжете. И те скоро те зарязват. Ревноста е лошо заболяване. И това скоро ще те съсипе. Трябва да работиш върх себе си. Да се научиш, че всеки има нужда от малко свободаа, па дори и да кръшне.
Загубила си го, гледай да си готова за следващия.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker