Какво иска от мен? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121120)
 Любов и изневяра (29688)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3174)
 Образование (7299)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18505)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво иска от мен?
преди: 4 години, 9 месеца, прочетена 760 пъти
Здравейте, момиче на 19 години съм. Излизала съм с доста момчета, имала съм 2 сериозни връзки, но такова нещо не ми се е случвало до сега.
Преди около 3 месеца, случайно, покрай мои приятели се запознах с момче от тяхната компания. Той е на 22, още преди да се запознаем ме следваше в инстаграм и когато се засичахме случайно навън с колите ме поздравяваше.
Аз не очаквах нищо от това запознанство, не ми е било цел да се сближавам с това момче.
Няколко пъти бяхме в обща компания навън, след няколко дни излизахме и насаме, започна да ми пише постоянно и да се държи много мило.
Той е изключително срамежлив, даже бих казала прекалено. Има много приятели, от които аз познавам няколко - всички ми казват, че е странен, че дори на тях не споделя и не говори много.
Постепенно започна да показва интерес към мен, започна да се държи повече от приятелски - това само на чат. Виждахме се по 2-3 пъти в седмицата, главно късно вечер, защото той постоянно е с компанията му. Има няколко момчета, които са изключително неприятни клюкари. Бяха ни виждали няколко пъти заедно, а той иска да се крие от тях. От моя приятелка, която е във връзка с негов приятел разбрах, че когато излиза с мен, казва на компанията си, че се прибира.
Вече минаха 3 месеца откакто си пишем и се виждаме, аз доста започнах да го харесвам и това ме притеснява. Той също показва, че не съм му безразлична - пише ми винаги, когато може, държи се мило, прави ми намеци (не сексуални), интересува се как е минал денят ми.
Проблемът е, че когато сме заедно, изглежда сякаш се страхува от близост. Все още не ме е целувал, последните няколко пъти се престраши да ме гушне и да хване ръката ми. Това ме обърква, на моменти имам чувството, че не иска нищо от мен и се опитвам да се отдръпна, но после пак показва симпатии. Прекарваме доста време заедно, когато излезем - повече от 4-5 часа. Аз също съм му намеквала, даже съм му казвала директно (отново на чат), че искам да ме целуне. Показвам му, че го харесвам, той на мен също, но в същото време постоянно ми повтаря “има време”...
Наистина не мога да го разбера, ако не иска нищо от мен, защо да ме търси постоянно? Защо да се интересува от всичко, което става около мен? Защо да стои с мен по цяла нощ до 6 сутринта, при положение, че преди не го е правил? Защо да ми прави намеци, да ме ревнува, да се интересува от мнението ми?
А от друга страна - Ако ме харесва, защо не направи нещо по въпроса, при положение, че аз съм му разкрила моите чувства? Разбирам, че е срамежлив, но чак пък толкова ли?
Какво ще ме посъветвате да направя - как да се държа, да се опитам ли да говоря с него на тази тема? Дали да не го целуна аз?
Знам, че историята е доста объркана, но такива са и мислите ми напоследък. Не съм срещала такъв човек до сега, може би точно заради това грабна вниманието ми така. Ако беше някой друг, мисля, че до сега щеше да ми е омръзнало...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 9 месеца
hash: 8ecbddb4d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Чак толкова - да. Срамежлив е, има и такива хора, о чудо. Ще ти издам и друго - чувствителен е, а такива хора, често избират неподходящи. Мисля, че си неподходяща за него.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 53a14aaa15
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   М22

"А от друга страна - Ако ме харесва, защо не направи нещо по въпроса, при положение, че аз съм му разкрила моите чувства? Разбирам, че е срамежлив, но чак пък толкова ли? "

Много е просто :) Първата си му! Във Всичко!!! Или можеш да бъдеш, ако искаш да приемеш така да го кажем това "предизвикателство" :Д. Ако наистина го харесваш направи първите стъпки, защото той няма да го направи скоро. Ако ли не, остави го! Някое друго момиче ще осъзнае необработения диамант и красотата на всяко начало.

Късмет!

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 9b41df4504
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Дава вид на човек, който е несигурен в уменията си.
Ако е такъв срамежлив, най-верноятно не е много опитен, а това може да сдуха мъж, супер много.

Може съвсем спокойно и той да иска всичко това, а като те види да му спече лайното.

Вариант едно: говори повече. Имам предвид директно по върпоса.
Вариант две: бъди по-настоятелна. Тръгни да го целунеш ти. Кой казва, че той трябва да го направи на сто процента.




Братан.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker