Потънал в бездната на самотата 2 - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Потънал в бездната на самотата 2
преди: 12 години, 11 месеца, прочетена 2913 пъти
Здравейте!

Писал съм веднъж тук преди около година, бях много самотен и.... в крайна сметка намерих уж сродна душа, макар и целта ми да не беше точно такава с писането ми тук. Момиче за което много от хората мечтаят - мила, добра, умна, симпатична и искрена само дето като изключим симпатична другото май трябваше да го сложа в кавички за въпросната девойка. Жива и здрава да е, но се питам на кому е нужно това, кеф ли им прави на такива хора да се подиграват с чувствата на другите... ще ме питате какво е станало, ами оказа се че си имала приятел, това е хубаво, но защо толкова месеци си правеше т*шак с мен(извинявам се за думата, но мисля че е много на място)...

Понякога си мисля, че може би аз съм причината, подобно нещо да ми се случи за 2-ри път в рамките на година, може да съм голям идиот в очите на жените и да ги провокирам да се държат така - Не знам, искрено се надявам тази моя теория да не е вярна, защото нищо хубаво не ме чака.

Следва баналния въпрос - Имали свестни жени??? под свестни лично аз разбирам, жена която да не си търси мъж по финансови причини, интелигентна, мила, работна, искрена и не на последно място симпатична. За съжаление лично аз такива не съм виждал, дори да има сигурно са много малко.

Не знам защо споделям всички тези излияния, може би защото ми се иска поне малко да ми олекне, чувствам се като детенце в парка, на което са взели близалката - безпомощен и много тъжен. Ограбен е другото силно чувство което бушува в мен, споделяш с някого много лични неща, супер искрен си и накрая получаваш в замяна един куп долни лъжи. Някак си не ми звучи честно, но за пореден път се убеждавам, че в живота няма честни неща.

Поздрави!
Едно момче на 24

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 11 месеца
hash: b86961d21d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здрасти :)
Повярвай ми, приеми го просто като изпитание, скоро ще намериш истинското нещо. Погледни на всички негативни неща като уроци. Сега вече (надявам се) ще можеш по-добре да виждаш човека, да знаеш кое е истина и кое не е (много удобно и полезно умение), и когато намериш истинското нещо, скачаш на седмото небе на седмото небе :)
Също разбери че всичко има смисъл, независимо колко ще да е честно и така на татъка, то е само приготовление за истинското нещо. Ако искаш ми пиши в скайп (k.e_shade).

-Death_Blade ^

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: dbf0fadaa8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Хей, хей! Я не се отчайвай!
Относно девойката, с която си ходил мога да ти кажа много неща. Самата аз съм момиче и горе долу мога да схвана защо го е направила. Не съм причинявала на някого такова нещо, защото е прекалено коварно, но имам приятелки, които са. Та има много причини поради които може да е ходела с лице Х и с теб по едно и също време. Може когато те е срещнала да се е влюбила, но в същото време да е обичала и приятеля си. Да е била объркана и да не е знаела как да действа. Да искала да му отмъщава за нещо... Купища причини. Предполагам схващаш накъде бия. :) Е... ако не схващаш, ще ти кажа - ти нямаш вина за това, което тя е направила. Надявам се поне малко ти е олекнало. Пък и как изобщо би могъл да имаш? Казваш, че може да изглеждаш като идиот в очите на жените и да ги подтикваш към такива действия - глупости! Пак ти казвам - нямаш вина. Ако една жена иска да направи това, ще го направи дори ако ходи с някой принц.
Свестни жени... ами... естествено, че има. (не ме обиждай сега, моля ти се :D) Има, защото както написах в една малко по-стара тема - Хората са различни. Всеки един човек е уникален. Различни характери, всичко различно. Още не си попаднал на някоя, която ще те дарява с обичта си просто, защото така се е случило. Това, обаче, далеч не означава, че няма да я намериш. Ще я намериш, спокойно. Даже ще е по-добра, отколкото си очаквал. Но не си поставяй намирането и като цел. Защото така няма да стане. Само ще започнеш да попадаш на още по-неподходящи. Ох да му се не види... тъкмо наскоро писах статия за тези проблеми...
И последно... помни, че по ирония на съдбата, добрите, умни, интелигентни и т. н. хора си намират по-бавно половинки... Забелязала съм го и не само аз. Не се тормози! Ще я намериш тази подходящата. :))

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 439b66e7a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   братле същият съм година и половина и сега си живе живота на морето а ас гасна всеки изминал ден от болка

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 691b62ba53
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Много мъка има по тоя свят :((( Ако всички бяхме умни, красиви, богати и щастливи, света нямаше да е толкова цветен. Жалката истина :(

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 691b62ba53
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   само да попитам момата на колко години е ?

 
  ...


...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: aac35133b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Пич, не се отчайвай, живей си живота и не мисли особено за това. Аз също като теб с години търсих принцесата, но тя все още не се е появила. Може и да е странно, но още от детска възраст съм си мечтал за жена и семейство, въпреки постоянните разочарования не спирах да се надявам и много се тормозех, че съм сам. Сега вече осъзнавам колко глупаво е било това. Вероятно има свестни жени, но те със сигурност са много малко, повечето гледат колко пари имаш и какви материални облаги можеш да им предложиш. Заради подобни парцали изобщо не си заслужава да страдаш, даже напротив, радвай се че нещата не са станали по-сериозни. Тоя тип жени винаги могат да бъдат твои, независимо дали са свободни или не, в първия случай търсят както казах пари, а във втория, когато малко или много са ги намерили-развлечения. Така или иначе, от тях повече от един гол секс няма да получиш. Не се хвърляй на първата срещната, преценявай човека до себе си, защото колкото и да е хитра една жена, винаги си личи, когато не казва истината или се държи изкуствено.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: b768341394
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Миличък, има свестни и скромни момичета, които се питат къде са момчетата като теб, с години чакат и мечтаят да ги срещнат, но все не могат... И всичко остава една илюзия, съдбата си играе и ни оставя да страдаме.

Violet

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 635029ba5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Може би си намерил, това което търсиш и би било хубаво, а ако не си... Не се отчавай, хора всякакви, а ти просто си попаднал на неподходящата. А ако целта на момичето не е била да те излъже, а да има някой до себе си, да я разбира, подкрепя. В един момент е трудно да спреш или ти е по-лесно да прикриеш истината, макар че рано или късно се сблъскваме с реалността и не винаги тя ни харесва.
Не си идиот! По-скоро доверчив, наивен или смяташ, че щом ти си искрен и другите ще са, и в това няма лошо, но понякога оставаш измаменият. И все пак да ти отговоря на въпроса... Да има свестни жени, такива които не примират да се возят в кола последен модел, такива кото са умни, с чувство за хумор, да са хубави, но и богати душевно... Стига да търсиш и да искаш всичко е възможно. Аз също не винаги съм попадала на свестен мъж. Имала съм достатъчно лъжци в живота си, но не се отказвам, света не свършва, защото някъде има и искрени хора, като мен, теб...



Нани

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 9dc97dde9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От Автора: Благодаря ви за коментарите! Бях забравил темата, а виждам че има и нови коментари. Истината е че не си струва наистина да се отдава голямо внимание на такива хора. В началото когато си вложил нещо истинско в отношенията си с човек, няма как да приемеш разочарованието леко. Минава обаче време, и виждаш реалността, а тя е че не си струва изобщо. Когато си искрен не си интересен за жените, макар и да отричат те обичат да бъдат унижавани, да ги карат да се чувстват слаби, а не да ги приемаш като равни.

Реших преди месеци, че ще се променя, и мисля че успявам. Да лъжеш не е чак толкова трудно, а повярвайте ми когато правиш една жена на 5 стотинки тя сякаш още повече те иска. Не го разбирам, но е така - работи!

В момента излизам с няколко жени, като естествено съм им наговорил куп лъжи, чувствам се търсен, обичан хах, като се сетя преди, че аз съм звънял и търсил, а сега е точно обратното... чувството е уникално! В тоя живот всичко е интереси, такива обичанки, влюбванки и т. н. не вярвам в тях! Т'ва влюбването е някво болестно състояние на мозъка, като се влюбиш и просто не си ти. Както и да е. Поздрави на всички и пичове имайте малко повече достойнство, изобщо не се молете на жените, те са създадени за наше забавление, а не обратното! Просто се научете как се играе с тях! ;)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 9dc97dde9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Авторе, не си прав. Защо ги лъжеш? Ти явно не гледаш свестните момичета, а ония кифлите. Те са такива, свестното момиче ще те разбере и няма да се подиграва с теб. Не си я открил още, търси я НЕЯ, а не се занимавай с тия свободни тъпи кифли. Ти мислиш ли за семейство? Ако да, няма така скоро да откриеш половинката си. Я се стегай и си търси добра и свестна жена и се жени и прави семейство. Мисля че това е едно от най-хубавите неща в живота- да си имаш деца и да ги възпитаваш :)

 
  ...

...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 822f909112
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   За съжаление има много истина в твърдението, че хората подсъзнателно искат да се държат зле с тях.. В противен случай, те приемат за отчаян или глупав...
Всичко идва според мен от ниското самочувствие..
Няма как да приемаме, уважаване и обичаме другите, ако не приемаме СЕБЕ СИ
Е аз така и не мога да се примиря с това и продължавам да съм си наивна:-) И си казвам така "Аз съм дала най-доброто от себе си и съм била на ниво.. " Пък като не са го оценили, не е мой проблем, значи не си е заслужавало!
Успех и щастие за всички
Както се пее в една песен:
За всеки под небето място има
За всеки има слънце и вода...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker